Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  10,544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by GAE EAGLES

 1. Helaas na een paar dagen de koppositie moeten laten lopen. Maar het toernooi is nog lang niet voorbij.
 2. Veel winnaars goed dat helpt een stuk. Gewoon rustig door blijven gaan en kijken hoe ver we komen.
 3. GAE EAGLES

  FM Café

  Deze man is gewoon cheaten. Wat een baas als vooruitgeschoven spelmaker aanvallend. Wat een assists en maakt ook nog eens de nodige doelpunten. Hij kan de ballen ook wel kwijt voor hem overigens met Fati, Moukoko en Demir. Dit team is sowieso echt heel erg goed en jong. Met Ajax spelen is veel te makkelijk eigenlijk, snel resultaat en daardoor komt het geld binnen en heb ik mooie transfers kunnen doen. En in de eigen jeugd zitten natuurlijk al een paar pareltjes.
 4. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Dat nieuwe tenue van Barcelona.... wie dat bedacht heeft is niet goed. Ziet er niet uit
 5. En dit helpt alleen maar mee. Ze krijgen alleen maar meer bekendheid hierdoor
 6. GAE EAGLES

  FM Café

  Ja, dat zou wel moeten. Hij zal zich het Ajax spel toch eigen moeten maken en dat gaat niet 1,2,3.
 7. GAE EAGLES

  FM Café

  Gebruik ik ook nooit. Even een toekomstige vervanger van Tadic in huis gehaald. Eigenlijk moet die natuurlijk meteen spelen, maar een 34 jarige Tadic is nog steeds zo goed. Al denk ik dat het einde nu wel in zicht is. Heb sowieso een heerlijk team staan, zeker in aanvallend opzicht. Vanaf nu even richten op defensieve versterkingen. Even lekker een keer met geld gesmeten omdat het kan.
 8. Ja, dat kan zomaar. Ik hoop van niet, maar kan er nu nog niets zinnigs over zeggen. Laat ze eerst de selectie maar wat versterken. Dan kunnen we een beetje zien waar we staan.
 9. Kunnen we mooi als koploper de competitie beginnen 🤣
 10. GAE EAGLES

  FM Café

  Lucratief zomertje geweest. Verder niets terug gehaald en wat jeugd doorgeschoven. Dit is mijn eerste elftal op dit moment, niet heel erg breed. Maar als het moet pakken we wat jeugdspelers erbij zoals het hoort bij Ajax.
 11. Trainer nog niet bekend toch? Aangezien Jurjus weer terug is op het oude nest. Na De Graafschap ook niets meer waargemaakt. Had ik wel meer van verwacht. Was echt een goede keeper destijds
 12. GAE EAGLES

  FM Café

  Het wordt nog mooier, haha CL gewonnen overigens
 13. GAE EAGLES

  FM Café

  Ja dat vind ik ook. Al zie ik hem het Nederlands elftal wel halen als hij zich blijft ontwikkelen en binnen 2 jaar in het eerste van Ajax staat. Hij heeft alles mee om dat te halen. Maar voor nu vind ik het wat voorbarig om hem zo goed te maken.
 14. De eigenaar van Emmen betaald die 2 spelers toch? tenminste dat dacht ik. Maar inderdaad, dan hebben ze een best team staan als ook die jongens blijven.
 15. GAE EAGLES

  FM Café

  Ze hebben Gorter ook wel een stuk beter gemaakt trouwens in de laatste update. Moest natuurlijk wel beter worden, maar weet niet of dit helemaal reëel is. Had hem na seizoen 1 overgenomen, ook omdat Onana die schorsing had staan. Is gewoon basiskeeper, ga Onana verkopen. Maar inmiddels is die ook keeper van Oranje geworden.
 16. Zou wel mooi zijn als hij nog een jaartje bij jullie wil spelen. Lekker thuis in Hummelo wonen en voetballen bij De Graafschap. Spelen toch veel op de helft van de tegenstander, dus dan moet hij het verschil in de 16 wel kunnen maken. Ja, nu zullen de spelers wel snel volgen. Misschien nog wat van Jong PSV?
 17. Ja, begrijp ik. Als het tussen die 2 gaat had ik denk ik ook voor Uneken gekozen. Kijken wat die kan doen. Thijmen van Wissing van RTV Oost meldde overigens dat Hendriks naar jullie gaat voor het waard is. Die heeft wel vaker dingen mis haha. Denk dat ze nog wel even wachten met een spits aantrekken aangezien ze eerst met Huntelaar gaan praten. Anders heb je er meer dan genoeg, zeker omdat ze Gravenberch ook al hebben gehaald.
 18. Zou ik nou niet meteen enthousiast van worden, maar wat heeft Kees van Wonderen voor Eagles gepresenteerd. Ook niets, al zat die natuurlijk wel als assistent bij Oranje. Maar verder ook niet. Maar op voorhand had ik wel een andere naam (grotere) verwacht.
 19. Ik vind 5 ton (volgens transfermarkt) als transfersom voor De Rooij best veel geld, zeker voor een club uit de KKD. Daarnaast zullen Jansen, Haye, Bilate, Immers, Maatsen, Malone, Kali en Rutten wel een bovengemiddeld salaris ontvangen ten opzichte van menig club uit de KKD. Denk wel dat ze uiteindelijk veel geld in de selectie hebben gestopt om te promoveren. Maar dat er op bestuurlijk vlak dingen misgaan is natuurlijk wel langer bekend. Zoals je al zegt, zolang dat niet veranderd dan wordt het lastig om wat te presteren.
 20. GAE EAGLES

  FM Café

  Nee, staat even op een laag pitje. Speel sowieso niet veel meer de afgelopen weken. Succes, leuke club waarmee je veel kan bereiken. Ga je met eigen jeugd spelen?
 21. Ja dat denk ik ook. Van Wonderen heeft dit seizoen aangetoond een team te kunnen smeden. Dus ben er niet bang voor. 3 goede spitsen is misschien iets teveel van het goede. Tenzij je er met 2 gaat spelen.
 22. Hele wedstrijd geen bal goed raken of überhaupt een bal raken en dan 2 goals maken. Ook een kwaliteit.
×
×
 • Create New...