Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  9,230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by ElMarcos

 1. Denk dat je best goed omschrijft waar wij voor wat betreft Gravenberch naar zitten te kijken. Herkende de kritiek van Ten Hag ook wel dat hij niet altijd en niet altijd meteen aan staat.

 2. 15 uur geleden zei Socrates:

  Gravenberch wel een zorgenkindje, vond ik gewoon echt slecht spelen.

  Was niet best nee en moet echt wel stappen gaan maken. Helemaal in het zestien meter gebied, want daar lijkt het Viktor Fischer virus toe te slaan. 

 3. Niet een heel succesvol seizoen met alleen minuten voor jong teams. 

  Meerdere seizoenen per update mag altijd. Het is natuurlijk leuk als je hier ver mee komt voor FM22 echt los gaat.

 4. Tottenham - Man Utd 2

  Valencia - Villarreal 2

  Atalanta - Lazio 1

  Leverkusen - Wolfsburg 1 

  Heerenveen - Vitesse X

  Aston Villa - West Ham 2

  Getafe - Espanyol 2

  Roma - Milan X

  Augsburg - Stuttgart 2

  Sparta - Feyenoord X

 5. 6 minuten geleden zei Kyrill:

  Als Arsenal fan, ben ik om in FM termen te spreken, niet in business om te bespreken of andere managers wel of niet ontslagen moeten worden :blush::classic_tongue: Nav jullie reacties dacht ik dat er verloren was, ze hebben gewonnen van Atalanta. 

  Haha, dat is natuurlijk wel een weinig spraakmakend statement :P Ze wonnen in de laatste minuut, maar het was een zware bevalling.

 6. 6 uur geleden zei Kyrill:

  70% van Ronaldo zijn goals zijn wanneer United verliest of gelijkspeelt :shine:

  Zie jij een verband tussen de resultaten en Ronaldo of United of bedoel je dat hun manager incompetent is :P 

 7. Er ontstaand rondom Miami, Houston, Watson en de NFL een heel interessant spel. De geruchten van een trade lijken redelijk betrouwbaar. Hoe moeilijk dat ook voor te stellen is met de hele legal situatie van Deshaun Watson. 

  Natuurlijk gaat het voor Miami niet zoals verwacht. Mmet dat 1-5 record en het niet al te beste spel van Tua lijken zij nu toch echt wel wanhopig.  Niet heel gek, want iedereen had een stap vooruit verwacht. In plaats daarvan doen zij er twee achteruit. Als dit serieus is, dan moet de NFL wel iets gaan doen of in ieder geval kleur bekennen. Dus ik ben ook heel benieuwd wat Gooddell gaat doen. Kan mij niet voorstellen dat hij wil dat Watson gaat spelen, maar grijpt hij nu in. Voor een trade plaats vindt of wacht hij nog even af en halen ze de trekker pas over een paar weken over?

   

  Persoonlijk blijf ik het moeilijk te geloven vinden dat er iets gaat gebeuren. Met tien criminele onderzoeken en twintig aanklachten op civiel gebied, zou hij dan echt helemaal onschuldig zijn? Of niet ergens in de toekomst significante tijd gaan missen? de Dolphins echt dit risico gaan nemen. Toch lijkt dit interessanter om te volgend dan alle wedstrijden dit weekend.

×
×
 • Create New...