Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  10,131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by GAE EAGLES

 1. Degradatie zit er zeker in. Beker is geen optie gezien wij altijd Feyenoord loten de laatste jaren haha Ja dat was dit seizoen al heel dichtbij. We gaan het zien. Hopelijk mogen we binnenkort sowieso weer een keer gaan.
 2. Begrijp dat die namen je niet veel zeggen. Zo bekend zijn ze niet bij het grote publiek. Dan moeten jullie degraderen denk ik. Anders gaat het nog wel even duren ben ik bang. Of een keer in de beker.
 3. GAE EAGLES

  FM-Café

  Laten we die van Feyenoord maar accepteren en de rest weigeren Lucas Biglia mag vertrekken, maar we gaan natuurlijk geen 4 miljoen blijven betalen omdat meneer zo graag wil vertrekken. Hij mag gaan kiezen tussen Lokomotiv Moscow of Wolves.
 4. GAE EAGLES

  FM-Café

  Mooie uitdaging om met weinig geld te presteren.
 5. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ik ga het eens over een andere boeg gooien en beginnen met AC Milan. Daar wil ik weer de grote club van weleer neerzetten en wat gaan verjongen (iets waar ze zelf ook mee bezig zijn). Tot de winter zullen er nog geen transfers plaats vinden omdat ik dat heb uitgesloten. De tactiek zal ook voor mij nieuw zijn, iets waarmee ik nooit eerder heb gespeeld.
 6. Mooi aantal. Nu nog promoveren ten koste van een vvv ofzo. Dan moet er nog heel wat gaan gebeuren op het gebied van transfers. Er staat nu echt een team van niets. Gorter is een zeer talentvolle doelman die nu zijn kans krijgt. Veldmate en Beukema is prima centraal achterin. Droste op rechtsback komt terug van een kruisbandblessure. Middenveld hebben we Corbos en Brouwers (van Den Bosch) En voorin Van Kippersluis en Rabillard. Berden gaat dan nog en Edharchouri (uit de jeugd) Verder moet er nog heel wat bij, want hiermee haal he de playoffs misschien net met veel moeite. Maar er is nog tijd zat.
 7. @spaansetukker dat zijn de fijnste 😉 Hopelijk hebben we de weg omhoog ingezet.
 8. Eindelijk weer gewonnen, gaat nog een lastig seizoen worden. Al staat alles onderin nog wel dicht bij elkaar. In de beker mogen wel wat spelers rust krijgen, competitie is belangrijker.
 9. 4-4. Eindelijk weer een puntje. Maar verder is het nog niet wat.
 10. Eindelijk weer gewonnen. Nu hopen dit weer door te trekken en wat meer punten te sprokkelen
 11. Na 2 nederlagen nu maar rechtzetten lijkt me. Az moet te doen zijn 😅
 12. Ik heb in de eerste wedstrijd van het seizoen iedereen zand in de ogen gestrooid, inclusief mijzelf. Alweer verloren, wat een drama.
 13. Heerlijk begin... 6-0 overwinning op VVV.
 14. Aan het scorend vermogen is goed gewerkt deze voorbereiding, maar of we getest zijn.... ik betwijfel het. Maar vertrouwen zal er wel zijn mag ik aannemen.
 15. GAE EAGLES

  FM-Café

  Eerste seizoen in Hongarije, het was een succes. Slechts 4 ''aankopen'' gedaan, maar de selectie was al redelijk op orde. Met de winst in de competitie en tweede in de beker hebben we het boven verwachting gedaan. Nu kunnen we verder bouwen aan een topteam en alles doorontwikkelen tot het beste van Hongarije en ver daar buiten. Uitgaande transfers Vanecek was als diepe spits een fijne afmaker, waar Van Nieff zijn voorzet goed op kwijt kon. Dit kon hij echter ook een stap verder door de bal bij de tweede paal te leggen op de vaak goed inlopende Slagveer. Die met 17 doelpunten van grote waarde was voor het team. Maar op vanaf het middenveld werd er genoeg gescoord en kwamen de assists geregeld, zeker Favorov was daarin vaak bepalend. Al met al hebben we een heel goed seizoen gedraaid met veel doelpunten en mooi voetbal. Hopelijk kunnen we dat komend seizoen herhalen en wie weet kunnen we stunten door de groepsfase van de Champions League te halen. Veel individuele prijzen voor mijn spelers en mijzelf.
 16. Dan zijn ze van binnen in ieder geval allemaal schoon, dat scheelt weer en een paar kilo lichter. Geen probleem hoor, als ze zich maar vermaken in Hongkong.
 17. Sparta Rotterdam @GAE EAGLES 6/7/2019 King Fung - Sparta Rotterdam 9/7/2019 All Black - Sparta Rotterdam 11/7/2019 Wing Yee - Sparta Rotterdam 20/7/2019 KSK Hasselt - Sparta Rotterdam 27/7/2019 Sparta Rotterdam - Brescia Van de eerste clubs nooit gehoord, maar blijkbaar gaan we op tour naar Hongkong.
 18. Slechter kan het niet worden😉
 19. GAE EAGLES

  FM-Café

  Het is spannend aan kop, jammer dat alleen Videoton te sterk voor ons is. Dan heb je op twee na alles gewonnen en sta je nog maar 3e.
 20. GAE EAGLES

  FM-Café

  Altijd fijn als je een linksback hebt die een geweldige voorzet, vrije trap en corner in huis heeft. Daar ga ik nog heel veel plezier aan beleven op dit niveau.
 21. GAE EAGLES

  FM-Café

  Is/was mijn satellietclub bij Sparta, dus vanuit daar dat ik ze een beetje heb gevolgd in die game. En het is natuurlijk leuk om de nieuwe ster van Hongarije uit de club te krijgen die vernoemd is naar een van de grootste sterren uit de Hongaarse voetbalgeschiedenis.
 22. GAE EAGLES

  FM-Café

  Puskás akadémia is het geworden.
 23. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ik wordt zelden ontslagen, maar deze had ik nog nooit eerder gezien.
 24. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ontslagen in Schotland omdat ik een speler niet heb ontslagen, terwijl ik dat blijkbaar had belooft aan het bestuur. Nu maar op zoek naar iets nieuws, maar dat blijft altijd lastig.
×
×
 • Create New...