Jump to content

Mordurette

Leden
 • Posts

  16,580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Mordurette last won the day on September 14

Mordurette had the most liked content!

Reputation

1,424 Excellent

1 Follower

About Mordurette

 • Birthday 10/06/1987

Personal Information

 • Woonplaats
  Schagen
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

3,802 profile views
 1. Mordurette

  FM Café

  Er komt ongetwijfeld nog wel een moment dat je een satellietclub kunt aanvragen.
 2. Feyenoord meer een vreemdelingenlegioen geworden, zonde.
 3. Ziet er top uit! Hartstikke bedankt. Wellicht nog twee kleine dingetjes... Lijkt bij de onderste geen border om te zitten? Of zie ik het verkeerd? En zou het mogelijk zijn om de afscheiding tussen de twee ook nog een zwarte streep te doen diagonaal?
 4. Ik heb eigenlijk nog geen idee. Vermaak me nu nog met FM21 en wil nog wel langer door met m'n Liechtenstein Challenge, dus het zou zo maar kunnen dat ik niet gelijk begin met FM22. Als ik dan toch zou moeten kiezen denk ik toch weer ergens in Oost-Europa. Bulgarije, Kroatië, Tsjechië...
 5. Mordurette

  FM Café

  Lijkt me zo frustrerend, maar er blijft elk seizoen een uitdaging om boven hen te eindigen.
 6. Inmiddels al mijn debuut mogen maken voor Liechtenstein 😃. Tevens jongste speler ooit, ook altijd mooi om zo'n record mee te pakken.
 7. UEFA Nations League Division C - Group 2 (3rd) Zoals eerder gemeld werden we gekoppeld aan Roemenië, Cyprus en Kosovo. Waar eerstgenoemde zelfs op dat moment op de 35e plek van de wereld ranglijst stond, bleek uiteindelijk Kosovo de sterkste van de vier. Het zou een zwaar parcours worden, want we begonnen de eerste twee wedstrijden met 5-2 verlies tegen zowel Kosovo als Roemenië. Vervolgens mochten we een paar maanden later op bezoek bij Cyprus, maar ook deze wedstrijd ging met harde cijfers verloren; 4-2. De eerste stunt was de overwinning op Kosovo in eigen huis (2-1). Dankzij deze overwinning was er nog een kleine kans dat we niet als laatste zouden eindigen in deze groep, maar dan moesten we nog wel thuis spelen tegen Cyprus en op bezoek gaan bij Roemenië. In oktober stonden deze speelrondes gepland en waar je natuurlijk niet op hoopt is het feit dat spelers geschorst zijn of een blessure hebben opgelopen. Marcel Büchel, één van onze dragende spelers, zou de wedstrijd tegen Cyprus vanaf de tribune moeten volgen vanwege een derde gele kaart in de laatste wedstrijd. De wedstrijd tegen Cyprus was een harde pot en in de 20e minuut pakte Krämer een directe rode kaart. Inzakken, pot dichthouden en hopen op een counter... Die volgde in de 31e minuut en we kwamen op voorsprong. Cyprus deed wat ze konden, maar scoren lukte niet. Een grote stunt natuurlijk. Als laatste moesten we op bezoek bij Roemenië, terwijl Kosovo thuis speelde tegen Cyprus. Wij zes punten, de eilandbewoners hadden er drie bij elkaar weten te pakken. Ons doelsaldo is wel enorm ruk, dus dat zou ons de nek kunnen kosten. Terwijl de wedstrijd vorderde tegen de Roemenen kwamen de Cyprioten op een 2-0 voorsprong. Indien Roemenië zou winnen tegen ons (wat wel voor de hand liggend was) zou het einde verhaal zijn in divisie C. Plotseling kreeg Khous een mogelijkheid en verschalkte de doelman in de korte hoek; 0-1! Onze doelman bleek een heldenrol te vervullen deze avond en met een 8.7 was hij ook MotM. Althüser kreeg nog een mogelijkheid en maakte de tweede voor Liechtenstein. Feest! Roemenië kwam niet tot scoren in eigen huis en Cyprus won uiteindelijk met 3-1 voor Kosovo. Wij negen punten, Cyprus zes. Wij worden derde in de groep en mogen de volgende Nations League wederom in divisie C uitkomen. In november hebben we nog twee oefenwedstrijden te spelen tegen San Marino en Servië, daarna zal ook wel de loting volgen van de kwalificatie van het Europees kampioenschap 2024.
 8. Een vroege rode kaart en dan ook nog scoren... Vervolgens alles op de verdediging gooien en het voor elkaar krijgen de pot dicht te houden. Hulde!
 9. @Daniell @xPeejay No pressure natuurlijk, maar was één van jullie al begonnen? 🤐
 10. Mordurette

  FM Café

  Hoppa nog even 13.5 miljoen extra ontvangen 🤗
 11. Dit wordt hopelijk ook een leuke verdediger... Gratis overgenomen van AaB begin seizoen 3.
 12. Dat wordt keuzes maken... Die Argentijn zou je ook makkelijk als Shadow Striker kunnen laten spelen mits dat in je tactiek past. Voor de rest echt prima spitsen en zal erg lastig worden om te bepalen wie je moet opstellen. Als ik naar Cabral zijn eigenschappen kijk is hij inderdaad al flink gegroeid in één jaar tijd, nice!
 13. Die Camara kan ook nog flink doorgroeien dus lijkt me een geweldige aankoop.
 14. Beide spelers zul je weer met dikke winst gaan verkopen na één of twee seizoenen, zeker Hudson-Odoi is voor veel Engelse teams natuurlijk interessant voor de HG-regel. Wellicht dat Diogo Jota ook wel omdat hij lang genoeg in Engeland gespeeld heeft? In ieder geval beide prima spelers natuurlijk voor de Eredivisie.
×
×
 • Create New...