Jump to content

Giroud

Leden
 • Posts

  9,805
 • Joined

 • Last visited

About Giroud

 • Birthday 06/10/1995

Personal Information

 • Woonplaats
  Schijndel
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  VWO 4
 • Favoriete CM/FM
  08
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Giroud's Achievements

40

Reputation

 1. Giroud

  FM Café

  Aardig spannend in de KKD
 2. Giroud

  Club gezocht

  Ik krijg het maar niet voor elkaar om een echt langlopende carrière te beginnen. Ben laatst nog tot de league one gekomen met Boreham Wood maar ook daar verloor ik het plezier. Waar ik denk ik naar op zoek ben is een club in Europa (geen Duitsland) wat financieel groeimogelijkheden heeft, nog geen Europees speelt en ook uit een grote/mooie stad komt. Maar als iemand een andere tip heeft met een leuke onderbouwing is dat ook zeer welkom!
 3. Ik vond hem een erg frustrerende spits. Cissoko speelde hem al snel uit de basis. Toen hij begon met zeuren over zijn speeltijd kwam die op de transferlijst terecht. Raar genoeg duurde het erg lang voordat een club een bod deed op hem dus uiteindelijk ook maar genoegen genomen met het lage bedrag.
 4. Almere City 2022-2023 Een prima eerste seizoen gedraaid in Almere. Kampioen geworden in de KKD nadat het begon te lopen na de winterstop. Ben erg benieuwd naar het eerste seizoen in de Eredivisie. Eindstand KKD KNVB Beker Transfers 2022-2023 Ar'jany Martha en Ibrahim Cissoko zijn echte toppers gebleken. Vooral Martha, die in de winterstop pas kwam, zorgde echt voor een verschil. Erg blij dat ik deze twee helden dus nog een seizoen heb vast kunnen leggen. Selectie 2023-2024 Transfers 2023-2024 Trainingscomplex, jeugdscouting en jeugdopleiding worden inmiddels ook aangepakt. De start van de eredivisie is alleen nog niet zo denderend te noemen met kansloze verliespartijen tegen Ajax en Fortuna.
 5. Giroud

  FM Café

  Ik kwam hier zelf ook echt veel te laat achter @Fantasy
 6. Giroud

  FM Café

  In de zoekbalk 'kleuren' typen en je bent er zo
 7. Giroud

  Brits voetbal

  Ik was het verder ook wel met je eens, vond dat puntje alleen een beetje apart .
 8. Giroud

  Brits voetbal

  Je weet wel dat van die spelers alleen Totti dit haalde toch?
 9. Red Hot Chili Peppers - Easily Volgens mij heeft @E2Emij dit nummer ooit laten kennen. Heel erg bedankt hiervoor nog al is dat sowieso al meer dan 5 jaar geleden geweest.
 10. Auditie 5 gaat naar @Jeroen. en auditie 7 gaat naar @van der Water!
 11. Giroud

  Hip-Hop

  Ja wel redelijk mee eens, iets te lang album waardoor er een paar nummers tussen zitten die echt een stuk minder zijn. Maar de nummers die goed zijn, zijn ook echt wel heel goed vind ik.
 12. Giroud

  Hip-Hop

  Iemand al een mening gevormd over Donda? Ik vind het echt een geweldig album, maar ik ben niet echt objectief hierin. Mijn pareltjes na de eerste paar luisterbeurten: Believe What I Say, Off The Grid (nog nooit van Fivio Foreign gehoord maar wat een ongelooflijke verse zeg), Come To Life en Moon (Kid Cudi en Kanye combo is altijd geweldig).
 13. Giroud

  Hip-Hop

  Zijn jullie nog een beetje benieuwd naar het nieuwe album van Kanye? Als die hem tenminste ooit gaat uitbrengen natuurlijk ?. Jesus is King vond ik niks, Ye was ik ook niet zo super lovend over, maar toch heb ik het idee dat dit weer van het niveau MBDTF gaat worden. Al is dat vooral ook wat ik hoop.
×
×
 • Create New...