Jump to content

Pinolero

Leden
 • Posts

  18,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Pinolero

 1. Gisteren genoten op de hoofdtribune in Zwolle :D. Wel zo goed als veilig nu gelukkig.
 2. Zelf fan van de filmpjes van Nuke's Top 5. Verder ook veel zoals @DutchDoofus kijkt. Veel aquarium filmpjes. Stukje aquascaping heeft altijd mijn interesse gehad en ben het de laatste tijd ook gaan doen. Verder ook creatieve geesten die toffe dingen maken met epoxy oid vind ik altijd leuk om te kijken. Verder betreft het universum een hele lijst die ik standaard kijk waar Astrum wel mijn favoriet is.
 3. Pinolero

  FM Café

  Game gestart in Armenië. Sinds wij ooit twee kinderen vandaar in huis hebben gehad, altijd speciale band met dat land gehouden. Nu eens kijken wat we met NOAH kunnen bereiken. Spelen eerste jaar in de conference league.
 4. @FMNOOB Puur op het gebied van organisatie. Niet de intentie om officiële samenwerkingen aan te gaan.
 5. Is er afgelopen jaren steeds meer afgegaan. Richten zich de afgelopen jaren op jonge jongens en veel eigen jeugd. Wierp zijn vruchten af want er lopen een paar leuke talenten. Komende zomer gaat die Boekhoorn echter weer investeren, dus grote kans dat ze weer het vreemdelingen legioen worden wat ze altijd waren.
 6. Zo, dit was wel even een onverwachte. Toch had ik de gehele week het in mijn hoofd zitten dat wij 'gewoon' gingen promoveren. Dat het dan ook gebeurt, ongelooflijk. Ben mijn stem nog steeds kwijt.
 7. Stiekem hier nog een heel klein beetje hoop. Al is het jullie gegund als het lukt vanavond. Wij vanavond NEC, zal ons ook niet gemakkelijk afgaan.
 8. Heb hem inmiddels ook binnen
 9. @GAE EAGLES Zie net dat jij hem vandaag al binnen hebt? Hier nog niets helaas
 10. Pinolero

  Feyenoord

  Haps schijnt vast te zitten ipv geblesseerd ?
 11. Eerste twee afleveringen gezien. Tot nu toe nog niet het niveau van de afgelopen 2 series qua verhaal, maar de setting, muziek en referenties naar andere films zijn wel geniaal!
 12. Pinolero

  Google Stadia

  Dan mag ik mijn internetverbinding van 3mb/s wel even een upgrade geven
 13. Volledig mee eens. In november waarschijnlijk weer in Nederland. Elke wedstrijd die ik mee kan pakken ben ik erbij!
 14. Eagles een tokkieclub noemen en Feyenoord supporter zijn. De ironie
 15. Ik vind het ook een prachtig spel. Mijn favoriet de afgelopen maanden. Flink wat uren inzitten. Met mods heerlijke steden gebouwd. Aantal personen boeit mij nooit zo, het gaat mij volledig om het uiterlijk van de stad.
 16. Kom door de kleine er ook veel te weinig aan toe. Games die ik nog moet voltooien: - Last of us - AC Origins - RDR2 Meeste tijd steek ik momenteel in Cities Skylines
 17. Pinolero

  AFC Ajax

  Rustig maar @Regis . We weten dat je wat te compenseren hebt en daarom altijd op zoek bent.
 18. Pinolero

  AFC Ajax

  Gereageerd als een echte Ajaxied. Zonder schaamte die arrogantie
 19. Ik vond Fortnite echt geen fuck aan. Meermaals geprobeerd, maar nooit geslaagd. Twee potjes gespeelt met Apex en dit bevalt mij 100x beter. Speelt een stuk soepeler en fijnere setting. Wie weet hoe lang het mij boeit, maar voor mij vermaakt het momenteel.
 20. Pinolero

  AFC Ajax

  Denk dat ten Hag al in zijn broek poept met het idee dat jij eraan komt inderdaad.
 21. Beste comedies blijven voor mij toch ook Modern Family, Friends en HIMYM. Momenteel met een rewatch van GoT bezig. Na seizoen 1 altijd alles 'live' gekeken dus merk nu pas hoeveel content die afleveringen hebben en hoeveel je weer vergeet. Ben zo lekker ready voor het laatste seizoen. Sex Education leek mij nooit echt wat als ik het zo voorbij zie komen op Netflix, maar zal mijn mening ook eens herzien en er een begin aan maken. Voor de rest The Good Place een heerlijke wegkijker, helaas was het laatste seizoen wel een stuk minder.
 22. Kom op @cimbomcu . Als je het niet kan hebben dat ons Aller Ajax soms een keer verliest of een aantal jaar op rij geen prijs pakt, ga dan niet de calimero lopen uithangen.
×
×
 • Create New...