Jump to content

Vegas

Leden
 • Posts

  18,632
 • Joined

 • Last visited

About Vegas

 • Birthday 12/02/1991

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vegas's Achievements

10

Reputation

 1. [YOUTUBE]q8e1sSNsf44[/YOUTUBE]
 2. Hoe geniaal, ik kom er net pas achter dat Ron & Tammy II in het echt gewoon getrouwd zijn :-D Nick Offerman en Megan Mullally dus. Bazen stel.
 3. Vind haar op foto's nooit zo boeiend, sommige vrouwen hebben dat. Die zijn op bewegend beeld werkelijk fenomenaal, maar op foto's minder. Gillian is er ook zo een :< Goh, wat een uitstraling.
 4. Dat doet me deugd om te lezen. Het is een zeer toffe serie inderaad (d)
 5. [spoiler=ALLEENAANKLIKKENALSJEHETEINDEWILTWETEN!!!] Nou, dan kom je aardig in de buurt met de screens die ik zag
 6. Goh, klik ik even een spoiler open @ Fok forum waarin foto's staan van de laatste episode. Nu weet ik dus precies wat er gaat gebeuren, *********** ;e
 7. Vegas

  Suits

  Matig vervolg. Gaat een beetje de soap kant op met dialogen van weinig hoogstaande kwaliteit. Toch jammer. Hoewel ik 't wel blijf kijken, want Donna. edit: High five [MENTION=1645]Magikarp[/MENTION]; :D
 8. Vette aflevering (d) Quinn is baas.
 9. :love: 150.000 plays :love: 150.000ste track: Speciale vermelding voor [MENTION=16229]Juca[/MENTION]; voor het spotten dat ik er bijna aan zat.
 10. Nu pas Dex gezien, toffe wending inderdaad met dr. Vogel. Goeie actrice ook.
 11. Cersei. En daarna Tyrion en Tywin.
 12. Als ik IMDB moet geloven 26 september van dit jaar.
 13. Kijk nu voor de 5de keer alle seizoenen terug, en ik denk dat deze serie inmiddels wel m'n alltime favoriet is. Totaal niet te vergelijken met een Game of Thrones, of Californication, maar alles is gewoon zo goed op mekaar afgestemd. Ik ga iedere keer weer stuk gewoon. Alle personages zijn stuk voor stuk zo geniaal. Ben super blij dat er een seizoen 6 komt.
×
×
 • Create New...