Jump to content

Mansveld

Leden
 • Posts

  8,288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Posts posted by Mansveld

 1. 2 uur geleden zei Bogatyr:

  Waarschijnlijk de trainer van Groningen. Danny Buijs. Weet niet wat ik er van moet verwachten.. 

  Las het. Balen, zie hem graag naar Den Haag komen.

 2. 4 minuten geleden zei Kyrill:

  Ja snap ik, logisch. Denk je dat Raphinha, Philips en Bamford(als ie deze zomer nog fit wordt) blijven of verkocht gaan worden? En Luke Ayling, Stuart Dallas zal vast ook belangstelling voor zijn?

  Ben erg benieuwd wat er op de transfermarkt gaat gebeuren zeker omdat er veel geruchten waren die uitgingen van degradatie. Buiten dat zie ik de eerste twee die je noemt wel vertrekken, zo lang het maar niet naar United is.

 3. 35 minuten geleden zei Kyrill:

  Lekker man. Heerlijk. 

  Erg blij mee, had het ook niet echt meer verwachtverwacht als ik eerlijk ben. Kreeg al wat mooie filmpjes toegestuurd net haha.

 4. 43 minuten geleden zei Socrates:

  Maar goed, jammer dat je er zo over denkt. Zou het juist omarmen als supporter. Toch fijn dat iedereen zichzelf kan en mag zijn bij de club (en daar hoort dus ook bij dat je welke toegestane symboliek dan ook bij mag gebruiken). En ADO heeft toch ook wel een reputatie van wat agressieve, rechtse en wat volkse aanhangers. Ik vind het van de club in elk geval wel goed.

  Voor mij is het stadion gewoon geen plek om dit soort (politieke/maatschappelijke) statements te maken. Op het vak (en bij het supportershome) sta ik met en bij jongens met compleet andere levensovertuigingen, maar daar hebben we het daar niet over, want dat is niet van belang. Dus ik zie niet in waarom zo'n vlag of speciale "roze" groep bijdraagt, zorgt naar mijn mening juist voor meer irritaties over en weer.

   

  En die reputatie is ook achterhaald, maar wordt vaak op teruggevallen door onwetenden. Het publiek is erg divers en dat geldt ook voor de fanatieke supporters. 

   

  Gister sta ik op Noord tussen allerlei verschillende types. We waren één, stonden als één achter de ploeg, waarom jezelf dan weer apart willen zetten? 

   

  Overigens is een andere mening niet per definitie intolerantie. Ook niet omtrent zaken als dit.

 5. 16 minuten geleden zei Socrates:

  Ja, want aan hoe het er bij Feyenoord aan toe gaat kan je wel zien hoe welkom die gemeenschap is.. Überhaupt in voetbalstadions. Ik vind het juist te prijzen aan ADO.

   

  Liever hen dan al die retedomme overfanatieke tokkies bij al die clubs.

  Ik snap de drang om met je regenboogvlag op de tribune te staan niet zo. Hang een vlag van Den Haag op. Groen/Geel zijn de kleuren niet de regenboog.

   

  Wat je bij Feyenoord ziet was (in het begin) niet anders bij ons. Maar van mij zijn ze van harte welkom, zonder regenboog.

   

  Edit; en ik denk zonder al die poppenkast van ze, dat ze bij Feyenoord ook gewoon op de tribune kunnen staan. Ze zitten altijd te klagen over hokjes denken en acceptatie. Misschien moeten ze zelf eerst leren zichzelf niet in hokjes te plaatsen en ook andere meningen accepteren.

 6. 15 minuten geleden zei Socrates:

  https://rozeregahs.nl/

   

  Zitten nu in een docu op NPO.

  Ja was sarcastisch. Weg met die lui joh, aandachtstrekkers. Kom gewoon in het stadion staan zonder al je regenboogjes, geen behoefte aan dit soort (politieke) zaken op de tribune. Daar zijn we één of je nou GL stemt of FvD, blank bent of zwart, hetero, homo of non binair. In het stadion is er geen verschil dus creëer dat ook niet.

 7. 19 uur geleden zei Jotew:

  Nou, maar eens kijken wat ADO er van maakt tegen Eindhoven. Vooralsnog knap wat Penders met die club presteert. @Mansveld in ieder geval succes!

   

  Goede goal hoor bij ADO, assistje van Verheydt mag er ook zijn.

  Blijf het zonde vinden dat Lenders weg moest bij onze jeugd, maarja vriendjespolitiek hè...

   

  Gister wel aantal keer goed weggekomen, was wederom niet denderend. Zaterdag vol gas gaan om de finale te bereiken.

   

  1 uur geleden zei Socrates:

  Dit gun je de Roze Regahs wel

  De wie? 

 8. 35 minuten geleden zei Azpi:

  Lijkt wel alsof Newcastle de ploeg is die koste wat kost moet winnen 

  Hoop ze dat zondag ook doen

 9. 18 minuten geleden zei Oerlie:

  Draaide ook vooral goed in de eerste seizoenshelft als ik me niet vergis. Tweede seizoenshelft toch al een pak minder.

  Ja tweede seizoenshelft nog wel wat goals, maar vond hem ook maar matig spelen t.o.v. de eerste. Eerst nog lekker rijpen in de KKD voor het eventueel in de Ere te proberen. Vind hem ook zeker niet veruit de beste spits zoals Elsjorro dat wel vindt.

 10. 1 minuut geleden zei Thomassje123:

  FC Groningen had hem transfervrij laten gaan  

  Niet gek, betwijfel ook of hij de Eredivisie aan kan.

 11. image.png.474ce219bb700276981dfd8f848dd799.png

   

  Oktober 2021

  Oktober, bij bekendmaking van het speelschema zagen we dit al als de lastigste maand van het seizoen. Op papier allemaal tegenstanders waar wij het vaak lastig hebben of zouden kunnen hebben en waar ook spanningen rondom de supportersgroepen zijn. Ook een maand waarin de eerste prijs van het seizoen wordt verdeeld, de eerste periode titel.

   

  Keuken Kampioen Divisie

  We begonnen aan de vervelende uitwedstrijd bij MVV. De lange rit deed onze ploeg niet veel goed. Al waren we qua veldspel wat beter dan de gastheren, we misten de scherpte voor de goal. Dankzij een geweldige Alberg, een goal en een assist, wist de thuisploeg de drie punten in eigen huis te houden. De 2-1 van Kishna kwam veel te laat en we leden onze eerste nederlaag van het seizoen.

   

  7c01b469427920da8491fad126b4aed3.png

  Statistieken

   

  Een ander heet potje deze maand was de uitwedstrijd bij Helmond Sport. We kenden een hele goede start en na een prachtige solo wist Bourard de meegelopen Klas vrij voor de keeper te zetten, 0-1. Enkele minuten later was het diezelfde Bourard die een goede aanval opzette en zelf het eindstation was, 0-2. In het restant van de wedstrijd kregen we nog enkele mogelijkheden om het duel echt op slot te gooien, maar het was Helmond die een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer maakte. De slotfase werd nog even spannend, maar uiteindelijk gingen de drie punten mee naar Den Haag.

   

  20aa432a45eae45352a70816d0941f49.png

  Statistieken

   

  Enkele dagen later was het tijd voor de kraker, de wedstrijd waar met name de supporters dit seizoen zo naar uitkeken. De wedstrijd tegen rivaal FC Den Bosch! We begonnen sterk aan het duel waarin de bezoekers 25 overtredingen maakten, zes maal geel pakten en een maal rood. Vanuit een vrije trap die volgde vanuit de eerste Bossche overtreding wist Amofa de vroege 1-0 binnen te koppen. Door geblunder achterin wist Ahannach de bezoekers nog geen tien minuten later op 1-1 te schieten. In het verhitte duel waarin niet echt heel veel kansen waren, kwamen wij na iets meer dan een uur spelen aan de leiding. na goed voorbereiding werk van Steijn werkte Kishna de 2-1 binnen. De voor de supporters belangrijkste thuiswedstrijd van het jaar werd zodoende gewonnen.

   

  3cbf22ac90caacdc46996e5b82b8c170.png

  Statistieken

   

  Na de kraker met Den Bosch stond er opnieuw een topper op het programma. We kregen bezoek van koploper Excelsior en het werd snel duidelijk waarom zij bovenaan staan, al kwamen we zelf niet best uit de verf. Na een half uur keken we al tegen een 0-3 achterstand aan door doelpunten van Azarkan en Niemeijer (2x). Op wat kleine kansjes presteerden we in de tweede helft ook ondermaats. Azarkan maakte er met zijn tweede van de avond nog 0-4 van. 

   

  6211ab6c400da7d67af66a56b3cc84b6.png

  Statistieken

   

  De altijd lastige pot op De Vijververg wisten we gelukkig wel te winnen. Vergeleken met de flater tegen Excelsior kwamen we hier wel goed voor de dag, al betaalde dat zich niet uit in veel doelpunten. Zoals wel vaker dit seizoen was het veldspel prima, maar miste de scherpte voorin. Uiteindelijk wist Verheydt in de 83e minuut de beslissende 0-1 binnen te koppen. De thuisploeg speelde toen al een tijdje met een man minder nadat Baas in de 52e minuut zijn tweede gele kaart ontving.

   

  37613304fe7b55fc94056f3151580de3.png

  Statistieken

   

  Excelsior gaat ruim aan kop en heeft ook terecht beslag gelegd op de eerste periode titel. Zelf zijn we een plekje geklommen naar de derde plaats, maar het gat met Excelsior is erg groot, elf punten. Met VVV en Volendam kennen wij momenteel onze grootste concurrenten voor de plek die recht geeft op directe promotie.

   

  9c094cd3d1ccced9ddd8f9eee1dd3956.png

  Stand per 31-10-2021

   

  TOTO KNVB Beker

  Met een mix tussen wisselspelers en jongens uit het tweede elftal begonnen we aan ons bekeravontuur in eigen huis tegen Staphorst. De jongens moesten even in de wedstrijd komen en het lichte overwicht in de eerste helft werd bekroond met goals. Mulder (38) en Essabri (45) bepaalden de ruststand op 2-0. In de tweede helft waren we ook de betere partij en in de 71e minuut besliste Reemst met de 3-0 de wedstrijd. Staphorst maakte vlak hierna de 3-1, maar dat mocht niet meer baten. In de absolute slotfase wisten we uit te lopen naar een keurige 6-1 door doelpunten van Reemst, Rottier en Essabri.

   

  3e1c163ec217ce0e36c1a0165fd30cff.png

  Statistieken

   

  In de volgende ronde mogen wij op bezoek bij de amateurs van Noordwijk. Evenals de vorige wedstrijd zijn wij aan onze stand verplicht om hier te winnen. Met de bij Noordwijk Hidde van den Ende komen wij een oude bekende tegen. Hidde speelde voor zijn overstap naar Noordwijk twee seizoenen bij ons in de onder-21.

   

  4afd212568923d2b01e4fba8610ea12b.png

   


  -----

  @MNie@Kyrill@aron24@delichris@Srangaman@Marius@PatjePauw@KayDeManaager@Thomassje123@Comandante@chrisje1993@germandutch

  Bedankt voor de reacties/likes.

   

  Helaas tegen de eerste verliezen aangelopen, maar ondanks dat staan we er prima voor. Volgende maand moeten we aantreden tegen Almere, VVV, Telstar en Dordt, teams waartegen we punten moeten en kunnen halen.

 12. Met een budget en team als City worden Peppi en Kokki ook kampioen. Het is keihard falen als je dat niet wordt.

 13. Zo, NAC naar huis gestuurd met niets. Of nou ja, wellicht een rekeningetje voor schade aan het veld en het gesloopte uitvak door de stoere jongens uit Breda die je 90 min niet gehoord hebt.

   

  Op naar het tweeluik met Eindhoven. Gezien de onderlinge resultaten in de reguliere competitie verwacht ik dat we doorgaan.

   

   

 14. 17 uur geleden zei Kami:

  Club 1-0 Union.  Nog 2 speeldagen. Club nu 3 punten bonus op Union. Club wint met veel geluk. Union is vier keer de betere ploeg in de 4 wedstrijden, maar wint geen enkele keer, en scoort geen enkele keer. Ongelooflijk... 

  Geluk dwing je af. COYB

   

    

  Op 11-5-2022 om 14:01 zei Kyrill:

  Dat is het probleem in Nederland/bij Ajax.....

  Resultaten zijn secundair of lager nog van belang. Het moet ''mooi'' , ''aanvallend'' en liefst met zoveel mogelijk goals. Resultaat geven Ajax fans relatief weinig tot niks om.

  Onzin, als ze een keer verliezen en gelijkspelen zit de Arena nog maar halfvol en 10min voor tijd stroomt het al leeg.

 15. 2 uur geleden zei delichris:

   

  Anders kan hij wel bij Scheveningen spelen net als Immers.

  Zolang hij zich kan schikken in een reserverol, prima

×
×
 • Create New...