Jump to content

hjs

Leden
 • Posts

  1,321
 • Joined

 • Last visited

Reputation

108 Excellent

About hjs

 • Birthday 12/03/1981

Personal Information

 • Woonplaats
  Sint-Truiden
 • Interesses
  Music (Metal,Rock,...);MotoGP,Formule1,Voetbal,Wielrennen,..
 • Opleiding/Werk
  Arbeider
 • Favoriete Club
  Anderlecht

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Niet superslecht,niet supergoed . 0 is dan mijn billijk vonnis.
 2. Puntjes vanuit Polen zijn verdeeld. Vond het wel leuke editie.
 3. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Mij overtuigt het niet echt,hou wel meer van hardere beats. Een nul is mijn verdict. We lugubere clip.
 4. Ik heb ondertussen wat zitten experimenteren met scorewiz en ik hoop dat het me gaat lukken. Mijn eerste thema zal @Satyr mogelijk al (deels) tevreden stellen. Non Existent creatures: Het is de bedoeling dat je op zoek gaat naar song met in de titel een onbestaand wezen. God en synoniemen;father,deus,jaweh,lord,de Romeinse en Griekse goden en godinnen en afgeleiden,....... maar probeer het wel zo religieus mogelijk te houden. De duivel en synoniemen lucifer,beezlebub,satan,demon,... draken,vampieren (dracula),eenhoorns,engelen,monsters (Frankenstein,mummies),superhelden & villains (hulk,iron man,joker,batman,goblin,spiderman,etc...),geesten,zombies,sphynx,meerminnen,Icarus,Minotaurus,alien (ruimtewezens),stripfiguren,... uiteraard zijn alle talen toegestaan. Hopelijk vinden jullie het een leuk thema,mogelijkheden zat natuurlijk. Deadline inzending: 17/09/2021 om 23h59 @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@Tim' @[email protected] en als er zijn die nog mee willen doen,laat me weten of je in de taglist wilt komen.
 5. Er staat idd zoiets op mijn lijstje
 6. Ok,ik ga deze boel overnemen en ik hoop op een lange en succesvolle samenwerking met de medekandidaten. Alleen ga ik in het begin waarschijnlijk wat assistentie nodig hebben om met scorewiz te werken,maar er zijn hier blijkbaar mensen genoeg die me hiermee op weg willen helpen Ten tweede vraag ik me af of mijn mailbox het gaat aankunnen aangezien ik geen admin of premium member ben hier. Ik hoop om volgend weekend met het volgend thema te kunnen starten. Heb meerdere opties,ben er nog niet uit welk het gaat worden.
 7. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Een nulletje waard.
 8. Persoonlijk meer van verwacht. Leuk dat The Prodigy met de zege gaat lopen. Bedankt voor de organisatie @Keko. Ben ook wel kandidaat om dit over te nemen.
 9. hjs

  Kraak 't of Smaak 't

  Nope,moeilijk om te appreciëren voor mij. -1
 10. hjs

  The Voice MU #3

  Is er een max aantal views limiet op de vid? Moeten het vijf inzendingen zijn? Denk dat ik max aan 2 à 3 kom afhankelijk van antwoord op bovenstaande vraag.
×
×
 • Create New...