Jump to content

Pinolero

Leden
 • Content Count

  18,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pinolero last won the day on March 15

Pinolero had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Pinolero

 • Rank
  Manager
 • Birthday 07/01/1993

Personal Information

 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

638 profile views
 1. Pinolero

  AFC Ajax

  Rustig maar @Regis . We weten dat je wat te compenseren hebt en daarom altijd op zoek bent.
 2. Pinolero

  FM-Café

  Puike prestatie in seizoen 5. Het gaat heel lastig worden om dit vol te houden, maar een top 4 classering zou ik tevreden mee zijn. Mooi ook met spelers als Rick Ketting, Mathieu en Mark Diemers
 3. Pinolero

  AFC Ajax

  Gereageerd als een echte Ajaxied. Zonder schaamte die arrogantie
 4. Pinolero

  FM-Café

  Ik wou ook een Journeyman starten met IJsselmeervogels. Eerste jaar 6e geworden in de Tweede Divisie. Jaar daarna kampioen, en dus gepromoveerd zoals dat pas kan in het tweede seizoen. Derde jaar in de KKD op de 9e plaats geeïndigd, play-offs gewonnen en naar Eredivisie gepromoveerd. Nu afgelopen seizoen 9e geworden. Dit jaar voor Europees voetbal gaan, mocht dat niet lukken ga ik naar een grotere club.
 5. Pinolero

  FM-Café

  Opvallende international bij Nederland
 6. Pinolero

  Apex Legends

  Ik vond Fortnite echt geen fuck aan. Meermaals geprobeerd, maar nooit geslaagd. Twee potjes gespeelt met Apex en dit bevalt mij 100x beter. Speelt een stuk soepeler en fijnere setting. Wie weet hoe lang het mij boeit, maar voor mij vermaakt het momenteel.
 7. Pinolero

  AFC Ajax

  Denk dat ten Hag al in zijn broek poept met het idee dat jij eraan komt inderdaad.
 8. Beste comedies blijven voor mij toch ook Modern Family, Friends en HIMYM. Momenteel met een rewatch van GoT bezig. Na seizoen 1 altijd alles 'live' gekeken dus merk nu pas hoeveel content die afleveringen hebben en hoeveel je weer vergeet. Ben zo lekker ready voor het laatste seizoen. Sex Education leek mij nooit echt wat als ik het zo voorbij zie komen op Netflix, maar zal mijn mening ook eens herzien en er een begin aan maken. Voor de rest The Good Place een heerlijke wegkijker, helaas was het laatste seizoen wel een stuk minder.
 9. Kom op @cimbomcu . Als je het niet kan hebben dat ons Aller Ajax soms een keer verliest of een aantal jaar op rij geen prijs pakt, ga dan niet de calimero lopen uithangen.
 10. Pinolero

  FIFA 19

  Wat is je PSN Rendier. Binnenkort even potje doen.
 11. Pinolero

  Feyenoord

  Zou wel echt typisch Feyenoord zijn. Altijd lekker gaan voor de pure middelmaat.
 12. Pinolero

  AFC Ajax

  Zie iedereen alles op Lamprou afschuiven. Maar ik vond de gehele defensie dramatisch bij Ajax. Keer op keer lagen er hele ruimtes achter de defensie. Ook veel te statisch en zonder in te grijpen. Dan heb je nog geluk dat Heerenveen die laatste er niet inkrijgt en dat die 100% penal niet wordt toegekend. Als neutrale toeschouwer wel genoten
 13. Pinolero

  FIFA 19

  Blijkbaar ben je toch niet zo goed als je denkt dus.
×
×
 • Create New...