Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by GAE EAGLES

 1. Ik laat het aan mij voorbij gaan, heb voor het eerst sinds CM01/02 geen FM gekocht en heb toevallig net vanmiddag voor het eerste sinds 4-5 maand weer FM 21 opgestart.
 2. Lekker potje tussen Price en Huybrechts.
 3. Ja, die hebben dat sinds dit seizoen niet meer. Is inderdaad naar ViaPlay, maar die bieden het nu op YouTube aan om de Nederlandse markt tegemoet te komen omdat het nog niet beschikbaar is.
 4. Is ook speciaal voor Nederland😉 Maar nu niet aan het kijken. Morgen de topper
 5. Hardnekkige geruchten dat Bruce Springsteen komende zomer weer in Europa gaat touren en dat er vanaf vrijdag kaarten voor Duitsland in de verkoop gaan. Dat wordt even kijken waar die gaat optreden en dan kaarten kopen. Eindelijk komt die weer deze kant op. Dat is al weer te lang geleden. Hopelijk zijn de geruchten op waarheid gebaseerd. Nog even afwachten
 6. Dat kan zeker, kijk bijna alle wedstrijden van 1. Fc Köln daar als ik tijd heb. En af en toe wat andere wedstrijden. Heel fijn dat ze dat zo doen
 7. Op YouTube, Bundesliga kanaal. Daar worden de wedstrijden live uitgezonden.
 8. Rag'n Bone Man - Human Coldplay - Fix You Bruce Springsteen - Trapped (live) Bruce Springsteen - Meeting across the River Bruce Springsteen - Jungleland Michael Kiwanuka - Cold little heart Live - Lightning crashes Paolo Nutini - Iron Sky Oasis - Wonderwall Johnny Cash - Hurt Ramses Shaffy - Laat me Queen & David Bowie - Under Pressure Animals - House of the rising sun Radiohead - Creep Nirvana - Coma as you are Kyteman - Sorry Bob Dylan - Hurricane Mumford & sons - The Cave Clarence Clemons & Jackson Browne - You're a friend of mine Novastar - Wrong Tim Akkerman - Dance tonight Gavin Mikhail - Overkill (acoustic) Mark Knopfler - Trapper Man Linkin Park - In the end Pink Floyd - Comfortably numb Thin Lizzy - Whisky in the jar Red Hot Chili Peppers - Road trippin Monkees - I'm a believer Phil Collins - In the air tonight Matt Andersen - Broken man Cranberries - Zombie Volbeat - Sad man's tongue Chris Stapleton - Tennessee Whisky Radiohead - Street spirit (fade out) Liam Gallagher - Wall of glass
 9. Dat kan ik alleen maar beamen, Heerlijke club met een hele fijne sfeer. En ga dan vooral in de zomer en pak dan de stad even mee. Parkeren nabij het stadion, tram pakken naar de stad en dan daar een terrasje pakken bij de Rijn. Echt genieten of een van de supporterscafe's dicht bij het stadion. Wordt tijd dat ik weer eens ga. En het was voor de tv ook weer genieten inderdaad.
 10. Zal Schreuder in de rust al weer opstappen?
 11. Vd Beek veranderd het spel wel. Ik kijk eigenlijk nooit naar Engels voetbal, maar vandaag eindelijk eens tijd om te kijken. Wat een verschil tussen de eerste en 2e helft. Goed om te zien dat mede dankzij hem United wat beter aan voetballen komt en meer naar voren gaat.
 12. Geen nieuwe muziek, maar wel nieuw uitgebracht werk van Bruce Springsteen. No nukes concerts uit 1979 op dvd en cd. De beelden kwamen een tijdje terug bij Springsteen terecht en die heeft besloten om het te bewerken/herstellen en uit te brengen. Dat wordt weer genieten.
 13. Ook nu staat ze weer goed te gooien, ook al bakt Suljovic er geen zak van. Mooi om te zien hoe onverstoord ze is en gewoon haar ding doet en dat goed doet.
 14. Hier in de regio zijn de laatste jaren ook veel clubs naar de zaterdag gegaan. Die stromen lekker in de 4e klasse in, waar wij altijd in zaten te strijden voor promotie. Iets wat gelukkig een paar jaar terug is gelukt. Maar dat heeft veel moeite gekost doordat er veel sterkere clubs van de zondag bij kwamen die dan meteen door gingen naar de 3e klasse. En dat zie je nog steeds gebeuren. Al ging dat knvb dat volgens mij vanaf komend seizoen al veranderen zodat ze op hun niveau instromen en niet fluitend kampioen worden in de laagste klasse.
 15. Haha, heerlijk die Sherrock. 3-1 achter en 5-3 winnen met 170 als winner.
 16. Jammer, die had nog wel even mogen blijven van mij. Deed het net zo goed 🤣
 17. Wederom een makkie... waar gaat die heen. Echt ongekend wat er allemaal gebeurd dit seizoen ( en ook het vorige)
 18. Gisteren mijn 2e wedstrijd van het seizoen gegooid. Met 7-2 gewonnen, dat hadden we ook wel even nodig het ging nog niet zo goed tot op heden. Mijn eigen singel weer gewonnen net als de vorige wedstrijd. Dit keer met 2-0 voor, 2-2 en toch nog gewonnen. Vorige keer stond ik 2-0 achter en won ik hem nog. Zat er gisteren voor mijn doen echt lekker in. Hopelijk kan ik dat vast houden de komende wedstrijden.
 19. Ja zeker. En daar hebben we er al een paar van gehad dit seizoen. Heracles thuis en Vitesse uit om mee te beginnen.
 20. Er zit in beide wel een nieuwe kruisband, alleen was er bij links iets meer schade ontstaan dan alleen de kruisband zelf. Die is nooit helemaal hersteld, maar ik heb er in het dagelijkse leven geen last van. Enkel als ik teveel heb gedaan of te lang gestaan heb.
 21. Gisteren voor het eerst in 7 jaar weer gevoetbald. En ik moet zeggen, dat viel niet mee. Ruim 7 jaar geleden voor de 2e keer mijn kruisband gescheurd, beide knieën 1 keer. Een oud teamgenoot van mij heeft 50 jaar gevoetbald en daar werd afscheid van genomen. 2x een half uur met allerlei oud voetballers van diverse leeftijden van 30 tot 75. Leuk om weer even op het veld te staan, zelf een kwartier tot 20 minuten meegedaan en dat was meer dan genoeg. Stond op het middenveld dus veel sjouwen over en weer. Conditioneel kon ik niet meer en ook mijn knie begon ik wat te voelen dus er toen maar weer uitgegaan. Het begint wel te kriebelen om misschien nog wat te gaan doen, maar het is verstandiger om het niet te gaan doen voor mijn knie. Dus dan houden we het maar bij 1 keer.
×
×
 • Create New...