Jump to content

Giroud

Leden
 • Posts

  9,799
 • Joined

 • Last visited

About Giroud

 • Birthday 06/10/1995

Personal Information

 • Woonplaats
  Schijndel
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  VWO 4
 • Favoriete CM/FM
  08
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Giroud's Achievements

30

Reputation

 1. Giroud

  Brits voetbal

  Ik was het verder ook wel met je eens, vond dat puntje alleen een beetje apart .
 2. Giroud

  Brits voetbal

  Je weet wel dat van die spelers alleen Totti dit haalde toch?
 3. Giroud

  FM Café

  Vraagje over deze faces. Ik heb net heel die handleiding doorgelezen, maar moet je nu die stappen doorlopen voor elke youth intake die je binnen krijgt? Dus elk jaar weer opnieuw? Want dan vind ik het wel iets te veel moeite.
 4. Voornaam: Jino Achternaam: Fiorini Geboortedatum: 10 juni Positie(s): AML (AMR & SP gevorderd) Club: San GIovanni Linkerbeen: 12 Rechterbeen: 20 Lengte: 179cm Gewicht: 71kg
 5. Giroud

  FM Café

  Is er iets te doen tegen de hoeveelheid regen staff aan het begin van een game? Ik wilde een carrière starten met N.E.C. met de nieuwe FMI update, maar bij het zoeken naar staff is het bijna onmogelijk om 'echte mensen' te vinden. Hiervoor speelde ik (dacht ik) met een andere update waar misschien ook staff aan was toegevoegd(?), of kan het komen dat ik hiervoor altijd met clubs uit Engeland speelde waardoor de kennis van staff gewoon groter was?
 6. Giroud

  FM Café

  Ik was zo dom om de skin voor FM21 te hebben gedownload. Het is nu wel gelukt!
 7. Giroud

  FM Café

  Ik krijg hem niet gevonden als ik mijn skin wil aanpassen in FM. Heb volgens mij alles gewoon in de juiste mappen staan. Iemand nog meer problemen hiermee?
 8. Red Hot Chili Peppers - Easily Volgens mij heeft @E2Emij dit nummer ooit laten kennen. Heel erg bedankt hiervoor nog al is dat sowieso al meer dan 5 jaar geleden geweest.
 9. Auditie 5 gaat naar @Jeroen. en auditie 7 gaat naar @van der Water!
 10. Giroud

  Hip-Hop

  Ja wel redelijk mee eens, iets te lang album waardoor er een paar nummers tussen zitten die echt een stuk minder zijn. Maar de nummers die goed zijn, zijn ook echt wel heel goed vind ik.
 11. Giroud

  Hip-Hop

  Iemand al een mening gevormd over Donda? Ik vind het echt een geweldig album, maar ik ben niet echt objectief hierin. Mijn pareltjes na de eerste paar luisterbeurten: Believe What I Say, Off The Grid (nog nooit van Fivio Foreign gehoord maar wat een ongelooflijke verse zeg), Come To Life en Moon (Kid Cudi en Kanye combo is altijd geweldig).
 12. Giroud

  Hip-Hop

  Zijn jullie nog een beetje benieuwd naar het nieuwe album van Kanye? Als die hem tenminste ooit gaat uitbrengen natuurlijk ?. Jesus is King vond ik niks, Ye was ik ook niet zo super lovend over, maar toch heb ik het idee dat dit weer van het niveau MBDTF gaat worden. Al is dat vooral ook wat ik hoop.
×
×
 • Create New...