Jump to content

MarcFR

Leden
 • Content Count

  9,627
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About MarcFR

 • Rank
  Feyenoord Rotterdam

Personal Information

 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

592 profile views
 1. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 2028-2029: Ongeslagen kampioen, de beker en JCS gewonnen. CL finale verloren..
 2. MarcFR

  Feyenoord

  Dit is niet serieus toch? Aanvalspatronen gezien ja? Als ik dit zo lees dan krijg je het idee dat we dat ADO helemaal zoek gespeeld hebben maar door wat persoonlijke fouten net de 3 punten zijn misgelopen. Je haat voor Berghuis mag, prima. Maar dit was echt de allerslechtste wedstrijd die ik in x jaar heb gezien. Wat een schandalige vertoning. Het veldspel was afschuwelijk, afschuwelijk. Berghuis had de boel gisteren misschien ook niet gered, al kan hij wel een goal maken/assist geven uit het niets. Maar gisteren is gebleken dat zonder Berghuis het een elftal is zonde
 3. MarcFR

  Feyenoord

  Je moet toch ook helemaal gestoord worden van Nieuwkoop, Diemers, Jorgensen en Linssen.. Diemers is wel het slechtste voorbeeld dat je kan geven. Die kan echt werkelijk niets. Ongelooflijke miskoop, is nog voor betaald ook. Seizoen 16-17: 7 goals en 6 assists, 0 strafschoppen Seizoen 17-18: 18 goals en 14 assists, 0 strafschoppen Seizoen 18-19: 12 goals en 12 assists, 2 strafschoppen Seizoen 19-20: 15 goals en 7 assists, 7 strafschoppen (corona) Seizoen 20-21: 17 goals en 13 assists, 8 strafschoppen (huidig seizoen) Omdat het aankoopbeleid en de vijver waarin Fe
 4. MarcFR

  Feyenoord

  Dat denk ik zeker niet. Berghuis is een garantie voor 10+ goals en 10+ assists elk seizoen. Dit seizoen betrokken bij 50% van alle Eredivisiegoals. Zonder Berghuis was het linkerrijtje een wonder geweest. Met het budget dat Feyenoord heeft haal je die garantie nooit terug en we lopen al niet over van doelpuntenmakers of spelers met een splijtende pass.. Ik hoop dat Slot het plezier terug kan brengen bij hem. Hij speelt al jaren met complete shit om zich heen en laf schijtvoetbal. Die rode kaart van gisteren is natuurlijk hartstikke dom maar dat ga je nooit m
 5. MarcFR

  Feyenoord

  Het huidige Feyenoord kan niet zonder Berghuis.
 6. MarcFR

  FM Café

  2027-2028: PSV en AZ geen Europees voetbal. Ajax naar de Conference League.. NAC loopt (gelukkig maar, geen geweldig team. Geen idee hoe ze 4e geworden zijn haha) op de laatste dag voorronde CL mis.
 7. MarcFR

  Show je team

  van Persie is teveel geblesseerd geweest dit seizoen. Gaat z'n belofte niet waarmaken helaas.
 8. MarcFR

  Show je team

  Ik speel met de data update van FMBase
 9. 3 jaar later:
 10. MarcFR

  Show je team

  Feyenoord, februari 2028.
 11. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 7, titel 5 op rij! JCS en de KNVB Beker ook gewonnen. Alleen in de CL de eerste KO ronde er uit tegen Milan. Europees moet het echt beter.
 12. MarcFR

  (Tussen)stand

  Meeste doelpunten voor nog een uitdaging?
 13. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 6 zit erop, 4e titel op rij. Beker ook gewonnen. CL kwartfinale uitgeschakeld door PSG. Tof dat AZ zolang mee bleef doen om de titel, lieten het de laatste potjes afweten.
 14. MarcFR

  FM Café

  Klopt inderdaad, daar werd ik ook niet vrolijk van destijds. Nu zie ik Club Brugge echt leuke Zuid-Amerikaanse talenten kopen. Jammer als ik er in-game niks meer aan kan doen.
 15. MarcFR

  FM Café

  Ik merk dat de clubs in de Eredivisie zich veel op Nederlandse spelers richten. Hierdoor vallen Ajax en PSV een beetje af. Als ik dan zie wat voor leuke Zuid-Amerikaanse spelers Club Brugge haalt.. Is dat iets wat ik met de ingame Editor kan veranderen? Dat Ajax en PSV wat verder kijken dan alleen NL spelers?
×
×
 • Create New...