Jump to content

Jeroen.

Leden
 • Content Count

  12,323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jeroen. last won the day on June 8 2019

Jeroen. had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About Jeroen.

 • Rank
  Manager
 • Birthday 06/10/1990

Personal Information

 • Interesses
  Sport
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen punten maar nog steeds 12 voor op nummer 3 dus mag niet klagen. Denk dat de eerste stemrondes voor mij redelijk gunstig waren kwa stemmers maar wie weet waar het schip uiteindelijk strand.
 2. Eerste seizoen kampioen en beker gewonnen. Daardoor in de Europe League voorrondes mogen spelen maar helaas in de tweede kwalificatieronde tegen AA Gent het onderspit moeten delven. Tweede seizoen niet echt mijn selectie kunnen veranderen omdat er niet voldoende geld was en het budget daardoor nihil was. Uiteindelijk één puntje minder dan het seizoen ervoor maar HJK had een stuk beter seizoen waardoor er niet meer dan een tweede plek in zat. Wel weer beker gewonnen en in Europa de groepsfase gehaald nadat in de 3e voorronde van de CL Kobenhagen te goed was. In een poule met Slavia, Legia en Benfica uiteindelijk twee punten achter Benfica als derde geeindigd. Had helaas niet voldoende doelpunten, assists en clean sheets om daar mee te presteren. Selectie in de spoiler. Moet zeggen dat vooral die eerste maand wel echt pittig was om selectie voor elkaar te krijgen.
 3. Wat ingelopen op de koploper en nog altijd tweede. Dank voor de 10 punten @Zeus
 4. Denk niet dat ik ooit bovenaan gestaan heb. Dank voor de 12 punten @007mark
 5. Finale Ajax met alle geluk van de wereld verslagen na penalties. En in halve finale op bezoek PSV weten te verslaan ook met het nodige geluk. Vlak voor de bekerfinale ook met 6-0 op de billen gehad bij PSV maar ook 2-0 gewonnen op bezoek in Amsterdam.
 6. Voor mij geld inderdaad het winnen van de beker waardoor de score een flinke sprong maakt. Competitie ging het redelijk maar helaas de meeste bonuspunten niet weten te halen en in de competitie uiteindelijk de laatste rondes teveel punten laten liggen.
 7. Land: Wales Artiest: Dream State Nummer: I Feel It Too Youtube link:
 8. In twee rondes van achterhoede naar middenmoot. Uiteindelijk niet geheel ontevreden met waar ik geeindigd ben.
 9. Jeroen.

  AFC Ajax

  Hoezo is Veltman tweede geel en pingel en bij James is het geen kaart? Lekker hoor zo een scheids die zich even wil laten gelden.
 10. Eindelijk weer eens punten dank voor de 5.
 11. Na punten in de eerste ronde is het daarna huilen met de pet op. Hopelijk komt daar komende rondes wat verandering in.
 12. Goed begin is het halve werk.
×
×
 • Create New...