Jump to content

Tjinnoes

Leden
 • Content Count

  12,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tjinnoes last won the day on January 31 2009

Tjinnoes had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About Tjinnoes

 • Rank
  Wǒ chāo kù de.
 • Birthday 08/19/1987

Personal Information

 • Biografie
  Baas boven baas!
 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Interesses
  Ajax Amsterdam
 • Opleiding/Werk
  Retention Marketeer @ Gamebasics (Online Soccer Manager)
 • Favoriete Club
  Ajax Amsterdam
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Doerak is die kale mascotte. - Ja, als je per se samen wil spelen, dan kun je inderdaad zelf een competitie createn. Daar is het ook specifiek voor bedoeld. Dan mag je alles zelf bepalen als mod. Een gratis optie is er niet echt. Je kunt ook gewoon BossCoins sparen hè? End of Season beloningen kunnen best wat opleveren, je kunt videos bekijken, dagelijks krijg je BC, etc. Andere optie is om een niet-populaire competitie te joinen. Die geraken vaak niet vol. Maar ja, dan heb je wle crappy teams. Dat is ook niet leuk. - Nee, dat is één BossCoin pot. Niet een pot per slot, maar één pot per
 2. Tijdje weggeweest. Wel nice hoe jullie over OSM tactics praten hier. ;-) Ik kan in de code kijken (CHEATS!!!!!!!!!!!!!!!!1) en ik kan wel zeggen dat ik hier goede dingen lees over tactische combo's (442 Passing Game, 433 Play Wide etc). Ik kan niet alles verklappen, want anders is het niet leuk meer. Heb ik zelf nu ervaring mee. Voor degenen die het nog niet weten: ik werk nu ruim vier jaar bij Gamebasics als marketeer. Bezig met concepten, game balancing, events, reactivatie van managers en nog veel meer. Maareee... even weer een paar vraagjes droppen hier. ;-) - Wat vinden jullie
 3. Gebruiken jullie trouwens wel eens de Scout? - Zo ja, wat vind je ervan? Is het aanbod goed genoeg? - Zo nee, waarom niet? Verbeteringen in gedachte?
 4. [quote name='Thierryvane'] Haha ik zei maar wat vaags hoor. Hoef nou eenmaal niet een Messi/Ronaldo bij FC Groningen. Vind ik nep. Zoals nu heb ik Lulic (Lazio) rondlopen, beste speler met 82 gemiddeld, 30 jaar oud en mijn aanvoerder. Vind ik veel realistischer/leuker. :)[/QUOTE] Nice. :) [quote name='Kyrill']@Tjinnoes niveau is prima zat. Ik speel nu Goodfellas crewcompetitie en dat is loodzwaar en speel Kanari Centrifuge League (KL) 3 met Atletico Madrid. Genoeg uitdaging. En hiervoor Crewcup Europa League met Hull City gespeeld en 9e geworden met ds17 op één puntje van de nummer 7[/QUOTE
 5. Probeer het nog eens! Het is inmiddels wel verder ontwikkeld na al die jaren. Laat even weten wat je ervan vindt! :-) Ik zal het doorgeven. Bedankt voor je feedback! Nee joh. Het gaat om de combinatie tussen de kwaliteit van je team, de juiste formatie, tactiek, specialisten, stadion, etc.. Alles heeft gewoon invloed. De ene wat meer dan de andere, logischerwijs. Maar eigenlijk vinden jullie het spel dus veel te gemakkelijk? Die dudes in je competitie bakken er niks van en die CPU teams zijn al helemaal triest slecht?
 6. Hoezo dan? Wat is er gebeurd? Zou er iets specifieks moeten veranderen om het wel interessant voor je te maken?
 7. Dat Schaars op 92 wordt gerate was een bug. Excuses. Dat zou nu gefixt moeten zijn. Spelers op de TL krijgen soms idd een boost als de echte toppers al gekocht zijn. Dus als er geen 90+ attackers meer zijn, dan gaat ie kijken welke dude in de buurt van de 90 hij kan boosten. Schaars op 92 was dus niet de bedoeling. Dubbele spelers (eentje in je team, de ander op de TL) zouden nu ook niet meer moeten voorkomen. Was ook een bug. Rode kaarten bij normal tackling zou niet vaak moeten voorkomen. Ik zal het rapporteren.
 8. Op welk platform speel je? Is er een specifieke feature die je nu mist? Wat zou een voorwaarde zijn waardoor je wel zou blijven spelen?
 9. Nee joh! Niet kappen. Gewoon lekker doorgaan. Hoezo zou je stoppen man? :( We hadden gehoopt dat deze nieuwe dynamiek van trainen, spelers kopen etc zou worden opgepakt. Gelukkig is dat ook echt zo. :D - We zijn altijd bezig met bugs te fixen. Jullie reactie is van 2 weken geleden. Hebben jullie deze problemen nog steeds? - Vrienden uitnodigen moet inderdaad veel beter. Daar zijn we ook druk mee bezig. - Spelen jullie ook op mobiel (Android/iOS)? Zo ja, wat vinden jullie van de app? - Commercieel directeur maakt wellicht ooit een comeback. Misschien i
 10. OSM3.0 staat nu al zo'n twee maanden live. We zijn nog keihard aan de slag om nieuwe features toe te voegen en bestaande te verbeteren, maar ik ben toch erg benieuwd naar jullie bevindingen tot nu toe. Positieve dingen, negatieve dingen, ideeën voor nieuwe features, features die jullie erg missen (Crews komt er aan dus hoeven jullie niet te noemen)? Roep maar!
 11. Gewoon bij je Profiel. https://www.onlinesoccermanager.nl/User/Profile
 12. Yep. Het kan zeker wel. Je kunt ook gewoon een verdediger in de spits gooien, maar zijn prestaties zullen niet best zijn. In real life kun je nog wel eens Mike vd Hoorn naar voren sturen. In OSM werkt dat niet zo. In FM evenmin. Ik vind dat zo'n rood vlak veel te overdreven. Alsof het extreem fout is ofzo. Dat is het niet. Je speler presteert gewoon minder. That's it. Het aantal Boss Coins wat je na een seizoen krijgt is afhankelijk van je league settings. Als je allerlei aanpassingen aan je competitie doet (http://prntscr.com/bouu5u), dan krijg je aan het einde gewoon minder coins.
 13. Ja, je moet de training eerst ff afronden. Gaat niet vanzelf. Meerdere keren per dag is prima te doen als je op je mobiel speelt. Je krijgt gewoon push notificaties. Het is prima te doen hoor. Ik ben ook de hele dag druk bezig, maar af en toe ff je teampie bezoeken kan wel ff snel tussendoor. Ik speel nu ook al een tijdje Clash Royale. Hetzelfde principe. Af en toe de app openen om die kistjes te claimen. Je deck wordt er sterker van, dus why not? Wat betreft managerpunten... De focus is veranderd van lifetime managerpunten naar managerpunten per periode. In dit geval dus een half jaar.
 14. Zou nog eventjes kunnen duren. Heb geduld plz. Ik wil het ook graag snel terug. :) Ja, we zijn in onderhandeling met andere competities. Ja, bugs. Zijn we volop aan het fixen. De performance is nu 2 tot 3x zo goed geworden. Al die andere bugs zijn we nu ook keihard mee bezig. Ik snap wat jullie bedoelen. Ik heb er zelf ook last van. Komt goed iig. :D Nee. :) Wel doen man. Gewoon doorgaan. Wat houd je tegen? Kun je uitleggen waarom de snelheid voor jou uit het spel is?
 15. Wat vind je precies saai? :) Waarom zou jij willen stoppen? :)
×
×
 • Create New...