Jump to content

MarcFR

Leden
 • Content Count

  9,617
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Excellent

About MarcFR

 • Rank
  Feyenoord Rotterdam

Personal Information

 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 7, titel 5 op rij! JCS en de KNVB Beker ook gewonnen. Alleen in de CL de eerste KO ronde er uit tegen Milan. Europees moet het echt beter.
 2. MarcFR

  (Tussen)stand

  Meeste doelpunten voor nog een uitdaging?
 3. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 6 zit erop, 4e titel op rij. Beker ook gewonnen. CL kwartfinale uitgeschakeld door PSG. Tof dat AZ zolang mee bleef doen om de titel, lieten het de laatste potjes afweten.
 4. MarcFR

  FM Café

  Klopt inderdaad, daar werd ik ook niet vrolijk van destijds. Nu zie ik Club Brugge echt leuke Zuid-Amerikaanse talenten kopen. Jammer als ik er in-game niks meer aan kan doen.
 5. MarcFR

  FM Café

  Ik merk dat de clubs in de Eredivisie zich veel op Nederlandse spelers richten. Hierdoor vallen Ajax en PSV een beetje af. Als ik dan zie wat voor leuke Zuid-Amerikaanse spelers Club Brugge haalt.. Is dat iets wat ik met de ingame Editor kan veranderen? Dat Ajax en PSV wat verder kijken dan alleen NL spelers?
 6. MarcFR

  Show je team

  Maak gebruik van de FMBase data update. Jordan Zirkzee zit er ook in.
 7. MarcFR

  FM Café

  Als je een speler omtraint naar een andere positie, bijvoorbeeld spits naar linksbuiten, kan dit dan ten koste gaan van zijn ontwikkeling?
 8. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 5: 3e titel op rij! De beker lag ik weer snel uit.. De Europa League ging daarentegen weer geweldig, helaas in de halve finale uitgeschakeld door AC Milan. Uit 1-2 gewonnen, thuis verliezen we opeens met 0-2 en missen we nog een strafschop.. Wat een seizoen van deze man!
 9. 24,5K als afkoopsom
 10. Goals in blessuretijd slaan echt door. Hopelijk gaan ze dit fixen.
 11. MarcFR

  FM Café

  Wanneer worden die belachelijk veel gescoorde goals in de blessuretijd eens gefixed? Gaat echt nergens meer over soms.. Net ook. 2-0 voor tegen Cambuur. Geertruida valt in de 87e minuut uit maar had al 3x gewisseld. 90 en 94e minuut maken ze nog de 2-1 en 2-2. Pleur op zeg. Wat een bullshit.
 12. MarcFR

  Show je team

  Feyenoord, seizoen 5:
 13. MarcFR

  FM Café

  Seizoen 4. JCS gewonnen en kampioen geworden. Prima tegenstand gehad van Ajax, AZ en Utrecht. PSV lijkt afgehaakt.. De beker lag ik direct na de winterstop uit.. Had ik in FM 20 ook vaak. Lijkt wel een 'bug'. De Europa League finale zwaar onverdiend verloren van AS Roma, 2 tegengoals uit corners.. :( Mocht iemand een goede tactiek hebben om corners te verdedigen, MEER dan welkom!
×
×
 • Create New...