Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Posts

  16,932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ElMarcos last won the day on July 10 2023

ElMarcos had the most liked content!

About ElMarcos

 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Interesses
  Ajax, NFL, muziek, films en series
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Believe
 • Mijn novellen
  The Music City Miracle
  Leave it all

Recent Profile Visitors

5,071 profile views

ElMarcos's Achievements

3.2k

Reputation

 1. Keuzes die even onaantrekkelijk zijn als het zien van John zonder onderbroek in het heldere TL licht. Kiest hij voor een kans op een hereniging en wilde nacht met Eleni als Yannis straks uitgeschakeld is en kiest hij voor de man die het eerder genoemde beeld in dimlicht verspreidde met de wereld. Of kiest hij voor een bang hertje die beter een zwarte onderbroek en keepersbroek aan kan doen om bruine vlekken voor een eerste redding te voorkomen?
 2. Wederom een goed seizoen in de benen! De prijzenkast loopt langzaam vol, maar om die Gouden bal te winnen moeten er nog twee stappen bij. Benieuwd of het nog gaat lukken.
 3. Een goede eerste seizoenshelft en toch best een drukke winterse transferperiode als je het mij vraagt. Zonde dat de transfer van Timber net niet gelukt is.
 4. De vloek van de penalty's..... Dit is toch meer een slechte klucht dan een Griekse tragedie. In tegenstelling tot de verboden liefde van John.
 5. Uiteindelijk lijkt de onvermijdelijke confrontatie Yannis op te leveren wat hij wil, dat Eleni bij John weg blijft. Of zal ze hem vergeven? Mocht Pitta stoppen met voetballen, dan kan hij zoals @Djurovski stelt, zich altijd melden bij een NFL team. Al weet ik niet of hij ook van grote afstanden kan schoppen
 6. Succes om hier wat van te maken. Hebben ze al wel een jeugdopleiding?
 7. Niet de tactiek die je meteen verwacht, maar soms werken asymmetrische tactieken heerlijk natuurlijk!
 8. Weer lekker begonnen aan het seizoen een tactisch variantje tegen AZ. Deze Champions League loting lijkt een zeer haalbare kaart.
 9. Ik voel al weer een hele lading met paradijsvogels aankomen. Benieuwd welke Femme Fatale deze heren met zich meeslepen. Wellicht een dame die banden onderhoud met de Yakuza of Gamora.
 10. Direct promotie weten af te dwingen naar het hoogste niveau. Zeer knap als je het mij vraagt!
 11. Zeer mooie aanwinsten voor het nieuwe seizoen!
 12. Of het nu de kop van een Mouflon wordt in zijn bed, sardientjes voeren met betonklompen aan of zijn zaak die afbrand, Yannis lijkt nog niet jarig. Daarmee lijkt John alleen nog verder in net Cypriotische web verstrikt te raken.
 13. In mijn hoofd is er bij deze update een soort drieluik aan opties ontstaan en jouw kennende opent zich deur nummero vier in de grond.
 14. Nog een jaar bij Bayern blijven is geen straf als je kans denkt te maken op de de UEFA Champions League.
 15. Wederom een goed seizoen, maar geen erkenning in de individuele prijzen.
×
×
 • Create New...