Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  30,848
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by MetalMichael

 1. 5 minuten geleden zei rich ruzzian:

  Op onderling resultaat kampioen geworden?

  Doelpunten voor. Onderling resultaat telt niet mee. Had hem ook niet geworden. Thuis 2-1 gewonnen, uit 3-1 verloren.

 2. Vooral die Zweed schijnt nogal een talentje te zijn. Die Amerikaan (neo international) lijkt op Til als ik de verhalen mag geloven. Wel prima toekomstgericht beleid ineens bij Feyenoord. :classic_blink:

 3. 2 uur geleden zei Elano:

  Opmerkelijk inderdaad, denk niet dat Heracles hier goed aan doet maar ze hebben hem gewoon keihard nodig. Dat is wel een belangrijk argument. (al zullen ze dat nooit toegeven natuurlijk)

  Belangrijkste argument is natuurlijk dat hij waarde vertegenwoordigt. Dan is de vraag: kun je het je permitteren om waarden boven waarde te laten prevaleren. Dat is maar weinig BVO's gegeven.

 4. 2 minuten geleden zei PJHoutman:

  Maar het karakter van die jongen, dat moet je toch niet willen? Bazoer dus, kutmark.

  Tsja, dan moet je hopen dat je weer zo'n voltreffer uit Noorwegen kan halen. 

 5. 5 uur geleden zei Abe:

  Volgens FeyenoordTM is het geld er niet voor Bazoer en moet eigenlijk Texeira eerst weg voordat Bazoer gehaald kan worden. Andere clubs wel interesse in Bazoer. 

   

  Mocht Kökcü niet weggaan deze winter, dan lijkt 't me prima om met Til, Aursnes, Toornstra & Kökcü als middenveld het seizoen af te maken en dan Hartjes eventueel wat speeltijd te geven als 't kan. Nadeel blijft wel dat je dan in de zomer twee van je vier waardige middenvelders moet vervangen. 

  VI meldt juist weer dat Feyenoord er alles aan doet om Bazoer binnen te halen. Snap het wel, is 24 en kan zowel achterin een optie zijn als op het middenveld. Al zie ik hem zelf niet als CV in een 4-mansachterhoede.

 6. Citaat

  Ajax heeft zich woensdag niet aan de coronaregels gehouden, concluderen De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers lieten vier besmette spelers en stafleden in een privévliegtuig naar huis vliegen, maar dat mag eigenlijk niet.

   

   

  Ajax zou zowel de Portugese als Nederlandse coronaregels overtreden hebben. In het eerstgenoemde land moeten besmette mensen in zelfisolatie, tot een dokter toestemming geeft om weer naar buiten te gaan. De vier Ajacieden, onder wie naar verluidt twee basisspelers, hebben zich niet gehouden aan die regel.

   

  Daarnaast mogen positief geteste mensen niet vliegen van de Nederlandse overheid. Dat geldt ook voor topsporters, voor wie op veel regels een uitzondering wordt gemaakt. De besmette Ajacieden vlogen echter in een privéjet terug naar Nederland: de landskampioen wilde zijn werknemers niet achterlaten in Portugal.

  Ajax wil aan De Telegraaf geen toelichting geven op deze berichtgeving. Bij Vitesse heeft men zich overigens wél aan de Portugese en Nederlandse richtlijnen gehouden: de positief geteste medewerkers blijven achter in Portugal.

   

 7. Een discussie tussen twee mensen die het niet kunnen hebben dat er ook maar in de verste verte iets negatiefs over hun clubje wordt gezegd. :-D

 8. 1 minuut geleden zei ReneLeBlanc:

  Haha nou feit is wel dat er een middenvelder bij moet komen hoor. Leuk hoor zo'n Hartjes, die heeft afgelopen halfjaar handvol wedstrijden gespeeld en niet op een acceptabel niveau. Als je iets van betekenis gedurende de tweede seizoenshelft wilt gaan spelen moet je er gewoon een speler bij halen. Is het niet voor direct de basis dan wel voor de zomer want Orrie is van de zomer wel weg hoor. Perfecte moment voor hem en dat is ook prima.

  Prima vervanging voor Diemers dus.

 9. Denk dat geen enkele club daaraan ontkomt de komende maand. Vond het al opvallend dat ze wel gingen en er toen klaarblijkelijk geen besmettingen waren. 

 10. Jij doet alvast een gooi naar de volgende clownsbokaal? Thomas, een 33-jarige Vormer. 

   

  Beste (op het middenveld) nog spelende oud-Feyenoorder is Shinji Ono. Die vond ik stiekem nog beter dan Wijnaldum.

 11. Snap vooral niet dat ze bij hem uitkomen. Zou er dan iets spelen mbt Köckü in de winterstop al? Zou dan toch gaan voor een wat jonger iemand. Met Jens en Aursnes heb je toch al twee ervaren middenvelders. Dan kun je in de zomer kijken naar een transfervrije of goedkope optie om ervaring voor op de bank toe te voegen. 

   

  Een Aursnes (qua soort transfer, niet zozeer type), maar dan een paar jaar jonger voor erbij. Ervaren speler voor op de bank. De rest kun je wat mij betreft intern oplossen door het doorschuiven van jonge jongens.  

 12. 3 minuten geleden zei Abe:

  Ik vind het ook niet erg dat Veerman naar PSV gaat. Misschien doorschakelen naar Joshua Kitolano? Daar was Arnesen deze zomer heel lovend over. 

   

   

   

 13. @PJHoutmanZou toch gaan om anticiperen op vertrek van Kökcü.

   

  @KyrillNiet zolang hij bijna twee miljoen verdient. Feyenoord betaalt trouwens veel minder.

   

  Citaat

  Maar omdat Feyenoord hem momenteel huurt van Spartak en het salaris niet kan bekostigen, levert Guus Til maar liefst €1,2 miljoen aan salaris in. Hij verdient nu ‘slechtst’ €500.000.

   

×
×
 • Create New...