Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

ElMarcos

Leden
 • Posts

  16,266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ElMarcos last won the day on July 10

ElMarcos had the most liked content!

About ElMarcos

 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Interesses
  Ajax, NFL, muziek, films en series
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Believe
 • Mijn novellen
  The Music City Miracle
  Leave it all

Recent Profile Visitors

4,301 profile views

ElMarcos's Achievements

2.9k

Reputation

 1. ElMarcos

  AFC Ajax

  Gaaei is jong en nog niet heel lang verdediger. Dat hij dus soms aanvallend of defensief niet doet wat je hoopt van een verdediger, dat is niet zo gek. Als hij blijft groeien en leren, dan kan het zeker wat worden. Wel iemand met een vraagteken achter zijn naam. Pfff, zeg dat hij. Hij speelt en loop als een vedette van het zondag acht die ondanks twee versleten knieën niet wil stoppen.
 2. Je blijft lekker presteren en als het financieel zo zwaar gaat, dan snap ik de keuze om gewoon even de hand op de knip te houden.
 3. Leuke insteek en ik ga deze novelle zeker volgen. Doe mij dus ook maar gewoon standaard een tag!
 4. De titel is al zo goed als binnen en je blijft ook heel goed en constant presteren. Ook een hele mooie jeugdinstroom zo te zien. Ik vermoed dat wij een aantal zeker in het eerste gaan terugzien op termijn.
 5. Europees voetbal gehaald en daarmee lijkt aan de doelstelling te zijn voldaan. Al is het nog afwachten volgens het bestuur? Kijken ze dan naar of je door een eventuele voorronde heen komt?
 6. Helaas geen overstap, maar dit geeft je mooi de kans om nog even wat extra neer te zetten met Albacete.
 7. Halverwege het seizoen is er weer geen vuiltje aan de lucht voor jou en je ploeg!
 8. ElMarcos

  NFL

  Ik volg het voldoende om dit mee gekregen te hebben ja. Nadeel is dat de SEC toch de allergrootste blijft in het college football en ze het, vermoed ik, simpelweg niet aandurfden hun kampioen niet uit te nodigen. Dus grotendeels wel een entitlement keuze. Zeker na de overwinning tegen de ook nog ongeslagen Bulldogs. Ben toch wel heel benieuwd wie er gaat winnen. Voor alle teams in een case te maken, maar ergens hoop ik op de Wolverines. En stiekem hoop ik op een statement game van McCarthy.
 9. Gefeliciteerd met het winnen van de beker en ook de derde plek in de competitie. Helemaal geen slechte oogst na seizoen een.
 10. Gefeliciteerd met het winnen van de Champions League! Wat een geweldige prestatie!
 11. Een zeer terechte verkiezing voor IDS! Mooie en knappe novelle dit! En als jij kiest voor Leverkussen, mijn zege heb je hoor ouwe reus
 12. In de competitie begin je goed te klimmen, maar Europees lijkt het lastig te gaan worden. Daar heb je nog wel een konijn uit de hoge hoed nodig om door te stromen in de Champions League.
 13. Zeer mooi hoe je alles nog even een keer op een rijtje zet voor ons en de selecties hebt voorgesteld. Nu kunnen we je echt aan het werk gaan zien, in game!
 14. Gelukkig weet je na de promotie de sterkhouders aan boord te houden, want anders was het een lang en lastig seizoen geworden in de Bundesliga.
×
×
 • Create New...