Jump to content

Giroud

Leden
 • Posts

  9,787
 • Joined

 • Last visited

Reputation

26 Excellent

About Giroud

 • Birthday 06/10/1995

Personal Information

 • Woonplaats
  Schijndel
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  VWO 4
 • Favoriete CM/FM
  08
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Giroud

  FM Café

  Ik was zo dom om de skin voor FM21 te hebben gedownload. Het is nu wel gelukt!
 2. Giroud

  FM Café

  Ik krijg hem niet gevonden als ik mijn skin wil aanpassen in FM. Heb volgens mij alles gewoon in de juiste mappen staan. Iemand nog meer problemen hiermee?
 3. 41 gaat naar Jeroen!
 4. Red Hot Chili Peppers - Easily Volgens mij heeft @E2Emij dit nummer ooit laten kennen. Heel erg bedankt hiervoor nog al is dat sowieso al meer dan 5 jaar geleden geweest.
 5. Auditie 5 gaat naar @Jeroen. en auditie 7 gaat naar @van der Water!
 6. Giroud

  Hip-Hop

  Ja wel redelijk mee eens, iets te lang album waardoor er een paar nummers tussen zitten die echt een stuk minder zijn. Maar de nummers die goed zijn, zijn ook echt wel heel goed vind ik.
 7. Giroud

  Hip-Hop

  Iemand al een mening gevormd over Donda? Ik vind het echt een geweldig album, maar ik ben niet echt objectief hierin. Mijn pareltjes na de eerste paar luisterbeurten: Believe What I Say, Off The Grid (nog nooit van Fivio Foreign gehoord maar wat een ongelooflijke verse zeg), Come To Life en Moon (Kid Cudi en Kanye combo is altijd geweldig).
 8. Giroud

  Hip-Hop

  Zijn jullie nog een beetje benieuwd naar het nieuwe album van Kanye? Als die hem tenminste ooit gaat uitbrengen natuurlijk ?. Jesus is King vond ik niks, Ye was ik ook niet zo super lovend over, maar toch heb ik het idee dat dit weer van het niveau MBDTF gaat worden. Al is dat vooral ook wat ik hoop.
 9. Giroud

  FM Café

  Poh meen je? Dat is wel zuur dan.
 10. Giroud

  FM Café

  Ik kom er nu na een half seizoen met Montpellier achter dat mijn tweede elftal helemaal geen wedstrijden speelt. Is hier nog iets aan te doen? Hoe zit dat met de tweede elftallen in Frankrijk precies?
 11. Giroud

  Hip-Hop

  Wat nummers die ik de laatste tijd veel op repeat heb staan. Zullen bij de liefhebbers allemaal al lang bekend zijn natuurlijk, maar ik ben pas net mezelf aan het verdiepen in oude hiphop .
 12. Giroud

  FIFA topic

  Heeft er iemand een beetje verstand van de markt op FUT? Zit te twijfelen om Neymar te verkopen maar soms lees ik dat ze verwachten dat hij weer rond de 600K komt aan het eind van de week en dan lees ik weer dat hij volgende week op 400K kan zitten. Wat denken jullie?
 13. Giroud

  FIFA topic

  Gisteren Neymar tradable gepacked en What If Richarlison uit die gegarandeerde What If pack. Goed dagje.
 14. Giroud

  FM Café

  Iemand die toevallig DF11 faces gebruikt? Ik heb iets van panels gedownload en geïnstalleerd om die foto's wat groter te krijgen, alleen kan ik nu nergens meer de leeftijd van een speler vinden. Iemand die weet of ik dit kan aanpassen? De gewone foto's vind ik echt veel te klein anders.
×
×
 • Create New...