Jump to content

Mansveld

Leden
 • Posts

  9,555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Mansveld last won the day on December 5 2022

Mansveld had the most liked content!

Personal Information

 • Biografie
  Als je links kijkt, zie je rechts niks
 • Woonplaats
  Metropoolregio Rotterdam Den Haag
 • Interesses
  Bier en tieten
 • Opleiding/Werk
  Hooggeleid
 • Favoriete CM/FM
  FM09
 • Favoriete Club
  Cape-Coast Mysterious Dwarfs
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mansveld's Achievements

2.2k

Reputation

3

Community Answers

 1. Goede generale voor de competitie
 2. Oh over het hoofd gezien van die wedstrijden. Jammer. David gemiddelde: Benes assists:
 3. Afscheid genomen van wat spelers zoals Amaechi (€130k), Schonlau (€1,7m), Meffert (€1m), Mikelbrencis (€1,4m) en wat jonge spelers voor lage bedragen of noppes. Daar tegenover stond de komst van een aantal nieuwe jonge spelers zoals oa Alex (Real Madrid), Resink (Almere) en Abu (Chelsea). Voor het eerste elftal wisten we vijf nieuwe spelers te strikken. Als eerste wisten we Florian Müller voor €1,7m over te nemen van Stuttgart. Ondanks de in de winter aangetrokken Graterol het prima deed, speel ik graag met een Duitse keeper op goal en met Florian gaan we er wellicht zelfs op vooruit. Graterol is nu tweede doelman. Het vertrek van Schonlau wisten we op te vangen door Hauke Wahl gratis op te pikken bij Holstein Kiel. Hauke is een meer dan prima back-up voor ons. Na het vertrek van Meffert hadden we een concurrent voor Spierings nodig. Deze werd gevonden in de 23-jarige Jean-Manuel Mbom. Voor €3m kwam hij over van Werder Bremen en was daarmee onze duurste aankoop deze periode. De vervanger voor Amaechi is de welbekende Pjaca. Hij kwam gratis over van Juve en kan zowel op de flank, als amc of als spits spelen. Een prima multifunctionele aanvallende speler. Een andere optie voor ons was Ante Coric, maar uiteindelijk voor Pjaca gekozen. Pjaca zal met Petar Musa een landgenoot verwelkomen bij ons. Musa werd voor €2,1m overgenomen van Benfica en moet de concurrentie aan gaan met de topscorer van vorig seizoen, Glatzel. Er is nog even te gaan in deze transferperiode waarin we hopelijk Igor Kharatin nog kunnen slijten. Bij een goed bod mag Jatta ook vertrekken.
 4. Mansveld

  Jouw loting

  Vorig jaar werden we kampioen in de 2. Bundesliga, onze aartsrivaal St. Pauli degradeerde. Nu komen we elkaar tegen in de eerste ronde van de DFB-pokal. Mooi affiche om het seizoen mee te openen!
 5. Ze betalen dan extra contributie.
 6. Ik ken alleen de Vulkanstraße daar
 7. In de achteruitkijkspiegel?
 8. Mansveld

  FM Café

  Hij had 'm bij mij voor 348miljoen aangeboden vandaar
 9. Speler, meeste gele kaarten, eerste plaats: 25 duels 15 keer geel = 0.6 Speler, meeste assists, eerste plaats: 34 duels 18 assists = 0.545 -> 0.55 Speler, hoogste gem. waardering, tweede plaats: 31 duel gem. 7.57 @Mordurette
 10. Mansveld

  Show je save

  Meister! Resterende zeven duels ook ongeslagen gebleven waardoor we dus ongeslagen kampioen zijn. Enige verlies leden we in de eerste ronde van de beker tegen Magdeburg. Darmstadt promoveert mee terwijl Kiel de play-off verloor van Bochum en dus in de 2. Bundesliga blijft. Sanhausen, St. Pauli en Magdeburg zullen volgend seizoen een niveautje lager uitkomen. Hoogste beoordeling: Topscorer: Meeste assists:
 11. Mansveld

  Show je save

  We hadden een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tot nu toe zijn we nog steeds ongeslagen in de competitie, hopelijk kunnen we dat volhouden. We hebben een gat van elf punten op de nummer 2. Met nog zeven duels te gaan ligt de titel voor het grijpen. Directe promotie lijkt ons sowieso niet meer te kunnen ontgaan.
 12. Nadat we ons al wisten te verzekeren van de komst van Bruno Costa wisten we nog een aantal spelers te binden. Als eerste pikten we doelman Joel Graterol op om de vertrokken Daniel Heuer Fernandes (Hertha €1,4m) te vervangen. Vervolgens gaf Meffert aan zijn contract niet te willen verlengen. We gaan hem nog proberen te verkopen, maar als dat niet gebeurd zal hij genoegen moeten nemen met een reserverol het restant van het seizoen. Zijn vervanger is Stijn Spierings die voor €1,1m overkwam van Toulouse. Om het middenveld compleet op sterkte te brengen namen we ook nog Felix Nmecha over voor €2,8m van Wolfsburg. In aanvallend opzicht vertrok Luiz Phellype al na zes maanden. Zijn vervanger is Barış Atik, hij kwam voor €195k over van Magdeburg.
 13. Dat is lekker uit de winterstop komen
×
×
 • Create New...