Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  9,234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ElMarcos

 1. Is dat ook niet grotendeels een gebrek aan kwaliteit?
 2. ElMarcos

  Brits voetbal

  Ongelofelijk hoeveel geduld United heeft met OGS. Met deze selectie moet hij het écht beter doen. Zelfs met deze niet al te beste achterhoede. Het lijkt ook bijna niet uit te maken wie United haalt. Op Bruno Fernandes na eindigen bijna alle aankopen in een bust. Zou dat allemaal aan die spelers liggen?
 3. ElMarcos

  AFC Ajax

  Volgens mij is Gravenberch in karakter een veel rustigere en verstandigere speler. Hij maakt nog steeds stappen en heb bij hem veel meer de indruk dat hij die blijft maken, dan bij Bazoer. Voor iemand die zo jong is speelt hij veel wedstrijden, meld zich bij Oranje. Dus dat hij dan mindere fases kent is logisch. Vermoed dat het goed komt en hij ook niet direct in de war is wanneer hij een keer moet banken voor Davy of Kudus. Enige nadeel is dat hij, als ik mij niet vergis, een niet nader te benoemen pizzabakker uit Haarlem als zaakwaarnemer heeft
 4. ElMarcos

  AFC Ajax

  Denk dat je best goed omschrijft waar wij voor wat betreft Gravenberch naar zitten te kijken. Herkende de kritiek van Ten Hag ook wel dat hij niet altijd en niet altijd meteen aan staat.
 5. ElMarcos

  AFC Ajax

  Was niet best nee en moet echt wel stappen gaan maken. Helemaal in het zestien meter gebied, want daar lijkt het Viktor Fischer virus toe te slaan.
 6. Niet een heel succesvol seizoen met alleen minuten voor jong teams. Meerdere seizoenen per update mag altijd. Het is natuurlijk leuk als je hier ver mee komt voor FM22 echt los gaat.
 7. Een zeer sterke maand achter de rug zeg!
 8. Tottenham - Man Utd 2 Valencia - Villarreal 2 Atalanta - Lazio 1 Leverkusen - Wolfsburg 1 Heerenveen - Vitesse X Aston Villa - West Ham 2 Getafe - Espanyol 2 Roma - Milan X Augsburg - Stuttgart 2 Sparta - Feyenoord X
 9. Je mag mij taggen in je volgers!
 10. Mooie overwinning in de beker!
 11. Wederom een mooie update over het Mexicaanse voetbal.
 12. Je prestaties blijven simpelweg geweldig.
 13. Na al deze geweldige prestaties op nationaal en internationaal niveau zou je verwachten dat ze je sowieso bondscoach maken. Ongeacht of de man die nu in de stoel zit er iets van bakt.... als hij dan ook nog zulke nederlagen lijdt.....
 14. Een ongekend goed seizoen weer zeg!
 15. Kunnen we Mourinho inmiddels omdopen in; The Not So Special One?
 16. ElMarcos

  Brits voetbal

  Haha, dat is natuurlijk wel een weinig spraakmakend statement Ze wonnen in de laatste minuut, maar het was een zware bevalling.
 17. Zonde wel, maar ik vermoed dat je gelijk hebt. Al kun je Hazard bijna niet meetellen, want die is gevoelsmatig altijd geblesseerd.
 18. Nu alweer een voorselectie? Ik was net zo blij dat die interland ellende weer achter de rug was.
 19. ElMarcos

  Brits voetbal

  Zie jij een verband tussen de resultaten en Ronaldo of United of bedoel je dat hun manager incompetent is
 20. Benzema - Mbappe kan een mooi koppel worden. Zou Real dan weer terug gaan naar de 4-4-2 zoals zij ooit speelden met Raúl en Morientes voorin?
 21. Een prachtige afsluiting van een prachtig verhaal met FC Twente. Zeer knap!
 22. Ik wil eventueel ook wel kijken, maar dan is hij mogelijk wel iets minder fancy als van onze andere helden hier
 23. Rustige transferperiode voor jou doen, maar wederom goede uitslagen!
×
×
 • Create New...