Jump to content

Mouko

Leden
 • Posts

  12,000
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mouko

 1.  

  Tja, EL... Dat is toch veel te min voor een 'topclub' als PSV?

   

  Weet niet in wat voor rare wereld jij leeft maar de EL is een prima competitie voor de topclubs in Nederland.

   

 2.  

  Veel succes tegen Osijek in de voorrondes!

   

  We spelen minimaal groepsfase Europa League als de winnaar van de Champions League van dit seizoen bij de eerste vier eindigt. :thumb:

   

 3.  

  Elk jaar kampioen worden lijkt me doodvermoeiend. Denk dat ik er snel op uitgekeken zou raken.

   

  Daarom hadden we vorig seizoen maar een tussenjaar genomen. Konden de lamme en de blinde het met elkaar uitvechten wie er met de schaal vandoor zou gaan.

   

 4.  

  Als je nogmaals mijn stuk tekst lees en de uitslagen erop na slaat/wedstrijden terug kijkt dan zul je zien dat we alleen thuis tegen City zijn afgedroogd. Andere wedstrijden waren gewoon prima, zeker als je de blessures erbij rekent.

   

  Hoezo waren de andere wedstrijden gewoon prima? Jullie hebben alles verloren op de laatste wedstrijd na.

   

 5. Bij mij overheerst absoluut de trots als je na 16(?) jaar jezelf als club weer kan presenteren op het hoogste niveau van Europa.

   

  Trots? Door volledig afgedroogd te worden? Tot zover ‘topclub’ Feyenoord.

   

 6. Zoet - 9 - Wat een geweldig seizoen heeft hij gedraaid. Denk dat hij in totaal een puntje of 12 heeft gepakt dit seizoen? Een van de steunpilaren van PSV. Tijd voor de volgende stap, hoop dat er een mooie club voor hem komt.

  Room - N - Lastig oordelen over een speler die zo weinig heeft gespeeld. Hoop alleen niet dat hij volgend jaar eerste keus is.

   

  Arias - 8 - Santi heeft fantastisch gespeeld, met afstand de beste rechtsback van de Eredivisie. Hoop ook voor hem dat er mooie (Engelse) club langs komt aankomende zomer.

  Brenet - 6,5. Bakken kritiek over zich heen gehad, maar toch stoïcijns doorgaan. Knap hoor.

  Isimat - 6,5 - Speelde een aardig seizoen, met helaas nog een paar negatieve uitschieters. Lijkt moeite te hebben met zich een hele wedstrijd te kunnen concentreren.

  Schwaab - 7 - Personificatie van dit PSV. Niet mooi, wel degelijk. Prima seizoen gespeeld.

  Luckassen - 4,5 - Tsja, ik vind het nog te vroeg om een definitief oordeel over hem te vertellen. Volgens mij kan hij zeker goed voetballen (zie FC-Utrecht uit), maar liet ook dingen zien die je op amateurvelden nog niet ziet. Mag een kanttekening gemaakt worden voor het feit dat Cocu hem op posities heeft gezet waar zijn hart niet ligt.

  Hendrix - 7,5 - Zie Schwaab. Zijn mentaliteit valt echt te prijzen. Niet de meest sierlijke speler, maar wel eentje die altijd blijft knokken. Volgend jaar aanvoerder.

  Ramselaar - 6,5 - Redelijke speler, maar ik zie in hem geen toekomstig basisspeler. Leuk voor op de bank/als invaller.

  van Ginkel - 8,5 - Ontzettend belangrijk geweest met z'n doelpunten, maar is geen speler waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Wel een prima aanvoerder geweest dit seizoen.

  Pereiro - 7 - Eigenlijk zou ik 'm een 4 moeten geven. De meest talentvolle speler van de selectie en dan je basisplek verliezen aan Ramselaar. Dan mag je best even achter je oren krabben. Maakte met Feyenoord-uit, AZ-uit en Ajax-thuis heel veel goed. Jammer dat hij deze lijn niet door weet te trekken naar de minder aantrekkelijke wedstrijden, anders was hij sowieso kanshebber geweest voor speler van het jaar. Hakim wie?

  Mauro Jr - 6,5 - Leuk spelertje, brengt iets extra's met zich mee. Zie in hem op termijn een basisspeler.

  Locadia - 8 - Kreeg veel over zich heen na zijn onhandige uitspraak na Osijek-uit. Speelde verder een prima seizoenshelft, met de wedstrijden tegen Utrecht en Vitesse als hoogtepunten.

  Lozano - 8,5 - Chucky _O_ Sensatie van de eerste seizoenshelft, wat een speler! Helaas werd hij in de tweede helft van het seizoen naar de rechterkant verhuist, waar hij toch minder uit de verf komt dan aan de linkerkant. Volgend seizoen alleen nog op Ziggo te zien.

  Bergwijn - 7 - Je zou bijna vergeten wat voor matige 1ste seizoenshelft deze jongen achter de rug heeft. Herpakte zich uitstekend in het tweede gedeelte. Maker van een aantal belangrijke goals, zoals Sparta-uit.

  de Jong - 7,5 - Voorbeeldprof. Altijd knokken, meeverdedigen op eigen helft. Mensen vergeten wel eens dat Bergwijn en Lozano liever voor eigen succes gaan dan de spits in stelling te brengen. Luuk schiet/kopt er met gemak 20 in als de aanvoer van Willems en Narsingh komt. Dit seizoen moest hij het doen met Brenet. Prima seizoen gedraaid, mag een mooie transfer gaan maken aankomende zomer.

   

  Cocu - 9 - Fantastische trainer. Kiest een speelwijze op basis van de kwaliteiten van de selectie en is daar dit seizoen rijkelijk voor beloond. Vier wedstrijden voor het eind kampioen worden met zo'n selectie, wat een wereldprestatie. Hoop dat hij, samen met Brands en Gerbrands nog jarenlang verbonden blijft aan PSV.

 7. Jahankbash proberen te halen. Lijkt me uitstekende speler voor PSV, mocht Lozano weggaan. Zal Luuk de Jong ook blij mee zijn, kan hij weer topscorer worden.

   

  Ja goed plan! :roll:

 8. Prachtige beelden van Wim Rip met de schaal in handen na afloop in de kleedkamer. Kippenvel op de armen.

   

  Als je Pereiro toch ziet voetballen de laatste weken tegen AZ en Ajax... Poeh, zonder twijfel hoort hij bij de beste spelers dan. Zo jammer dat hij er minder zin in lijkt te hebben tegen clubs uit het rechterrijtje.

 9.  

  Het gaat misschien een beetje ver om te zeggen dat een dergelijke wedstrijd er een keer tussen kan zitten, maar ik denk dat het vooral een incident is. Een combinatie van een slap PSV tegen een getergd Willem 2. Ik zou me er niet al te druk om maken, 7 punten voorsprong met 7 wedstrijden te gaan en geen heel lastig programma is denk ik wel gelopen. Inb4 de graafschap poste.

   

  Hier kan ik me wel in vinden. Gezien het programma mag je dit natuurlijk nooit meer uit handen geven. Dat is ook precies de reden dat afgelopen zaterdag me niet heel veel deed. Eigenlijk kan je alleen Ajax-thuis verliezen, al heb ik ze laatst in het GelreDome gezien en dat was ook flink behelpen. AZ presteert zo slecht in de topwedstrijden, dat moet ook gewoon 3 punten opleveren.

   

   

   

 10. De ballenbak is weer geopend zie ik.

   

  Anyway, godzijdank niets kunnen zien van de afgang gisteren. Hoop dat het een complete offday was en dat de koppies weer op scherp staan. Met zo’n selectie 10 punten voor staan kan nooit goed gaan natuurlijk. Misschien is het juist goed om nu tegen zo’n zeperd aan te lopen. Bizar trouwens dat je over 4 wedstrijden al kampioen kan zijn. :cab:

 11. Wat een dom varken is die Hendrix toch ook. Pakt totaal onnodig geel bij een 3-0 voorsprong waardoor hij volgende week geschorst is. Had ook prima met rood bestraft mogen worden, smerige overtreding.

 12.  

  Jij vond de rode kaart zwaar onterecht? Ik vind namelijk dat je hem “kunt” geven. Wij zien het 24x terug en zien dan dat hij hem half raakt en Woudenberg het erger doet lijken dat dat het misschien is. Maar lozano moet gewoon zijn toen thuishouden. Helemaal als je weet dat ze vanuit de KNVB al een tijdje bezig zijn het gezwaai met de armen in te perken.

   

  Ja zwaar onterecht. Nergens in de wereld wordt hier rood voor gegeven. Hij rukt zich los en raakt daarbij Woudenberg half, die er vervolgens een groot theater van maakt.

   

 13. Tuurlijk joh, het lag gisteren aan Cocu... Met een normale scheids had hij gisteren gewoon 21 van de 24 wedstrijden gewonnen dit seizoen. Een absolute wereldprestatie als je kijkt naar het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft.

   

  Ik heb veel rare vogels voorbij zien komen op dit forum, maar jij spant de kroon met je blinde haat op Cocu (en Luuk de Jong).

 14. Van Hanegem schreef het vorige week al in zijn column, maar amper een week later is het alweer raak met Circus KNVB. Benieuwd wat voor rare beslissingen we morgen in Zwolle gaan zien.

 15.  

  Wat een enorme engnek zeg. Wat mij betreft overtreding op Bruns (vooraf de 0-1), handsbal in 16 Feyenoord (volgens mij voor rust) iig discutabel vanuit mijn perspectief? Rode kaarten ff thuis terugkijken.

   

  Lekkere 3 ‘bonus’punten zeg, zeker een moment om punten te pakken maar gezien de vorm van Vitesse totsa

  geen ‘zekerheid’. Uiteraard zeer blij mee.

   

  Die passeeractie van Mount bij Van Beek (?) op de achterlijn. :

 16. [quote name='Sophomore']Alleen laatste twintig minuten kunnen zien door achterlijk aanvangstijdstip. Maar begrijp dat ik de eerste zeventig niet terug hoef te kijken @Mouko (d)?[/QUOTE] Het is een wonder dat je 7 punten voor staat op Ajax. Bouw een standbeeld voor Cocu als hij met dit zooitje kampioen wordt. Ik heb van minuut 40 t/m minuut 80 gekeken en heb me weer helemaal kapot geïrriteerd. De driehoek Isi-Schwaab-Hendrix moet voor de opbouw zorgen, dan weet je al genoeg. Ze lijken er een sport van te maken om iedere wedstrijd nog kutter te spelen dan de wedstrijd ervoor. Wat een drama.
×
×
 • Create New...