Jump to content

Arsène

Leden
 • Content Count

  40,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arsène last won the day on September 6 2016

Arsène had the most liked content!

Community Reputation

172 Excellent

About Arsène

 • Rank
  V.I.P.

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax, Arsenal
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.sportbible.com/football/football-how-the-premier-league-table-would-look-like-without-referee-errors-20200710
 2. Arsène

  FIFA20

  Nou ja toch Rijkaard (die ik in die 1e al had) en Nakata in die icon packs... Wel die Zlatan vrijgespeeld.
 3. Arsène

  FIFA20

  Hmm ik heb ook al 2 weken niet meer gespeeld en daar voel ik me ergens ook wel goed bij. Scheelt een hoop frustratie en vooral heel veel tijd. Doe af en toe nog wel een SBC, die twee met 5 88+ spelers vond ik wel leuk. O.a. die 94 C. Ronaldo daaruit. Ik heb gisteravond nog 2 prime icon packs gescoord door wat spelers in te ruilen, die vanavond maar even openen. Wil misschien Wijnaldum nog gaan doen en daarna overweeg ik hetzelfde als Vitesse88 te doen, dan heb ik ongeveer 3 miljoen coins en kan ik nog wat icon packs doen. Alleen zou het weer jammer zijn als ze hierna eventueel met die Moments SBC's komen. Die VD Sar Moments is inmiddels alweer bijna 800k trouwens
 4. 3x op rij de nul in de PL Europees voetbal komt weer in zicht. Beesten.
 5. VD Wiel heeft zich ook aangeboden.
 6. Arsène

  FIFA20

  Bedankt, speelt ook wel lekker. Alleen die Schmeichel hield niks tegen dus die maar snel weer verkocht. Had ook nog o.a. Alba motm in een pakketje en verder veel tradables opgeruimd waarna ik net genoeg coins had om VD Sar weer te halen In Prime icon pack helaas geen Cruijff maar Rijkaard. In ieder geval iemand die wel bij mijn team past.
 7. Ik vind dat digitale soort van publiek best goed bedacht.
 8. In de 1e helft wordt Nketiah in een houdgreep genomen en is het niks, als een scheidsrechter met 2 maten meet dan kan je Luiz imo ook weinig kwalijk nemen. Maar goed je kan dit soort dingen verwachten met scheidsrechters uit de speelstad.
 9. Arsène

  FIFA20

  Omdat het spel toch een beetje klaar is maar wat untradables in die guaranteed Ultimate TOTS SBC gegooid en kreeg daar Benzema. Toen VD Sar voor 602k kunnen verkopen (voor 388k gekocht) waarna ik samen met mijn reeds aanwezige coins Suarez en Messi nog kon kopen. Toen nog wat opgeruimd en Schmeichel gehaald, gister even uitgetest en liet wel bijna alles door maar ik zal het op de langere termijn gaan bekijken. Misschien dat ik die Prime Icon SBC ook nog wel ga doen. Heb al die spelers toch niet meer nodig omdat er toch geen Iconswaps meer komen als we EA mogen geloven. Plan is dan om Cruijff te packen.
 10. Arsène

  FIFA20

  Deze guy had ook die TOTS van de Eredivisie juist. Depay zou echt leuk zijn, als ie niet te duur is
 11. Arsène

  FIFA20

  Ja daarom doe ik hem niet denk. Uit die van La Liga had ik Frenkie dus nu is mijn geluk wel weer op voorlopig denk Lekker man. Je kan ook Cruijff halen. Memphis zou sick zijn maar is wel al lang blessie helaas.
 12. Arsène

  FIFA20

  Lekker man. Wat ga je met die 6,5 miljoen doen? Mijn plan van een Ajaxteam valt een beetje in het water met deze prijzen. Hopelijk zakt het allemaal nog flink.
 13. Arsène

  FIFA20

  Allememachies wat een bedragen. Maar even geduld hebben.
×
×
 • Create New...