Jump to content

Mansveld

Leden
 • Posts

  9,686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by Mansveld

 1. Begonnen met Den Haag. Zelf alleen de drie onderste aangetrokken.
 2. Mansveld

  Feyenoord

  Toch bijzonder dat een ander voor een zelfde onsmakelijk grap even van het forum moest verdwijnen. We houden het maar op voorkeur van de staf, zoals wel vaker.
 3. Mansveld

  Feyenoord

  Kansloos "grapje". Mag best wat mee gedaan worden.
 4. Volle bak wel. Gelukkig heb je kaarten kunnen scoren @Djurovski haha. Zo te zien een leuke dag met die kleine, das het belangrijkste.
 5. Mansveld

  KNVB Beker

  Dit stukje doet mij denken aan Jan Joost van Gangelen die ging tellen hoe lang een speler van ons die van GAE aan zij shirt vast hield de vorige ronde. Wel 3 tellen volgens Jan Joost! Jan Joost telde overigens toen de actie in slowmotion werd herhaald en niet tijdens normaal spel. Doet er trouwens niets aan af dat GAE een pingel had moeten hebben.
 6. Reacties @Willem Dat is voor mij waar het allemaal begonnen is. Sindsdien ben ik, waar het kon want destijds was dat lastiger dan nu, blijven volgen. Helaas nog nooit geweest, maar via via wel supporters leren kennen en er enkele vriendschappen aan over gehouden. Volgend seizoen is een bezoek een serieuze optie voor mij. @Marius Thanks! Moest het even opzoeken, Lierse @Simeone01 Thanks! @19CH98 Thanks! Ik ga mijn best doen om ze te brengen waar ze horen, de Engelse top. @Bogatyr @Satioz @Svenpunt Bedankt voor de likes! Tempo zal niet heel hoog liggen in het begin. De meeste beschikbare tijd die ik heb steek ik in de netwerkgame met Bogatyr.
 7. #7 Er is weer een nieuwe update door DF11 uitgebracht, heb de mediafire link in de openingspost gezet.
 8. Mansveld

  Feyenoord

  Hoop jullie winnen. Dan gaan wij twee keer naar de Kuip!
 9. Mansveld

  Brits voetbal

  Omdat Liverpool(supporters) niet jarenlang dat arrogante neerbuigende toontje richting (supporters van) andere clubs hadden. Voor mijn part vier je het in de grachten, op woonboten. Vind het alleen hypocriet hoe er nu gedaan wordt alsof het een wereldprijs is. Enfin, gefeliciteerd.
 10. Mansveld

  Brits voetbal

  Jaloezie vanwege wat precies? Ik ben niet supporter van een club vanwege de prijzen. Anders was ik wel voor Real, Barca, City, Bayern, Ajax, PSV etc etc. Deze reactie ook niet. Ik vind het gewoon sneu dat wanneer anderen een prijs als dit winnen het een troostprijs etc wordt genoemd. Terwijl wanneer ze het zelf winnen het wel als echte prijs gezien wordt. En dat zag ik gister, dus heb daar een mening over.
 11. Mansveld

  Brits voetbal

  Doen alsof ze de CL gewonnen hebben terwijl er ten tijde van SAF afgegeven werd op winnaars van deze beker. Typisch Man U. Beetje Ajaxachtig mbt de beker of JC-schaal. Zolang je maar lang genoeg niets wint is het een hoofdprijs.
 12. Mansveld

  (Tussen)stand

  In navolging van @Bogatyr ook directe promotie weten te pakken door de laatste speeldag van Birmingham te winnen. Vanavond gaan we verder, transfers doen en kijken of we ons kunnen handhaven.
 13. Mansveld

  (Tussen)stand

  @Bogatyr kampioen, daaronder een nog lekker spannende laatste speeldag.
 14. Mansveld

  (Tussen)stand

  @Bogatyr net (onverdiend) van mij gewonnen en iets uitgelopen, maar liggen allebei mooi op koers!
 15. Mansveld

  (Tussen)stand

  Fijn dat ze een eigen team hebben
 16. Ja hoor is prima thanks @Willem Van de week op m'n gemak de game starten
 17. Iemand zin om een mooie banner te maken voor mij? Club zal Leeds United zijn en de titel Marching On Together. Weinig eisen, wees zelf maar creatief.
 18. Zal dit seizoen een reserverol spelen dus verdien ik liever wat aan hem. Mocht het niet lukken zal ik Bergvall of Pestel verhuren en krijgt Benes een plek in de selectie. Maar het liefst laat ik die twee zoveel mogelijk spelen/invallen komend seizoen.
 19. Mansveld

  Show je team

  Hiermee moeten we het seizoen 3 gaan doen. We gaan weer voor Europees voetbal nadat we ons afgelopen seizoen hebben geplaatst voor de CL.
 20. In de zomer van 2024 op verschillende plekken ons weten te versterken en wat spelers laten gaan zoals Costa (€8m), Sanchez (€1,9m) en wat jonge spelers gratis of voor lage bedragen. Overigens mogen er nog meer vertrekken en gelukkig is de transfermarkt nog lang (5 juli in game), maar de selectie waar we het mee gaan doen is rond. We hebben het keepersgilde weten te versterken met Marcel Lotka (€10,75m - Dortmund) en hebben nu drie goede en talentvolle Duitse keepers. Met de gratis van Leipzig over gekomen Jäkel is onze defensie ook compleet. Bestaande uit vijf Duitsers en een Colombiaan. Op het middenveld wisten we ons te versterken met Antonio Blanco (gratis - Real Madrid), Lucas Bergval (€1,8M - Djurgarden) Hugo Vetlesen (€1,9M - Man Utd) en Kurt Pestel (€8,75M - RB Leipzig). Met name van de laatste hoop ik dat hij zijn transfersom waar maakt en zich goed zal ontwikkelen. Tot slot hebben we de vleugels nog versterkt. Zo werd Linton Maina voor €2M overgenomen van Köln. Daarnaast kwam Paul Nebel voor €13,5M over van Mainz. Verder nog wat spelers voor het O19 en reserve elftal gehaald voor kleine bedragen. Ik hoop de volgende spelers nog te kunnen verkopen in de bijna twee resterende maanden:
 21. Vermoed het weekend na de laatste speelronde aangezien de finale eind mei is.
 22. Ja viel me echt tegen. Deze actie was het hoogtepunt van de wedstrijd samen met de toch wel mooie goal van Adeyemi.
×
×
 • Create New...