Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Posts posted by GAE EAGLES

 1. 14 minuten geleden zei Elsjorro1990:

  Heb je in beide ook een nieuwe gekregen destijds? Ik Links wel, maar toen ik 5 wedstrijden nadat ik fit werd rechts afscheurde, hield ik het voor gezien. Inmiddels begint het 1. weer te kriebelen en 2. krijg ik gewoon teveel last van het feit dat er geen kruisband meer in zit. 

   

  Er zit in beide wel een nieuwe kruisband, alleen was er bij links iets meer schade ontstaan dan alleen de kruisband zelf. Die is nooit helemaal hersteld, maar ik heb er in het dagelijkse leven geen last van. Enkel als ik teveel heb gedaan of te lang gestaan heb.

   

   

   

   

 2. Gisteren voor het eerst in 7 jaar weer gevoetbald. En ik moet zeggen, dat viel niet mee. Ruim 7 jaar geleden voor de 2e keer mijn kruisband gescheurd, beide knieën 1 keer. 

   

  Een oud teamgenoot van mij heeft 50 jaar gevoetbald en daar werd afscheid van genomen. 2x een half uur met allerlei oud voetballers van diverse leeftijden van 30 tot 75. Leuk om weer even op het veld te staan, zelf een kwartier tot 20 minuten meegedaan en dat was meer dan genoeg. Stond op het middenveld dus veel sjouwen over en weer. Conditioneel kon ik niet meer en ook mijn knie begon ik wat te voelen dus er toen maar weer uitgegaan. 

   

  Het begint wel te kriebelen om misschien nog wat te gaan doen, maar het is verstandiger om het niet te gaan doen voor mijn knie. Dus dan houden we het maar bij 1 keer. 

 3. 19 minuten geleden zei FMNOOB:

   

  En dan was wij waarschijnlijk van alle proefspelers nog de beste kandidaat. In de winterstop Gorter huren ;c?

  Voor de rest speelde het elftal weer prima. Leuke sfeer en je ziet ook wel dat het elftal daar enorm van opleeft. 

   

  Ik zal ook niet weten wie ze anders hadden moeten halen. Hij valt me nog mee overigens, had hem slechter ingeschat. Alleen gisteren 2 blunders, maar gelukkig zonder gevolgen. 

 4. 2 uur geleden zei MetalMichael:

  Niet dat het een onterechte rode kaart is voor die speler van GAE, maar wel opvallend dat het zo lang duurt voordat de var ingrijpt. De gekwetste speler was alweer terug het veld in. :cab:

   

  De eerste leek vanaf de tribune ook wel redelijk duidelijk. Geel leek niet voldoende, voor de onbesuisde tackel waar geen bal in de buurt was. De 2e heb ik niet gezien, toen was ik bier aan het halen. 

   

  En onze keeper, die ik toen hij tekende al niet als een goede keeper beschouwde, was weer geweldig:cry:

 5. Afgelopen vrijdag weer de eerste wedstrijd van het seizoen gehad. Ook voor het eerst sinds de laatste wedstrijd weer mijn pijlen aangeraakt. Moest nog wel even inkomen. 

   

  In mijn single 2-0 achter, daarna miste mijn tegenstander veel pijlen om de match te winnen. Met enig geluk mijn dubbel uitgegooid. Daarna kwam ik er beter in en hij was het kwijt en uiteindelijk met 3-2 gewonnen. 

   

  De rest van de avond was het dramatisch en zijn we met 7-2 verslagen. 

   

  Maar fijn dat we weer zijn begonnen. En ook wel een goed gevoel over gehouden aan mijn single.

 6. Kansloos...

   

  Az niet goed, maar kowet had helemaal niets in te brengen. Wat een wanprestatie. 

   

  Snel vergeten en de wedstrijd van afgelopen woensdag naar boven halen. 

 7. 51 minuten geleden zei Arezo:

  Voor hoeveel heb je Haaland verkocht? Ik zojuist voor 219 + bonussen. Moukoko voor 190. Deels om ook wat meer uitdaging te hebben. Ik ben inmiddels de meest succesvolle Nederlandse trainer. Nu met wat regens (deels eigen jeugd) de succesvolle jaren proberen te evenaren.

  Niet, ik speel met Schalke 04. Heb Moukoko voor 78 miljoen gehaald van Gladbach. Daar ging die na Dortmund heen en een jaar later heb ik hem overgenomen. 

   

  Wel verschillende boden van 200+ gehad en de hoogste 255 miljoen. Alles afgewezen. 

 8. 3 minuten geleden zei Daniell:

  Was ik ook. Had een elftal vol met wereldklasse spelers maar die heb ik allemaal verkocht om met eigen jeugd te gaan spelen ;) 

   

  Heb in 8 seizoenen vijf keer de Champions League gewonnen maar het ging op een gegeven moment zo gemakkelijk dat ik alles en iedereen de deur heb gewezen. 

   

  Op dat punt zit ik ook een beetje, nu al 3 seizoenen achter elkaar alles gewonnen wat er te winnen is en in Duitsland is het nog langer het geval. Daarom ook geen aankopen gedaan en al langzaam aan wat spelers lozen om de eigen talenten de kans te geven. En een beetje met de tactiek stoeien, maar die staat inmiddels ook als een huis. 

 9. 2 minuten geleden zei Daniell:

  Ik wil een voltallige selectie met spelers uit eigen jeugd. Dus iedereen van buitenaf moet weg. Het is geen CL niveau maar dat zijn veel spelers die ik nu heb ook niet. Zouden wel prima backups zijn...

  Oke, ik dacht dat je iets verder was. Als ze nog wat toevoegen qua kwaliteit dan zou ik ze wel proberen te halen. Anders zou ik wachten tot er van uit de jeugd weer wat door komt. 

 10. 3 minuten geleden zei Daniell:

  Lekker bezig @GAE EAGLES!

   

  Ik ben zelf nog even in dubio of het geoorloofd is om spelers als Oosterwolde, Roemeratoe en andere spelers uit de opleiding van Twente terug te halen. In principe zijn dat natuurlijk gewoon zelf opgeleide spelers maar heb ik ze zelf niet in een intake gehad. Hoe denk jij daar over? 

   

  Ik denk niet dat die spelers het niveau hebben dat jij nastreeft. Dan zou ik het niet doen en gewoon hopen dat je weer een paar mooie nieuwe pareltjes in de jeugdopleiding krijgt. 

   

  Maar als je ze wil halen om je selectie te vergroten met alleen zelf opgeleide spelers dan kan het wel als je de rest gaat verkopen. 

 11. @DaniellDat zijn mooie dingen. Ben er nu zelf ook mee bezig om mijn team helemaal eigen te maken. 

   

  Voor het eerst met 11 Duitsers in de basis gespeeld. Al gaat dat niet heel vaak meer gebeuren omdat de spelers van buitenaf gewoon over meer kwaliteit beschikken. Daar zitten nog een paar wereldtoppers bij, maar doorgaan speel ik wel met 7/8 Duitsers in de basis. En bij de WK selectie zaten gewoon 7 spelers van mijn team bij Duitsland. 

   

  Deze zomer ook geen enkele aankoop gedaan en wat jeugd doorgeschoven om een kans te geven. Soms is het inderdaad goed om ze maar voor de leeuwen te gooien zodat ze zich op een goed niveau kunnen ontwikkelen. 

   

  801878b93e778c710fd07b9a2f90705c.png

 12. 10 minuten geleden zei Socrates:

  Ja, dat weet ik. Kende hem ook al. Maar daarom juist: waarom (met alle respect) GAE? Die jongen kan toch wel op hoger niveau een clubje vinden. Onderkant Spanje. En als je al in NL gaat spelen een Feyenoord of AZ. Opvallend. Van GAE natuurlijk goed zaken gedaan, dat is het punt niet.

   

  Geen idee, een goed verkooppraatje wellicht. Maar de stap is best opmerkelijk te noemen inderdaad. Een speler die bijna 80 duels in La Liga heeft gespeeld die nu bij een degradatiekandidaat in Nederland opduikt. 

   

  Was wel zo dat hij graag in het buitenland wou spelen om zijn carriere weer een nieuwe boost te geven. Dus wellicht speelt dat ook mee. En Cardona was inmiddels al gehuurd en zijn broer had met hem gespeeld. Ze hebben wel contract gehad voor de overgang. Dus dat alles zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld in de keuze. 

 13. 2 minuten geleden zei Socrates:

  Hoe komt GAE in vredesnaam aan Córdoba? Dat was wel een grote verrassing toen ik gisteravond die samenvatting keek.

  Huren van Athletic Bilbao. Hij heeft een paar blessures achter de rug en was vorig seizoen ook verhuurd. En nu mogen wij van hem genieten. 

   

  En dan hebben we ook nog Cardona in huis, die moet nog een beetje los komen maar elke wedstrijd wordt hij wat fitter en beter. Zijn wel 2 spelers die wat extra´s hebben ten opzichte van de rest. 

   

  Daar moeten we Bosvelt en Kroes de credits voor geven, uitstekende aanwinsten. 

 14. 1 uur geleden zei Thomassje123:

   

  Vraag mij alleen af of ze dat kunnen volhouden tot einde seizoen. Zelfde geldt voor Cambuur, NEC etc. 

   

  Ja, dat is het bij alle clubs natuurlijk. Maar wat ik gisteren zag stemde mij zeer tevreden. Op het afmaken van kansen na dan. 

 15. Genoten van gisteren, ongelofelijk goed gespeeld door Go Ahead, helaas wisten we net geen punt over te houden. Dat was meer dan terecht geweest, maar dan moet je wel scoren. De kansen hebben we wel gehad, maar helaas viel het elke keer net niet goed. 

   

  Natuurlijk was psv totaal niet in goede doen, maar uiteindelijk hebben wij het ook wel afgedwongen dat het zo liep. Als we elke keer zo spelen dan heb ik er al het vertrouwen in dat we ons gaan handhaven. Het team valt steeds meer in elkaar en Van Wonderen heeft het tactisch weer goed voor elkaar en de ploeg werkt hard voor elkaar. Dat is goed om te zien. 

 16. Dacht dat de 255 miljoen voor Moukoko al absurd was, maar nu is het nog meer geworden. Maar we hebben het geld niet nodig. Langzaam aan wil ik het hele elftal uit Duitsers laten bestaan en het liefst uit de eigen jeugd. Daarom ga ik hem niet verkopen.

   

  a2dd1c4240d7b72ca4118328ca6eee56.png

   

  3fe8c7f570a4fcb9dafea97c8641e6c4.png

 17. 14 minuten geleden zei MisterX:

   

  Als je nu 3x verliest, dan kunnen de supporters het niet heel veel slechter treffen... ;c

   

   

  Ja, dat is waar. En uiteraard ook niet gebeurd. 2x gewonnen en 1x gelijk. Dus een prima resultaat, we waren al kampioen, dus dat gelijkspel maakte niet veel uit. En de andere 2 waren wedstrijden in de CL. 

 18. 7 minuten geleden zei JesseNL:

  Heerlijk om je enthousiasme te zien. Zie je geregeld posten over je held. Mooi om te zien. Om de paar jaar heeft iedereen wel zo'n speler, toch?

   

  Deze man is gewoon ongekend goed en elke keer breekt die weer een ander record of iets. Dat is gewoon leuk om te delen. 

  Tuurlijk heeft iedereen wel zo'n speler. Laat ik er nu toevallig 2 hebben ;) 

   

  89e422c1ccc3e7f31abc12b64f67132e.png

   

  Dit is een mooi koningskoppel samen. Ricca als hangende spits en Moukoko als diepe spits. 

 19. a9ffb897d42a7064171ea89b7f4a6632.png

   

  Ik dacht in de rust dat we tegen een nederlaag gingen aanlopen, maar de rode kaart was onze redding. Daarna was Frankfurt het helemaal kwijt, zeker in de laatste paar minuten en tijdens de extra tijd. 

 20. 30 minuten geleden zei Thierryvane:

   

  Had hem wel in de basis verwacht dit seizoen. Letschert, BMI en Hatzidiakos zijn geen CL...

  Ik had ook wel verwacht dat hij iets meer zou gaan spelen dan dat hij nu doet. Niet meteen in de basis, maar wat meer invalbeurten en vanuit daar in de basis. Maar helaas heeft hij die kans nog niet gehad. 

 21. 5 uur geleden zei Thierryvane:

  AZ mist echt jongens die een goal kunnen maken.

  Beukema opstellen, die scoort er als verdediger wel een paar. Dat scheelt ook weer wat, kan de voorhoede er wat minder maken. 

×
×
 • Create New...