Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Content Count

  13,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jeroen. last won the day on July 9 2020

Jeroen. had the most liked content!

Community Reputation

406 Excellent

About Jeroen.

 • Rank
  Manager
 • Birthday 06/10/1990

Personal Information

 • Interesses
  Sport
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vooral de zanger van Italië stond me wat tegen. Vooral die ademhalingen aan het begin zorgden dat het al vrij snel op een achterstand stond bij mij persoonlijk kreeg er beetje Dinand Woesthoff in Keane flashbacks van. Finland doet me vooral aan begin 2000 denken. Muzikaal is Italië no doubt beter maar die zanger ligt mij persoonlijk gewoon stuk minder. En hoeft voor mij niet altijd artistiek en kwalitatief te zijn. Finland voor mij is wat rauwer en rechtoe rechtaan wat iets meer in mijn straatje past. Denk dat als ik Italië wat vaker geluisterd had het misschien wel wat hoger zou komen maar de
 2. Winnaar stond bij mij persoonlijk niet in de top 10 van zijn halve finale maar op zich geen verkeerd nummer. Sprak mij persoonlijk niet perse heel erg aan maar kwa kwaliteit absoluut eentje die gewoon finale kan halen. Persoonlijke top 10 in de finale: Finland Noorwegen Roemenië Griekenland Kroatië Israël Italië Estland Cyprus Frankrijk Op Finland na eigenlijk niks wat ik zo op zou zetten.
 3. Rode band in de race eromheen is andere situatie dan bij de start omdat het opwarmen van die band te snel gaat in de race. Voor de start hebben ze rustig de tijd om hem op te warmen en daardoor gaat hij vaak langer mee terwijl als ze in de race wisselen ze veel korter mee gaan.
 4. 8 van de 10 die in mijn top 10 zaten door. Alleen Oostenrijk en San Marino(6 en 5 punten) die niet door zijn.
 5. Haha zie net dat ik gewoon eentje die ik in de top vijf had vergeten ben in mijn lijstje te zetten toen ik mijn stemmen in stuurde. Gelukkig wel door naar de finale. 7 op 10 hier. Had zelf Zweden(6 zou 5 zijn geweest), Azerbeidzjan(5 zou 4 zijn geweest geweest) en Malta(3 zou 2 zijn geweest) er nog bij(en Rusland omdat ik die ene vergeten was. Moet ook zeggen dat in zijn algemeen ik een hoop van degene die voor de tweede keer meedoen het nummer van vorig jaar sterker vond met een enkele uitzondering daargelaten.
 6. Jeroen.

  AFC Ajax

  Lelijk. Maar dat vind ik van de meeste uitshirts als ik ze de eerste keer zie en sommige worden met het jaar beter en andere blijven lelijk.
 7. Jeroen.

  FM Café

  Toch leuk om met PSG in een competitie te zitten.
 8. Zijn er 3 met Teixeira(gehuurd), D'Oriano en Roman. Maar is wel een flink vreemdenlingenlegioen omdat vooral financieel tot dit jaar er niet heel veel mogelijk was en eigenlijk vooral doordat mijn keeper deze zomer naar Man U ging nu wat budget om ook wat meer Franse talenten te halen. Formatie is beetje zo onstaan. Al vanaf begin met een 5 mans verdediging en nu overschot aan aanvallende middenvelders.
 9. Eerste seizoen in de Champions League met SC Lyon (seizoen 2025/2026). Dan zijn dit soort wedstrijden wel lekker.
 10. Jeroen.

  FIFA 21

  Is allemaal via de custom tactics in te stellen. Hoef je hem enkel aan het begin naar aanvallend of defensief te zetten en niet te pauzeren.
 11. Jeroen.

  AFC Ajax

  Eerlijk waar geen idee hoe dat geen penalty is met Alvarez. Komen we goed weg met de VAR.
 12. Haha keek alleen naar de punten nu maar die zijn natuurlijk doormidden.
 13. Op doelsaldo de kampioenspoule mislopen is wel zuur. Dan maar de andere poule winnen.
 14. Goede maand zowaar voor Montpellier.
×
×
 • Create New...