Jump to content

Mordurette

Leden
 • Content Count

  14,934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by Mordurette

 1. Even de Conference League pakken, wauw! Proficiat!
 2. Mooie club. Genoeg potentie om het PSG moeilijk te maken de komende jaren. De selectie heeft inderdaad wel een flinke upgrade nodig!
 3. Valse start is het zeker! Die laatste uitslag geeft dan in ieder geval weer veel vertrouwen. Qua salarissen inderdaad bijna het zesvoudige van de rest, dat is al echt een heel groot verschil.
 4. Proficiat met het kampioenschap! Ook de beker pakken is altijd fijn. Helaas was Arsenal net te sterk, maar ook in de Europa League een mooie campagne gehad. Ben erg benieuwd hoe de selectie eruit komt te zien volgend seizoen.
 5. Grand Prix van Portugal, zondag 25 oktober 1. Hamilton 2. Verstappen 3. Bottas 4. Perez 5. Ricciardo 6. Leclerc 7. Albon 8. Sainz 9. Stroll 10. Norris Pole Position: Hamilton Eerste uitvaller: Grosjean Snelste ronde: Hamilton
 6. Zeker een toffe novelle om te volgen en dankzij jou wil ik ook eens een poging wagen in Zwitserland. Dat je er net aan uit vliegt tegen Liverpool is natuurlijk doodzonde, maar je hebt wederom een mooie CL campagne gehad. Helaas zit een winst er niet in met Zürich. Hopelijk volgt er weer een nieuwe novelle
 7. Proficiat met het kampioenschap! Ook een mooie groepsfase gehad zeg!
 8. Je kan je echt geen puntverlies permitteren als Porto z'n wedstrijden blijft winnen.
 9. Proficiat met het verdiende kampioenschap. Nu nog knallen tegen Liverpool!
 10. Mordurette

  FM-Café

  van Drongelen is volgens mij gewoon een prima verdediger.
 11. Jammer dat spelers kopen die kwaliteit toevoegen nog niet aan de orde is. Finland is natuurlijk ook niet het land waar iedereen wilt voetballen. De huurdeals zijn wederom prima spelers voor HJK. Hopen dat je hen dan aan het eind van hun contract kan vastleggen.
 12. Alleen voor die vrouwen wil je al blijven in Noorwegen. Benieuwd of je aan de slag gaat bij Zweden, want ook daar zijn de vrouwen niet verkeerd! Wel balen natuurlijk dat je op deze manier verliest van Duitsland.
 13. Aleña is een beest natuurlijk, zeker voor de Zwitserse competitie. Spelers als Tolic worden uiteindelijk voorbijgestreefd door andere spelers, dan ontvang je er nog een leuk bedrag voor.
 14. Je bent goed bezig, zowel nationaal als internationaal. Almada is natuurlijk een toptalent. Wellicht kan je je volgers taggen zodat ze een melding krijgen als je een nieuwe update geplaatst hebt.
 15. Zie je wel vaker inderdaad, één of twee toppers en de rest een stelletje pannenkoeken.
 16. Heel knap om deze groep te overleven. Heel erg knap. Wel enorm jammer dat het hierna ten einde is, maar ik snap het wel. Balen dat er een bug in zit.
 17. Dat zou een veel betere centrale verdediger zijn dan back inderdaad.
 18. 24.5 miljoen voor Götze? Klopt iets niet in de database, denk ik. Verder natuurlijk een sterke selectie! De strijd met Ajax kan je zeker aan gaan.
 19. Een paar wedstrijden wat mindere resultaten, maar gelukkig nog steeds een paar punten voorsprong. Helaas waren Juventus en Bayern te sterk, maar van Sevilla gelukkig wel gewonnen.
 20. Zou de stap naar AIK wel maken wil je meer kans maken op prijzen.
×
×
 • Create New...