Jump to content

Rossi

Leden
 • Content Count

  6,325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Rossi last won the day on March 7 2020

Rossi had the most liked content!

Community Reputation

673 Excellent

About Rossi

 • Rank
  #FreeForzaUtreg
 • Birthday 04/22/1988

Personal Information

 • Biografie
  Den Haag
 • Woonplaats
  Den Haag
 • Interesses
  Den Haag
 • Opleiding/Werk
  Goodfella
 • Favoriete CM/FM
  09
 • Favoriete Club
  FCDH
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rossi

  Spaans voetbal

  Worden nog spannende weken. Volgende week spelen ze tegen Atletico toch? Wedstrijdje om naar uit te kijken. Hoop zelf dat Atletico dit jaar het kampioenschap binnen sleept, gun het ze wel.
 2. Rossi

  FM Café

  FM weer eens aangeslingerd. Begonnen met Belenenses uitkomend in de lagere Portugese divisie na de afsplitsing met Belenenses SAD. Eens kijken hoe snel we naar het hoogste niveau kunnen en vooral hoe snel we beter zijn dat de SAD afsplitsing. Nu is er weinig mogelijk als amateur club en heb een aantal van mijn beste spelers helaas al verloren aan (semi)prof clubs.
 3. Rossi

  ADO Den Haag

  Ja er lijkt een prima organisatie te staan, maar aan de voorkant blijft het mis gaan. En met een overname of executieverkoop ben je verre van gered. Ja zoals ik zei financieel, maar op sportief vlak niet. Tenzij dingen die nu gebeuren van te voren bedacht zijn om van de Chinezen af te komen, moet je eerst weer met de pet rond om bepaalde personen te lozen om een nieuwe organisatie dus beleid neer te zetten. Zogenaamd vertrokken personen zijn namelijk niet vertrokken en hebben nog steeds dezelfde zeggenschap, zij het onder het mom van een andere functie. Kan hier verder niet over ui
 4. Rossi

  ADO Den Haag

  Wordt straks gewoon beslag gelegd en dan komt er een clubje met wellicht vd kallen en dan zijn we gered. Financieel dan, sportief blijft er denk weinig mogelijk. En dan zitten we 5-10 jaar in de kkd.
 5. Met bijv Groenendijk zak je inderdaad niet door de ondergrens, maar bevind je je op de ondergrens. Is zo'n trainer die toch altijd een baantje vindt, maar een club nooit vooruit helpt. Geen speler ooit beter gemaakt heeft. Kut trainer. Jans en Advocaat schaar ik niet onder deze trainers.
 6. Rossi

  Brits voetbal

  Een kaart die andersom nooit gegeven was. Heerlijke goals van Dallas. Tot zo ver een prima terugkeer op het hoogste niveau. Hopelijk kunnen volgend jaar dit spel vasthouden én kan ik die kant een keertje op.
 7. Rossi

  ADO Den Haag

  Deels. Maar het trainersmateriaal sinds Fraser is gewoon belabberd. Geen tactiek te herkennen. Het is constant achteruit lopen. Fons had geluk dat Khayati, Becker, Hagenaar en Johnson het soms op hun heupen hadden, maar aan hem lag dat niet. Met zijn casinovoetbal. Lekker vanaf nul beginnen. Tijd dat we er weer massaal heen mogen en dan direct door naar het hoofdgebouw. Zelf maar puin gaan ruimen ipv Hamdi die er FC Halal van maakt.
 8. Rossi

  ADO Den Haag

  Lachwekkend joh. Ik begin serieus te denken dat ze premies krijgen bij degradatie of dat het expres gedaan wordt om de verkoopprijs te drukken. Kan me niet voorstellen dat ze werkelijk allemaal zo verschrikkelijk slecht zijn. Ik begrijp ook niet dat (volgens het stuk van VI) Brood eventueel mag aanblijven. Kansloze kut trainer. Samen met Fons de meest waardeloze trainer (in de gehele Eredivisie trouwens) die ik mij kan herinneren.
 9. Rossi

  Nederlands Elftal

  Concurrent schei toch uit. Die griezels hadden ongeslagen deze poule moeten winnen. Pure arrogantie en zelfoverschatting icm een waardeloze coach.
 10. Rossi

  ADO Den Haag

  Ik hoop dat Rieder, Van Kleef, Botermans en Muringen alsnog een contract krijgen. Ook mag Pascu van mij blijven. De rest kan ik wel mee leven. Agirman lijkt toch niet goed genoeg, maar misschien nog een jaartje in Jong? Fraisl, Seedorf (Jong), Kramer en Pinas (al is het maar voor wat transferopbrengsten) mogen van mij wel bijteken, maar de laatste zal wel vertrekken en niks opleveren. Rest zie ik graag zsm vertrekken. Baal nog steeds dat Bourard is verkocht om El Khayati te halen. Alle huurovereenkomsten lopen ook af. Prima, zat niet h
 11. Rossi

  Nederlands Elftal

  Dravertje Vd Beek en Babel zijn nou niet van een bijzonder niveau. Ihattaren en Gakpo zijn twee klassen beter.
 12. Rossi

  ADO Den Haag

  Ja joh. Heb ook vertrouwen in de jeugd, zijn wel zichtbare stappen gemaakt met oa de verbouwing. Dan maar iets langer in de KKD. Er moet nu een goede basis neergezet worden. Wat wel jammer is, is dat het complex halal geworden is nu Hamdi directeur is. Dat je een alternatief in halal aanbiedt prima, maar waarom moet alles wijken voor die onzin. Wat is het volgende? Geen alcohol meer? Geen spul met gelatine? Schoenen uit voor je de kantine/kleedkamer in gaat? Om over het mee laten trainen van Mo zijn neefjes nog maar te zwijgen. Dat doet ie maar bij SV Zuid West, het vo
 13. Rossi

  EK -21

  Zullen ze subsidie voor die knakker krijgen?
 14. Zonde dat dit niet meer op het Duitse kanaal te volgen is. Hopelijk kan Max die griezel Hamilton nog voorbij..
 15. Rossi

  EK -21

  Haha die Erwin. Die kan ook vrij weinig. Hoe kan je zo'n knakker nou jeugd bondscoach maken. En dan nog Mo thuis laten. Haha.
×
×
 • Create New...