Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Content Count

  12,323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Jeroen.

 1. Geen punten maar nog steeds 12 voor op nummer 3 dus mag niet klagen. Denk dat de eerste stemrondes voor mij redelijk gunstig waren kwa stemmers maar wie weet waar het schip uiteindelijk strand.
 2. Eerste seizoen kampioen en beker gewonnen. Daardoor in de Europe League voorrondes mogen spelen maar helaas in de tweede kwalificatieronde tegen AA Gent het onderspit moeten delven. Tweede seizoen niet echt mijn selectie kunnen veranderen omdat er niet voldoende geld was en het budget daardoor nihil was. Uiteindelijk één puntje minder dan het seizoen ervoor maar HJK had een stuk beter seizoen waardoor er niet meer dan een tweede plek in zat. Wel weer beker gewonnen en in Europa de groepsfase gehaald nadat in de 3e voorronde van de CL Kobenhagen te goed was. In een poule met Slavia, Legia en Benfica uiteindelijk twee punten achter Benfica als derde geeindigd. Had helaas niet voldoende doelpunten, assists en clean sheets om daar mee te presteren. Selectie in de spoiler. Moet zeggen dat vooral die eerste maand wel echt pittig was om selectie voor elkaar te krijgen.
 3. Wat ingelopen op de koploper en nog altijd tweede. Dank voor de 10 punten @Zeus
 4. Denk niet dat ik ooit bovenaan gestaan heb. Dank voor de 12 punten @007mark
 5. Finale Ajax met alle geluk van de wereld verslagen na penalties. En in halve finale op bezoek PSV weten te verslaan ook met het nodige geluk. Vlak voor de bekerfinale ook met 6-0 op de billen gehad bij PSV maar ook 2-0 gewonnen op bezoek in Amsterdam.
 6. Voor mij geld inderdaad het winnen van de beker waardoor de score een flinke sprong maakt. Competitie ging het redelijk maar helaas de meeste bonuspunten niet weten te halen en in de competitie uiteindelijk de laatste rondes teveel punten laten liggen.
 7. Land: Wales Artiest: Dream State Nummer: I Feel It Too Youtube link:
 8. In twee rondes van achterhoede naar middenmoot. Uiteindelijk niet geheel ontevreden met waar ik geeindigd ben.
 9. Jeroen.

  AFC Ajax

  Hoezo is Veltman tweede geel en pingel en bij James is het geen kaart? Lekker hoor zo een scheids die zich even wil laten gelden.
 10. Eindelijk weer eens punten dank voor de 5.
 11. Na punten in de eerste ronde is het daarna huilen met de pet op. Hopelijk komt daar komende rondes wat verandering in.
 12. Goed begin is het halve werk.
 13. Zoals gewoonlijk een paar nummers die ik wel aardig vond en één die daarbovenuit stak. Wel maar een paar waar ik echt helemaal niks aan vond maar een hoop 5,5jes om het zo maar te zeggen.
 14. Tweede was die te langzaam rijden tijdens safety car maar bleek een fout in het systeem te zijn kwa delta tijden waarbij iedereen in ronde 3 zat maar Hamilton nog in 2.
 15. Land: Denemarken Artiest: Rene Shades Nummer: Oh Susie Youtube:
 16. Als @nasje92 het wil doen vind ik het ook helemaal prima.
 17. Sparta Willem II AZ Wisla Krakow Newcastle Jets Melbourne City
 18. Had op een plekje in de top 10 gehoopt maar net iets te vaak 0 om dat voor elkaar te krijgen. Op zich zou ik de organisatie op me kunnen nemen. Iets van hulp bij met name de scores kan wel handig zijn.
 19. Dank voor de twaalf. Kon ik wel gebruiken na een paar o-punters op een rij.
×
×
 • Create New...