Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  9,843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by GAE EAGLES

 1. GAE EAGLES

  FM-Café

  Daar komt wel meer vandaan, Fedde de Jong heeft vorig seizoen als 16 jarige ook al een paar keer meegedaan, Meerdink staat inderdaad op mijn radar, Griffith kan ook wel wat. Barasi laat ik nog even in onder 19, heb met Boadu en Van Brederode nu 2 man bij het eerste, Druijff mag weg. En bij Jong dan Meerdink en Margaret die het goed doen. Dus met de toekomst zit het bij AZ wel goed.
 2. GAE EAGLES

  FM-Café

  Koopmeiners kon ik ook voor dat bedrag verkopen, maar heb hem nog. Voor Svensson kwamen ze tot op heden niet verder dan 25 miljoen. Maar nu heeft de absolute top interesse, dus ben benieuwd deze winter.
 3. GAE EAGLES

  FM-Café

  Als de ene Myron het niet doet dan doet de andere Myron het wel. Leuk talent dat nu een beetje aan het doorbreken is bij mijn AZ. Mag zich met invalbeurten en een enkele basisplaats bewijzen. Net beslist hij de CL wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou, waardoor we nog kans maken om door te gaan in de groep. Prima vervanger voor Boadu.
 4. GAE EAGLES

  FM-Café

  Een paar best aardige clubs die op de tribune zitten voor Svensson. Hij mag echter niet weg, tenzij het bod echt hoog is natuurlijk.
 5. https://stem.nporadio2.nl/top-2000/share/7584e33ea1f071c467afd5ff747b0e71fe7fadfd
 6. GAE EAGLES

  FM-Café

  Het was dan ook een moeilijke beslissing om het niet te accepteren, kan hem nog niet wegdoen op dit moment ondanks het waanzinnige bedrag. Ik had op deadlineday nog geen vervanger klaar staan, dus die ga ik komend halfjaar zoeken zodat ik die vast op de korrel heb. Goudmijn is nog net niet zover, maar komt er wel aan.
 7. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ik zat toch zwaar te twijfelen toen ik dit bod kreeg, maar heb het toch afgewezen. Kijk in de winter wel verder als ze weer een bod uitbrengen. Verder veel spelers verkocht en verhuurd en een paar spelers gehaald. Lihadji en Ferretti krijgen de tijd om zich te ontwikkelen, Harwood-Bellis en Fosu-Mensah zijn voor de breedte omdat ik centraal achterin niet genoeg opties heb. Foden is een baas en staat erin terwijl Almada op zijn beurt moet wachten, maar zeker minuten gaat maken en er misschien over een paar weken/maanden in komt te staan. Bij de verkopen is het jammer dat Taabouni weg wou en dat Bizot zijn contract niet wou verlengen, daardoor beide maar verkocht. Schendelaar is nu de eerste keeper.
 8. GAE EAGLES

  FM-Café

  Een goede tweede plaats in het eerste seizoen, en knappe prestatie. Verder in de eerste ronde van de KNVB beker uitgeschakeld en in de groepsfase van de EL uitgeschakeld. Al met al niet heel tevreden over dit seizoen, niet goed gespeeld en weinig gescoord, daarnaast heel erg veel kaarten gepakt. Op naar komend seizoen, kijken of ik de selectie in takt kan houden en kan versterken.
 9. Dit talent komt komend jaar naar Alkmaar, transfervrij en ziet er veelbelovend uit. Benieuwd of hij Stengs op termijn kan vervangen.
 10. Zag hem gisteren voorbij komen op je Twitteraccount. Maar elke keer als ik een counter tegen krijg is heel mijn verdediging weg naar voren en kan de tegenstander zo doorlopen naar mijn goal. Dus even kijken hoe ik het bij mij werkend krijg.
 11. GAE EAGLES

  FM-Café

  Precies mijn eerste gedachte. Heel triest verhaal inderdaad
 12. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ik ben benieuwd hoelang ik die allemaal kan houden. Gaat een leuke klus worden, maar doorgaans lukt me dat wel. Ga de jonge jeugd laten in het speel ook zeker de kans geven zich te laten zien en ontwikkelen.
 13. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dat doe ik ook altijd, werkt goed. AZ is trouwens ook wel een heel fijn team om mee te spelen. Gaat lekker hier tot nu toe. Normaal spelen Hatzidiakos en Midtsjo voor Vlaar en De Wit (al heeft die ook veel als aanvallende middenvelder gespeeld).
 14. GAE EAGLES

  FM-Café

  Game afgesloten en FM opnieuw opgestart en laten updaten. Kunnen we eindelijk beginnen.
 15. GAE EAGLES

  FM-Café

  Met slechts 1 punt uit 4 wedstrijden toch nog doorgekomen in de Champions League poule. Het liep totaal niet de eerste wedstrijden en Barcelona heeft ons alle hoeken van het veld laten zien in de eerste wedstrijd.
 16. GAE EAGLES

  FM-Café

  Het was een enerverende zaterdagavond met veel doelpunten voor de neutrale tv kijker
 17. Hier weer een keer aan het spelen en uitproberen met strikerless. Net een paar wedstrijden onderweg met deze tactiek. Scoor er in de Eredivisie aardig op los en zie dat Haaland vanaf links er nu in 3 wedstrijden 7 heeft gemaakt. Moet natuurlijk nog het een en ander bij schaven, maar het begin is er. In de CL van Celtic verloren omdat we de kansen misten. Ga kijken hoe het gaat lopen, tot nu toe ben ik best tevreden.
 18. GAE EAGLES

  FM-Café

  Daar kan die ook goed worden inderdaad, maar heb hem laten gaan. Heb Olmo die daar ook uitstekend uit de voeten kan, Thaigo Almanda net gekocht. Keus genoeg en de full game is er ook bijna dan ga ik met Eagles beginnen.
 19. GAE EAGLES

  FM-Café

  Deadlineday voor aanvang van seizoen 2. Dit bod is bijna niet te weigeren, net een 2 invalbeurtjes achter de rug. Haaland is eerste spits, al ben ik net afgestapt van een spits naar strikerless om te kijken hoe dat bevalt. Wel bizar dat PSV dan zo'n bod uitbrengt op een van mijn talenten. https://gyazo.com/e90eddbacdde58e85b720b722da80fcc
 20. Braaf was inderdaad niet goed. Ian Maatsen evenmin, die leverde ook heel veel ballen in. Wedstrijd van de week was een stuk beter en leuker om te kijken. Sontje Hansen ook niet gezien. Voorin gingen ze teveel voor zichzelf. Iets meer rust en uitspelen dan was er niet veel aan de hand geweest.
 21. Ja, zeg dat wel. Niet gek dat je het dan niet red. Al begon Mexico ook lekker met een panenka.
 22. Haha dat is wel toevallig dan. Dus het klopt
 23. GAE EAGLES

  FM-Café

  Zo speel ik het normaal gesproken ook altijd. Dus zal wel meevallen tegen oktober.
×
×
 • Create New...