Jump to content

vlekkertcvd

Leden
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About vlekkertcvd

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is mij nu gelukt door de gehele map aan te maken. Dus Sports Interactive/Football Manager 2020/Graphics en daar alles onder te hangen.... Ik had geen overkoepelde map graphics gemaakt
 2. Dan werkt het dus niet. Ik moest dan de gehele map aanmaken dus vanaf sports interactive etc. Andere seizoenen hoefde dat niet. Ik heb nu onder publiek/sports interactive/fm 2020 bijv. skins gezet en dat werkt wel blijkbaar.
 3. Oh vindt nu iets onder publiek/sports interactive.... ik ga dat eens proberen. Update: en die doet het Kan deze map verplaatst worden zonder problemen?
 4. Het rare is dat ik deze map niet vindt (vanaf Sports Interactive) onder deze link. Ook niet als verborgen bestanden zichtbaar maak.
 5. Tot nu toe is David Brooks echt wel een super aankoop. Voor circa 20 miljoen op te halen van Bournemouth. Geld meer dan waard, voor elke club tot nu toe.
 6. Brooks is wel een aardige speler zeg.... zeker als je ar geduld hebt. Voor circa 20 miljoen op te halen.
 7. Ik vermoed dat het komt door de beta versie? En dat het straks verholpen is zodra de hele game er is. Tenzij anderen met een een macbook dit probleem niet hebben.
 8. Daarom? Ik zie helemaal geen map football manager 2020? MacBook.
 9. Ik heb nog geen enkele SI mappen onder documenten staan en kan dus nog niet zelf grphics, faces etc. aanmaken en dan bestanden inzetten? Is dat omdat dit nog de beta versie is?
 10. vlekkertcvd

  FM-Café

  Owen Wijndal van AZ in de belangstelling van zo'n beetje alle topclubs uit Europa.
 11. vlekkertcvd

  FM-Café

  En daarvoor hoef je geen nieuwe game te starten na de officiele release datum?
 12. vlekkertcvd

  FM-Café

  Ik vind het spelen van wedstrijden vervelend. Ik wil enkel commentaar volgen, maar als ik dat doe en ik zet beide (tussen en tijdens hoogtepunten) op volledige snelheid dan blijft er constant tekst komen en duurt de wedstrijd gigantisch lang. Ik kan dan beter aanzetten dat ik de meest belangrijke hoogtepunten zie op het veld dat gaat nog sneller. Iemand tips/opmerkingen?
 13. Ik vind het spelen van wedstrijden vervelend. Ik wil enkel commentaar volgen, maar als ik dat doe en ik zet beide (tussen en tijdens hoogtepunten) op volledige snelheid dan blijft er constant tekst komen en duurt de wedstrijd gigantisch lang. Ik kan dan beter aanzetten dat ik de meest belangrijke hoogtepunten zie op het veld dat gaat nog sneller. Iemand tips/opmerkingen?
 14. vlekkertcvd

  FM-Café

  Ik vind het wel bijzonder dat Ajax maar ik begreep alle Nederlandse ploegen geen stafleden hebben of althans heel weinig. Bij Ajax alleen Winter en Spijkerman. Alles moeten zoeken en aanstellen.
×
×
 • Create New...