Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  9,230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ElMarcos

 1. ElMarcos

  AFC Ajax

  Denk dat je best goed omschrijft waar wij voor wat betreft Gravenberch naar zitten te kijken. Herkende de kritiek van Ten Hag ook wel dat hij niet altijd en niet altijd meteen aan staat.
 2. ElMarcos

  AFC Ajax

  Was niet best nee en moet echt wel stappen gaan maken. Helemaal in het zestien meter gebied, want daar lijkt het Viktor Fischer virus toe te slaan.
 3. Niet een heel succesvol seizoen met alleen minuten voor jong teams. Meerdere seizoenen per update mag altijd. Het is natuurlijk leuk als je hier ver mee komt voor FM22 echt los gaat.
 4. Een zeer sterke maand achter de rug zeg!
 5. Tottenham - Man Utd 2 Valencia - Villarreal 2 Atalanta - Lazio 1 Leverkusen - Wolfsburg 1 Heerenveen - Vitesse X Aston Villa - West Ham 2 Getafe - Espanyol 2 Roma - Milan X Augsburg - Stuttgart 2 Sparta - Feyenoord X
 6. Je mag mij taggen in je volgers!
 7. Mooie overwinning in de beker!
 8. Wederom een mooie update over het Mexicaanse voetbal.
 9. Je prestaties blijven simpelweg geweldig.
 10. Na al deze geweldige prestaties op nationaal en internationaal niveau zou je verwachten dat ze je sowieso bondscoach maken. Ongeacht of de man die nu in de stoel zit er iets van bakt.... als hij dan ook nog zulke nederlagen lijdt.....
 11. Een ongekend goed seizoen weer zeg!
 12. Kunnen we Mourinho inmiddels omdopen in; The Not So Special One?
 13. ElMarcos

  Brits voetbal

  Haha, dat is natuurlijk wel een weinig spraakmakend statement Ze wonnen in de laatste minuut, maar het was een zware bevalling.
 14. Zonde wel, maar ik vermoed dat je gelijk hebt. Al kun je Hazard bijna niet meetellen, want die is gevoelsmatig altijd geblesseerd.
 15. Nu alweer een voorselectie? Ik was net zo blij dat die interland ellende weer achter de rug was.
 16. ElMarcos

  Brits voetbal

  Zie jij een verband tussen de resultaten en Ronaldo of United of bedoel je dat hun manager incompetent is
 17. Benzema - Mbappe kan een mooi koppel worden. Zou Real dan weer terug gaan naar de 4-4-2 zoals zij ooit speelden met Raúl en Morientes voorin?
 18. Een prachtige afsluiting van een prachtig verhaal met FC Twente. Zeer knap!
 19. Ik wil eventueel ook wel kijken, maar dan is hij mogelijk wel iets minder fancy als van onze andere helden hier
 20. Rustige transferperiode voor jou doen, maar wederom goede uitslagen!
 21. Leeds - Wolves X Bilbao - Villarreal 2 Cercle - Luik X Man Utd - Liverpool X Barcelona - Real Madrid 2 Atletico - Sociedad 1 Roma - Napoli 2 Inter - Juventus X Marseille - PSG 2 Ajax - PSV 1
 22. ElMarcos

  NFL

  Er ontstaand rondom Miami, Houston, Watson en de NFL een heel interessant spel. De geruchten van een trade lijken redelijk betrouwbaar. Hoe moeilijk dat ook voor te stellen is met de hele legal situatie van Deshaun Watson. Natuurlijk gaat het voor Miami niet zoals verwacht. Mmet dat 1-5 record en het niet al te beste spel van Tua lijken zij nu toch echt wel wanhopig. Niet heel gek, want iedereen had een stap vooruit verwacht. In plaats daarvan doen zij er twee achteruit. Als dit serieus is, dan moet de NFL wel iets gaan doen of in ieder geval kleur bekennen. Dus ik ben ook heel benieuwd wat Gooddell gaat doen. Kan mij niet voorstellen dat hij wil dat Watson gaat spelen, maar grijpt hij nu in. Voor een trade plaats vindt of wacht hij nog even af en halen ze de trekker pas over een paar weken over? Persoonlijk blijf ik het moeilijk te geloven vinden dat er iets gaat gebeuren. Met tien criminele onderzoeken en twintig aanklachten op civiel gebied, zou hij dan echt helemaal onschuldig zijn? Of niet ergens in de toekomst significante tijd gaan missen? de Dolphins echt dit risico gaan nemen. Toch lijkt dit interessanter om te volgend dan alle wedstrijden dit weekend.
 23. ElMarcos

  ADO Den Haag

  Voorlopig geen extra punten aftrek en blijft de proflicentie behouden.
×
×
 • Create New...