Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Content Count

  12,420
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jeroen. last won the day on June 8 2019

Jeroen. had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Jeroen.

 • Rank
  Manager
 • Birthday 06/10/1990

Personal Information

 • Interesses
  Sport
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeroen.

  The Voice

  Je moet op een nummer een artiest beoordelen wat er verder mogelijk is. Zeker als je dat bij 80 moet doen is de keuze voor nummer heel belangrijk. Aan de ene kant wil je niet gelijk het beste nummer inzenden. Ik durf te zeggen als je voor alle 80 een ander nummer instuurt er andere keuzes gemaakt worden.
 2. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Als het goed is krijg je dan ook een andere code.
 3. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Hij kan hem niet vinden. Weet niet of je hem op alleen vrienden heb staan?
 4. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Geen probleem. Moet wel lukken. Laat code maar weten dan kom ik ze brengen.
 5. Jeroen.

  The Voice

  76: Met mijn team al zo goed als vol is het echt de buitenkansjes waar ik me nu nog op richt. Dit is voor mij niet een van die buitenkansjes dus voor mij een nee. Niet dat er nou perse veel mis mee is maar ik denk niet dat deze act een kans maakt in de battles tegen wat ik nu al heb. 77: Een voor het grootste deel prima nummer waar af en toe iets teveel productie overheen gegaan is. Ik zie wel een plek in mijn team voor deze act dus een ja voor mij. 78: Opnieuw een auditie waar op zich weinig echt mis mee is. Desondanks op dit moment voor mij een nee. 79: Zoals eerder gezegd op dit moment draait het eigenlijk al om de battles voor mijn team. Deze artiest is niet iets waar ik kans voor zie om daar voor mij hoge ogen te gaan gooien dus ook hier een nee. 80: Een absolute topper voor het laatst bewaard. Heerlijk nummer en een zangeres met een heerlijke stem. Absolute ja van mijn kant.
 6. Jeroen.

  Nintendo Switch

  @Beppu laat maar weten als je klaar ben.
 7. Jaartje op vakantie tot begin van de transferperiode en gaan. Voor jou te hopen dat El tactico het ook niet red.
 8. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Niks mis met een beetje bloemenzaad.
 9. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Ik kom wel naar jou dan koop ik gelijk wat zaad bij jou.
 10. Jeroen.

  The Voice

  71: Opening met een akoestisch gitaartje voordat we na een halve minuut overgaan op het wat grovere werk. Een relatief bekend nummer maar ik vind het wel een lekker nummer en buiten dit nummer ken ik eerlijk gezegd niks van deze artiest dus ik draai om. 72: Een exotische verrassing zo richting het einde. Een prima klinkende zangeres in een voor mij onverstaanbare taal met een passende muzikale begeleiding. Niet perse heel bijzonder maar wel gewoon prima dus voor mij een ja. 73: Weer eens een nummer dat een tijdje laat wachten op de zang. Muzikaal vind ik het wel interessant alleen de zang valt voor mij in de irritatiezone qua hoe deze zanger het inkleurt wat voor mij uiteindelijk zorgt dat ik hier niet voor zal draaien. 74: Hmmm, hmmm, hmmm. Het begint kabbelt een beetje voort totdat de zanger er uiteindelijk toch wel met een verrassend stemgeluid in komt. Even later komt daar ook nog een vrouwelijke stem bij. Maar na zeven minuten vraag ik me vooral af wat ik hier uiteindelijk van vind. Beide stemmen klinken prima maar voor een nummer dat zo lang is verwacht ik ergens wat meer vuurwerk en dit was voor een groot deel voor mij toch vooral vergetelijk. Daarom dus een nee. 75: Een meerstemmige soulvolle act. Ik mis voor mij persoonlijk een beetje dat rauwe waar ik zelf over het algemeen wat meer van hou. Vooral de tweede zanger kan me niet heel erg overtuigen en voor mij daarom een nee.
 11. Met nog elf speelronde te gaan is de strijd om een play-offplek nog in volle gang terwijl ook onderin de clubs de hoop op een plekje voor deze slotfase nog niet hebben opgegeven. Zoals gewend eerst een blik op de afwezigen. @michael16 @Niejo101 @Tim' @RubenS2 @Copywriter @jenskee @Fantasy @T10 @FlyD @spaansetukker @Kelderklasse @chrisje1993 @QuaLyon @komodo25
 12. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Ik ben vanaf nu beschikbaar.
 13. Jeroen.

  Nintendo Switch

  Ja moet wel lukken. Ben tot 4 uur aan het werk daarna kan ik.
 14. Jeroen.

  The Voice

  66: Als we bij de echte voice hadden gezeten had ik na 30 seconde tot een minuut waarschijnlijk wel omgedraaid. Daarna voelt het voor mij echter vooral heel erg hetzelfde aan met relatief weinig variatie. Op zich weinig echt mis met de zangkunsten en dergelijke maar na het complete nummer te hebben beluisterd voor mij een nee. 67: Ik hou wel van de stem van deze zangeres. Ik denk alleen dat ze beter tot haar recht zou komen in een wat rustiger en kleiner nummer. Nu voelt het af en toe wat te gehaast aan en zeker als ze omhoog gaat word het snel schreeuwerig en wat minder mooi en vol. Uiteindelijk voor mij niet genoeg om te draaien. 68: Het begin waar het vrij klein is en de zangeres een lichte galm op haar stem heeft doen me dichter bij de knop brengen. Daarna valt de zang wat naar achter in de mix wat dit nummer niet persé goed doet. Uiteindelijk komt de zang weer wat meer op de voorgrond wat me uiteindelijk wel weer bevalt. In de hoop dat we voor de battles een iets aanwezigere zang is durf ik hier de gok wel aan. 69: Hoewel ik hier best de aantrekkingskracht van kan begrijpen doet het mij over het algemeen vrij weinig. Het is zonder twijfel prima in elkaar gezet en uniek maar voor mij is het een nee. 70: Na een hoop mannen zijn we nu bij de dames uitgekomen. Hier een vrij dromerige zangeres met wat stevige beats. Een zonder twijfel uniek geheel maar niets voor mij dus een nee.
 15. Vond persoonlijk deze halve finale in de top iets breder maar kwa diepte minder waar de ander de top wat smaller is maar de groep daaronder wat breder was.
×
×
 • Create New...