Jump to content

Cicchio

Leden
 • Posts

  1,041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cicchio last won the day on June 10 2020

Cicchio had the most liked content!

About Cicchio

 • Birthday 09/09/1989

Personal Information

 • Biografie
  Joe!
 • Opleiding/Werk
  Journalist
 • Favoriete CM/FM
  FM20
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [FM21] Foar ús Hearrenfean

Recent Profile Visitors

922 profile views

Cicchio's Achievements

657

Reputation

 1. Cicchio

  Go or no go?

  Ik zou Luiz Carlos als spelmaker voor de defensie opstellen, maar ook echt op die plek. Ken verder je selectie niet, maar dan zou je in een 4-1-2-2-1 (4-3-3 met de punt naar achter) kunnen spelen met Deters als één van de twee centrale middenvelders. Qua rol past dynamisch het beste, denk ik.
 2. 2026. Diego Moreira (21 jaar) voor 185K opgepikt uit het tweede elftal van Benfica. Heerlijke vleugelspeler die nog veel beter kan worden. Fijne toevoeging aan mijn selectie bij Rosenborg.
 3. Dat was een leuke bekerfinale
 4. Na gelijke spelen op bezoek bij Salzburg (1-1) en Ajax (1-1) leken we op weg naar gigantische stunt tegen PSG. Zuur dat de gelijkmaker in de blessuretijd valt. Maar hé, nog altijd ongeslagen in de Champions League!
 5. Cicchio

  Jouw loting

  Ik zat me al te verheugen op een mooie poule waarin we misschien wel tweede konden worden. Even vergeten dat de opzet van Champions League is veranderd en het inmiddels al augustus 2025 is. Zware dobber voor Rosenborg.
 6. Cicchio

  (Tussen)stand

  Ja, dan blijft toch die theorie dat het tweede seizoen na een promotie vaak lastiger is dan het eerste seizoen. Wellicht kunnen ze zich nog versterken in de zomermaanden en degradatie ontlopen.
 7. Shakhtar over twee wedstrijden met 8-3 verslagen in de voorronde van de Champions League. Nu in de play-offs tegen Ludogorets. Dat moet toch te doen zijn.
 8. Cicchio

  (Tussen)stand

  Hard op weg naar de tweede titel op rij in Noorwegen. Helft van de competitie gehad, nog geen enkel duel verloren en tegen de concurrenten nog thuiswedstrijden tegoed. Zitten nu in juli en straks (augustus) voorrondes Champions League. Kijken of we dan ook fit zijn in de weekenden. O, en Weiper is weer lekker op dreef. Wat een fenomeen.
 9. Deze knul komt ons aan de start van het nieuwe seizoen vergezellen. Speelde vorig seizoen op huurbasis al belangrijke rol, maar was te duur om te kopen. Hij loopt uit z'n contract bij Toronto. Blij dat we hem hebben weten te strikken. Kan op iedere positie op de rechterflank uit de voeten. Heerlijke speler.
 10. Openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Een goed begin is het halve werk?
 11. Cicchio

  Jouw loting

  Conference League gehaald met FC Twente na Lugano (6-2) en Panathinaikos (2-1) verslagen te hebben in de voorronde. Leuke groep!
 12. Dat was voor mij nog een reden tot twijfel. Heb 'm nu alsnog kunnen huren van Ajax met optie tot koop, dus even kijken hoe zich dat gaat ontwikkelen.
 13. Dacht met Ibrahim Buhari een sterke en jonge centrale voetballende verdediger binnen te halen bij Rosenborg, maar toen kwam Ajax plots om de hoek kijken. Hij gaat nu daar spelen. Als tweede garnituur, terwijl hij bij mij onbetwiste basisspeler zou zijn én meer zou verdienen. Grmbl!
 14. Cicchio

  FM Café

  Nelson Weiper is echt een fenomeen in de Noorse Eredivisie. Scoort 1,61 goals per wedstrijd in 21 (6) wedstrijden.
 15. Cicchio

  (Tussen)stand

  Geen moment spijt gehad, nee. In korte tijd een leuk team weten te smeden bij Rosenborg met een paar leuke talenten, waaronder Nelson Weiper en Tobias Gulliksen (gehuurd van Porto). En bovendien zit er wel wat leuks aan te komen qua jeugd.
×
×
 • Create New...