Jump to content

Arsène

Leden
 • Posts

  40,883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arsène last won the day on September 6 2016

Arsène had the most liked content!

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax, Arsenal
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

1,706 profile views

Arsène's Achievements

491

Reputation

 1. Arsène

  FIFA topic

  Gaan anderen nog die Cruyff doen? Ik wilde eigenlijk die prime maar ik ga nu toch maar voor deze. 3 makkelijkste en de 2 89 zijn nu klaar. Gooi bijna alles wat ik heb maar erin.
 2. Arsène

  FIFA topic

  Mijn VD Sar maar voor 1.260.000 verkocht. In de hoop dat ie weer wat zakt ooit. En Frenkie voor 420.000. Maar even met first owned spelen voor nu. Verder begin van de week veel geïnvesteerd in veel 88, 89, 90 en paar 91 spelers. Hopelijk kan ik die nog beetje goed verkopen met die icon SBC nu.
 3. Arsène

  FIFA topic

  Spelers zijn sowieso fucking duur. ik had mijn VD Sar toty ooit eens voor 679k gekocht maar is nu ook bijna 1,1 miljoen. Ik wil graag die prime Cruijff maar die knul was op een gegeven moment 4,2 miljoen. Nog niet zo lang geleden 2,8.
 4. Arsène

  FIFA topic

  Die Forlan met hunter is echt fraude. Dat ventje knalt elke bal vol in de kruising Laatste tijd veel rivals gespeeld en nu opeens in de 4e divisie beland. Nu ook bijna klaar met die Rovella en Lindstrom. Geen idee wat ik met ze ga doen want ze passen helemaal niet in m'n team. In die icon SBC prime Zola gekregen. Speelt nog best lekker met zijn bodytype. Maar natuurlijk niet helemaal waar je op hoopt.
 5. Arsène

  FIFA topic

  Ik doe ook die Rovella en Lindstrom. Maar valt niet mee hoeveel wedstrijden je moet spelen.
 6. Arsène

  FIFA topic

  Vorige keer die Mid Best gekregen en nu uit die 89+ zijn prime gekregen wel een toppertje Uit die prime player pick vanuit die swaps keuze uit Baggio, Del Piero en Hagi. Maar voor Baggio gekozen.
 7. Arsène

  FIFA topic

  Ik had nog veel fodder over dus laatst maar 2 x die icon 88+ SBC gedaan. Desailly en Best gekregen, dus niet verkeerd. Best wilde ik eigenlijk doen via die swaps maarja. Ik wilde ook weer eens wat anders proberen dus maar voor 3-4-3 gegaan. Kan tot nu toe op mijn niveau prima. Later werd ik hebberig en nog een keer die 88+ SBC gedaan en toen kreeg ik mid Riquelme :r waardeloos. Dit is nu mijn team. Ik wil graag nog Prime Cruyff en PTG Frenkie, maar alles is nogal duur geworden. Zit nu op 2.9 miljoen coins.
 8. Arsène

  FIFA topic

  Zo hey lekker middenveldje ook hoor.
 9. Arsène

  FIFA topic

  Wat is jouw team nu @TheRealOne?
 10. Arsène

  FIFA topic

  Ik heb nog Neuer, 2x Ter Stegen, Bernardo Silva, Haaland, TAA, Pogba, Jorginho, Gerard Moreno, Sule en Foden staan die ik dubbel heb. Dus ik hoop wel op een leuke SBC op korte termijn.
 11. Arsène

  FIFA topic

  Lekker hoor @Vitesse88 en @TheRealOne Ik had nog die Honorable Cancelo untradable. Is ook wel een beest denk ik. Ik had die TOTW 89 al. Ik heb nu nog 2x85, 10x85 en 5x84 over.
 12. Arsène

  FIFA topic

  Ik dacht ik begin alvast. Nu heb ik alleen Haaland en Ter Stegen untradable dubbel. Dus kan nu geen pakketjes meer openen. Hopelijk komt er een goede SBC vanavond waar ik ze in kwijt kan.
 13. Arsène

  FIFA topic

  Pack ik nog Virgil ook :r wel gelijk verkocht voor 1.697.000. Meestal zakken die TOTY spelers toch wel weer. Nu heb ik 2,7 miljoen coins. Kijken wat ik ermee ga doen. Cruyff zou leuk zijn maar dan is alles wel weer op.
 14. Arsène

  FIFA topic

  Die VD Sar TOTY icon wil ik ook wel denk ik. Ik heb nu zijn mid. Past goed bij TOTY Virgil die ik sowieso ga packen naast Mbappe.
×
×
 • Create New...