Jump to content

LiverpoolFC

Leden
 • Posts

  993
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LiverpoolFC

 1. Ik heb 2 vragen.. Vraag 1: Als mijn buiten spelers richting punt 16 lopen schieten ze vaak zelf en komt er een afzwaaier. Mijn spits staat er veel beter voor, hoe kan ik instellen dat ze hem afspelen naar de spits zodat die een kans krijgt om te scoren. Vraag 2: Ik wil eerder mijn spits in stelling brengen. Vaak hebben de buitenspelers de bal en lopen ze door tot de achterlijn. Hoe krijg ik ingesteld dat ze de voorzetten eerder geven?
 2. Ik heb hem inderdaad net aangepast naar geen druk zetten. Ik speel 1x per week(eredivise) dit is mijn Tactiek
 3. Geschorst worden omdat ik kritiek had op de scheidsrechter, In de wedstrijd werd gezegd dat het een schwalbe was.. ik uit kritiek op de VAR en Scheids , wordt geschorst
 4. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn spelers een hogere uithoudingsvermogen hebben. De meeste spelers bij mij zijn tussen de 60ste en 80ste min al bijna helemaal leeg En het hartje onderin is bij de meeste geel/rood. Daardoor krijg ik steeds tegendoelpunten te verwerken.
 5. Inderdaad, veel scoren maar ook veel tegen krijgen, op een zeer lullige manier. Tegen Almere waren ze het echt zelf schuld.
 6. Excelsior vind ik dus echt geen zak aan. Met anti voetballen en veel geluk winnen bij roda. Maar goed, ook dat zijn 3 ptn
 7. Niet gedacht van Roda gister 0-3 bij De Graafschap...
 8. Lekker dan... Gooien ze van As eruit... Die RVC moesten ze een schop onder hun reet geven
 9. Ben benieuwd hoe ADO, VVV, Emmen zich gaan weren in de KKD. Denk zelf Dat NAC hoge ogen gaat gooien..
 10. Dylan Vente staat in de belangstelling van Roda JC. De Kerkraadse club heeft de spits van Feyenoord zelfs al een contract aangeboden voor meerdere seizoenen, zo vertelt technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met ZO-NWS. ''Dylan is voor ons een hele goede spits en ook nog betaalbaar, dus we zetten voor wat betreft de spitspositie vol in op hem'', vertelt Van As. Het contract bij Feyenoord moet dan wel ontbonden worden. ''We moeten dan maar even wachten, maar een andere aanvaller met die prijs-kwaliteitsverhouding is voor Roda gewoon moeilijk te vinden'' Roda JC wacht nu op een antwoord van de 22-jarige Feyenoorder. ''Ik heb hem een contractvoorstel gedaan voor meerdere jaren. Al zeg ik eerlijk: hij mag ook voor één jaar komen. De bal ligt nu alleen bij Dylan, mijn contact met hem is in ieder geval goed.'' Update zaterdag 14:47 | Vente kiest voor Roda JC Dylan Vente heeft gekozen om zijn carrière te vervolgen bij Roda JC, zo meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. De overstap is momenteel in afrondende fase en Vente gaat, wanneer de laatste details zijn afgerond, een contract voor meerdere seizoenen tekenen. Zou een mooie transfer zijn
 11. ADO Den Haag behalen een klein succes door de halve finale van de KNVB beker te halen Frank de Boer Komt nergens meer aan de slag, wordt jeugdtrainer bij Ajax. Feyenoord Wil aan de top komen, gaat ze niet lukken. Zullen wel top 10 blijven spelen. Zlatan Ibrahimovic Wordt Directuer bij de zweedse voetbalbond.
 12. Kun je ergens Instellen dat de spelers voor en na de wedstrijd een rustdag hebben? Op de vroegere FM kon dat altijd, of moet je dit altijd toepassen in de schema's?
 13. Vroeger in de FM versies kon je instellen dat spelers voor en na de wedstrijd rust kregen. kan dit in FM 21 ook ergens? Of moet je dit steeds zelf doen?
 14. heb je ergens een link ervan of neem je deze over vanuit het filmpje?
 15. Hoe kan ik het beste de trainingen verzorgen? is hier ergens een download voor, nu laat ik het aan me assistent over.
 16. Wat een heerlijk voetbalgevecht tussen De Graafschap en Roda. Mooi dat Roda gewonnen heeft. :-)
 17. dus kan ze beter op ondersteunen zetten?
 18. ik zie heel vaak gebeuren, Dat de speler de bal rustig kan aannemen zonder dat er een tegenstander in de buurt is. Maar wat doet de speler: Hij kopt/schopt hem gewoon weg naar een tegenstander. Zie onderstaand filmpje, Kan ik hier iets aan doen? video.mp4
 19. Ik heb eigenlijk een paar vragen over de staf, Dit is met name of jullie deze gebruiken. Ik gebruik ze zelf namelijk niet, maar misschien door jullie ervaringen kan ik het ook gebruiken. - prestatie analist ( heb wel een hoofd analist) waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? - Technisch directeur waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? - (ver) Huurmanager waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? EN op welke eigenschappen moeten vooral goed zijn, om redelijk/goede personeelsleden te contracteren?
 20. ik krijg zoveel tegendoelpunten.. niet meer normaal.. Kan iemand mij helpen wat ik her beste kan doen om minder tegen doelpunten te krijgen?
 21. kan er iets aangedaan worden aan die klote VAR de mooiste slidings op de bal worden bestraft met pingel tegen.. zeer frustrerend dit.
 22. thnx want als ik hem op hoog zet, loopt die heel traag/vast
×
×
 • Create New...