Jump to content

LiverpoolFC

Leden
 • Content Count

  937
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About LiverpoolFC

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 05/03/1988

Personal Information

 • Biografie
  KNVB Scheidsrechter
 • Woonplaats
  heerlen
 • Interesses
  sport
 • Opleiding/Werk
  transportplanner
 • Favoriete CM/FM
  fm12
 • Favoriete Club
  Roda JC/ LiverpoolFC

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. Roda JC bereikt mondeling akkoord met Korotaev Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 15:22 Kopieer link Deel op WhatsApp Deel op Facebook Roda JC en Aleksei Korotaev zijn van elkaar verlost. Volgens de Limburger hebben de partijen dinsdag een mondeling akkoord bereikt over het vertrek van de Zwitserse Rus als aandeelhouder. Korotaev levert volgens de regiokrant zijn twintig procent van de aandelen in. Roda JC en de investeerder moeten nu naar de notaris om de breuk officieel te maken. Dat proces moet via een videoverbinding geregeld worden, omdat Korotaev Dubai niet kan verlaten vanwege een juridische kwestie. Nu de aandeelhouder de deur uit is, kan Roda JC werken aan het nieuwe plan waarin beursmiljonair Roger Hodenius, ondernemer Stijn Koster en beleggingsmaatschappij Mercurius een rol spelen. Korotaev werd in 2018 aandeelhouder bij Roda JC en plande een overname van de club, maar raakte al snel verzeild in een juridisch conflict in Dubai en kon zijn financiƫle verplichtingen niet meer nakomen. Het is onduidelijk of Roda JC nog geld gaat zien van Korotaev.
 2. heb je een linkje? @delichris
 3. Waar kan ik een update downloaden, waar ook de Hoofdklasse + divies in Nederand in zitten? heb al bij Downloads gekeken, maar vind daar niks?
 4. Frustratie... Als ''kleine'' club tegen AZ... Cillessen ad een topdag. Normaal scoren mijn spitsen de kansen wel.. Maar nu ff niet.
 5. @r4vje ik speel zelf ook met een aanvallende stijl en mijn VS op de MR komt ook regelmatig naar binnen en gaat voor eigen succes terwijl ik wil dat hij de bal voorlegt. Hoe kan ik dat veranderen, de vs op ondersteuning zetten???
 6. @FMNOOB ah oke bedankt.. heb inderdaad alleen maar eredivisie + KKD. Moet ik eens een update zoeken, waar ook de amateurklasse van NL Opstaat.
 7. Binnenkort zal er meer bekend gaan worden... ben benieuwd!
 8. Die zocht ik, bedankt!
 9. Ik speel op dit moment met Sparta. Alleen mijn 2de elftal doet niet mee aan een competitie. Waar kan ik ze laten meedoen, ze spelen nu alleen oefenwedstrijden.. normaal krijg je van te voren van het bestuur de mogelijkheid om je 2de elftal te laten inschrijven? alleen mij O19 en 1ste team speelt in de competitie.
 10. LiverpoolFC

  Selectie status

  In de vorige edities bij FM kun je de selectie statussen wijzigen. Kun je dit in fm 20 ook doen, zoja waar? Ik heb veel spelers op de bank zitten die als basisspeler een contract hebben, Of moet ik hiervoor met hun om de tafel voor een nieuw contract?
 11. Iemand een goede tactiek, om corners/vrije trappen te verdedigen? Ik krijg ze zoveel tegen dat ze er allemaal bij mij invliegen.. Misschien ook iemand een goede corner tactiek om te scoren?
 12. HOe krijg ik eruit, dat de centrale verdediger de bal zomaar naar het midden schiet, mijn aanvallers verliezen dan elke bal. en komt de tegenstander er met een counter uit
 13. Ik g hem proberen, ben eens benieuwd
 14. Ik ben helemaal geen Tacticus.. Ik speel nu met Sparta in de volgende screenshot: ik krijg geen kans, heb wel meer balbezit en verlies gewoon alles.. Kan iemand mij helpen?
 15. LiverpoolFC

  op zoek

  Wie kan mij helpen met de volgende tactieken: Ik ben op zoek naar een goede tactiek, daarin wil ik met 2 spitsen gaan spelen. 1 is de target man en de andere de afmaker. Welke spelersrollen kan ik de overige spelers geven? Welke teaminstructies kan ik het beste gebruiken Ook ben ik opzoek naar een goede corner verdediging, daar krijg ik altijd de meeste doelpunten mee om de oren. als ik een vrije trap krijg en ik pomp hem de 16 in wordt er altijd het kopduel verloren. Meestal breekt de tegenstander dan uit en scoort. Daarop verlies ik meestal. Ik speel nu in 4-3-2-1 opstelling. Maar het is hopeloos. Opstelling op dit moment: Resultaten: De meeste wedstrijden verlies ik in het laatste kwartier, Terwijl ik toch de bovenliggende partij ben. Hebben jullie nog tips voor me? Bedankt!
×
×
 • Create New...