Jump to content

hjs

Leden
 • Posts

  1,578
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hjs

 1. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Kan deze ook niet smaken -1
 2. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Beetje te saai -1
 3. hjs

  In concert!

  @Djurovskiwie was het voorprogramma van Rammstein?
 4. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Ook geen spek voor mijn bek. -1
 5. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Probeer altijd heel ruimdenkend te zijn in muziek hé. Heb een grote voorkeur voor Metal,maar ben niet doof voor andere genres . +1 ook van mij.
 6. hjs

  In concert!

  Afgelopen weekend Graspop. Donderdag aangekomen tijdens While She Sleeps. Had ze graag helemaal willen meenemen. Battle Beast Beartooth (stevige show) Tremonti (op achtergrond tijdens eten) Mastodon (toch ook wat speciaal) Powerwolf Dropkick Murphys en de headliners Iron Maiden Volbeat Vrijdag: Gloryhammer Steel Panther Black Label Society Bullet For My Valentine Heaven Shall Burn (vrij heavy stuff) A Day To Remember (very nice performance) Megadeth Stick To Your Guns headliners Within Temptation (strakke show) Scorpions Zaterdag: Toen ik aankwam direct wat koele plaatsen proberen te zoeken. Smash Into Pieces Eisbrecher Foreigner Shinedown Saxon Five Finger Death Punch headliners Judas Priest Korn (beste performance van het festival voor mij persoonlijk) Zondag: Crossfaith voor een stuk Spiritbox Skillet Alestorm (feest) Alice Cooper The Offspring Deep Purple headliners: Deftones Sabaton
 7. hjs

  Ik luister nu..?

  NIN >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Johnny Cash.
 8. Zal puntenloos laatste worden zeker.
 9. Blijf bij de club der puntenloze
 10. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Mijn vote doet er eigenlijk niet toe want het verdient simpelweg een nulletje. 0
 11. hjs

  In concert!

  Dan heb je mogelijk geluk. Nog twee weekjes en mijn festivalzomer begint ook.
 12. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Sorry man,maar als dit op mijn traject valt,neem ik liever ergens omweg. -1 Zal wel geen verrassing zijn hé .
 13. hjs

  Ik luister nu..?

  @Vreven ook iemand met een zware smaak blijkbaar
 14. hjs

  In concert!

  Je mag The Strokes schrappen denk ik,zitten met een corona geval.
 15. Ik ken er ook wel een paar,maar toch veel nieuwe zaken voor mij. Mijn nummer 1 staat al vast.
 16. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Leuke vibe,ideaal om ergens in een cocktailbar te chillen,maar chill niet zo graag. Een 0 vanwege mij.
 17. Ik vind anonimiteit wel leuk aspect. Dat zou ik zeker en vast behouden. De beperking op spotify en youtube vond ik persoonlijk ook wel verfrissend maar kan wel weggelaten worden. Het is soms ook vervelend om iets geschikt te vinden daardoor. Voor de rest is de organisator vrij om eigen regels toe te passen maar maak het niet te moeilijk,het moet doenbaar en interessant blijven. Ik zou wel geen beperking op het era invoeren.
 18. Buiten Piet Piraat kan ik dan niet helpen :(
 19. Moet het Nederlandstalig zijn anders kan ik u Alestorm bvb aanbevelen .
 20. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Beetje Jazzy vibe wat me aan Amy doet denken. Niet dat het daarom dezelfde stijl is. Denk dat dit bvb past op de soundtrack van de serie Suits,ook allemaal beetje in de jazzy sfeer. Heb er echter wel betere gehoord dan deze,maar ook veel slechtere. Een nulletje dus van mij.
 21. hjs

  In concert!

  Zwaar programma . Emperor zegt me eigenlijk niks,heb ze gezien op Graspop net voor Rammstein. Nightwish en Metallica passen wel in mijn straat. Cradle Of Filth beetje uit het oog verloren,toen ik metal aan het ontdekken was heb ik er wel veel naar geluisterd en heb er zelfs een paar cd's van.Van hun beginperiode toch. From The Cradle To Enslave,Midian,.... Stonehenge,juist ff opgezocht,daar ken ik op het eerste zicht niemand van,maar denk dat het vrij extreem is.
 22. Cool,twee winnaars dus. Gefeliciteerd aan beiden en zeer knap debuut @Urbeto Zelf zal ik nooit kans maken op overwinning en jij doet het al meteen bij eerste deelname. @Socratesbedankt voor organisatie,hopelijk pik je toch ergens de draad weer op als organisator,begrijp wel dat je even afstand wilt nemen. Persoonlijk had ik al gedacht dat ik niet veel ging scoren,maar na de eerste rondes begon ik toch wat te hopen op een mooie ranking maar die hoop kon ik al snel opbergen.
×
×
 • Create New...