Jump to content

Mordurette

Leden
 • Posts

  19,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by Mordurette

 1. Mordurette

  Doelmannen

  Jeroen Zoet - 32 jaar - Spezia - 1,0 miljoen euro
 2. Mordurette

  Verdedigers

  José Córdoba - 22 jaar - Levski Sofia - 2,3 miljoen euro
 3. Mijn doelman is Jeroen Zoet van Spezia. Voor 1,0 miljoen euro komt hij het doel verdedigen in Brussel. Goed in communiceren, professioneel ingesteld en zeer vastberaden om te slagen. Daarnaast een prima leider en kan hiermee zijn verdedigers uitstekend aansturen. Transfer: Attributen: Mijn centrale verdediger is José Córdoba van Levski Sofia. Voor totaal 2.3 miljoen euro is deze krachtige jongen op te pikken uit Bulgarije. Hij is dus sterk, kan prima springen, passen en met zijn enorme snelheid een plaag voor elke aanvaller. Voor onze Poképlayer Challenge fanatiekelingen goed nieuws, José is geboren in Panama. Transfer: Attributen:
 4. Mordurette

  Club gezocht

  Serie C en dan Novara. Uitstekende faciliteiten, nu nog goede resultaten.
 5. Tja, beter moeten lezen, denk ik. Revenge nemen bij ronde 2.
 6. Waar zijn Slavia en Plzen?
 7. Roemenië heeft wel iets lastigere regels zo uit m'n hoofd (minimaal zoveel jeugdspelers opstellen per wedstrijd). Hongarije maximaal 5 non-EU spelers (valt dus wel mee) maar bijvoorbeeld Rusland, Turkije en alle Afrikaanse landen tellen niet als non-EU. Ierland daarentegen heeft geen restricties, een klein land en nog niet eerder gekozen voor deze challenge. Wellicht een mooie uitdaging al zal dat met zulke kleine clubs ook wel een eeuwigheid duren 😅
 8. Mordurette

  FM Café

  Kom je niet in de problemen met het inschrijven van spelers gezien de salary cap?
 9. Mordurette

  Club gezocht

  De zandbak. Saudi-Arabië, Qatar of de Emiraten, één van deze landen. Club maakt me niet uit. Zorgen dat je Ruben weet over te halen om ook te komen.
 10. Mordurette

  FM Café

  Resilient of Onverwoestbaar is een heerlijk karakter om mee te werken. Gewoon lekker in je jeugdteam zetten (geen idee of je enkel een u18 hebt of ook een u21 of u23) en dan bekijken of hij meer weerstand nodig heeft. Zou hem zelf op snelheid gaan trainen, daarna z'n afwerken.
 11. De tering, 86.000 plaatsen. Zie dat nog maar eens te overtreffen
 12. Ik ben m'n zoon van 2 jaar ook al aan het voorbereiden. Toffe challenge!
 13. Mordurette

  Aanvallers

  Dany Mota - 5 miljoen euro - Monza Een Portugese/Luxemburgse spits van Monza die ik voor exact €5,000,000 kon overnemen na wat onderhandelen. Een spits met Flair, een prima dribbel en redelijk wat snelheid. Met zijn 25 jaar kan hij nog de nodigde tijd in Alkmaar spelen en een publiekslieveling worden. Dany houdt van grote wedstrijden en is een consistente speler. Daarnaast ook nog eens op meerdere posities inzetbaar maar het best kan hij als diepe spits fungeren in mijn optiek. Sla je slag!
 14. Dany Mota - 5 miljoen euro - Monza Een Portugese/Luxemburgse spits van Monza die ik voor exact €5,000,000 kon overnemen na wat onderhandelen. Een spits met Flair, een prima dribbel en redelijk wat snelheid. Met zijn 25 jaar kan hij nog de nodigde tijd in Alkmaar spelen en een publiekslieveling worden. Dany houdt van grote wedstrijden en is een consistente speler. Daarnaast ook nog eens op meerdere posities inzetbaar maar het best kan hij als diepe spits fungeren in mijn optiek. Sla je slag! Bevestiging: Profiel: @Tim' Haha, die had ik in principe ook als eerste optie alleen koos hij voor Feyenoord daarna overgeschakeld op Mota.
 15. Mordurette

  FM Café

  Tijn heeft het goed gedaan dit jaar
 16. Mordurette

  FM Café

  Sutalo terughalen sowieso. Livakovic ook? Geweldige jeugdopleiding natuurlijk en met Lokomotiva een meer dan prima satelliet club op het hoogste niveau.
 17. Altijd grappig om te zien welke clubs opeens goed gaan presteren.
 18. Mordurette

  FM Café

  Haal je met Willem II de Champions League finale, ga je er vervolgens keihard af met 5-0 tegen Tottenham
 19. Woutje gaat het voor ons nog wel doen hoor
 20. Ik denk van wel? Je hebt in ieder geval behoorlijk wat te doen.
 21. In het geval van Thomas zijn heel veel clubs van wereldklasse ondertussen dus willen ze daar vast wel naartoe.
 22. Een nutteloze speler kopen van een competitiegenoot en dan drie spelers aanbieden als ruil om te mogen huren. Zullen ze nooit nee op zeggen (vermoedelijk ook gratis huren) maar daarmee maak je die ploeg in één klap een stuk sterker.
 23. Mordurette

  FM Café

  Dit had de kans kunnen zijn om die wereldtitel te pakken
 24. Billenknijpen maar door.
×
×
 • Create New...