Jump to content

LiverpoolFC

Leden
 • Posts

  1,012
 • Joined

 • Last visited

About LiverpoolFC

 • Birthday 05/03/1988

Personal Information

 • Biografie
  KNVB Scheidsrechter
 • Woonplaats
  Nieuwstadt
 • Interesses
  sport
 • Opleiding/Werk
  transportplanner
 • Favoriete CM/FM
  fm12
 • Favoriete Club
  Roda JC/ LiverpoolFC

Recent Profile Visitors

501 profile views

LiverpoolFC's Achievements

17

Reputation

1

Community Answers

 1. Hopelijk is het nu op orde bij Roda. Jordens als nieuwe Directeur is wel een verademing!
 2. Gister een zeer een goed Roda zien spelen tegen Ado. Ado stelde me echt teleur!
 3. denk het ook, daarom zeg ik arrogant ventje
 4. Kevin Hofland ook nog lekker aan het natrappen naar Fortuna? Weet natuurlijk niet wat er van waar is. Maar Hofland is gewoon een grote eikel.
 5. Kun je in een save game nog het bestandje uploaden zodat je de echte spelers bij NL elftal en Duits elftal krijgt? Of moet je dan een nieuwe game starten?
 6. LiverpoolFC

  B-team

  Hallo Tom, Klik op de naam van de desbetreffende speler Dan naar het kopje ontwikkeling, daarna zie je staan overhevelen naar eerste elftal of overhevelen naar tweede team. Daarop klikken en dan zit die meteen bij je team waar je hem wil hebben.
 7. Thnx! Ga hem eens proberen.. En wat had je bij een 433 in gedachten?
 8. Daarom ben ik geen tacticus haha. Het liefst speel ik op balbezit- geduldig of via de zijkanten :-) mijn bestuur wil dat ik vaak de ''0'' houd, maar zo lukt me dat dus niet.
 9. ik krijg zoveel tegendoelpunten, dat het echt niet meer leuk is om te spelen. Wie kan mij helpen, en wat doe ik fout? Alle standaardsituaties, afstandsschoten ze vliegen er allemaal in bij mij.
 10. LiverpoolFC

  staf

  k heb eigenlijk een paar vragen over de staf, Dit is met name of jullie deze gebruiken. Ik gebruik ze zelf namelijk niet, maar misschien door jullie ervaringen kan ik het ook gebruiken. - prestatie analist ( heb wel een hoofd analist) waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? - Technisch directeur waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? - (ver) Huurmanager waarvoor gebruiken deze jullie, wat is het nut ervan? EN op welke eigenschappen moeten vooral goed zijn, om redelijk/goede personeelsleden te contracteren?
 11. VVV valt dus echt vies tegen.... Vrijdagavond bij Helmond sport - ROda Geweest. Roda was niet goed.. Maar Helmond leek wel een 4de klasse amateur pff.
 12. ik wilde het al in een bestaande game zetten haha, maar dat lukt me dus niet
 13. Ik heb 2 vragen.. Vraag 1: Als mijn buiten spelers richting punt 16 lopen schieten ze vaak zelf en komt er een afzwaaier. Mijn spits staat er veel beter voor, hoe kan ik instellen dat ze hem afspelen naar de spits zodat die een kans krijgt om te scoren. Vraag 2: Ik wil eerder mijn spits in stelling brengen. Vaak hebben de buitenspelers de bal en lopen ze door tot de achterlijn. Hoe krijg ik ingesteld dat ze de voorzetten eerder geven?
 14. Ik heb hem inderdaad net aangepast naar geen druk zetten. Ik speel 1x per week(eredivise) dit is mijn Tactiek
×
×
 • Create New...