Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  11,027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ElMarcos

 1. Wordt gehuurd van Lommel SK lees ik?
 2. ElMarcos

  Rode Duivels

  Toch een selectie waar je mee aan kunt komen. In ieder geval voor nu nog wel. Waar ik heel benieuwd naar ben is wat Witsel komend seizoen doet, want geloof dat hij Dortmund gaat verlaten? Mertens en Toby idem. De jaren beginnen te tellen. En zeker laatst genoemde speelt toch niet meer op een geweldig niveau. Waarschijnlijk wordt voor velen het WK hun laatste kunststukje in de nationale ploeg?
 3. Absoluut, maar twee dagen voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen ga je natuurlijk nooit meer een effect sorteren, tenzij de sfeer intern zo verziekt is dat spelers zich niet meer konden opladen voor Wormuth.
 4. @Urbeto Gefeliciteerd met de overwinning! @Socrates Bedankt voor de organisatie! Heb elke keer enorm kunnen lachen om de commentaren op de verschillende nummers. Erg leuk gedaan.
 5. Tot aan het het Wk in Qatar gaat het alvast voor de wind. Je doet bovenin mee om de titel, door in de beker en ook in de CL ging het eigenlijk direct al geweldig!
 6. De koppositie in handen, met Oranje lekker bezig en ook Europees gaat het lekker met Ajax zeg!
 7. na de dubbel vorig jaar ben je ook dit jaar weer enorm sterk bezig zeg!
 8. Je bent weer heerlijk bezig en na een geweldige strijd met Ajax vorig jaar belooft het nu een mooie strijd met PSV te worden.
 9. Een prima transferzomer zo en alle reden om positief te zijn voor het nieuwe seizoen na de voorbereiding ook.
 10. Prima prestaties zelf in Europa en ook de andere teams doen het goed. Ook mooi dat je stadion een (fikse) upgrade krijgt.
 11. ElMarcos

  AFC Ajax

  Absoluut. Dan opteer ik nog wel voor een doelman erbij en een spits achter Brobbey. Afhankelijk van hoe Schreuder het middenveld wil invullen en hoe Kudus volgend jaar voor de dag komt is daar ook nog wat ruimte voor iemand erbij denk ik.
 12. Nog even en Michiel Kramer wordt ook opgeroepen.
 13. ElMarcos

  Praatprogramma's

  Omdat je toch wel een verdomd zieke geest moet hebben om zo'n beladen verhaal te verzinnen, het op nationale televisie te vertellen en vervolgens het woord sorry je strot niet door kunt krijgen voor je mispeer van ongekende proporties?
 14. De eerste prijs is binnen! Een leuke neventaak en ook leuk dat je een functie voor Erik hebt! Geen idee hoe (en of) je het kunt zien hoor. Vast mensen die de game beter kennen die je dat precies kunnen vertellen XD.
 15. ElMarcos

  Brits voetbal

  Holding was al na zijn eerste gele kaart duidelijk op zoek naar een tweede met allerlei domme overtredingen. Maar goed, Arteta kan moeilijk zeggen dat hij Holding een oetlul vindt.
 16. ElMarcos

  Brits voetbal

  Ja, de oetlul van de dag award kunnen we alvast uitreiken aan Rob Holding. Man man man
 17. Spoiler voor reacties
 18. De Cruijfschaal naar Amsterdam, maar als het om de knikkers gaat pak je ze!
 19. ElMarcos

  AFC Ajax

  De vraag is of hij dat gezien zijn leeftijd en terugkomend van een blessure nogmaals kan doen .en is dat een gok die je moet nemen als je Ajax bent?
 20. ElMarcos

  Praatprogramma's

  We kunnen met zekerheid zeggen dat het morele kompas bij Talpa flink stuk is en dat de miljoenen gemoeid met dit programma belangrijker zijn dan normen en waarden. Benieuwd wanneer The Voice terugkeert met Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B.
 21. ElMarcos

  AFC Ajax

  Zit niets anders op. in Alfred we trust. Hem werd ooit een grote rol toegedicht bij het succes uit 2019. Nu eens kijken of dat klopt. Hoop dat de staf verder zoveel mogelijk blijft zitten. Volgens mij loopt dat best lekker. Rensch is nog jong, dus die gaat nog wel meer slechte potjes spelen. Tweede jaar is ook altijd moeilijker. Hij verdiend een kans, maar er moet wel een alternatief zijn. Niet zijnde Klaiber. Natuurlijk moet er ook in het doel iets gebeuren. Twee mannen die met de bejaardentaxi komen en Gorter is niet het niveau wat Ajax nastreeft. Dit seizoen was het wellicht de beste optie, maar vooruit kijkend absoluut niet.
 22. En je punt? Ben al 34 jaar Ajacied (en met tussenpozen kom ik al sinds 2007 op het forum). Bij Ajax moet het beide. Winnen en mooi voetbal spelen. Daarom was er deze maand ook veel kritiek. Maar bij mooi voetbal en nederlaag op nederlaag is er ook gezeik. Ajax is gewoon een hele complexe club.
 23. Door naar de Europa League is écht een prima prestatie! Nationaal wordt het ineens nog wel spannend zeg!
 24. ElMarcos

  AFC Ajax

  Met een optie tot koop ben ik best voor. Kun je kijken of hij de stap naar 90 minuten spelen kan maken. Verder zou ik Edson nog wel een jaar willen houden. Dan kun je op het middenveld wellicht iets meer risico nemen met invulling qua voetbal!
 25. ElMarcos

  AFC Ajax

  Weet ik. Zelfs na het Corona jaar, toen het vorig seizoen werd omschreven als een tussenjaar, maar toch.
×
×
 • Create New...