Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  32,028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by MetalMichael

 1. 28 minuten geleden zei Rogier.:

  maar dan komt het er puur op neer dat die band teveel geassocieerd wordt met de LBHTI-community.

  Dit is precies wat het is. Terwijl het een actie is die over de gehele breedte van het spectrum van racisme en discriminatie gaat. Dan is wat Kokcu doet toch precies wat recht doet aan zowel de actie als zijn geloofsovertuiging?

   

  Er zit voor mij trouwens ook nog een verschil in de twee actiemomenten van de KNVB: De eerste keer was het rond comming out day, waarbij het dus logisch is dat er meer aandacht is voor specifieke LHBTI+ problematiek en dus ook in de one love band de regenboogvlag prominent wordt afgebeeld. Daarom vond ik het ook goed dat Feyenoord voor die wedstrijd Trauner met die specifieke band heeft laten spelen. De laatste keer was het naar aanleiding van de internationale dag tegen discriminatie en racisme. Veel algemener dus. Je zou zelfs kunnen bepleiten dat de band van Kökcü beter paste bij de het algemene karakter van die dag. 

   

  Let wel: Op geen enkele manier wil ik afbreuk doen aan de noodzaak van LHBTI+ acceptatie in (met name) het voetbal, maar ik vind het zwart-wit denken (geen one love band -> homohater) storend.

 2. 1 uur geleden zei Rogier.:

  Ik zal 'm er weer eens ingooien, dé vergelijker voor clubs op dit soort vraagstukken; www.euroclubindex.com

   

  Moet bekennen dat ik ook zeer verbaasd was over het verschil, maar onze plek 2-4 is gelijkwaardig aan de Franse plek 2-8. Dan komt het niveautje Toulouse dat je kunt vergelijken met teams in de Eredivisie die spelen voor een play-off plekje voor Europees voetbal. Dus in zekere zin kun je zeggen dat Wieffer bij een betere club basis speelt dan een Spierings en Van den Boomen. En voor het beeld; Bologna (Schouten) is niveau Twente (beter dan Toulouse).

  Maarja, dan krijg je weer de vraag: In hoeverre zegt het niveau van een team alles over het niveau van het individu. Zie Napoli / Maradonna als extreem voorbeeld daarvan. Je zou ze er best bij kunnen nemen om hun huidige niveau af te zetten tegen het niveau dat je van een Nederlands elftalspeler verlangt. Dat kun je bij de eredivisie toch makkelijker inschatten omdat je dat niveau beter kent. Zelfs als bondscoach.

 3. 6 minuten geleden zei Aaron21:

  Hoezo is janken over van Seumeren treurig? Wat die deed was even triestig, of misschien nog erger, want het was niet uitgelokt door een vreselijk etter.

  Lees die zin waar je op reageert nou nog eens. 

 4. Was natuurlijk ook maar de vraag hoe Wieffer zich had gehouden natuurlijk. Op clubniveau vele malen beter dan Taylor, maar zo'n debuut in Oranje tegen Frankrijk is wel wat anders. 

 5. Zojuist zei Jotew:

  Scherpen.. Kan het wel je 3e keeper zijn maar ook dan is het gewoon de grootste kolder om die man op te roepen. Maargoed, met deze afmeldingen maar als één team zijnde ziekmelden? Of vragen of de Fransen met 8 man willen spelen, kan ook.

  7 tegen 7 op een half veld. :< 

 6. 2 minuten geleden zei ReneLeBlanc:

  Volgens mij wachtte Makkelie met geel geven omdat er direct een check vanuit de VAR was, want met het commentaar van Idrissi viel het allemaal wel mee. Denk trouwens bij de eerste gele van Hartman dat hij m kreeg wegens het wegperen van de bal en niet per se voor de overtreding. Overtreding was namelijk niet eens zo heel speciaal, stevig ja, maar echt meteen geel? Dunno.

  Beide situaties goed gezien.

 7. Er is in Nederland maar een beperkt aantal analisten (op radio en tv) echt de moeite van het beluisteren waard. Waarvan de meeste ook alleen maar in de rust of na afloop, als ze hun mening geven over iets dat ze ook daadwerkelijk hebben gezien.

 8. 27 minuten geleden zei Mansveld:

  Toch bijzonder dat een ander voor een zelfde onsmakelijk grap even van het forum moest verdwijnen. We houden het maar op voorkeur van de staf, zoals wel vaker.

  Tsja, die had waarschijnlijk al wat meer op z'n kerfstok. 

 9. 13 minuten geleden zei Urbeto:

  Idrissi rood? Waarom zou dat in hemelsnaam zo moeten zijn?

  Van achter met zijn voet boven enkelhoogte op het been. Ik vond het rood, al is het zoals PJ zegt meer ongelukkig dan intentie. De speler van Ajax zet net op dat moment zijn been iets naar links, waardoor hij op het been terecht komt, als ik het me goed herinner.

 10. 4 minuten geleden zei Mansveld:

  Kansloos "grapje". Mag best wat mee gedaan worden.

  Is al gebeurd, wees niet bang. ;) 

 11. 48 minuten geleden zei Rogier.:

  Ach, van Arezo zijn we niet anders gewend toch inmiddels? De Ajax-haat zit dieper dan de Feyenoord-liefde. Maar ook dat is oké.

   

  Niks gezien vanmiddag, ben daar toch wel

  blij om  Eerste competitieverlies Heitinga toch? Kan gebeuren. Vooral benieuwd wat de media ervan gaat maken en of de druk op Van der Sar toe gaat nemen.

  Een van de mooiste wedstrijd van het jaar en je hebt niets gezien?!? Voor een klassieker probeer ik de agenda toch wel vaak leeg te maken. 

 12. 3 minuten geleden zei rich ruzzian:

  Berghuis speelt tot nu toe aan de bal echt een heerlijke wedstrijd 

  Die speelt op rancune

×
×
 • Create New...