Jump to content

ElMarcos

Leden
 • Content Count

  4,564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About ElMarcos

 • Rank
  Manager
 • Birthday 12/15/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je blijft het op nationaal niveau geweldig doen. Andere ploegen uit IJsland die ruiken aan Europa kan het voetbal alleen maar goed doen! Jij rechtstreeks de CL in. Veel meer kan IJsland zich niet wensen!
 2. Op nationaal niveau lijk je de concurrentie (mag je het nog zo noemen?) volledig ontstegen. Ook in Europa maak je prachtige meters!
 3. Colo Colo is een mooie club in Zuid-Amerika! succes in de heksenketel aldaar!
 4. Dortmund was even te sterk, maar voor de rest een geweldige serie resultaten!
 5. Een moeizame start en door moeten spelen met een blessure is nooit gemakkelijk. Hopelijk helpt het plan van de club, want anders is de WK droom voorbij. Hopelijk loopt de spanning tussen Iloro niet te ver op.
 6. 5-0 tegen Bayern is met recht je opponent overklassen.
 7. Leuk interview. Lisa lijkt gek op Iloro en bereidt om hem overal te volgen.
 8. Op zo'n jonge leeftijd 30 goals maken in een van de beste competities van Europa is niet niks. Zonde dat de bondscoach je geen echte kans lijkt te gunnen. Dat moet ontzetten frustrerend voelen!
 9. Zelf erg druk en minder tijd om hier te komen. Toch lees ik jou novelle altijd meteen even bij als ik die tijd wel vindt. Iloro doet het geweldig in Utrecht. De stukjes waarbij je door de ogen van een ander kijkt zijn leuke details. Ook nu de stichting voegt weer iets toe. Ga zo door.
 10. Er lijkt wat swung in de resultaten te komen. Jammer dat je in de kwartfinale van de EFL Cup verliest op penalty's. Echter, je focus kan nu volledig op de competitie komen te liggen.
 11. Een zeer goed seizoen achter de rug, Helaas heb je het resultaat uit de heenwedstrijd niet ongedaan kunnen maken tegen United, maar wellicht kun je deze zomer dat laatste stapje ook nog zetten. Voor nu was het toch al een ongekend mooi seizoen!
 12. Een tijdje niet hier geweest, maar deze novelle toch weer eens even bij gelezen. Wederom genieten hoe je schrijft!
 13. Je blijft een beetje in de middenmoot hangen. Goede resultaten worden toch steeds weer gevolgd door een mindere serie.
 14. Leuke oplossing gevonden tot je problemen met de laptop zijn opgelost. Ik gok dat het helemaal goed komt met Vita.
×
×
 • Create New...