Jump to content

MarcFR

Leden
 • Posts

  9,632
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MarcFR

 1. Dat wel. Maar begin liever een save wanneer de eerste bugs eruit gehaald zijn dan dat ik weken speel met bugs en me irriteer.
 2. Top! Zin in Haal hem meestal wel een paar weken later zodat ze de eerste bugs gefixed hebben.
 3. MarcFR

  Feyenoord

  Respect voor een ieder z'n mening. Geen fan zijn van Berghuis mag natuurlijk, prima. Maar dan met Toornstra op rechts komen waar geen geur, smaak of snelheid aan zit. Kom op zeg. Dan kunnen we beter helemaal stoppen.
 4. MarcFR

  Feyenoord

  Zie jij maar eens een speler te halen met de middelen die Feyenoord heeft die gegarandeerd >10 goals en >10 assists geeft per seizoen. Succes. Dit gelul vind je echt alleen bij Feyenoord, ongekend. Overal zou het over zijn voetbalkwaliteiten gaan, hier alleen over zijn maniertjes en dat hij soms niet meedoet. Gek hé dat het nooit wat word met onze club..
 5. MarcFR

  Feyenoord

  Dit kan echt alleen bij Feyenoord Een garantie voor 10+ goals en 10+ assists maar Feyenoord supporters ergeren zich aan z'n maniertjes. Het is ook geen wonder dat het nooit wat word bij ons als Lex Immers en Michiel Kramer eerder worden toegezongen dan Berghuis. Bij Feyenoord intern moet er een hoop veranderen maar bij supporters zelf ook.
 6. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 2028-2029: Ongeslagen kampioen, de beker en JCS gewonnen. CL finale verloren..
 7. MarcFR

  Feyenoord

  Dit is niet serieus toch? Aanvalspatronen gezien ja? Als ik dit zo lees dan krijg je het idee dat we dat ADO helemaal zoek gespeeld hebben maar door wat persoonlijke fouten net de 3 punten zijn misgelopen. Je haat voor Berghuis mag, prima. Maar dit was echt de allerslechtste wedstrijd die ik in x jaar heb gezien. Wat een schandalige vertoning. Het veldspel was afschuwelijk, afschuwelijk. Berghuis had de boel gisteren misschien ook niet gered, al kan hij wel een goal maken/assist geven uit het niets. Maar gisteren is gebleken dat zonder Berghuis het een elftal is zonder geur of smaak. En ja, toch valt er meer uit te halen dan Dick nu doet.
 8. MarcFR

  Feyenoord

  Je moet toch ook helemaal gestoord worden van Nieuwkoop, Diemers, Jorgensen en Linssen.. Diemers is wel het slechtste voorbeeld dat je kan geven. Die kan echt werkelijk niets. Ongelooflijke miskoop, is nog voor betaald ook. Seizoen 16-17: 7 goals en 6 assists, 0 strafschoppen Seizoen 17-18: 18 goals en 14 assists, 0 strafschoppen Seizoen 18-19: 12 goals en 12 assists, 2 strafschoppen Seizoen 19-20: 15 goals en 7 assists, 7 strafschoppen (corona) Seizoen 20-21: 17 goals en 13 assists, 8 strafschoppen (huidig seizoen) Omdat het aankoopbeleid en de vijver waarin Feyenoord moet vissen absoluut geen garantie is dat dezelfde cijfers gehaald worden. Dit zijn krankzinnig goede statistieken over meerdere jaren. Alleen echte toppers kunnen dat meerdere seizoenen laten zien.
 9. MarcFR

  Feyenoord

  Dat denk ik zeker niet. Berghuis is een garantie voor 10+ goals en 10+ assists elk seizoen. Dit seizoen betrokken bij 50% van alle Eredivisiegoals. Zonder Berghuis was het linkerrijtje een wonder geweest. Met het budget dat Feyenoord heeft haal je die garantie nooit terug en we lopen al niet over van doelpuntenmakers of spelers met een splijtende pass.. Ik hoop dat Slot het plezier terug kan brengen bij hem. Hij speelt al jaren met complete shit om zich heen en laf schijtvoetbal. Die rode kaart van gisteren is natuurlijk hartstikke dom maar dat ga je nooit meer uit hem krijgen. Ik wil niet zeggen dat we dit moeten accepteren maar ik zie liever een Berghuis met zijn kwaliteiten die af en toe dit soort achterlijke dingen doet (1e rode kaart pas overigens) dan waardeloze nietsnutten als Diemers, Linssen etc.
 10. MarcFR

  Feyenoord

  Het huidige Feyenoord kan niet zonder Berghuis.
 11. MarcFR

  FM Café

  2027-2028: PSV en AZ geen Europees voetbal. Ajax naar de Conference League.. NAC loopt (gelukkig maar, geen geweldig team. Geen idee hoe ze 4e geworden zijn haha) op de laatste dag voorronde CL mis.
 12. MarcFR

  Show je team

  van Persie is teveel geblesseerd geweest dit seizoen. Gaat z'n belofte niet waarmaken helaas.
 13. MarcFR

  Show je team

  Ik speel met de data update van FMBase
 14. 3 jaar later:
 15. MarcFR

  Show je team

  Feyenoord, februari 2028.
 16. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 7, titel 5 op rij! JCS en de KNVB Beker ook gewonnen. Alleen in de CL de eerste KO ronde er uit tegen Milan. Europees moet het echt beter.
 17. MarcFR

  (Tussen)stand

  Meeste doelpunten voor nog een uitdaging?
 18. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 6 zit erop, 4e titel op rij. Beker ook gewonnen. CL kwartfinale uitgeschakeld door PSG. Tof dat AZ zolang mee bleef doen om de titel, lieten het de laatste potjes afweten.
 19. MarcFR

  FM Café

  Klopt inderdaad, daar werd ik ook niet vrolijk van destijds. Nu zie ik Club Brugge echt leuke Zuid-Amerikaanse talenten kopen. Jammer als ik er in-game niks meer aan kan doen.
 20. MarcFR

  FM Café

  Ik merk dat de clubs in de Eredivisie zich veel op Nederlandse spelers richten. Hierdoor vallen Ajax en PSV een beetje af. Als ik dan zie wat voor leuke Zuid-Amerikaanse spelers Club Brugge haalt.. Is dat iets wat ik met de ingame Editor kan veranderen? Dat Ajax en PSV wat verder kijken dan alleen NL spelers?
 21. MarcFR

  Show je team

  Maak gebruik van de FMBase data update. Jordan Zirkzee zit er ook in.
 22. MarcFR

  FM Café

  Als je een speler omtraint naar een andere positie, bijvoorbeeld spits naar linksbuiten, kan dit dan ten koste gaan van zijn ontwikkeling?
 23. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 5: 3e titel op rij! De beker lag ik weer snel uit.. De Europa League ging daarentegen weer geweldig, helaas in de halve finale uitgeschakeld door AC Milan. Uit 1-2 gewonnen, thuis verliezen we opeens met 0-2 en missen we nog een strafschop.. Wat een seizoen van deze man!
 24. 24,5K als afkoopsom
×
×
 • Create New...