Jump to content

Mordurette

Leden
 • Posts

  16,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Mordurette

 1. De eerste Europese Super Cup is ook binnen.
 2. Prima voorbereiding gehad en ben benieuwd wat je weet te presteren in de Conference League. Hoe ziet jouw huidige team er eigenlijk uit in FM22? Ik speel namelijk nog FM21. Om terug te komen op mijn savegame. In seizoen 2024/2025 de kwartfinale gehaald van de Champions League en het moeten afleggen tegen Real Madrid (thuis 2-1 winst, uit 4-2 verloren). Daarna weer achter elkaar de Conference League en Europa League gewonnen waardoor ik dit jaar weer mag uitkomen in de Champions League. As we speak net trouwens de Super Cup voor het eerst gewonnen van Man City dus die prijs ook weer in de pocket! Met betrekking tot Morato, zie spoiler hieronder... Hij heeft meer dan vijf jaar bij mij gespeeld en vroeg een paspoort aan om zo de non-EU regel te ontlopen voor de club. Vervolgens wilde hij eind vorig seizoen opeens uitkomen voor Liechtenstein omdat hij vindt dat hij een sterspeler kan zijn voor het land. Mee eens! Vervolgens heb ik hem weer verkocht omdat ik dan andere spelers kan inschrijven die een hogere status hebben binnen de selectie en hij die plek bezet hield. Bij mij staat de club echt in dienst van het land, dus mocht een speler de uitnodiging accepteren van Liechtenstein zal hij vervolgens weer vertrekken want dan is het doel bereikt.
 3. @Aswin9797 Leuke insteek, maar hoe ben je van plan dit te realiseren? In mijn eigen savegame heb ik inmiddels 2x de Europa League en 2x de Conference League gewonnen dus met Vaduz enorm succesvol. Met Liechtenstein zit ik in groep B van de Nations League, dus 2x gepromoveerd. Paar leuke talenten in de opleiding gekregen die op 16-jarige leeftijd vaak al hun debuut konden maken voor het nationale team omdat ze meteen beter waren dan de huidige spelers die er rondlopen. Nog niet weten te stunten tijdens de kwalificaties voor een EK of WK, dus daar is zeker nog winst te boeken, maar dan hoop ik echt op enkele spelers bij Vaduz die willen naturaliseren. Inmiddels 3 spelers die dit wilden doen (Nico Hug, Yannick Schmid (beide vanaf het begin bij Vaduz) en Morato (Braziliaan van Benfica centraal achterin)). Hieronder twee van de grootste talenten van Liechtenstein op het moment: Nadeel is wel dat veel spelers nu minimaal 5 jaar bij mijn club spelen maar niet willen uitkomen voor Liechtenstein. Ik hoop dat ze zich nog de komende periode bedenken en alsnog een paspoort willen aanvragen. Dit zijn stuk voor stuk spelers die een ster zullen zijn voor het land.
 4. Gaaf, deze moet ik uiteraard gaan volgen. Benieuwd naar de opzet in combinatie met met nationale team. Zit zelf nu in 2027 met dezelfde challenge en heb al behoorlijk wat mijlpalen neergezet ­čÖé
 5. Dat is wel een hele zieke uitdaging. Succes.
 6. Even terugkomend op deze post. Hieronder een voorbeeld van een paar leuke spelers met dubbele nationaliteiten die interessant zijn. Zullen niet allemaal komend seizoen afgestreept kunnen worden maar hopelijk wel binnen 2/3 seizoenen.
 7. Ja, precies. Zulke spelers moeten er meer zijn. Heb zelf een paar spelers weten vast te leggen met leuke dubbele paspoorten. Een 19-jarige Belg die uitkomt voor Rwanda, een Zambiaan die ook een paspoort heeft uit Namibi├ź geloof ik en een speler met een dubbele nationaliteit uit Zanzibar. Het zijn geen geweldige talenten, maar kunnen gerust een balletje trappen. Zal zodra ik het spel weer opstart een paar screens droppen. Nu al zin in als ik die landen mag inkleuren ­čśü
 8. Omar Abdulrahman is zijn naam. Een echte cultheld en geen idee of hij relatief goedkoop op te halen valt, helaas in mijn savegame gaat hij nu net met pensioen dus ik loop hem mis en kan ook niet meer zien wat hij aan salariseisen zou hebben gehad. Wel echt een lekkere voor deze challenge natuurlijk!
 9. Kunnen we weer verder puzzelen en proberen een continent of gebied vol te krijgen. Dan maar eerst proberen Noord-Amerika vol te krijgen, die is zeker wat makkelijker. Voor West-Europa heb ik een newgen uit Andorra op het oog waar het contract van afloopt en een prima wisselspeler kan zijn om met invalbeurten de 20 wedstrijden wel aan te tikken. Ook bij Valencia staat een centrale verdediger onder contract uit Gibraltar en wellicht kan ik die een jaar huren (kosteloos waarschijnlijk want Valencia is mijn moederclub) en dan kan ik die ook afstrepen.
 10. Ik speel nog FM21 dus sowieso geen last van de DYR.
 11. Mordurette

  FM Caf├ę

  Tja, je bent nou eenmaal afhankelijk van het grote Polen wie er daarna overblijven... Wel enorm balen natuurlijk.
 12. Landen als Panama, Cuba, Haïti? Horen die bij Midden-Amerika?
 13. Komt er dan ook nog een overzicht van de landen in Noord-Amerika? @Nom de Guerre
 14. Netjes hoor. Die spits is inderdaad een fijne speler en dat hij met 18 jaar al z'n debuut heeft mogen maken lijkt me een topper in wording.
 15. Mordurette

  FM Caf├ę

  Kan je ook gewoon je post editten, anderen zien het dan ook wel hoor ­čśë
 16. Mordurette

  FM Caf├ę

  Lijkt me niet helemaal de bedoeling om 5 posts achter elkaar neer te zetten h├Ę... ­čĄö
 17. Qua attributen ook nog een behoorlijke speler?
 18. Wil je de club ook opbouwen van een lager niveau of meer, zoals Guido doet, de club gebruiken in dienst van het land? Dus spelers van het land kopen en stallen bij jouw club om hen beter te maken met goede faciliteiten en hoger niveau.
 19. Wil je een dubbelfunctie of enkel het nationale elftal onder je hoede nemen? De regels op Malta ken ik verder niet, maar het lijkt me sowieso wel moeilijker als je in een competitie speelt die obscuur is omdat je financieel ook niet snel stappen kan zetten. Met Kaapverdi├ź bijvoorbeeld kan je in Portugal terecht en kan je op den duur dus financieel wel stappen maken als je op het hoogste niveau terecht komt. Met Oriental Dragon speel je ook in Portugal maar krijg je jaarlijks Chinese newgens en is de optie om met China te werken ook een optie, al kan je natuurlijk ook gewoon met een Chinese club aan de slag maar dat is weer minder obscuur. Keuzes genoeg in ieder geval ­čśÇ
 20. Zeker zonde en echt zuur!
 21. Ik weet het, het is een vriendschappelijke wedstrijd tegen Eritrea... Maar desalniettemin wel een heerlijke overwinning voor een land als Liechtenstein.
 22. Mordurette

  Club gezocht

  Ik zou het wel weten...
×
×
 • Create New...