Jump to content

Paul.

Leden
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Paul.

 • Rank
  Feyenoord!
 • Birthday 10/03/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Opleiding/Werk
  VWO
 • Favoriete CM/FM
  07
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Paul.

  FM-Café

  Yes, Werder heeft niet echt buitenspelers ter beschikking dus ik werd deels gedwongen en deels wilde ik wat anders proberen. De spitsen wijken met hun loopacties uit naar de flanken, de BBM's duiken in dat gat, backs komen er overheen en de zwervende spelmaker voorziet alles van passjes. Een leuke dynamische tactiek, attractiviteit gegarandeerd
 2. Paul.

  FM-Café

  Ja ik had de mazzel dat Uduokhai op de TL stond voor 4 miljoen en Kehrer voor 3,8 miljoen. Zijn nu natuurlijk een veelvoud waard. Een heel sterk en en heel snel duo (17 en 16 voor snelheid).
 3. Paul.

  FM-Café

  Bundesliga blijft een leuke competitie om te spelen Dit is mijn Werder Bremen aan het begin van seizoen 5. Ik probeer Duits in te kopen waar het kan en ik heb nu ook een hele rits talenten verhuurd. En manmanman, wat is die Zirkzee goed geworden.
 4. Paul.

  Club gezocht

  Kleine tip: Brentford. Leuke ploeg uit Championship, met gerichte aankopen wel klaar voor de titelstrijd. Heeft onder andere ook twee leuke UK talentjes: Mepham en Konsa.
 5. Paul.

  FM-Café

  Ja die gast is vrij bizar, in mijn save zit ie ook bij Barcelona en is het echt een beest geworden. Ik weet niet zo goed hoe hij in 'real life' is, maar dit hij heeft vrij opmerkelijke eigenschappen voor een spits (mandekking en tackelen bijvoorbeeld).
 6. Paul.

  Create Your Legend

  Ik heb zelf i.v.m. werk hier helaas niet de tijd voor, maar het lijkt me erg mooi als dit initiatief weer door iemand wordt opgepakt!
 7. Paul.

  FM-Café

  Vente kan inderdaad per game behoorlijk verschillen, beetje mazzel mee gehad dus. Zou je screentje van Summerville kunnen delen? Ben wel benieuwd naar hem.
 8. Paul.

  FM-Café

  Dat is het leukste aan FM, net zolang schaven en tweaken totdat de juiste tactiek is gevonden! Vind zo'n 4-3-2-1 wel leuk, omdat het net wat anders is dan de standaardformaties met vleugelspelers. Ik heb ook al mijn vleugelspelers verkocht dus een weg terug is er ook niet meer. Succes!
 9. Paul.

  FM-Café

  Ja, loopt als een tierelier! Het is een bewerking op een al bestaande tactiek die ik ergens vandaan heb getoverd. Tactiek met heel veel druk zetten en hoog tempo. Ik laat Malacia de hele linkerflank bestrijken en Geertruida just naar binnen knijpen voor defensieve balans. El Bouchataoui moet de rechterflank opzoeken voor de breedte. Ik maak veel goals en met mooi voetbal al zeg ik hetzelf.
 10. Paul.

  FM-Café

  Vaste basiself Feyenoord halverwege seizoen 3. Ik probeer de 'eigen' jongens kansen te geven en dat werpt redelijk zijn vruchten af. Zie bijvoorbeeld screentje van Vente:
 11. Paul.

  FM-Café

  Brentford aan het begin van het tweede seizoen. Vorig seizoen onverwachts kampioen geworden en gepromoveerd!
 12. Paul.

  Create Your Legend

  Nice, eindelijk een transfer! Na jaren bij Stoke City een stap omhoog naar de Spurs.
 13. Paul.

  Create Your Legend

  Ai zuur, op het bankje bij Schotland. Nice dat je weer verder gaat Juca!
 14. Paul.

  Create Your Legend

  Lijkt me leuk als het wel verder gaat, ben benieuwd :)
×
×
 • Create New...