Jump to content

Tjinnoes

Leden
 • Posts

  12,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tjinnoes

 1. - Doerak is die kale mascotte. - Ja, als je per se samen wil spelen, dan kun je inderdaad zelf een competitie createn. Daar is het ook specifiek voor bedoeld. Dan mag je alles zelf bepalen als mod. Een gratis optie is er niet echt. Je kunt ook gewoon BossCoins sparen hè? End of Season beloningen kunnen best wat opleveren, je kunt videos bekijken, dagelijks krijg je BC, etc. Andere optie is om een niet-populaire competitie te joinen. Die geraken vaak niet vol. Maar ja, dan heb je wle crappy teams. Dat is ook niet leuk. - Nee, dat is één BossCoin pot. Niet een pot per slot, maar één pot per account. BossCoins = premium currency. Je mag zelf bepalen op welk teamslot je het uitgeeft. Als je BC ontvangt, ontvang je het voor je account, niet voor je teamslot. Zo heb je juist wél flexibiliteit.
 2. Tijdje weggeweest. Wel nice hoe jullie over OSM tactics praten hier. ;-) Ik kan in de code kijken (CHEATS!!!!!!!!!!!!!!!!1) en ik kan wel zeggen dat ik hier goede dingen lees over tactische combo's (442 Passing Game, 433 Play Wide etc). Ik kan niet alles verklappen, want anders is het niet leuk meer. Heb ik zelf nu ervaring mee. Voor degenen die het nog niet weten: ik werk nu ruim vier jaar bij Gamebasics als marketeer. Bezig met concepten, game balancing, events, reactivatie van managers en nog veel meer. Maareee... even weer een paar vraagjes droppen hier. ;-) - Wat vinden jullie eigenlijk van de uitstraling van OSM en Doerak? - In hoeverre zijn jullie bezig met je vrienden uitnodigen om te OSM'en? Why wel, why niet? - Hebben jullie nog verbeterpunten of gigantische veren om in de reet te steken? Alles mag, jwz. Thanks boys!
 3. Gebruiken jullie trouwens wel eens de Scout? - Zo ja, wat vind je ervan? Is het aanbod goed genoeg? - Zo nee, waarom niet? Verbeteringen in gedachte?
 4. [quote name='Thierryvane'] Haha ik zei maar wat vaags hoor. Hoef nou eenmaal niet een Messi/Ronaldo bij FC Groningen. Vind ik nep. Zoals nu heb ik Lulic (Lazio) rondlopen, beste speler met 82 gemiddeld, 30 jaar oud en mijn aanvoerder. Vind ik veel realistischer/leuker. :)[/QUOTE] Nice. :) [quote name='Kyrill']@Tjinnoes niveau is prima zat. Ik speel nu Goodfellas crewcompetitie en dat is loodzwaar en speel Kanari Centrifuge League (KL) 3 met Atletico Madrid. Genoeg uitdaging. En hiervoor Crewcup Europa League met Hull City gespeeld en 9e geworden met ds17 op één puntje van de nummer 7[/QUOTE] Ja, dan heb je wel een brute competitie idd. De meeste users zitten niet in zo'n extreem actieve competitie. Dan is er weinig weerstand. [quote name='Karlo']@Tjinnoes Voorheen waren er soms hele rare tactische combinaties die werkten. Bijv. thuis spelen en dan verdedigend met hele hoge pressie o.i.d. Is dat nog steeds zo, of is dat ook allemaal wat realistischer tegenwoordig? Want ik stel het altijd vrij 'neutraal' in maar haal daardoor soms wel wat wisselvallige resultaten.[/QUOTE] Geen commentaar. :D [I](stiekem dan toch: verdedigend met hoge pressie raad ik niet aan.)[/I]
 5. Probeer het nog eens! Het is inmiddels wel verder ontwikkeld na al die jaren. Laat even weten wat je ervan vindt! :-) Ik zal het doorgeven. Bedankt voor je feedback! Nee joh. Het gaat om de combinatie tussen de kwaliteit van je team, de juiste formatie, tactiek, specialisten, stadion, etc.. Alles heeft gewoon invloed. De ene wat meer dan de andere, logischerwijs. Maar eigenlijk vinden jullie het spel dus veel te gemakkelijk? Die dudes in je competitie bakken er niks van en die CPU teams zijn al helemaal triest slecht?
 6. Hoezo dan? Wat is er gebeurd? Zou er iets specifieks moeten veranderen om het wel interessant voor je te maken?
 7. Dat Schaars op 92 wordt gerate was een bug. Excuses. Dat zou nu gefixt moeten zijn. Spelers op de TL krijgen soms idd een boost als de echte toppers al gekocht zijn. Dus als er geen 90+ attackers meer zijn, dan gaat ie kijken welke dude in de buurt van de 90 hij kan boosten. Schaars op 92 was dus niet de bedoeling. Dubbele spelers (eentje in je team, de ander op de TL) zouden nu ook niet meer moeten voorkomen. Was ook een bug. Rode kaarten bij normal tackling zou niet vaak moeten voorkomen. Ik zal het rapporteren.
 8. Op welk platform speel je? Is er een specifieke feature die je nu mist? Wat zou een voorwaarde zijn waardoor je wel zou blijven spelen?
 9. Nee joh! Niet kappen. Gewoon lekker doorgaan. Hoezo zou je stoppen man? :( We hadden gehoopt dat deze nieuwe dynamiek van trainen, spelers kopen etc zou worden opgepakt. Gelukkig is dat ook echt zo. :D - We zijn altijd bezig met bugs te fixen. Jullie reactie is van 2 weken geleden. Hebben jullie deze problemen nog steeds? - Vrienden uitnodigen moet inderdaad veel beter. Daar zijn we ook druk mee bezig. - Spelen jullie ook op mobiel (Android/iOS)? Zo ja, wat vinden jullie van de app? - Commercieel directeur maakt wellicht ooit een comeback. Misschien in een andere vorm, wie weet. :) - @Kyrill: Wat zou je nog willen zien bij de Spion? Thanks voor jullie feedback boys! Klasse. Als jullie nog ideas of klachten hebben, PM maar. :) Hier knallen is ook prima.
 10. OSM3.0 staat nu al zo'n twee maanden live. We zijn nog keihard aan de slag om nieuwe features toe te voegen en bestaande te verbeteren, maar ik ben toch erg benieuwd naar jullie bevindingen tot nu toe. Positieve dingen, negatieve dingen, ideeën voor nieuwe features, features die jullie erg missen (Crews komt er aan dus hoeven jullie niet te noemen)? Roep maar!
 11. Gewoon bij je Profiel. https://www.onlinesoccermanager.nl/User/Profile
 12. Yep. Het kan zeker wel. Je kunt ook gewoon een verdediger in de spits gooien, maar zijn prestaties zullen niet best zijn. In real life kun je nog wel eens Mike vd Hoorn naar voren sturen. In OSM werkt dat niet zo. In FM evenmin. Ik vind dat zo'n rood vlak veel te overdreven. Alsof het extreem fout is ofzo. Dat is het niet. Je speler presteert gewoon minder. That's it. Het aantal Boss Coins wat je na een seizoen krijgt is afhankelijk van je league settings. Als je allerlei aanpassingen aan je competitie doet (http://prntscr.com/bouu5u), dan krijg je aan het einde gewoon minder coins.
 13. Ja, je moet de training eerst ff afronden. Gaat niet vanzelf. Meerdere keren per dag is prima te doen als je op je mobiel speelt. Je krijgt gewoon push notificaties. Het is prima te doen hoor. Ik ben ook de hele dag druk bezig, maar af en toe ff je teampie bezoeken kan wel ff snel tussendoor. Ik speel nu ook al een tijdje Clash Royale. Hetzelfde principe. Af en toe de app openen om die kistjes te claimen. Je deck wordt er sterker van, dus why not? Wat betreft managerpunten... De focus is veranderd van lifetime managerpunten naar managerpunten per periode. In dit geval dus een half jaar. De rankings gaan dus om de beste managers van het afgelopen half jaar. Die verandering is doorgevoerd omdat de managers die het spel al 14 jaar spelen dan voor eeuwig in de top blijven staan. Nieuwere managers die al 5 jaar managen, kunnen nooit in de top komen. Het is vooral een relevantere lijst. Die SK heb je toch vooral gekocht omdat het een leuk spel is? Of heb je SK gekocht omdat je dan in de top van de ranking kan komen? Hopelijk geef je het later nog een kans. :) Ik snap wat je bedoelt. Jij merkt nu nog weinig van de bugfixes. Het zijn vooral backend fixes geweest. Die frontend bugs moeten er natuurlijk ook uit. Zijn we hard mee bezig. :) Komt goed hoor. :D Het is nog lang niet concreet. Zou best te maken kunnen hebben met döner kebab. Verder zeg ik niks. Ik beloof ook niks. :)
 14. Zou nog eventjes kunnen duren. Heb geduld plz. Ik wil het ook graag snel terug. :) Ja, we zijn in onderhandeling met andere competities. Ja, bugs. Zijn we volop aan het fixen. De performance is nu 2 tot 3x zo goed geworden. Al die andere bugs zijn we nu ook keihard mee bezig. Ik snap wat jullie bedoelen. Ik heb er zelf ook last van. Komt goed iig. :D Nee. :) Wel doen man. Gewoon doorgaan. Wat houd je tegen? Kun je uitleggen waarom de snelheid voor jou uit het spel is?
 15. Wat vind je precies saai? :) Waarom zou jij willen stoppen? :)
 16. Prijzenkast komt eraan! Is in ontwikkeling. Op http://www.osm.nl kun je het wel gewoon inzien. Totale transferbedragen zien op de apps. Zal ik inschieten bij de developers. Transfers per team inzien is er volgens mij nooit geweest op de apps. Zal ik ook inschieten. Dit is wel beschikbaar op http://www.osm.nl. Meer ruimte op web. Thanks voor je feedback! Op welke pagina? Zou je dat hier ff kunnen melden pls? http://www.onlinesoccermanager.nl/Forums/-5 Voor dergelijke zaken hebben we onze judges. Heb je het al op het OSM forum gemeld? http://www.onlinesoccermanager.nl/Forums/ Komt nog terug! Thanks voor je feedback!
 17. http://prntscr.com/b5zdtz <-- Moderator tools. Heb je al BC gespend voor je volgende seizoen? Dan kan het niet. Als je nog niet gespend hebt, dan moet je gewoon niet continueren. Ik raad aan om het wel te doen, want tis best cheap nu. Volgens mij gaan ze binnenkort wat fixen zodat je wel gewoon kunt resignen ook al ben je mod. Was een technische issue waarom het nu nog niet werkt. :) ------------ @Kyrill Je hebt al een nieuw seizoen gekozen. Dan zie je geen advanced settings. Dat werkt nu zo. Eenmaal gekozen is gekozen. We gaan er nog ff naar kijken. Hopelijk kunnen we het fixen.
 18. http://prntscr.com/b5iimq > Geavanceerde tools > http://prntscr.com/b5iir4 > aan en uitvinken wat je wilt > goooo. Je hebt ook modtools gedurende het seizoen. Ontslag nemen als mod kan idd niet, omdat je hebt betaald voor de competitie. We gaan binnenkort wel inbouwen dat je ontslag kunt nemen. Welk team wil je kwijt dan? PM maar. Zeker. Moeje ff tappen op het BossCoin blokje in de menubalk. Dan zie je de Shop. :) Volgens mij heb je een resolutie die smaller is dan 1700px breed. Ik heb een verzoek ingediend om te checken of we voor de medium view toch wel vlaggetjes kunnen tonen. Als je kampioen wordt in een competitie met vele actieve managers dan krijg je meer punten. De Scout is altijd premium geweest. Je moest er voor dokken. Je gescoute spelers zijn ook wel echt een heel stuk goedkoper dan spelers van de TransferLijst. Je moet dus selectiever zijn in wie je koopt. Gratis spelen is 100% goed mogelijk. Je moet gewoon andere keuzes maken. Slimmer meer winst maken zodat je gewoon duurdere spelers kunt halen, maar dan dus minder BC uitgeeft, da's ook een manier om te spelen. Het is gewoon een nieuwe dynamiek. Iets anders. Vergeet de BusinessClub trouwens niet. Daar haal je ook gemakkelijk BC op middels videos/enquetes etc. 2300 managerpunten is ook niet echt heel veel. :) Tip: Presteer goed in een actieve competitie. Dan pak je echt volop BC. Heb je een smartphone? Dan is het goed te doen hoor. Je krijgt ook gewoon pushnotificaties wanneer je training afgelopen is. Yep, daar zijn we volop mee bezig. Technisch verhaal. Onze excuses. :) Yep, er is geen max transferbedrag meer. Maar hoe lager het bedrag, des te groter de kans dat ie wordt getransfereerd natuurlijk. Als je een eigen competitie hebt aangemaakt, dan is je competitie alleen op slot als je iets hebt veranderd in je settings (bijv: geen voorbereidingsdagen, geen kampies, etc). Als ie op slot zit, moet je je homies uitnodigen om te joinen. Als je niets speciaals hebt ingesteld, dan zou ie niet locked moeten zijn. Ja, de oplossing is simpel: meer MP pakken zodat je meer BC krijgt. :D Thanks! Ja, komt eran. :)
 19. Ja, moeten we nog een goede oplossing voor vinden. Thanks. Het is niet weg. http://prntscr.com/b2pfna
 20. Hier komt nog een goede fix voor. Oorzaak was technisch. Komt goed. Design ligt al klaar. Developers moeten het nog inbouwen. ;) Zeer binnenkort. Zeg maar over 24 uur. :) Je kunt je training idd niet annuleren. Goed opletten wie je traint. Die trainers houden niet van verandering. Evenals DeJarnoxD. Eens dat het beter getoond zou moeten worden. Hoe het nu is: geen huisje = uit, wel een huisje = thuis. Nee joh, we gaan je telefoon overnemen. BEMMM. ;) Hier heb ik al een fix voor ingeschoten bij ons. Dit wordt nog gefixt. Don't worry. :D Wordt binnenkort opgepakt door de devvers. Maar wel eens met je natuurlijk. Het idee van de scout is dat je altijd iemand moet kunnen vinden. Nu krijg je ook 3 results. Dat is ook superchill. Keuzes maken.
 21. Nee man. Wat ik zei: er is een nieuwe dynamiek. Ik geef 2 trainingen per dag aan mijn supertalenten en eentje aan een van mijn wisselspelers gedurende de simulaties. Dat is juist veel beter dan de vorige versie. Toen kon je maar 1 dude trainen. De kans op een supertraining (+1) is ook aanzienlijk. Nee joh, dat van je ranking was een bug. Dat is inmiddels gefixt. Onze excuses voor dat. Kijk maar. Lekker potjes spelen tegen je maten. Da's wel kikke. Als je je zorgen maakt over de TrainingBoosts, dat effect neemt af naar mate je meer oefenwedstrijden per dag speelt. Klopt. Voorlopig ff niet. Komt er zsm aan! Ja, dit heb ik aangevraagd. Gaan ze ook zsm inbouwen. Ja, je moet ook een beetje inschatten wat voor spelers je kunt kopen. Op basis van hoeveel money je hebt. Dat is een onderdeeltje van management. :) Spelers via de Scout zijn wel echt goedkoop he. Kijk maar naar hun waarde. Je betaalt 15BC, maar daar krijg je dus een supergoedkope speler voor terug. Daarnaast kun je ook nog specifiek scouten ipv afhankelijk zijn van de transferlijst. Ik scout altijd gewoon, voor t geval dat ik iemand nodig zal hebben.
 22. Kun je ff een screenshot maken? Bij mij werkt alles namelijk. Al de hele dag. Het forum ziet er nu idd niet heel mooi uit, maar daar gaan we binnenkort een update van doen. Komt goed! Je kunt je league closen om vervolgens dudes uit te nodigen. Thanks voor je feedback! :) Transferlijst: even kijken wat we daarmee kunnen doen. Ik zal het doorgeven. Samenvatting: doelpunt icon bij de cijfers. Zal ik ook doorgeven. Het is inderdaad een nieuwe dynamiek waar je aan moet wennen. Alle stafleden zijn nu wat anders opgezet. Je kunt gewoon de timer afwachten natuurlijk hè? Geen probleem, want je wedstrijd is 1x per dag. Tijd zat. Ook Training heeft een andere dynamiek gekregen. Stadion is nu voor iedereen beschikbaar. Als je je Stadion uitbreidt, dan trainen je spelers veel sneller. Ook kun je Supertrainingen krijgen, waarbij je speler in 1 cycle ineens met +1 stijgt. Moet je geluk mee hebben. Dat had je vroeger dus ook, toen spelers ineens +2 kregen. Dit werkt ook met kans. Ik krijg 'm dikwijls. Verder kun je een Oefenwedstrijd tegen je homies spelen, waarbij je spelers ook een dikke boost kunnen krijgen. Als je wint, krijg je uiteraard een grotere boost. TIP: Je moet slim je Oefenwedstrijden kiezen. Tegen goede tegenstanders worden meerdere spelers beter. Ga dus niet alleen maar Oefenwedstrijden spelen tegen slechte tegenstanders omdat je weet dat je 'm zult winnen. Beetje risico nemen. Hopen dat ie een kutopstelling heeft. Bespioneren met je Spy kan natuurlijk ook ff. Zo alles bij elkaar kun je keihard stijgen. Wij hebben een hele zooi testcompetities gespeeld. Ik heb aanvallers van ver boven de 125 gehad. Absoluut goed te doen zonder te betalen. Nogmaals, het is even wennen. Probeer het gewoon. Je kunt het ook zien als voordeel! Nu krijg je gratis 4 accounts. Voorheen maakte men vier losse accounts aan. Onzin natuurlijk. Gewoon lekker vier teams managen. Wereldkaart vullen. Lekker vrienden inviten. Dat is ook een zeer mooie update imo. Vrienden uitnodigen gaat nu supergemakkelijk. Gewoon een linkie passen aan je homies. Overall: pay-to-win valt echt reuze mee. Bij training kun je natuurlijk je cycles afkopen, maar het effect van je trainingen wordt minder naar mate je meer traint op een dag. dus dat gaat echt niet zo superhard hoor. Hetzelfde geldt voor oefenwedstrijden. Spelers worden beter, maar als je dikke money in je pocket hebt, dan worden je spelers heus niet ineens +20 in één dag. Dat zouden wij echt niet willen. Daarnaast krijg je veelvuldig gratis coins gedurende het seizoen. Gratis en voor niets. Die kun je gewoon inzetten om voordeel te behalen tov je tegenstanders. Het draait natuurlijk om het zo efficiënt mogelijk inzetten van je coins. Denk aan Elixir bij Clash Royale.
 23. Vreemd. Ik kan gewoon inloggen op jouw account. Ga je wel naar de juiste website? xD http://www.onlinesoccermanager.nl? Op http://www.onlinesoccermanager.com zal ie niet werken idd. Dat is een andere "wereld". Een andere database.
 24. Het forum wordt nog verbeterd. Het is nu inderdaad niet optimaal. Komt goed! Heb je screenshots? En wat is je username? De premium features van OSM2.0 zijn nu voor iedereen beschikbaar. Het spel is opgezet dat je nu uitstekend gratis kunt spelen. Wij hebben reeds meerdere competities gespeeld met de collega's en het gaat echt prima. Je kunt betalen als je wilt om zaken te versnellen, maar dat hoeft zeker niet. Sowieso krijg je gratis coins als je elke dag inlogt. Ook krijg je een bak coins als je achievements behaalt. De grootste bak gratis coins krijg je aan het einde van het seizoen. Bij mijn laatste End of Season bonus kreeg ik 784 coins in één keer. Gratis en voor niets! Probeer het gewoon. Je zult merken dat het allemaal wel meevalt. Het ligt gewoon aan de verandering. Vertrouw me nou maar joh. :-D
 25. We zijn hard bezig met het fixen van de bugs. Volgens mij zou het nu goed moeten werken. Waarschijnlijk is je telefoon ingesteld op Engelstalig. Dat herkent de browser waardoor je wordt verwezen naar het Engelstalige forum. Wat gebeurt er als je naar http://www.osm.nl gaat?
×
×
 • Create New...