Jump to content

Giroud

Leden
 • Posts

  9,796
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Giroud

 1. Giroud

  FM Café

  Vraagje over deze faces. Ik heb net heel die handleiding doorgelezen, maar moet je nu die stappen doorlopen voor elke youth intake die je binnen krijgt? Dus elk jaar weer opnieuw? Want dan vind ik het wel iets te veel moeite.
 2. Voornaam: Jino Achternaam: Fiorini Geboortedatum: 10 juni Positie(s): AML (AMR & SP gevorderd) Club: San GIovanni Linkerbeen: 12 Rechterbeen: 20 Lengte: 179cm Gewicht: 71kg
 3. Giroud

  FM Café

  Is er iets te doen tegen de hoeveelheid regen staff aan het begin van een game? Ik wilde een carrière starten met N.E.C. met de nieuwe FMI update, maar bij het zoeken naar staff is het bijna onmogelijk om 'echte mensen' te vinden. Hiervoor speelde ik (dacht ik) met een andere update waar misschien ook staff aan was toegevoegd(?), of kan het komen dat ik hiervoor altijd met clubs uit Engeland speelde waardoor de kennis van staff gewoon groter was?
 4. Giroud

  FM Café

  Ik was zo dom om de skin voor FM21 te hebben gedownload. Het is nu wel gelukt!
 5. Giroud

  FM Café

  Ik krijg hem niet gevonden als ik mijn skin wil aanpassen in FM. Heb volgens mij alles gewoon in de juiste mappen staan. Iemand nog meer problemen hiermee?
 6. Red Hot Chili Peppers - Easily Volgens mij heeft @E2Emij dit nummer ooit laten kennen. Heel erg bedankt hiervoor nog al is dat sowieso al meer dan 5 jaar geleden geweest.
 7. Auditie 5 gaat naar @Jeroen. en auditie 7 gaat naar @van der Water!
 8. Giroud

  Hip-Hop

  Ja wel redelijk mee eens, iets te lang album waardoor er een paar nummers tussen zitten die echt een stuk minder zijn. Maar de nummers die goed zijn, zijn ook echt wel heel goed vind ik.
 9. Giroud

  Hip-Hop

  Iemand al een mening gevormd over Donda? Ik vind het echt een geweldig album, maar ik ben niet echt objectief hierin. Mijn pareltjes na de eerste paar luisterbeurten: Believe What I Say, Off The Grid (nog nooit van Fivio Foreign gehoord maar wat een ongelooflijke verse zeg), Come To Life en Moon (Kid Cudi en Kanye combo is altijd geweldig).
 10. Giroud

  Hip-Hop

  Zijn jullie nog een beetje benieuwd naar het nieuwe album van Kanye? Als die hem tenminste ooit gaat uitbrengen natuurlijk ?. Jesus is King vond ik niks, Ye was ik ook niet zo super lovend over, maar toch heb ik het idee dat dit weer van het niveau MBDTF gaat worden. Al is dat vooral ook wat ik hoop.
 11. Giroud

  FM Café

  Poh meen je? Dat is wel zuur dan.
 12. Giroud

  FM Café

  Ik kom er nu na een half seizoen met Montpellier achter dat mijn tweede elftal helemaal geen wedstrijden speelt. Is hier nog iets aan te doen? Hoe zit dat met de tweede elftallen in Frankrijk precies?
 13. Giroud

  Hip-Hop

  Wat nummers die ik de laatste tijd veel op repeat heb staan. Zullen bij de liefhebbers allemaal al lang bekend zijn natuurlijk, maar ik ben pas net mezelf aan het verdiepen in oude hiphop .
 14. Giroud

  FIFA topic

  Heeft er iemand een beetje verstand van de markt op FUT? Zit te twijfelen om Neymar te verkopen maar soms lees ik dat ze verwachten dat hij weer rond de 600K komt aan het eind van de week en dan lees ik weer dat hij volgende week op 400K kan zitten. Wat denken jullie?
 15. Giroud

  FIFA topic

  Gisteren Neymar tradable gepacked en What If Richarlison uit die gegarandeerde What If pack. Goed dagje.
 16. Giroud

  FM Café

  Iemand die toevallig DF11 faces gebruikt? Ik heb iets van panels gedownload en geïnstalleerd om die foto's wat groter te krijgen, alleen kan ik nu nergens meer de leeftijd van een speler vinden. Iemand die weet of ik dit kan aanpassen? De gewone foto's vind ik echt veel te klein anders.
 17. Giroud

  Hip-Hop

  @La Pulga Ik besta zeker nog ja. Heb G-Eazy alleen nooit echt heel tof gevonden. Prima plaatje dit wel. Ben zelf de laatste tijd heel veel 90's hiphop aan het luisteren. Prachtige tijd.
 18. Giroud

  FIFA topic

  Die zijn ook verschrikkelijk eigenlijk he. Had er zelf Zaha IF van 86 voor terug. Kwam goed uit omdat ik hem eigenlijk wilde kopen, maar als je erover nadenkt is het gewoon triest. De kans dat je drie spelers van 86 krijgt lijkt wel 95%.
 19. Giroud

  FIFA topic

  @Thierryvane oja, helemaal nog niet over Black Friday nagedacht. Dembele is standaard mijn eerste wissel. Kan natuurlijk KDB verkopen en Mendy halen. Baal er echt van dat ik die Rulebreaker Inaki Williams destijds niet gedaan heb man. Dan was het een heel stuk makkelijker geweest.
 20. Giroud

  FIFA topic

  Ik heb wat hulp nodig. Deze week KDB uit een 7,5k gepackt (ben er nog steeds verbaasd over) maar ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Heb het nu zo staan, maar ik vind het nog niet echt heel fijn spelen: Bank: Reserves: In-game is het dan een 4-2-3-1 met KDB op CAM, Allan en Fred CDM en Costa en Adama aan de zijkanten. Vorige week speelde ik met Hazard op links, Benzema op CAM en Inaki Williams in de spits en voor mijn gevoel speelde dat veel fijner. Nu twijfel ik dus wat ik met KDB moet doen. Verkopen of toch houden? Die IF Benzema was wel echt een goat bij mij op CAM. Wat denken jullie?
 21. Moby - Extreme Ways -- Electric Six - Danger! High Voltage Caesars - Jerk It Out -- Kylie Minogue - Can't Get You Out of My Head Queens of the Stone Age - No One Knows -- Queens of the Stone Age - Go With the Flow Eminem - Lose Yourself -- Interpol - PDA
 22. Red Hot Chili Peppers - By The Way-- The Calling - Wherever You Will Go Maroon 5 - She Will Be Loved -- Shaggy - Hey Sexy Lady Maroon 5 - Sunday Morning -- Spinvis - Bagagedrager Interpol - Obstacle1 -- Foo Fighters - All My Life
×
×
 • Create New...