Jump to content

Chris.tiaan

Leden
 • Posts

  13,142
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chris.tiaan

 1. Chris.tiaan

  Fortnite

  Ik was ook erg sceptisch over die vendingmachine, maar uiteindelijk valt het reuze mee. Dus verwacht dat ze hier ook goed over hebben nagedacht. Vind wel dat ze erg veel updates in een korte tijd doen.
 2. Chris.tiaan

  Fortnite

  Er zijn ook altijd huilende baby's op de achtergrond. :cab: Heb tegenwoordig wat Fortnite vrienden gevonden, blij dat ik niet meer in squads hoef met onbekende.
 3. Chris.tiaan

  Fortnite

  Gaat bij mij steeds beter, donderdagavond twee solo wins gehaald.
 4. Nice hoor! Als je mee mag doen dan komen ze zeker ook hier terecht dus vandaar: Hoi team van Hunted, groetjes!
 5. Chris.tiaan

  Fortnite

  Moest voor een challenge 3 kills in Retail Row maken, had er 8 binnen een paar minuten. :cab:
 6. Chris.tiaan

  Fortnite

  Vergeet niet dat het nog gewoon een Early Acces is he. Daarnaast komt het omdat alles client based is, bij jou kan het al doorgevoerd zijn maar bij hem iets later. (neem aan dat het er om gaat dat hij door je trap heen sprong). Wel aardig schot trouwens.
 7. Chris.tiaan

  Fortnite

  Thanks voor de input, zag inderdaad dat hij aan het bouwen was maar omdat ik niet zo snel in switchen ben, ben ik bang dat zodra ik naast hem bouw hij eerder ze wapen heeft en daarom voordeel op mij heeft. Goed dat hij niet zo'n beste aim had.
 8. Chris.tiaan

  Fortnite

  Wat had ik het beste kunnen doen hier? (uiteindelijk wel gewoon gewonnen natuurlijk doordat iemand lost in the mist raakte :cab:) (vanaf 2:00)
 9. Chris.tiaan

  Fortnite

  Ik hoop dat ze Blitz er nog wel een tijdje inlaten, want ben bang dat ik het saai ga vinden zodra ik weer normaal ga spelen haha.
 10. Chris.tiaan

  Fortnite

  PUBG. Er vliegt een bus over een eiland waar 100 man in zitten zonder wapens, je springt er uit wanneer je wilt en op het eiland liggen random wapens en armors geplaatst. De gene die als enige overblijft wint. Zou op youtube ff wat filmpjes kijken van streamers, daarnaast is het ook gratis dus zou het gewoon even downloaden.
 11. Chris.tiaan

  Fortnite

  Hoe kom ik op die pagina terecht?
 12. Chris.tiaan

  Fortnite

  Ben opzich ook wel op zoek naar vrienden. :cry: Zit al 4 dagen met griep thuis, dus dat verklaard mijn hoge level.
 13. Chris.tiaan

  Fortnite

  Dan heb je vandaag nog niet gespeeld. Landen daar elke ronde (+/- 10x geweest) minimaal 10 man. En er zijn 3 chests.
 14. Chris.tiaan

  Fortnite

  Zijn er mensen die de battlepas hebben? 7 crates openen in Wailing Woods, zijn ze niet goed? :cab:
 15. Chris.tiaan

  Fortnite

  Dat is ook het enige wat ik nog mis, aim heb ik wel. Bouwen moet ik nog leren, want heb het idee dat mijn gebouw nooit stevig staat, als de onder kant gesloopt wordt ben ik de sjaak.
 16. Chris.tiaan

  Fortnite

  Ik heb geen idee wat ik net heb zitten lezen.
 17. Chris.tiaan

  Fortnite

  Heeeuj weer eerste geworden, stijgende lijn zit er zowel qua prestaties en plezier in.
 18. Chris.tiaan

  Fortnite

  Jaaa ik was ook verbazingwekkend vrolijk haha.
 19. Chris.tiaan

  Fortnite

  Speel het heel af en toe, net perongeluk eerste geworden. C8-9EGoyQgs vanaf 3 minuten begint het echte gevecht.
 20. Chris.tiaan

  NFL

  Lekker man, gister via Amerikaanse zender gekeken dus ook alle commercials meegepakt. Mooi om een keer te zien. Was wel weer een visitekaartje voor de sport hoor, denk elk jaar hoe gaan we de vorige superbowl overtreffen maar ze maken er toch altijd weer een spektakel stuk van. Eagles terechte winnaars, Patriots te weinig betaald aan de scheidsrechters, zag je al nadat ze die TD van de Eagles goedkeurde.
 21. Ik speel tegenwoordig Stardew Valley op de Switch, wat een spel zeg. Lekker rust gevend aan mijn boerderijtje zitten haha.
 22. Aaah kijk, dit is wat duidelijker. Nu begrijp ik de opzet helemaal, toch wat ingewikkelder dan ik dacht. Thanks voor de moeite!
 23. Ben het nu met een vriend even aan het uit pluisen, iemand die ons kan helpen? Stel je gebruikt dit systeem voor het EK van 2016. Alle landen in divisie A en B waren voor het EK geplaatst behalve Nederland en Bosnie. Toch moet er voor elke divisie een finale gespeeld worden. Als je nu kijkt zou divisie A dan Nederland, Bosnie en twee landen uit divisie C worden. Maar wie spelen dan de finales van divisie B en C? Alle landen van divisie C? Dat zou genaaid zijn voor Bosnie en de twee landen uit divisie C omdat zij bij Nederland zitten en niet de finales spelen in hun eigen divisie tegen mindere teams. Dit omdat ze kijken naar de Uefa ranking. Dat betekent dus dat je voor de toekomst beter naar divisie C kan afvallen om je alsnog te plaatsen? Of zit ik nou helemaal verkeerd. :cab:
 24. Biedt gewoon perspectieven voor Nederland, als deze opzet er voor het EK 2016 was zou Nederland de nations league finales spelen tegen Bosnie en 2 landen uit divisie C.
 25. Gewoon shoot-outs gaan gebruiken daarvoor, net als in onderstaand filmpje. Dan komt het wat minder op geluk uit. RRITqS6WEn0
×
×
 • Create New...