Jump to content

MarcFR

Leden
 • Posts

  9,650
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MarcFR

 1. MarcFR

  Feyenoord

  Nou. Samen met Til weer onzichtbaar. Je speelt altijd met 9 man met die twee. Dessers is ook geen topper maar die zie ik veel liever dan Linssen. Tenminste een spits.
 2. MarcFR

  FM Café

  Heeft iemand nog een goede corner tactiek om te verdedigen? Ik krijg daar zo veel tegengoals uit..
 3. MarcFR

  FM Café

  Iemand een tip voor een rechtsback? Feyenoord, begin seizoen 2. Is voor achter Pedersen.
 4. MarcFR

  FM Café

  Kan je je scoutingspakket nog wijzigen in het seizoen? Zo ja, waar? Zit bij scouting te kijken maar zie het niet. Gevonden: scouting - spelers.
 5. MarcFR

  FM Café

  Halve finale beker, seizoen 1: DESSERS!!!!!
 6. MarcFR

  FM Café

  Naar welke club?
 7. MarcFR

  FM Café

  Ajax speelt 4-1-2-1-2, wat een onzin. Alle buitenspeler op de bank terwijl Ten Hag zijn voorkeur 4-2-3-1 is. Kan ik hier iets aan doen? Niet echt realistisch zo namelijk
 8. MarcFR

  FM Café

  Is de MU data update te gebruiken in combinatie met de 'Realism Pack' van Daveincid?
 9. MarcFR

  FM Café

  De nieuwe verise van de MU data update komt vandaag toch?
 10. MarcFR

  FM Café

  Kan je in de editor eigenlijk de transfervoorkeuren van een club aanpassen? Zodat niet de hele Eredivisie vol zit met 30+'ers.. Normaal download ik de update van Darkness89 (maar lijkt er niet te komen dit jaar) en zag hier dat Realism pack (half december pas te downloaden) voorbij komen maar vroeg me af of je er zelf wat aan kan doen. Of zit dit ook in de MU update?
 11. Al jaren een HP desktop en sinds vorig jaar een HP laptop, zeer tevreden over
 12. MarcFR

  FM Café

  Gebruik jij alleen zijn bestand of in combinatie met bijvoorbeeld een andere database?
 13. MarcFR

  FM Café

  https://community.sigames.com/forums/topic/545609-fm21-increase-realism-megapack-october-update-by-daveincid-01102021/page/11/#comment-13309324 Halverwege december pas te downloaden. Tenzij je nu een klein bedrag betaald, dan kun je 'm al downloaden.
 14. MarcFR

  FM Café

  Dank! Top uitgelegd!
 15. MarcFR

  FM Café

  Ik heb FM nog niet, dus kijk hier alvast even rond voordat de game straks echt uit is. Een waarde van een speler is vanaf deze FM een schatting? Tussen bedrag x - bedrag x?
 16. Dat wel. Maar begin liever een save wanneer de eerste bugs eruit gehaald zijn dan dat ik weken speel met bugs en me irriteer.
 17. Top! Zin in Haal hem meestal wel een paar weken later zodat ze de eerste bugs gefixed hebben.
 18. MarcFR

  Feyenoord

  Respect voor een ieder z'n mening. Geen fan zijn van Berghuis mag natuurlijk, prima. Maar dan met Toornstra op rechts komen waar geen geur, smaak of snelheid aan zit. Kom op zeg. Dan kunnen we beter helemaal stoppen.
 19. MarcFR

  Feyenoord

  Zie jij maar eens een speler te halen met de middelen die Feyenoord heeft die gegarandeerd >10 goals en >10 assists geeft per seizoen. Succes. Dit gelul vind je echt alleen bij Feyenoord, ongekend. Overal zou het over zijn voetbalkwaliteiten gaan, hier alleen over zijn maniertjes en dat hij soms niet meedoet. Gek hé dat het nooit wat word met onze club..
 20. MarcFR

  Feyenoord

  Dit kan echt alleen bij Feyenoord Een garantie voor 10+ goals en 10+ assists maar Feyenoord supporters ergeren zich aan z'n maniertjes. Het is ook geen wonder dat het nooit wat word bij ons als Lex Immers en Michiel Kramer eerder worden toegezongen dan Berghuis. Bij Feyenoord intern moet er een hoop veranderen maar bij supporters zelf ook.
 21. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 2028-2029: Ongeslagen kampioen, de beker en JCS gewonnen. CL finale verloren..
 22. MarcFR

  Feyenoord

  Dit is niet serieus toch? Aanvalspatronen gezien ja? Als ik dit zo lees dan krijg je het idee dat we dat ADO helemaal zoek gespeeld hebben maar door wat persoonlijke fouten net de 3 punten zijn misgelopen. Je haat voor Berghuis mag, prima. Maar dit was echt de allerslechtste wedstrijd die ik in x jaar heb gezien. Wat een schandalige vertoning. Het veldspel was afschuwelijk, afschuwelijk. Berghuis had de boel gisteren misschien ook niet gered, al kan hij wel een goal maken/assist geven uit het niets. Maar gisteren is gebleken dat zonder Berghuis het een elftal is zonder geur of smaak. En ja, toch valt er meer uit te halen dan Dick nu doet.
 23. MarcFR

  Feyenoord

  Je moet toch ook helemaal gestoord worden van Nieuwkoop, Diemers, Jorgensen en Linssen.. Diemers is wel het slechtste voorbeeld dat je kan geven. Die kan echt werkelijk niets. Ongelooflijke miskoop, is nog voor betaald ook. Seizoen 16-17: 7 goals en 6 assists, 0 strafschoppen Seizoen 17-18: 18 goals en 14 assists, 0 strafschoppen Seizoen 18-19: 12 goals en 12 assists, 2 strafschoppen Seizoen 19-20: 15 goals en 7 assists, 7 strafschoppen (corona) Seizoen 20-21: 17 goals en 13 assists, 8 strafschoppen (huidig seizoen) Omdat het aankoopbeleid en de vijver waarin Feyenoord moet vissen absoluut geen garantie is dat dezelfde cijfers gehaald worden. Dit zijn krankzinnig goede statistieken over meerdere jaren. Alleen echte toppers kunnen dat meerdere seizoenen laten zien.
×
×
 • Create New...