Jump to content

Mordurette

Leden
 • Posts

  17,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by Mordurette

 1. Overtuigend door in de Champions League, nice hoor.
 2. GP Silverstone, 03-07-2022 1. Verstappen 2. Leclerc 3. Perez 4. Sainz 5. Hamilton 6. Russell 7. Norris 8. Alonso 9. Ocon 10. Vettel Pole position: Verstappen Eerste uitvaller: Magnussen Snelste ronde: Perez
 3. Het is natuurlijk niet helemaal de landen challenge maar hoe meer zielen hoe meer vreugd 😁
 4. Mordurette

  Go or no go?

  Wat Urbeto aangeeft, er zijn gewoon betere spelers te vinden voor een stuk minder geld. Servië hoort in 2037 ook tot de EU dus daar lopen ook heel veel pareltjes rond, trust me. Die non-EU regel in Italië is wel balen maar niet onmogelijk. Overigens lopen er in Argentinië heel veel spelers rond met een Italiaans tweede paspoort dus zeker de moeite waard om te kijken.
 5. Mordurette

  Go or no go?

  Heel eerlijk, ik ben er niet zo kapot van, beide spelers niet. Voor dat geld is er toch wel wat beters te krijgen?
 6. 30 miljoen op Ihattaren, wat een geld voor een Israëlische club maar dat je die klakkeloos kan weigeren zegt genoeg over jouw status en ambities.
 7. 😍😍😍 Hoe heten ze? Even in m'n game opzoeken
 8. Mordurette

  FM Café

  Die challenge is toch al compleet? Dan kan je best het roer omgooien, toch? Anders denk ik niet dat je nog ergens om te spelen hebt...
 9. Mordurette

  FM Café

  Pokeplayer challenge beginnen 😎
 10. Even teruggelezen maar je hebt tot nu toe een leuke carrière en in Israël presteer je ook echt formidabel.
 11. Het nemen van risico pakt tot nu toe goed uit, hopen dat je het ook kan volhouden.
 12. Herkenbaar @Chiemel dat spelers eerder opgeroepen worden voor hun geboorteland als de clubreputatie hoger is, dit maak ik ook geregeld mee. Moet heel veel spelers wegstrepen en weer verkopen om plaats te maken voor anderen. Sommige basisspelers laat ik bewust weinig spelen in de hoop dat ze hierdoor niet opgeroepen worden. Eigenlijk moet ik vooral kijken naar net-niet spelers maar dat is nog verdomd lastig. Ons seizoen is ten einde en ook wederom kampioen geworden van Zwitserland en ruim 20 punten voorsprong zo uit m'n hoofd. Hadden er meer kunnen zijn maar zes wedstrijden voor het einde was het kampioenschap binnen en daarna wat poképlayer spelers opgesteld en dit ging weer ten koste van de resultaten. Afijn, dat neem ik dan voor lief. Helaas was Juventus te sterk in de kwartfinale van de Champions League waardoor we komend seizoen weer eens actief zijn in de Conference League 😅. We stromen in de voorrondes in dus dat zullen wel extreme walk-overs worden. Ook zullen er deze zomer flink wat spelers 5 jaar bij de club zitten dus ben benieuwd wie er wel en niet een paspoort gaan aanvragen. De EK kwalificaties trouwens goed begonnen met een 2-0 thuis tegen Nederland en 2-0 uit tegen Schotland.
 13. Mordurette

  Jouw loting

  Troostprijs hè volgens de Ajacieden... 🤣 Nee even serieus, succes tegen Vitesse, hopen dat je je seizoen nog wat kleur geeft.
 14. Deze speler (newgen) is wel ziek voor deze challenge:
 15. Geen Noorwegen dus?
 16. Mordurette

  FM Café

  Wellicht krijg je deze kans niet meer als het seizoen voorbij is en het doel is nou eenmaal alle CL te winnen dus ik zou het doen.
 17. Ja, met die inschrijfregels zit je enorm te kloten. Helaas zijn die regels in Zwitserland ook best streng waardoor ik ook keuzes moet maken aan het begin van het seizoen. Ik probeer zoveel mogelijk u21 spelers te halen met een EU-paspoort want die hoef ik gelukkig niet in te schrijven. Indien een speler ouder dan 21 minimaal één competitiewedstrijd gespeeld heeft kan ik hem ook niet meer uitschrijven. Seizoen telt nog iets van 5 wedstrijden maar de stand staat inmiddels op 69 landen. Egypte, Nieuw Zeeland, Amerika en Samoa (deze drie landen bij één speler, geweldig!) sowieso afgestreept. Hopelijk laatste paar wedstrijden komt daar nog wat bij.
 18. Lukaku 🥰 Hopelijk kan hij nog knallen in het shirt van Lyon komend seizoen.
 19. Je gaat nu echt als een trein @FlyD
 20. Mordurette

  Go or no go?

  Ik luister nooit naar m'n assistent qua rating.
 21. Mordurette

  Go or no go?

  Lijkt me een prima deal ja.
 22. Mordurette

  FM Café

  Eens kan de eerste keer worden, toch? PSV is ook niet bepaald een lastige opgave om goede resultaten te behalen 👻.
 23. Mordurette

  FM Café

  Was gewoon een soort van teken dat het te makkelijk voor je ging. Tijd voor een echte challenge dan maar, toch? Wellicht iets met Liechtenstein? Dat zijn pas uitdagingen.
 24. Hopelijk kan je ook wat Engelse spelers naar Gibraltar halen en hen naturaliseren.
×
×
 • Create New...