Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Content Count

  12,690
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jeroen. last won the day on July 9

Jeroen. had the most liked content!

Community Reputation

232 Excellent

About Jeroen.

Personal Information

 • Interesses
  Sport
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat lijkt me wel een verbetering ten opzichte van Coenen.
 2. Denk niet dat hij beter is dan Coenen die ik momenteel als back-up heb lopen. Bedankt voor het aanbod maar zal het helaas af moeten slaan.
 3. Mocht er iemand trouwens een back-up linksback in de aanbieding hebben die niet al te veel hoeft te kosten dan hoor ik het graag.
 4. Dat is een mooi bedrag om uit te geven. Maar eens goed kijken waar ik dat aan ga spenderen.
 5. Dank je vind de tekst alleen niet super en valt wat weg naar mijn gevoel.
 6. We kunnen in ieder geval met een goed gevoel de winterstop in. Toch wel bijzonder dat er een manager voor mij is ontslagen.
 7. Vooruit als je wat moraal wil opdoen is Noord-Macedonie daar wel toe bereid.
 8. Voor het eerst sinds lange tijd weer wat puntjes erbij.
 9. Jeroen.

  Create Your Legend!

  Duidelijke ruim voor groei.
 10. Jeroen.

  Gençlik Gelecek

  Naast onze eigen selectie is er de afgelopen jaren natuurlijk een hoop veranderd in Turkije. De topclubs behoren over het algemeen allemaal nog wel tot de top maar zeker in de middenmoot is er een hoop veranderd door de jaren heen. In de komende drie update zullen we een blik werpen op de selecties en tactieken die door de overige clubs gebruikt worden en een kort overzicht van de duurste spelers aangevuld met ex-Diyarbakirspor spelers die inmiddels bij deze clubs beland zijn. In dit overzicht zullen we beginnen bij het team dat door de bookmakers als absolute degradatiekandidaat gezien word. Samsunspor heeft in het voorbije verleden één seizoen in de Super Lig doorgebracht maar dat is inmiddels alweer achter seizoenen geleden. Ze wisten vorig jaar onder leiding van de nieuw aangestelde Hasan Küçcük als vijfde via de play-offs te promoveren en mogen dit seizoen hopen op handhaving. De één na laatste plek in de prognose is voor de ploeg die vorig seizoen kampioen werd in de PTT 1. League. De Spanjaard Diego Martinez staat sinds 2030 aan het roer bij de Giresunspor dat jaren tussen het hoogste en tweede niveau inhangt. Na een verrassende achtste plek werd er vervolgens gedegradeerd waarna vorig seizoen een vierde plek werd behaald. De achtste plek werd gehaald onder leiding van Diyarbakirspor trainer Johnny McKinstry die halverwege het degradatieseizoen werd opgevolgd door Martinez. Van Giresunspor gaan we door naar Gençlerbirliği. Al jaren een bijna vaste waarde in de Super Lig maar eigenlijk nooit echt een hoogvlieger. Met de Oekraïner Yevgen Seleznov die inmiddels al jaren een vertrouwd gezicht is in de Super Lig. Na Giresunspor en Rizespor kwam hij twee jaar geleden aan het roer van Gençlerbirliği dat hij naar een elfde en vijftiende plek wist te leiden. Als volgende op de lijst vinden we een voor mijn ietwat verrassende naam. De enige andere club waar de manager al meer dan tien seizoenen aan het roer staat. Yusuf Simsek werd in december 2020 aangesteld bij Denizlispor waarmee hij na twee degradaties en directe promoties inmiddels een stabiele middenmotor heeft gebouwd. De afgelopen twee seizoenen werden een zevende en achtste plek gehaald waarmee de club een vrij veilige weddenschap lijkt te zijn. Van Denizlispor gaan we door naar Altinordu. Een club die in 2025 debuteerde op het hoogste niveau en na een succesvol debuutseizoen twee degradatie en twee promoties in vier seizoenen wist te vieren. De afgelopen drie werden een vijftiende, negende en veertiende plek behaald waarmee een kans op degraderen ook dit seizoen reëel lijkt. @Fantasy @ElMarcos @Vis @RubenS2 @ElPrincipito @Zorsky @StanleyW @DGremlin @Titan @FlyD @ArVinna @Bingbangboem @Marius @Isco22 @delichris @Mordurette @Tim'
 11. Dat niet maar dat de auto voor geen meter rijd wel.
 12. Hoe lang tot Binotto word ontslagen?
 13. Spanning voor een wedstrijd tegen VVV is wel wat overdreven hoor.
×
×
 • Create New...