Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Content Count

  6,196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

About ElMarcos

 • Rank
  Manager
 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een mooie financiƫle balans door de Champions League te halen en het seizoen ook al bijna ongeslagen door. Tevens gefeliciteerd met het behalen van de landstitel!
 2. '179 miljoen voor een centrale verdediger. Dat is een verdubbeling van wat Liverpool ooit voor Virgil van Dijk betaalde' aldus tweede oude opa's op de tribune Je hebt heerlijk weten te handelen en ook je resulaten zijn echt fantastisch!
 3. Twee mooie aanwinsten en hoewel de resultaten nog wel wisselen, doe je toch weer mee om de play-offs.
 4. Weer een klein legioen aan huurlingen op pad, maar dat is alleen maar mooi!
 5. @Jeroen. De kleuren en het lettertype iets aangepast.
 6. Een paar hele mooie inkomende transfers. Goed ook dat je oude rotten als Lewandowski en Neuer behoudt voor de wederopbouw. Erg benieuwd waar je Bayern naar toe kunt laten groeien.
 7. Zeer goede serie. Promotie lijkt al niet meer mis te kunnen gaan en ook je voorsprong onderweg naar de titel is riant!
 8. Hele mooie prestaties weer in de competitie. Als promovendus ben je lekker aan het seizoen begonnen! Ook sterk hoe je Dundee uit de beker knikkert.
 9. Prima jeugdspelers die je erbij krijgt. Achterin blijft het lastig om Engelse jongens te vinden die aan het niveau voldoen. leuke update weer over het EK waar de basis die jij gelegd hebt weer tot een Europese titel voor Oranje leidt. Ook het overzicht van de competities is weer genieten.
 10. Mooi hoe je deze ontknoping hebt geplaatst zeg! Gefeliciteerd met het bereiken van de groepsfase van de Champions League!
 11. Wat een enorm bedrag heb je weer binnen gehaald met uitgaande transfers zeg! Geweldig! Mooie update over de groepsfase van het Europees Kampioenschap!
 12. Wederom een zeer mooie update! Ik ben heel benieuwd hoe je de wederopbouw vorm gaat geven en of je Duitsland weer in je greep kunt krijgen!
 13. Een mooie cliffhanger om ons op de strafschoppen te laten wachten!
×
×
 • Create New...