Jump to content

FMSjoerd

Leden
 • Posts

  4,895
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

FMSjoerd's Achievements

10

Reputation

 1. FMSjoerd

  Amateurvoetbal

  Het ligt waarschijnlijk ook dicht bij elkaar juist omdat het allemaal niet zoveel meer uitmaakt. Kijk bijvoorbeeld naar het verhuren van Powel om extra budget voor volgend seizoen vrij te maken.
 2. Ja dat is het moment waarop hij erover gaat. Nijhuis kreeg ook laat pas het signaal. Zonder de technologie was dit nooit een goal, is wel duidelijk nu toch dat dit gewoon in elk stadion en Europees moet worden gebruikt.
 3. Messi kwam natuurlijk ook altijd over als een soort 'pure' voetballer. Iemand die nooit echt om dingen als zijn uiterlijk gaf (zeker gezien de rest van de voetbalwereld) en gewoon lekker wilde pingelen. Al die recente dingen zijn niet in lijn met dat imago.
 4. FMSjoerd

  Transfernieuws

  El Shaarawy was een coke verslaafde toen hij bij Milan vertrok, ik denk dat ze blij zijn dat hij weg is gezien de problemen die dat met zich meebracht.
 5. Gaat via een bedrijf in Luxemburg als ik mij niet vergis. Beetje onduidelijk is het wel, zeker omdat de berichtgeving die ik zie eigenlijk alleen maar in het Frans is.
 6. Is ook een wat saaie buurt, niet zoals een Rayo bijvoorbeeld. Als Leganes er straks ook nog bijkomt is Madrid flink oververtegenwoordigd in la Liga.
 7. Zou nu nog niets kopen, gaan pas laat in de verkoop. Naast elkaar kan soms lastig zijn maar wat wij bij Real dan deden was gewoon zorgen dat het tickets in hetzelfde vak zijn. Mensen zijn vaak echt wel bereid om op te schuiven of er zijn lege stoeltjes van seizoenskaarthouders die niet komen. Stadionkassa op de wedstrijddag raad ik niet aan.
 8. Erg laks van Real ook in verdedigend opzicht.
 9. Zat er al wel aan te komen, is denk ik ook de reden waarom spelers als Miranda via een verhuur constructie zijn vertrokken.
 10. Jongens toch, zal Torres die goal nog maken voordat hij zijn schoenen aan de wilgen hangt?
 11. FMSjoerd

  KNVB Beker

  Dat heeft te maken met de verschillende opzet tussen beide competities, wat ook in het voordeel van de Topklasse werkt omdat spelers daar een baan en voetballen kunnen combineren. De amateurs werken hier in ieder geval geen maand naartoe en zien dit als een toetje, de focus ligt voor de betere amateurclubs toch echt op de competitie. Je ziet het gisteren toch ook weer aan AZ wat met een man meer en twee penalties past in de laatste minuten met 3-1 van Kozakken Boys wint. De betere amateurclubs doen echt niets onder voor een groot gedeelte van de Jupiler League.
 12. FMSjoerd

  KNVB Beker

  Sowieso met de komst van de Tweede Divisie natuurlijk, clubs in de Jupiler League zullen echt aan de bak moeten want heb nu het idee dat de top van de topklasse gemakkelijk mee kan. En wellicht dat de 'amateurclubs' hun toppers op deze manier ook wat gemakkelijker kunnen behouden.
 13. Een coach bij Real aanstellen is altijd een verkeerde keus. Als een coach geen topprestaties brengt dan is het vanaf het moment van zijn aanstelling al gezeik en gezeur en wachten op een ontslag, als de coach wel een topprestatie brengt dan is er binnen de korte termijn (zo'n twee jaar) een omslagpunt waarin het bijvoorbeeld even wat minder gaat wat hem bij de door mij beschrijven eerste situatie brengt.
 14. Gaat wel lekker zo. Kan hier helaas niet ook nog Atletico volgen, op een enkel potje na, maar nu naast Barca is zeker niet slecht. Voor mijn gevoel tot nu toe echt een seizoen met minimale overwinningen maar ook daar krijg je 3 punten voor.
 15. FMSjoerd

  KNVB Beker

  Deze speler was speelgerechtigd en staat in de programmablaadjes die op het complex waren te verkrijgen. Hij heeft een warming-up gedaan en zat op de bank. Is de speler met het hoogste nummmer die op de bank zat en per abuis vergeet een vrijwilliger de laatste speler in te voeren, erg dom natuurlijk. Dat Wetzel vervolgens zegt dat hij niet op het wedstrijdformulier stond en hij daarom niet voorbereid was op een 4-3-3 na de wissel slaat helemaal nergens op. Overigens weet ik dat dit volgens de regelementen van het amateurvoetbal mag maar weet wat de regels tijdens de KNVB beker zijn.
×
×
 • Create New...