Jump to content

hjs

Leden
 • Posts

  1,560
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hjs

 1. Ik vind anonimiteit wel leuk aspect. Dat zou ik zeker en vast behouden. De beperking op spotify en youtube vond ik persoonlijk ook wel verfrissend maar kan wel weggelaten worden. Het is soms ook vervelend om iets geschikt te vinden daardoor. Voor de rest is de organisator vrij om eigen regels toe te passen maar maak het niet te moeilijk,het moet doenbaar en interessant blijven. Ik zou wel geen beperking op het era invoeren.
 2. Buiten Piet Piraat kan ik dan niet helpen :(
 3. Moet het Nederlandstalig zijn anders kan ik u Alestorm bvb aanbevelen .
 4. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Beetje Jazzy vibe wat me aan Amy doet denken. Niet dat het daarom dezelfde stijl is. Denk dat dit bvb past op de soundtrack van de serie Suits,ook allemaal beetje in de jazzy sfeer. Heb er echter wel betere gehoord dan deze,maar ook veel slechtere. Een nulletje dus van mij.
 5. hjs

  In concert!

  Zwaar programma . Emperor zegt me eigenlijk niks,heb ze gezien op Graspop net voor Rammstein. Nightwish en Metallica passen wel in mijn straat. Cradle Of Filth beetje uit het oog verloren,toen ik metal aan het ontdekken was heb ik er wel veel naar geluisterd en heb er zelfs een paar cd's van.Van hun beginperiode toch. From The Cradle To Enslave,Midian,.... Stonehenge,juist ff opgezocht,daar ken ik op het eerste zicht niemand van,maar denk dat het vrij extreem is.
 6. Cool,twee winnaars dus. Gefeliciteerd aan beiden en zeer knap debuut @Urbeto Zelf zal ik nooit kans maken op overwinning en jij doet het al meteen bij eerste deelname. @Socratesbedankt voor organisatie,hopelijk pik je toch ergens de draad weer op als organisator,begrijp wel dat je even afstand wilt nemen. Persoonlijk had ik al gedacht dat ik niet veel ging scoren,maar na de eerste rondes begon ik toch wat te hopen op een mooie ranking maar die hoop kon ik al snel opbergen.
 7. hjs

  In concert!

  Ik ga naar Rock Werchter ook voor Metallica en ook op vrijdag. Greta van Fleet speelt er net voor dus neem ik ook wel mee. Helaas voor de rest wat me het op het eerste zicht niet boeit. Normaal hadden Queens of the Stone Age gespeeld voor Metallica,maar die hebben hun tour geannuleerd. Hier is het programma op die dag https://www.rockwerchter.be/nl/line-up/vrijdag Aanraders bij? Sam Fender ga ik laten passeren,misschien dat ik Inhaler wel meepik,maar voor de rest ....... Stikstof als we op tijd daar zijn dan tenminste. Pukkelpop Hasselt staat ook op't programma,maar dat is half augustus pas. Cypress Hill en Slipknot ok,maar voor de rest ken ik amper iets. Camelphat,Goose,Selah Sue,Tamino en The Haunted Youth wel maar daar loop ik niet warm voor. https://www.pukkelpop.be/nl/line-up/vrijdag/
 8. Spanning opbouwen is ok maar moet ook niet te lang duren hé
 9. Toch nog 3 puntjes erbij gekregen. Bovenaan wel heel spannend. De leider beslist zelf of hij wint of niet. Onderaan de lijst hebben ze toch ook nog punten gesprokkeld.
 10. Ik verzamel nulletjes Verwachtte dit al wel .
 11. En als ik zou stemmen,waar zou mijn voorkeur dan liggen ? Dan kan ik misschien de moeite doen om die song(s) te beluisteren.
 12. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Kan het wel appreciëren al hadden ze onder hun vroegere naam (Eskimo Callboy (verandert omdat Eskimo een racistische benaming zou zijn)) betere songs. +1
 13. Tja,ook geen verrassing dat ik hier niks scoor.
 14. Een te verwachten score.
 15. Quelle surprise Zero points recevoir des rennes.
 16. En toch vind ik dat veel leuker zo . Dacht dat het sowieso duidelijk ging zijn welke inzending van mij was hoor Denk toch dat velen dat doorhadden.
 17. Vriendelijk bedankt,maar ik ga hier ook voor passen Komt op slecht en druk moment.
 18. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Not my cup of tea -1
 19. Denk dat ik mijn eindtotaal bereikt hebt. Had wel meer punten verwacht van @Satyr maar bon het is wat het is.
 20. Is de organisator er als een haas van door gegaan?
 21. Bedankt voor de puntjes. Denk dat het zowat de laatste keer gaat zijn dat ik punten ontvang. Verwacht nog van één iemand punten,de rest zal noppes zijn.
 22. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Zo zijn er uiteraard ook velen,dat ontken ik ook niet. Maar ik vind dat velen zich laten afschrikken als er een song verschijnt dat een label met Metal opgeplakt krijgt. Ze hebben dan al iets van,oei dit gaat niks worden zonder dat ze al een seconde van de song hebben gehoord. En als ze dan toch iets meer moeite doen,haken ze al af bij het "geschreeuw". Het is moeilijk om dat stigma te doorbreken. Ik probeer al jaren duidelijk te maken dat Metal meer is dan het cliché (er is heus meer dan de combinatie van wat drumwerk,snelle zware gitaren en screaming vocals) waar het voor door gaat. Maar als je daar niet voor open staat en kort door de bocht gaat dat het allemaal één pot nat is,tja.... Ik beweer ook niet dat je Metal moet liefhebben hé,maar het respect naar het genre toe is toch ook vaak zoek. Tool is ook niks voor u dan ?
×
×
 • Create New...