Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Content Count

  8,458
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ElMarcos

 1. Europees blijft het een stroeve bedoening, maar nationaal gaat het zeer, zeer, zeer goed tot nu toe!
 2. -126- Komende donderdag stond het eerste duel in de voorbereiding op het programma voor de Tennessee Titans. Toch hadden coach Davis, aanvallende coördinator Jimmy Shelton en quarterbackcoach Deacon James alle quarterbacks al bij elkaar geroepen. Dat kon slechts een ding betekenen. Nog voor de eerste wedstrijd zouden zij bekend maken wie komend seizoen de starter zou worden. Net als vorig jaar. Op zichzelf dus niet vreemd. Al was de competitie tussen Leif en Ryan Tannehill vorig seizoen aanmerkelijk minder groot. Daarom wist Leif niet of het nu een goed of een slecht teken was. Dat coach
 3. Het is al net zulk saai voetbal als waar ze wereldkampioen mee werden, want iedereen roept altijd wel hoe ze kunnen verdedigen of juist aanvallend spelen. Toch zien we altijd maar één speelwijze..... lekker defensief.
 4. Jep. Puur clickbait, wat daarna ook nog wordt overgenomen door alle knik- en plakwebsites. Niet te veel aandacht aan besteden.
 5. Met Dani Olmo doe je een geweldige aankoop zeg!
 6. Tegen Chivas hard onderuit, maar daarna uitsluitend goede resultaten.
 7. Na een mindere periode volgt sportief herstel en lijk je doorgaan in de Champions League weer in eigen hand te hebben.
 8. Wederom vier zeer goede uitslagen. Je bent bezig aan een sterke reeks!
 9. Wat een resultaten en prestaties weer. Ook Europees staat er gaat maat meer op je.
 10. -125- Nog dezelfde avond na het trainingsincident zat Leif met zijn zaakwaarnemer Connor Buckley al in het kantoor van coach Davis. Om te praten over de ontstane situatie. Na de training had Leif aan zijn zaakwaarnemer laten weten wat er was voorgevallen op de training. Dat hij die middag met coach Davis verder zou praten over de ontstane situatie. Daarop had zijn zaakwaarnemer aangedrongen om bij het gesprek te mogen zijn. Om Leif bij te kunnen staan. In zijn optiek was het niet het soort gesprek wat Leif alleen zou moeten voeren. Ook met het oog op zijn relatie met de coach. Leif h
 11. Succes in Mexico. Aan je aankopen zal het in ieder geval niet liggen als ik zo kijk.
 12. Een zeer goede start van het seizoen en een prima loting in de CL.
 13. 23 in La Liga en voorlopig is dit seizoen een outlier in zijn carrière. Op basis daarvan zeggen dat hij de oplossing is voor het gebrek aan goals is een zeer grote gok.
 14. Ik hou het even op een top tien. Al zou ik die wellicht mijn eerste pas na vanavond moeten maken, wanneer alle resultaten binnen zijn. 1. Frankrijk 2. Portugal 3. Italië 4. België 5. Engeland 6. Kroatië 7. Duitsland 8. Spanje 9. Turkije 10. Nederland Bovenstaand is een mix van resultaten, selectie en het potentieel wat ik zie. Kroatie en Turkije blijven landen om rekening mee te houden. Ondanks de eerste duels. Oranje deed het naar behoren en staan daarom in de top 10, maar er moet nog wel wat bij willen we echt een kans maken.
 15. Grote probleem bij Spanje is toch wel het gemis van een speler die makkelijk scoort. Met Morata staat mogelijk de beste optie op het veld, want de andere aanvallers zijn op dat punt ook onbewezen. Maar je merkt zoals gisteren dat zo iemand mist. Helemaal als ze moeten forceren. Alleen al voor die momenten had ik misschien toch Inaki Williams meegenomen.
 16. Even een mindere fase met een verliezen tegen Sparta en Krasnodar en ook puntverlies tegen PEC. Tegen De Graafschap lijk je wat vertrouwen te tanken en hopelijk kun je de vorm tegen Almere definitief terug krijgen.
 17. Dit Portugal is aanzienlijk minder afhankelijk van Ronaldo dan het elftal vijf jaar geleden. Alleen al door de aanwezigheid van Bruno Fernandes. Dus zeker een ploeg om in de gaten te houden. De clash tussen Duitsland en Frankrijk
 18. Een zeer mooie aankoop gedaan. Daar ga je direct veel plezier aan beleven. Je bent nog altijd goed in vorm en het CL avontuur gaat nu echt starten. Ik ben benieuwd wat dit betekend voor je resultaten in andere competities.
 19. Je hebt met Denayer en wel een goede achter de hand mocht Jan of Toby tijd missen. En kan Dendoncker ook niet centraal achterin spelen als het moet?
 20. De voorzet was achter de man. Dat is nooit goed. Als Depay hem had willen hebben, dan moet hij wachten en is je kans ook weg.
 21. Die laatste ken ik eerlijk gezegd niet goed. Net als Saelemakers (AC Milan dacht ik?). Maar alles bij elkaar zou ik verwachten dat België een goede kans maakt dit EK.
 22. Dat ook, maar zijn bijdrage uit geluk was voor 99,9% gebaseerd op geluk. Bij de eerste goal ben ik van mening dat als die keeper hem laat gaan de bal aan de andere kant de zestien uit rolt. Bij de tweede goal schuift iemand van Oekraïne de bal na balverlies van Denzel zo bij Wout in de voeten. Dat zou ik beide geen verdienste durven noemen. Die jongen is ijverig en doet altijd zijn best, maakt die kopbal in de tweede helft goed af, maar komt te kort voor het niveau wat Oranje nastreeft. Dat Van Aanholt eraf moest, dat was ook terecht. Heeft aanvallend te weinig gebracht. Wil je di
 23. Hij heeft absoluut geen goed seizoen achter de rug, maar heeft bij PSG wel bewezen iets te kunnen. Dus ik zou hem nog niet willen afschrijven. Verder viel mij op wat een bak kwaliteit er bij België op het veld staat, terwijl Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Witsel nog niet eens mee deden.
 24. -124- ‘Wat een bullshit play, Jimmy!’ Leif stormde witheet naar de kant. Boos, omdat de offensieve coördinator koos voor een play zonder bescherming. Op een play waarin de defensie moest blitzen. ‘Dit was een situatie voor maximale bescherming, nu was ik een sitting duck daar in de pocket!’ ‘Rot op en doe je werk beter’ beet de offensieve coördinator hem toe. ‘Als je het niet aan kunt geef ik je snaps aan Ryan.’ ‘Dat zou je wel willen, vuile klootzak’ beet Leif terug. ‘Doe zelf je werk beter en zorg dat ik beschermd ben. Anders verlies jij je baan.’ Op dat moment leek
 25. Geweldig dat je ook de wereld titel pakt en nu veel succes bij America!
×
×
 • Create New...