Jump to content

Alessandro

Leden
 • Content Count

  14,141
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alessandro

 1. Ja, terecht toch? Die reactie was volgens mij door die tackle op hem. Die gast van Heracles kwam echt veel te hoog met dat been.
 2. Ik had er een beetje een hard hoofd in toen ik die 10-0-0 opstelling van Twente op het veld zag, maar uiteindelijk vind ik dat we het keurig gedaan hebben. Soms verbaast het me hoe weinig Feyenoord het gas los laat. Vorig jaar was dit echt stukken meer. Daarom was ik ook echt blij met die 1-0, want dan is Twente eigenlijk kansloos in zo'n opstelling. Begin tweede helft was Twente weer teruggeschakeld naar een 4-3-3, maar werden de ruimtes alleen maar groter voor Feyenoord. Met al die kansen die volgden, had de uitslag wel wat ruimer gemogen. Verder is het voor mij onbegrijpelijk als Woudenberg nog zou moeten banken voor Nelon, want die was prima. Ook Toornstra was prima, en zorgde door zijn spel daar Kuyt terecht werd gewisseld. Het is in mijn optiek namelijk Toornstra of Kuyt die geslachtofferd moest worden voor Berghuis (die prima inviel). En lekker dat we eindelijk weer een waardige spits hebben. Komt het spel echt enorm ten goede. Idd, beetje onzin allemaal. Gewoon heel terecht dat Gio die keuzes maakt, want hij is de baas. Niet Kuyt.
 3. Inderdaad. Vind het altijd zo sneu dat Nelom het met die stel kneuzen moet doen. Hij ziet dingen die de rest niet ziet.
 4. Alessandro

  World of Warcraft

  Ik heb het nieuwe deel tijd geleden gepreorderd. Werk fulltime, dus zal niet veel spelen. Spelen ga ik wel:checkit:
 5. Dost -> te duur -> Kazim Meireles -> te duur -> Joey vd Berg Als we Van Geel een beetje kennen natuurlijk.
 6. Ik vind het seizoen heel vermakelijk, maar je merkt aan alles dat ze veel verhaallijnen erg afraffelen. Sommige dingen gaan wel erg snel allemaal hoor. Dat vind ik wel jammer.
 7. Hahaha, dat zeker:-D Al zou ik het wel fijn vinden als het een upgrade is tov Nelom.
 8. Gewoon ons geld uitgeven aan een awesome linksback en aan een awesome spits. Dan zet ik mn klapstoeltje op de Coolsingel.
 9. Ja, ze maken het er niet makkelijker op. ;c
 10. Haha sick he. Seizoen drie wordt tof. [spoiler=s3]Seizoen drie wordt denk ik een Flashpoint verhaal. Dit kan heel interessant zijn, omdat het de hele comicbook historie van DC een reboot gaf. Kan ook enorme effecten hebben op oa Arrow..
 11. Weet je wie wel makkelijk scoorde? BRYAN SMEETS, HA!
 12. Alessandro

  Overwatch

  Ik heb het spel ook gekocht vandaag. Het is super vermakelijk. Favorieten tot nu toe: Soldier: 76, Torbjörn, Zenyatta en McCree. Ik speel op PS4.
 13. Er gaan heel erg veel geruchten daarover. Dat Feyenoord z'n jeugdspelers veel minder betaald dan aankopen.
 14. Die seizoen was echt zoveel beter dan drie. Mega hoog niveau.
 15. Alessandro

  World of Warcraft

  Ik vind het vet. Bij HotS duren de potjes een stuk korter, iets wat voor mij wel lekker is aangezien ik niet veel speel. Ik heb zelf League nooit gespeeld, maar HotS is voor mij prima!
 16. Alessandro

  World of Warcraft

  World of Warcraft Ik heb zelf eergisteren weer begonnen. Heb hem wel gelijk weer gestopt, want er was niet veel aan. Ik wacht wel tot Legion uit komt. Daarna gelukkig wel Heroes of the Storm herontdekt!_O_
 17. Ja ik volg het nog wekelijks. Ik vind seizoen twee tof. The Flash is vermakelijker (niet zo zeer beter), dan Arrow ooit was. Waardeer ik ook meer in een serie.
 18. Ik vind het wel een leuke serie. Het schijnt wat harder te worden als Flikken Maastricht, want ik prima vind voor deze serie. In Maastricht heb ik het idee dat er soms te weinig gebeurt. Dat harde geeft ook wel een bepaald karakter aan de serie. Ik erger me wel dood aan die Martin Morero met z'n nep accent. Bah, maar ik denk dat hij snel de serie zal verlaten gezien de begin foto.
 19. Ik zei het op Twitter al, maar wat is Nijmegen gastvrij zeg. Lekker tussen de mensen van het thuispubliek heen lopen. Gewoon op je gemakje naar het uitvak, zonder er bijna in geknuppeld te worden door bange politie mensen. Qua sfeer en beleving vond ik het drie keer niks, maar dat is niet zo'n probleem wat die maken we zelf wel. De gastvrijheid vond ik echt top.
 20. Die 40e is dan zo'n founder pack ofzo, of is de game niet f2p?
 21. Alessandro

  World of Warcraft

  Ik zit te laatste tijd weer te denken aan doorgaan met WoW. Ben nu al een tijd gestopt. Ik zie veel dingen van Legion op YouTube verschijnen. Echter houdt dat eeuwige grinden voor alles me zo tegen.
 22. Ik vind die promo's altijd maar gevaarlijk. Kunnen zo'n verkeerd beeld geven van een aflevering.
 23. Ik was in de serie wel onder de indruk van Oberyn. Wat een baas in dat gevecht met The Mountain. Alleen z'n ego zat in de weg. Als ik het mag geloven, is Selmy de beste. Ook wel een enorme baas in de laatste scène van hem.
 24. Ja het speelt heerlijk weg! Lekker simpel weg te spelen ook.
×
×
 • Create New...