Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  10,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ElMarcos

 1. Leuk om ook een beetje inzicht te krijgen in wat je concurrenten doen!
 2. ElMarcos

  Feyenoord

  Doorgaans betalen ze een vast bedrag per jaar. Dus bijv. 5 keer 10 miljoen, maar kan nergens vinden hoelang en hoe het geld wordt betaald.
 3. ElMarcos

  AFC Ajax

  Nog niks over gelezen, maar Ajax houdt zich meestal enorm op de vlakte. Als hij er lang uit is word het wel steeds langer voor die jongen om nog door te gaan breken vrees ik :(
 4. Wat een schitterende resultaten en zo'n financiële boost is ook altijd erg lekker!
 5. ElMarcos

  AFC Ajax

  Mo is inderdaad een risicoloze gok als je hem nu een halfjaar kan huren en daarna wellicht kan overkopen voor een vastgestelde som. Als je die weer aan het ballen krijgt, kan je daar echt heel veel plezier van hebben. Daramy lijkt in ieder geval een miskoop. Als nu Van Andel Dongen speelt en hij bankt, dan belooft dat weinig goeds voor die jongen.
 6. Europees dender je lekker door zeg! Toch twee overwinningen die je op voorhand niet meteen verwacht. In de competitie ga je de beslissende fase is met een knappe voorsprong.
 7. Spoiler voor reacties
 8. Europees mooi ver weten te komen, de beker gewonnen en de titel lijkt slechts een kwestie van tijd.
 9. Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!
 10. Dit was toch wel een zeer drukke transferperiode als ik het zo zie. De manier waarop je scout is tijdrovend, maar ik denk ook wel bevredigend als het lukt.
 11. Europees en nationaal weer zeer goede resultaten zeg!
 12. Wat een gigantisch bedrag voor een back zeg. Voor dat geldt verwacht ik toch dat hij League MVP wordt het komend seizoen. Zonder gekheid, weer een goede update. Je lijkt wederom door te willen gaan pakken en benieuwd hoe je de club de komende jaren gaat leiden.
 13. De goede resultaten blijven volgen. En voor jou doen ben je zeer sterk van start gegaan!
 14. Zeer goed gestreden, maar helaas geen loon na werken. Toch mag je ongelofelijk trots zijn op deze prestaties!
 15. Nationaal ben je al echt top, maar om dat ook Europees te worden zijn nog een paar stappen nodig.
 16. Ook op een niveau hoger begin je gewoon weer geweldig aan het nieuwe seizoen!
 17. Gefeliciteerd met de nationale dubbel! Wat een geweldige manier om het seizoen te eindigen. Eindelijk krijg je, na jaren net niet, nu wel het welverdiende loon na werken!
 18. Nee, het is echt puur even de titel om een stukje inzicht te geven in waar het mis ging. Is het wenselijk om bij een volgede update ook een eerste alinea toe te voegen?
 19. Mooi dat je terugkeert bij de club waar je avontuur begon. Je bent direct weer sterk begonnen en staat alvast bovenaan in de competitie. Benieuwd of je nu ook Europees succes kan boeken met Krasnodar op een niveau hoger. Namelijk, de Champions League.
 20. Wat een prachtig inzicht in hoe de club spelers ontwikkelt en wat daar allemaal bij komt kijken. Je schrijft het zeer goed en heb de update weer met veel plezier gelezen!
 21. Gefeliciteerd met de nieuwe titel. Zeer knap gedaan en met grote overmacht. Ondanks de hapering begin van de maand. Europees ben je ook lekker vertrokken. Kortom, een prima seizoen weer zo!
 22. Zoals we van je gewent zijn is er weer flink handel gedreven om een goede selectie op te bouwen, maar dat lijkt wederom gelukt.
 23. Je hebt de titel en beker nog in eigen hand. Een nationale dubbel is dus zeker mogelijk. Al mag je zeker voor de titel eigenlijk geen fout meer maken. Hoewel een gelijkspel niet meteen dodelijk is gelet op het doelsaldo. Wel enorm zuur dat je weer het onderspit delft tegen PSG zeg.
 24. Wat een spanning in de competitie en wat een route om Europees voetbal af te kunnen dwingen. Beter gewoon bij de eerste twee eindigen.
×
×
 • Create New...