Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Content Count

  8,309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

299 Excellent

About ElMarcos

 • Rank
  The Music City Miracle
 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  The Music City Miracle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wederom goed begonnen aan het nieuwe seizoen!
 2. Na een tijdje uit de lucht geweest te zijn zie ik dat je nu manager bent geworden bij Orlando Pirates. Qua logo sowieso al een prachtige club. Hopelijk ga je ze veel successen brengen!
 3. Wederom een tijdje uit de lucht geweest, maar jouw prestaties blijven echt fantastisch!
 4. Gefeliciteerd met het winnen van de titel en de DFB Pokal. Met het verlies in de CL blijft er voor volgend jaar nog wat extra te winnen.
 5. Na een zeer sterke fase sta je nu gewoon bovenaan. Zeer knap gedaan!
 6. Alvast gefeliciteerd met de plaatsing voor de CL! Benieuwd naar de slotweken!
 7. Eigenlijk alleen maar weer goede resultaten. Een verlies tegen Bayern, maar wel in het 'minst' belangrijke duel. In de competitie heb je namelijk een flink gat. Eens zien of je de drie hoofdprijzen in de wacht kunt slepen in je tweede seizoen.
 8. Het blijft goed gaan op sportief gebied. Je wint nationaal alles en hebt nu ook de nieuwe keeper natuurlijk. Nu hopen op een goede EL campagne en mogelijk volgend seizoen weer meedoen met de grote club in de CL
 9. Wederom alleen maar groene bolletjes. Wat een geweldige prestaties lever je elke keer weer!
 10. Het blijft allemaal erg goed gaan qua resultaten. Ook het drukkere schema lijkt voorlopig te managen. Zeer knap weer.
 11. De prestaties blijven geweldig. Alleen de twee nederlagen tegen Juventus vormen een klein smetje.
 12. Altijd naar om een finale te verliezen na strafschoppen, maar tegen Atlético kan je natuurlijk altijd een keer verliezen. Mijn novelle gaat zeker nog door, maar de laatste weken zijn even enorm druk en chaotisch.
 13. Wat een geweldige eerste helft van je tweede seizoen zeg. Een punt achter op Bayern, door in de CL. Je rolt lekker door!
 14. Wederom een geweldige serie. Een voorsprong van 31 punten en een doelsaldo van 82 positief... De vraag is of je al wel of niet mathematisch kampioen bent voor de play-offs beginnen XD
 15. Je blijft maar uitlopen. Achter jouw is het heel spannend voor plek twee. PSV lijkt zich dit jaar te richten op de strijd tegen degradatie?
×
×
 • Create New...