Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Posts

  13,160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by Jeroen.

 1. 1 uur geleden zei rink_hsv:

  Ik ben vandaag begonnen bij Dorking Wanderers, nu wil ik 5-3-2 spelen alleen heb ik 2 goede afmakers.

  Zou het slim zijn om de 2 spitsen ook allebei in die rol te laten spelen of zou dat teveel zijn van het goede?

  Slim durf ik niet te zeggen maar het zou kunnen werken. Zolang de rest de bal voldoende bij die twee kan bezorgen in het strafschopgebied zullen ze hun doelpunten maken maar verder zullen ze relatief weinig in het spel voorkomen.

 2. 16 uur geleden zei RubenS2:

  Wanneer zouden we ongeveer beginnen? :) @Jeroen.

   

  Durf het nog niet helemaal te zeggen. Momenteel is er nog één selectie niet compleet en zodra ik die heb zijn er 11 inzendingen. Voor het gemak zou ik er graag 12 hebben.

 3. 5 uur geleden zei Chiemel:

  Edit: na het lezen van alle instructies trek ik me terug. Wordt te veel werk. 

   

  Op mijn laptop kan ik de link ook niet goed openen trouwens. 

   

  Geen probleem. Welke link heb je precies problemen mee?

   

  4 uur geleden zei timpy00:

  Ik ga er straks naar kijken, lijkt me leuk. Vraag me na het lezen van de titel en de uitleg wel af wanneer er nou echt gedaan wordt aan singen.

   

  Maar zonder gekheid, ga er straks of morgen wel even voor zitten.

   

  Heb de titel maar even aangepast voor ik karaoke clips in mijn inbox krijg. 

 4. 49 minuten geleden zei Copywriter:

  Manager: Bruno Labbadia

  Hoofd jeugdopleiding: David Moss

  Hoofd Scouting: Frank Wijnhoven 

  Land: Zwitserland 

   

  overige volgt morgen 

   

  @Jeroen.selectie bestaat alleen uit de nationaliteiten van de staf? Of is verplicht 5 per nationaliteit en mag het aangevuld worden met andere nationaliteiten? 

   

  Enkel nationaliteiten van de staf en het gekozen land waarbij er van elk minimaal 5 moeten zijn maar dit natuurlijk ook meer mogen zijn.

 5. 6 minuten geleden zei Nummerke10:

  1. Manager

   

  Antonio Mohamed Arg

  2. Hoofd jeugdopleiding

   

  Pablo Sanguinetti Uruguay

  3. Hoofd scouting 

   

   

  Alexandre Ceolin Brazilië

  4. Land waar jou club zich zal vestigen. 

  Peru

   

  Ik ga me er binnenkort qua spelersmateriaal wat verder in verdiepen, klinkt in ieder geval leuk! @Jeroen.

   

  (edit: Had dezelfde hoofd scouting als mijn bovenbuur)

   

  Helaas is Peru ook al gekozen en is elk land slechts 1 keer te kiezen.

 6. hEPXVSU.png

   

  Zoals sommige al gezien hebben in het algemene topic was ik van plan op een nieuwe sign-up te starten en hierbij is deze er. Voor deze sign-up zullen we een competitie vormen waarbij iedere deelnemer de rol van directeur voetbalzaken op zich zal nemen. Je zal hierbij verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van de selectie, de basisfaciliteiten, het aanstellen van een manager, hoofd scouting en hoofd jeugdopleiding en tot slot mag je ook de naam en locatie van je club kiezen. 

   

  Hierbij zijn er natuurlijk wel enige restricties waaraan voldaan moet worden. Om je op te geven dien je in dit topic te reageren met vier keuzes. Voor alle vier de keuzes geld dat ze gevonden kunnen worden in het volgende bestand: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lcEGMzyAnpV2-U_vP6s5_E87KFBJSfGn6ISbpcEihTs/edit?usp=sharing

   

  1. Manager

  2. Hoofd jeugdopleiding

  3. Hoofd scouting

  4. Land waar jou club zich zal vestigen.

   

  Zodra je dat gedaan heb is het tijd om de club vorm te geven, een selectie samen te stellen en de basisfaciliteiten te selecteren. Hiervoor dien je het in deze post bijgevoegde excel-bestand te downloaden en in te vullen. Bij het opslaan zou ik jullie willen verzoeken om je forumnaam toe te voegen aan het excelbestand zodat voor mij duidelijk is welk bestand van welke deelnemer is.

   

  In dit bestand zul je diverse dingen in moeten vullen. We beginnen met de informatie die je al in dit topic heb gedeeld waarna je de stad waar jou club zich zal vestigen(enkel bestaande plaatsen in het gekozen land) en de clubnaam mag kiezen. Vervolgens gaan we naar het kiezen van de shirts. Hierbij vind je in de spoiler hieronder de opties. Daarnaast kan je afhankelijk van de gekozen optie één tot drie kleuren selecteren. Hierbij is de hoofdkleur in het voorbeeld hieronder lichtblauw, accentkleur 1 wit en accentkleur 2 zwart. 

   

  Spoiler

  image.png.379d2d4f1df1258c5602716aa02aee0b.png

   

  Daarna gaan we door naar de selectie en de faciliteiten. Voor deze twee is er een budget van €80.000.000,- beschikbaar. Hierbij geld dat elk punt in de faciliteiten één miljoen kost(in elk vakje zal minimaal een 1 ingevuld moeten worden). Daarna kan je aan de rechterkant spelers invullen. Hierbij graag in de kolom waar Spelers: staat de volledige naam van de speler en in de kolom daarna de waarde van deze speler op www.transfermarkt.com. Is een speler 500.000 waard dan dient in deze kolom 0,5 ingevuld te worden. Als het goed is zal de waarde van de spelers en de gekozen faciliteiten automatisch worden berekend in F3. 

   

  Voor de samenstelling van de selectie zijn er naast het budget nog enkele andere restricties. Spelers met een waarde van €0.- zijn in deze eerste periode niet beschikbaar. Elke speler zal dus op zijn minst een waarde moeten hebben. Daarnaast zal de keuze uit spelers afhangen van de door jou gekozen opties. Spelers uit het gekozen land en van dezelfde nationaliteit als jouw gekozen staf zijn beschikbaar om te selecteren. Hierbij dienen er per nationaliteit minimaal 5 spelers gekozen worden. Er is geen maximum aan de totale selectie en er zal een reservecompetitie worden toegevoegd om eventuele talenten een kans op speeltijd te geven. 

   

  Spelers die door meerdere deelnemers gekozen worden zullen worden verloot waarna de verliezer een vervanger mag selecteren. 

   

  Na het begin van de competitie zal per halfjaar de game gedeeld worden waarna een transferperiode volgt. Hierin krijg je zelf de kans om transfers te doen zowel onderling als voor spelers buiten de competitie. Ook kunnen in deze periodes wijzigingen aangebracht worden in de staf(de drie gekozen posities) en eventuele contractverlengingen geregeld worden.

   

  Hierbij zal @chrisje1993 mij ondersteunen. Voor vragen staat mijn PM-box open en deze kunnen natuurlijk ook altijd in dit topic gesteld worden.

  Sign-up.xlsx

 7. Met de lockdown die weer steviger en steviger word ging bij mij het idee om een sign-up te starten weer borrelen. Nou weet ik van mezelf dat ik na verloop van tijd een zekere mate van enthousiasme verlies en het daardoor dood laat bloeden. Om dit te voorkomen zou ik het prettig vinden als er iemand zou zijn die zin zou hebben om mij hierin te ondersteunen. Vooral op het vertalen van wat er in FM gebeurd naar het forum zou deze hulp zeker worden gewaardeerd. Momenteel zit ik nog in de verkennende fase wat ik precies wil dus mocht je interesse hebben om mij hierbij te helpen dan hoor ik dit graag.

 8. 52. Met een team vol is het vooral zoeken naar die krenten in de pap en dat gevoel krijg ik hier niet bij.

   

  53. Kan me ook niet voldoende overtuigen om te draaien.

   

  54. Voor mij een ja. 

   

  55. Eveneens een ja

   

  56. Een nee voor mij.

   

  57. Wederom een ja.

   

  58. Ook een ja.

   

  59. Te goed voor een nee dus een ja.

   

  60. En we sluiten af met een nee.

 9. 3 minuten geleden zei Nom de Guerre:

   

  Nice :D Dat lijkt op mijn beta tactiek :D 


  Snelle blik zegt me dat het vooral verschil is dat het bij jou volle bak naar voren gaat en dit meer richting een counter tactiek gaat(vooral kwa instructies is het counteren over de vleugels waarbij vijf man echt aanvallen en die wijde centrale die meer de wat traditionelere back rol invullen.

 10. Met de full versie besloten om een nieuwe game te starten met Pisa. Eerste seizoen kunnen we mede dankzij de nieuwe Toren van Pisa als een succes beschouwen.

   

  image.png.ff8a2f9d3d40d789de94b5f004119236.png

 11. 46. Het kan me persoonlijk niet trekken voor mij dan ook een nee.

   

  47. Muzikaal wat simpel maar de stem van de zanger trekt me wel over de streep. Een ja voor mij.

   

  48. Het begin bracht me dicht bij de knop waarna het middenstuk wat rommelig op me overkwam. Het einde overtuigd wel weer waardoor ik toch druk.

   

  49. Een nee voor mij.

   

  50. Gezien de hoeveelheid acts al in mijn team is dit voor mij een nee.

   

  51. En tot slot nog een ja van mijn kant.

 12. 8 uur geleden zei Richarð.:

  Waivers is dat zijn contract feitelijk is aangeboden bij alle teams en die kunnen hem claimen en moeten dan zijn huidige contract overnemen. Als meerdere teams hem claimen, gaat het recht naar het team die het hoogst op de waiverranking staat. Dat is vaak de ranking van het vorige seizoen omgedraaid, dus het slechtste team van vorig seizoen zal bovenaan de waiverranking staan.

   

  Dat is enkel voor het offseason. Na de derde week gaat het naar de omgekeerde stand van het huidige seizoen.

   

  8 uur geleden zei Richarð.:

   

  Als geen enkel team hem claimt binnen een bepaalde periode, dan wordt Beckham Jr. een free agent. En als het goed is, zijn teams dan vrij om te onderhandelen over een contract i.t.t. tot waiver dus, waar je verplicht bent zijn contract over te nemen.

   

  En de Browns zitten vast aan het verschil tussen zijn huidige contract en het nieuwe voor iig dit seizoen.

 13. image.thumb.png.de6f35f5b90e9330e44bc581f19dbd9a.png

   

  En weer een seizoen erop zitten. Wederom tot de laatste speelronde spannend en waren iets meer punten nodig om erin te blijven maar uiteindelijk wederom gelukt. Aanvallend lukt het prima maar defensief is het nog wel kwetsbaar. 

 14. Na enkel met eigen jeugd te hebben gespeeld voor de eerste jaren en de nodige spelers te zijn verloren door transfervrije transfers omdat ik spelers enkel twee jaar contract kan geven zodra ze instromen en ze al in de eerste zomer direct het hoofd op hol word gebracht door andere clubs besloten om deze zomer een aantal transfervrije versterkingen te halen om enkele nu zwak bezette posities te versterken. 

   

  image.png.3c796989bedfa65caba3f5605545bbeb.png

   

  Spoiler

  image.thumb.png.d1d8306f949e8df9a5086287677245b0.png

   

  image.thumb.png.e6c68d55ee03b0c087fc68369e6dc614.png

   

  image.thumb.png.95a0a464e1c217e0cf764108b061f277.png

   

  image.thumb.png.50beb5010042f483fa837318b617b1b7.png

   

 15. image.thumb.png.3035f67b5e0ea5f6a225675942a2416b.png

   

  Na het vertrek van mijn beste verdediger(was dit jaar derde in de NXGN top 50) een enorm zwaar jaar gehad bij ons debuut op het hoogste niveau. Gelukkig voorin twee goede spitsen en een keeper die ondanks een lekke defensie uitstekend presteerde uiteindelijk op de laatste speeldag degradatie af weten te wenden dankzij een gelijkspel tegen Basaksehir.

 16. 43. Country is over het algemeen niet de populairste keuze op dit forum maar dit ligt me prima in de oren dus voor mij een ja.

   

  44. Het trekt me geen moment richting de knop voor mij een nee.

   

  45. Na 5 minuten vraag ik me nog steeds af waar ik naar zit te luisteren. Een nee voor mij.

 17. Zojuist zei Nom de Guerre:

  Terwijl je van Ajax zou verwachten dat ze nog een keeper zouden halen :cab:

  Wel op zijn minst boven de 35.

 18. image.thumb.png.60bd8ad901bb2745ad988b71223e2d38.png

   

  En ook het tweede seizoen in de PTT 1. League zit er op. Een puntenaantal waarmee ik vorig seizoen derde was geworden was nu genoeg om gedeeld eerste te eindigen. Enige nadeel is dat ik sowieso al mijn beste verdediger kwijt ga raken aangezien die weigerde zijn contract te verlengen. Voordeel aan Turkije is dat de clubs in januari dan nog met boden komen en uiteindelijk €650.000 plus 30% gekregen voor een transfer na afloop van het seizoen waardoor ik technisch gezien verdien aan een bosman transfer.

 19. 1 minuut geleden zei Daniell:

   

  Netjes, jij durft het gewoon aan om een long-term save te beginnen?

  Ja doe ik vaak. Kom er gewoon niet in als ik begin met de instelling dat het een korte game is. En als er iets echt gamebrekends is dan start ik wel wat anders.

 20. 23 minuten geleden zei Keko:

  Zoals vanouds de Beta met Feyenoord starten, maar nog wel in dubio wat ik als main game ga doen deze editie.

   

  De Youth Only challenge begint erg te kriebelen, het liefst in een land waar niet te veel divisies zijn, want anders duurt het me echt te lang. Andere mogelijkheid is dat ik wat meer van de wereld ga ontdekken dan Europa...

   

  Divisies maakt op zich niet super veel verschil in hoe snel een Youth only gaat. Het scheelt iets als je in een Frankrijk, Italië, Duitsland of Spanje gaat ten opzichte van Engeland maar dat is echt hooguit een paar seizoenen. En als je buiten de toplanden voor een land met goede jeugdrating enzo gaat is het top worden in eigen land iets simpeler maar Champions League winnen over het algemeen moeilijker en sowieso spelers behouden vaak lastiger.

×
×
 • Create New...