Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Content Count

  4,649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About ElMarcos

 • Rank
  Manager
 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jammer van de nederlaag, maar je staat een straatlengte voor in de competitie. Kan eigenlijk niet meer mis. Europees een prima loting.
 2. Inter wippen met een 3-0 overwinning in eigen huis is geweldig! Fantastische prestatie!
 3. Geweldige prestaties weer. De goals van Azero waren zeer belangrijk voor je team.
 4. Je blijft maar door denderen. City probeert bij te blijven, maar je voelt dat hun volgende puntverlies al fataal gaat zijn. 510 goals voor Ronaldo is een gigantisch aantal.
 5. Bedankt voor de update van zowel je tactiek als hoe het op de rest van Europese velden gaat.
 6. Een prima seizoen. De prestaties van je buitenspelers zijn wellicht niet werelds, maar mogelijk zorgt het wel dat andere spelers kunnen excelleren. Mogelijk kan een iets andere invulling van de rol al helpen.
 7. De goede vorm doorgetrokken en de titel komt al langzaam in zicht.
 8. Het blijft spannend, maar je hebt inmiddels goede papieren voor promotie.
 9. Mooie reeks wedstrijden neergezet na de nederlaag in Parijs. Je strijdt echt samen met PSG om de titel. Benieuwd of je Europese verplichtingen hier invloed op gaan hebben. AC Milan is een goed team, maar nog geen absolute top vermoed ik?
 10. Op nationaal niveau stond er geen maat op jouw Ajax. PSG uitschakelen in de CL is ook geweldig. Hopelijk kun je onderschatting van Inter voorkomen en ook de Milanezen uit de Champions League mikken.
 11. Wederom een goede maand. Zowel nationaal als internationaal blijven de prestaties voortreffelijk.
 12. Een prima maand weer. Een paar mooie overwinning en de zege op Astana is natuurlijk ongekend. Goed om te zien ook dat Ronaldo wederom bewijst ook op zijn 39ste nog van waarde te kunnen zijn. Hoeveel goals heeft hij inmiddels gemaakt in zijn carrière?
 13. Wederom een goede periode achter de rug. Gedeeld bovenaan met PSG en ook nog door in de Champions League. Logisch dat het bestuur je langer wilt binden.
 14. Goede en minder goede periodes blijven elkaar een beetje afwisselen. Als je ploeg nog iets consistenter wordt, dan denk ik dat je zeker promotie kunt afdwingen.
×
×
 • Create New...