Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  29,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by MetalMichael

 1. 1 minuut geleden zei 007mark:


  Las dit woord met een Aziatisch accent. Daar moest ik helaas om lachen ;c 

  Dit bericht is automatisch doorgestuurd aan de ledenadministratie van GroenLinks.

 2. Zojuist zei cimbomcu:

   

  Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat mensen ''hij doet het niet bewust'' als argument gebruiken om donkerrode kaarten goed te praten. Eerst Koster en Peters over de rode kaart van Wriedt en vandaag Ultee over de rode kaart van Polter.

  Boeiend, mij niet quoten. 

 3. 11 minuten geleden zei Zeus:

  Wie denkt na over een bepaald speltype? Het bestuur? En hoezo is nu ineens wel de tijd rijp?

  Arnesen, in opdracht van het bestuur. Zijn een hoop zaken gaande in de volgende stap voor Feyenoord. Organisatiestructuur, jeugdopleiding etc, alles wordt bekeken. Hele verhaal van de high potentials en de extra begeleiding van die spelers komt daar ook vandaan. https://www.rijnmond.nl/nieuws/201898/Op-deze-manier-wil-Engels-bedrijf-Feyenoord-op-de-schop-nemen 

  Citaat

  Stam kreeg deze selectie ook voorgeschoteld. Ik vind ook dat behoudens Berghuis er niemand is die werkelijk mee zou kunnen in wat combinatievoetbal hoog op het veld. Moet je toch ook meer druk vooruit gaan zetten bijvoorbeeld. 

  Geertruida verhuist naar het centrum. Dan heb je Bijlow, Malacia, Kökcü, Berghuis, Toornstra, Sinisterra en toch ook Jorgensen. Die moeten dat allemaal, al dan niet als dragende speler in die spelwijze meekunnen. Fer voor de balans voor de verdediging. Je zal het er wel weer niet mee eens zijn, maar soit. 

   

  Zal niet direct 100% zijn allemaal, maar je kunt met een gerenoveerde selectie met wat transferbudget en een hoop salarisruimte echt wel het een en ander doen. Ik ga er even vanuit dat mensen als Senesi en Haps worden verkocht en een aantal contracten niet worden verlengd (Botteghin, Nieuwkoop, Spajic, Van Beek, Narsingh, Pratto).

 4. 2 minuten geleden zei Zeus:

  Wat dat betreft snap ik sowieso de keuze niet zo. Zelfs types als Fräser en Buijs, die wat voorzichtiger denken, had ik logischer gevonden voor het huidige materiaal van Feyenoord. 

   

  Als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Dat willen ze dus niet meer. Er is eindelijk eerst nagedacht over een bepaald speltype, daar is een trainer bij gezocht. Aangezien er een hoop contracten aflopen, wordt er ook naar een andere invulling van de selectie gekeken. Feyenoord heeft genoeg spelers vastliggen die daar in meekunnen. Ben ik van overtuigd. 

 5. Wat een KUT tweede helft zeg. Iedere peun naar voren van AZ was zo ongeveer een grote kans...

   

  Of, zoals de commentator beweerde, "AZ laat zien wat goed voetbal is". :cab:

 6. Wat denk je zelf Kyrill? 46(?) wedstrijden, 6 goals, 1 assist, 0 voorassists. De keuze voor het Nederlands elftal zou toch snel gemaakt moeten zijn wbt het EK als het gaat om Berghuis en Stengs. 

   

  Amusante wedstrijd verder, niet heel goed maar het golft op en neer. Leuke pot voor de neutrale kijker.

 7. De vraag bij ploegen als Vitesse is wel: Wat blijft er van het huidige team over volgend seizoen, nu ze zo goed presteren? Ervaring bij dat soort ploegen leert dat structureel plaats 4 spelen nog wel een uitdaging is.  

 8. Afkoopsom van Berghuis schijnt in de zomer nog maar 4 miljoen te zijn. Zo zie je maar weer, TD is echt een vak en niet iedereen kan dat. Sjaak Troost heeft zich echt laten afbluffen door de zaakwaarnemer van Berghuis.

 9. Waarom zou je dat niet tegen een 32-jarige spits, gehuurd van Riverplate omdat Jorgensen niet echt in de beste vorm van zijn leven zit, die na drie trainingen direct in de basis mocht beginnen, kunnen zeggen? Bang dat zijn tere zieltje gekrenkt wordt. 

   

  Kom op, we willen topsportmentaliteit. Deze man is er voor de korte termijn bijgehaald. Dan moet je vanaf minuut 1 presteren. Doe je dat niet, dan hoor je dat van Dick. 

  Dick is vrij zwart-wit. Je voldoet, of je voldoet niet. Voldoe je, prima, dat is zijn norm. Hij zal niet direct met complimenten gaan strooien, dat is gewoon wat hij van je verwacht. Voldoe je niet, dan hoor je dat. En niet met gesuikerde woorden, gewoon recht voor zijn raap. 

 10. Ja. Er is geen tijd om hem rustig te laten wennen. Dat weet hij ook. Daarnaast heeft de jeugd ook niet echt laten zien dat ze al goed genoeg zijn toch? En dan doel ik op de jeugd die nu veel op de bank zit als opvulling: Azarkan, Bannis, Wehrmann. Hebben gewoon nog 2 jaar nodig. 

   

  Resultaten op de korte termijn, dat is het enige waar Dick mee bezig is. Kun je het mee eens zijn of niet, maar dat is waar hij zich op richt. En daar moet alles voor wijken. Meedoen of afhaken.  

 11. De beste man is 32, die hoef je echt niet meer te sugercoaten en vertrouwen te geven. Die is gehaald om dé spits te zijn en brengt het in zijn eerste wedstrijden gewoon niet. Het is niet zo dat hij hem even lekker twee maanden kan laten wennen. Nee, als je als "grote meneer" van 32 binnenkomt, dan moet je er gewoon meteen staan. Trouwens, na drie trainingen in de basis, hoeveel vertrouwen heb je nodig?

   

  Wedstrijd verder niet gezien vanwege bezoek, maar las dat Advocaat had gezegd dat hij veel te weinig bracht. 

 12. Iemand een idee hoe het zit met de werkvergunningsregels? 30% van de recente interlands. Hoe wordt dat berekend? Over de interlands in een kalender jaar, laatste 10 wedstrijden?

×
×
 • Create New...