Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

Chris.tiaan

Leden
 • Posts

  13,142
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Chris.tiaan

 1. 22 uur geleden zei r4vje:

   

   

  Daarom ben ik met mijn Ajax game gestopt. Aan de ene kant te simpel, aan de andere kant elk talent wat je niet zelf hebt moet veel te veel geld kosten.

   

  Jaa mijn team bestaat straks uit een vreemdelingen legioen, ga binnenkort wel een andere game beginnen. 

 2. Wat zijn dit voor grappen joh, ben inmiddels aan het begin van het 2e seizoen met Ajax (met 97 punten kampioen geworden :cab:). Maar ze vragen voor alle eredivisie toppers boven de 100 miljoen, Stengs, Boadu, Ihattaren en Bergwijn ook terwijl hij voor 52 miljoen op de transferlijst staat. Op Wijndal is een bod van 8 miljoen geaccepteerd maar als ik een bod doe dan krijg ik een tegenbod van 128 miljoen. 

 3. Ik was ook erg sceptisch over die vendingmachine, maar uiteindelijk valt het reuze mee. Dus verwacht dat ze hier ook goed over hebben nagedacht. Vind wel dat ze erg veel updates in een korte tijd doen.

 4. Er zijn ook altijd huilende baby's op de achtergrond. :cab:

   

  Heb tegenwoordig wat Fortnite vrienden gevonden, blij dat ik niet meer in squads hoef met onbekende.

 5. Vergeet niet dat het nog gewoon een Early Acces is he. Daarnaast komt het omdat alles client based is, bij jou kan het al doorgevoerd zijn maar bij hem iets later. (neem aan dat het er om gaat dat hij door je trap heen sprong). Wel aardig schot trouwens.

 6.  

  Op 2.27 had je nog 1 of 2 hoger moeten doorbouwen met een ramp maar dat is afhankelijk van de situatie van je tegenstander. Nadat je dat hebt gedaan moet je muren rechts van die ramp neerzetten en vanaf daar weer omhoog met een ramp zodat je boven je tegenstander zit en een goede hoek hebt om hem te pakken.

   

  Dat is eigenlijk het beginsel van een buildfight en vanaf daar probeer je elkaar te outplayen. Gaat allemaal zo snel maar maakt het wel erg leuk.

   

  Je grote fout was door naar low ground te springen terwijl je in dit spel high ground moet hebben. Maar dat was wss omdat je gewoon geen flauw idee had wat te doen. ;c Kom die tegenstanders in solo potten altijd tegen. Gaan ze maar van hun ramp af en komen ze omlopen om via je eigen ramp naar je toe te rennen :r Makkelijker kunnen ze het niet maken. Gewoon doorbouwen dus waar je doel eigenlijk is om steeds te bouwen tot je hoger zit dan je tegenstander

   

  Thanks voor de input, zag inderdaad dat hij aan het bouwen was maar omdat ik niet zo snel in switchen ben, ben ik bang dat zodra ik naast hem bouw hij eerder ze wapen heeft en daarom voordeel op mij heeft. Goed dat hij niet zo'n beste aim had.

 7. Wat had ik het beste kunnen doen hier? (uiteindelijk wel gewoon gewonnen natuurlijk doordat iemand lost in the mist raakte :cab:)

   

   

  (vanaf 2:00)

 8. Ik hoop dat ze Blitz er nog wel een tijdje inlaten, want ben bang dat ik het saai ga vinden zodra ik weer normaal ga spelen haha.

 9. Ayoub heeft reclame gemaakt. Wat voor spel is het, met welk spel te vergelijken?

   

  PUBG. Er vliegt een bus over een eiland waar 100 man in zitten zonder wapens, je springt er uit wanneer je wilt en op het eiland liggen random wapens en armors geplaatst. De gene die als enige overblijft wint. Zou op youtube ff wat filmpjes kijken van streamers, daarnaast is het ook gratis dus zou het gewoon even downloaden.

 10. Ben opzich ook wel op zoek naar vrienden. :cry:

   

  anxc3.jpg

  2uqdame.png

   

  Zit al 4 dagen met griep thuis, dus dat verklaard mijn hoge level.

   

 11. Valt wel mee toch? Er landt bijna niemand daar. 3-4 keer daar landen, dan heb je wel 7 chests lijkt me.

   

  Dan heb je vandaag nog niet gespeeld. Landen daar elke ronde (+/- 10x geweest) minimaal 10 man. En er zijn 3 chests.

 12. Dat is ook het enige wat ik nog mis, aim heb ik wel. Bouwen moet ik nog leren, want heb het idee dat mijn gebouw nooit stevig staat, als de onder kant gesloopt wordt ben ik de sjaak.

×
×
 • Create New...