Jump to content

J. Custers

Leden
 • Content Count

  1,361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About J. Custers

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Woonplaats
  Maastricht
 • Interesses
  Deephouse, Football Manager
 1. J. Custers

  FM-Café

  Meer mensen die tegen dit probleem aanlopen volg de instructies hieronder
 2. J. Custers

  FM-Café

  FM2020 is echt ontzettend traag op mijn MacBook Air 2019. Aan mijn laptop ligt het niet. Meer mensen problemen op een MacBook hier? FM2019 was razendsnel, nu moet ik erg lang wachten als ik op doorgaan klik, verpest een beetje het spelplezier. Misschien iemand tips om meer performance eruit te halen?
 3. Als je even tijd hebt zou ik graag de progressie van deze spelers zien: Christian Fruchtl Kenneth Taylor Joshua Zirkzee Bart van Rooij Kenzo Goudmijn Mohamed Taabouni Ki-Jana Hoever Jeremy Doku
 4. Taylor, Goudmijn, Gravenbergh, Taaboubi, Hoever, Pherai, Zirkzee Van deze talentjes verwacht ik ook ve
 5. Begrijp ik helemaal. Het haalt wel een beetje uitdaging weg inderdaad. Als ik een club kies, probeer ik ook zoveel mogelijk jeugd op te stellen dat vind ik zelf altijd het leukste. Speel FM sinds 2006 en heb er altijd al van gedroomd mijn eigen club te maken in FM. Dus toen deze optie ter beschikking kwam een aantal jaar terug (meen 3/4) was ik natuurlijk ontzettend blij met deze feature. Als je in de Vanarama League begint heb je vaak een budget van 1M of zelfs minder en dan ligt de uitdaging natuurlijk wel een stuk hoger.
 6. Dan moet ik helaas nog even geduld hebben. Ik heb de editor btw nog nooit gebruikt maar wou hem dit jaar gaan gebruiken om een eigen ploeg te creëren. Dan heb ik volgens mij veel meer opties tot mijn beschikking. Iemand hier ervaring met de editor? Beetje makkelijk te gebruiken hoop ik?
 7. Wel als je een eigen ploeg maakt, ik heb Ingolstadt vervangen en die hadden een selectiewaarde van 16M Dan kun je in principe iedereen halen wie je wilt, zolang je maar binnen het budget blijft natuurlijk. Het is misschien niet heel realistisch als je daar op doelt daar ben ik het mee eens. Maar ik haal hier wel ontzettend veel plezier uit. Zolang mogelijk met dezelfde selectie proberen door te gaan. Vorig jaar had ik bijv. Fabio Silva die zijn hele carrière bij mijn FC London heeft gespeeld.
 8. YIk haal altijd het meeste plezier om een eigen club te maken. Meestal verwijder ik de gehele selectie en probeer ik zoveel mogelijk talenten te zoeken. Ik begin altijd in de onderste divisie van Engeland dus het budget is niet heel hoog. Dit jaar heb ik besloten in Duitsland een club te maken (RE Aachen FC), in de 3.liga ligt het budget al een stuk hoger waardoor ik een behoorlijk getalenteerd team bij elkaar krijg. Ik ga vanmiddag btw opnieuw beginnen omdat ik het logo niet mooi vond dus als iemand nog wat leuke talenten weet die ik niet mag missen laat maar weten. Ik moet voor 16M een selectie zien samen te stellen.
 9. De editor was gereleased met de full game neem ik aan?
 10. J. Custers

  Logo probleem

  Ik probeer mijn eigen club te maken, alleen het lukt me niet om mijn zelfgemaakte logo's in de game te krijgen Als ik naar mijn clubpagina ga, verschijnt het logo, maar verder zoals je op de foto kunt zien krijg ik de hele tijd een random logo. Weet iemand wat ik verkeerd doe? Vorig jaar had ik hier geen problemen mee Erg frusterend, vind het leuk om mijn eigen team te maken maar die logo's wat in de game zitten zijn echt te standaard en lelijk
 11. J. Custers

  Xbox 360

  Is FM2008 nederlands voor de Xbox360?
×
×
 • Create New...