Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by GAE EAGLES

 1. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Haha, ja had gekund. Maar het is toch echt Dennis Hulshof met Marco Heering en Paul Bosvelt. De ooit zo befaamde rechterflank van Kowet met hun lange haren.
 2. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Dit is de inspiratie alleen dan net iets anders
 3. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Ja, die blauw/gele leek mij ook wel mooi. Maar deze heeft ook wel iets inderdaad. Ze zijn heel erg goed bezig qua Youtube en docu's, helaas is het brein achter de filmpjes en dergelijke in de zomer gestopt om voor zichzelf te gaan beginnen met tv zaken. Dat is wel heel erg zonde, maar Rocketboys die de filmpjes maken zitten er nog wel en wellicht dat die goed opgelet hebben de laatste jaren. Heb zelf geen idee van Stanno, weet alleen dat het een zijtak is van Hummel/Deventrade. Dus dat zal qua kwaliteit vast niet veel minder zijn.
 4. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en keepers shirt. Ontworpen door Bas Kuipers en Snelle, met een blik op het verleden. Keepersshirt is mooi, thuis shirt ook weinig mis mee, maar uit is wel wat wennen, maar heeft ook wel iets moois.
 5. Haha, klein ventje met zijn grote bek. Paar keer ontmoet rondom wedstrijden. Destijds nog wel regelmatig contact mee.
 6. Vandaag toch gelukt, 2 kaarten voor de Arena en 2 voor Düsseldorf. Nu nog bijna een jaar wachten, maar dat is niet anders.
 7. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Die zat eraan te komen. Mooie goal wel En achter, weer die rechtsback. Maar keepertje verwerkt de bal niet best.
 8. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Goede voorzet, het past allemaal precies.
 9. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Het hield inderdaad niet over, komen een paar keer goed weg met die ballen op de paal. Hopelijk kunnen ze het omdraaien. En daar heb je Kleijn, inderdaad voor Milambo.
 10. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Op KPN ook te volgen op kanaal 81
 11. Wat een gekloot met dat ticketmaster vanmorgen. Wou kaarten bestellen voor Springsteen, verkoop begon om 10 uur. Dus kwart voor 10 ingelogd en in de wachtrij, 14000 man voor me, maar dat ging redelijk snel. Daarna weer even in de wacht en toen liep heel het systeem vast en kon niemand meer wat. Na 1,5 uur had ik er genoeg van, want ik had gewoon pauze genomen om het te regelen. Dus niet gelukt, hele verkoop gecanceld omdat het vast liep. Gaat het morgen om 11 uur weer beginnen. Maar kan het niet maken om dan weer zo lang pauze te nemen. Neem mijn laptop wel mee en kijk dan wel even of het lukt en sneller gaat. Vriend met wie ik ga kan morgen gelukkig wel inloggen wat die vandaag niet kon. Dus hopelijk komt het goed. Maar wat een gedoe vandaag.
 12. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Finale tegen Frankrijk. Wat een lef om de beslissende zo te nemen.
 13. Dit zag je van ver aan komen, stelletje dwazen. Maar waar was de ME dan? die had je toch allang in de buurt van het uitvak moeten hebben.
 14. Wat heerlijk dit, wat een ontknoping. Doet me helaas denken aan jaren geleden toen wij het haasje waren. Zal bij Verheijdt ook vast door zijn hoofd spelen.
 15. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Net even de samenvatting gezien (alleen doelpunten). De goals vallen wat gelukkig, maar wat doet het ertoe, halve finale gehaald. Leuk om die talenten te zien spelen.
 16. Eindelijk gaat Springsteen weer touren. Binnenkort even kijken of we kaarten kunnen scoren voor 2 concerten. Amsterdam en Düsseldorf moeten het gaan worden.
 17. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Nederland - Polen nu live te volgen https://nos.nl/livestream/2428111-kijk-hier-naar-nederland-polen-op-het-ek-voetbal-onder-17
 18. Zo gaat het bijna altijd, clubs uit de KKD zitten wat meer in een flow omdat ze veel meer winnen en gewonnen hebben en inderdaad niets te verliezen hebben. En de nummer 16 heeft natuurlijk niet veel gepresteerd en zeker Heracles niet meer de laatste weken. Dan heb je het altijd lastig. En om je dan weer op te laden om het spel te gaan maken en te winnen in nu eenmaal lastig. Niet voor niets degraderen er meer clubs via de playoffs dan dat ze er in blijven.
 19. Dan heb je denk ik pech, Heracles gaat het niet overleven vrees ik. Er klopt geen zak van hoe ze spelen. Excelsior is een stuk beter op dit moment. Had zoals gezegd al wel 2/3-0 kunnen staan
 20. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Oei, ja die was ook goed met zijn afstandschoten.
 21. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Dat toernooi moet ik ook nog een keer bezoeken idd. Niet zo gek ver weg. Doen ook altijd leuke teams mee.
 22. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Pff, ik wordt oud, 2005 inderdaad alweer. Ben toen in Enschede (eerste speelronde, USA - Argentinië en Duitsland - Egypte) geweest en in Utrecht bij de 3-4e plaats en finale. En ik dacht nog ergens, maar dat weet ik niet meer. Verschillende leuke topvoetballers gezien, zeker als je enkele namen zo terug leest. Oberman inderdaad, die was ook beestachtig goed toen. Allemaal aan het begin van hun carriere en nu zijn ze van enkele al over en zo goed als klaar. Wat gaat de tijd hard. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldkampioenschap_voetbal_onder_20_-_2005
×
×
 • Create New...