Jump to content

Mansveld

Leden
 • Posts

  10,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Mansveld last won the day on August 12 2023

Mansveld had the most liked content!

Personal Information

 • Biografie
  Als je links kijkt, zie je rechts niks
 • Woonplaats
  Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Interesses
  Bier en tieten
 • Opleiding/Werk
  Hooggeleid
 • Favoriete CM/FM
  FM09
 • Favoriete Club
  Cape-Coast Mysterious Dwarfs
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mansveld's Achievements

2.7k

Reputation

3

Community Answers

 1. Als je zulke kansen als je gister kreeg niet maakt dan kan je beter stoppen.
 2. 1. ADO 2. Ajax 3. AZ 4. Cambuur 5. Feyenoord 6. Fortuna 7. Groningen 8. Heerenveen 9. NAC 10. NEC 11. PSV 12. RKC 13. Roda 14. Sparta 15. Twente 16. Utrecht 17. Vitesse 18. Willem II
 3. Vind het met werk teveel gedoe die vrijdagavonden. Het is of gigantisch haasten of eerder weg. En de tijd dat ik verlof op nam voor reguliere competitiewedstrijdjes is wel voorbij. Beste zou zijn om ook de KKD wedstrijden te spreiden over het weekend. Zo heeft ieder zijn mening erover, maar ik zie in dit soort pyro's weinig kwaads. Zelf vind ik het sfeerverhogend en de boetes erg overdreven. Wordt het vuurwerk nou naar elkaar gegooid of er wordt zwaar knalvuurwerk afgestoken vind ik het een ander verhaal. Nu op naar het duel met Excelsior.
 4. Was wel even bang voor een Excelsior-scenario met die prutsers achterin. Nu revanche nemen op hopelijk Excelsior en dan mogen we wat mij betreft de finale verliezen. We hebben met dit elftal (en vooral deze trainer) niet veel in de Eredivisie te zoeken. Enige pluspunt aan promotie is dat we van die vrijdagavond verlost zijn, maar voor je plezier is het niet best. In de KKD winnen we nog wat wedstrijden wat het gewoon een stuk leuker maakt.
 5. Beide ploegen hebben echt niks in de eredivisie te zoeken. Wat een armoe. Zaterdag wordt denk ik nog wel spannend.
 6. Ben niet verbaasd dat Jan Smit een liedje zingt
 7. Tja, hun feestje, hun regels. Dus terecht gediskwalificeerd, dag Joost.
 8. Mansveld

  FC Groningen

  Iets met sarcasme misschien.
 9. Mansveld

  FC Groningen

  Welke hitlergroet? Dacht hij naar iemand zwaaide en jeuk aan zijn neus had. Krijgen ze in Rotterdam nu na een paar redelijke jaren nare Amsterdamse trekjes? Wat een arrogantie. Zonder die opvulling stelt die hele zogenaamde top ook geen ruk voor. En als we gaan klagen over dingen die geregisseerd zijn, daar zijn ze op Zuid, na Amsterdam, de beste in.
 10. Mansveld

  AFC Ajax

  Dat is echt appels met peren vergelijken
 11. Mansveld

  AFC Ajax

  @putdus present Woeste Ajax-fans wachten spelersbus op: twee spelers én Van 't Schip stappen uit https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=433171
 12. Was wat extra politie op de been. Verder vrij weinig van gemerkt hier.
 13. Onder het mom van beter laat dan nooit. Vorige week (weer) de Boedapestdeeby bezocht met @Djurovski. Resultaat zat niet mee, 0-5 voor Fradi, maar een geweldige sfeer bij de wedstrijd en een mooi weekendje gehad. Over twee weken staat Bayern - Dortmund (in het uitvak) op het programma.
×
×
 • Create New...