Jump to content

Alessandro

Leden
 • Posts

  14,141
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alessandro

 1. Ik heb het nieuwe deel tijd geleden gepreorderd. Werk fulltime, dus zal niet veel spelen. Spelen ga ik wel:checkit:
 2. Ik vind het seizoen heel vermakelijk, maar je merkt aan alles dat ze veel verhaallijnen erg afraffelen. Sommige dingen gaan wel erg snel allemaal hoor. Dat vind ik wel jammer.
 3. Ja, ze maken het er niet makkelijker op. ;c
 4. Haha sick he. Seizoen drie wordt tof. [spoiler=s3]Seizoen drie wordt denk ik een Flashpoint verhaal. Dit kan heel interessant zijn, omdat het de hele comicbook historie van DC een reboot gaf. Kan ook enorme effecten hebben op oa Arrow..
 5. Die seizoen was echt zoveel beter dan drie. Mega hoog niveau.
 6. Ik vind het vet. Bij HotS duren de potjes een stuk korter, iets wat voor mij wel lekker is aangezien ik niet veel speel. Ik heb zelf League nooit gespeeld, maar HotS is voor mij prima!
 7. World of Warcraft Ik heb zelf eergisteren weer begonnen. Heb hem wel gelijk weer gestopt, want er was niet veel aan. Ik wacht wel tot Legion uit komt. Daarna gelukkig wel Heroes of the Storm herontdekt!_O_
 8. Ja ik volg het nog wekelijks. Ik vind seizoen twee tof. The Flash is vermakelijker (niet zo zeer beter), dan Arrow ooit was. Waardeer ik ook meer in een serie.
 9. Ik vind het wel een leuke serie. Het schijnt wat harder te worden als Flikken Maastricht, want ik prima vind voor deze serie. In Maastricht heb ik het idee dat er soms te weinig gebeurt. Dat harde geeft ook wel een bepaald karakter aan de serie. Ik erger me wel dood aan die Martin Morero met z'n nep accent. Bah, maar ik denk dat hij snel de serie zal verlaten gezien de begin foto.
 10. Die 40e is dan zo'n founder pack ofzo, of is de game niet f2p?
 11. Ik zit te laatste tijd weer te denken aan doorgaan met WoW. Ben nu al een tijd gestopt. Ik zie veel dingen van Legion op YouTube verschijnen. Echter houdt dat eeuwige grinden voor alles me zo tegen.
 12. Ik vind die promo's altijd maar gevaarlijk. Kunnen zo'n verkeerd beeld geven van een aflevering.
 13. Ik was in de serie wel onder de indruk van Oberyn. Wat een baas in dat gevecht met The Mountain. Alleen z'n ego zat in de weg. Als ik het mag geloven, is Selmy de beste. Ook wel een enorme baas in de laatste scène van hem.
 14. Toen ik dat las, ging ik toch even twijfelen hoe hard die klappen waren die hij gehad heeft. Dat kan echt niet natuurlijk. Zeker niet als de grootste hoer van het Nederlands voetbal zijnde.
 15. I know, thanks! Ik heb de app TVShow Time (app store) waar alle series in staan die ik kijk. Ik krijg een notificatie als er weer een aflevering begint. Super zin in!
 16. Het hele seizoen gezien. Ik vind het wel tof. Niet echt een knaller, maar het was wel vermakelijk.
 17. Ik heb nu anderhalve ep gezien. Moet er nog inkomen, maar er zit zeker potentie in denk ik.
 18. Ja, hij is me eerder al opgevallen. Heeft ook een hele serie over wat Littlefinger van plan is. Echt wel toffe video's.
 19. Hoogtepunt van het hele seizoen. De serie heeft dit soort dialogen en duo's nodig. Heel blij dat ze weer samen zijn_O_
 20. Lekker hoor. Ik heb me prima vermaakt.
 21. Met de info die we nu hebben strekt het zich uit over heel Westeros (die visie van Daenerys uit seizoen 1 laat een soort doem scenario zien). In het noorden is het alleen een stuk erger, dus daar maken ze er een groter ding van. De Starks zeggen het constant, uit een vorm van waakzaamheid. Zover ik weet hebben we geen info over Essos en de 'andere kant van de zee'. Daar komen we in de show niet vaak genoeg.
 22. [spoiler=BOEKSPOILER, ook voor mensen die geen spoiler willen voor Winds of Winter]Ik heb dus begrepen dat George RR Martin het verbranden van Shireen in volgende boek gaat laten gebeuren. Dan en Dave hebben dit dus wel van George. Ik blijf het ziek vinden. Heel erg ziek vinden zelfs. Het klopt ook gewoon niet met die scene eerder dit seizoen.
×
×
 • Create New...