Spring naar bijdragen

GAE EAGLES

Leden
 • Aantal bijdragen

  9408
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Good

Over GAE EAGLES

 • Rang
  EAGLES TILL I DIE
 • Verjaardag 20-10-1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ik mag niet klagen inderdaad. Mijn team zit vol met talent en dan komen er daarvan ook nog eens veel uit mijn eigen jeugdopleiding.
 2. GAE EAGLES

  [FM19] Future screenshots

  Beide hebben in het begin van hun carrière inderdaad niet veel gespeeld, dus zullen als ze aan spelen toekomen beter worden dan dat ze nu zijn. Proper heeft redelijk wat gespeeld en zich ontwikkeld. Denk dat je er in de toekomst zeker wat aan hebt, aan alle 3 dan.
 3. GAE EAGLES

  [FM19] Future screenshots

 4. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dit belooft nog wat voor de toekomst, de nieuwe Virgil van Dijk. Hij is op dit moment mijn 4e centrale verdediger, dus als er wat is met een van de eerste 3 dan is hij aan de beurt. Misschien wat meer invalbeurten geven als de stand het toelaat.
 5. GAE EAGLES

  Nederlandse Eerste Divisie Topic #5

  Ja die actie van VD Berg inderdaad. Hoe makkelijk hij erdoor loopt zonder dat iemand ook masr iets doet. De haat naar hem is er idd bijna niet meer, was in het verleden wel anders. Aan die kan zit inderdaad bijzonder volk, zeker het vak naast het uitvak. Gebeurd altijd wel wat.
 6. GAE EAGLES

  Nederlandse Eerste Divisie Topic #5

  Zeker onnodig puntenverlies. Na de 2-0 moet je hem afmaken. Zoveel mogelijkheden gehad om te scoren. Dan een terechte penalty tegen. Wat slap verdedigen bij de goal van VD Berg, en daar gaat Verhulst ook niet vrij uit. En die 2e penalty slaat helemaal nergens op, dat was echt niets. Dan had je hem op het eind ook moeten geven aan ons. De sfeer was gisteren redelijk goed inderdaad, maar kan nog stukken beter.
 7. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ow dat is inderdaad jammer dat je de editor nodig hebt om talent te regelen.
 8. GAE EAGLES

  FM-Café

  Zo zie je maar wat een paar slechte lichtingen doet, zeker met zo'n land. Komt er nu al weer wat aan? of is het nog steeds slecht gesteld met de jeugd?
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  1 voordeel, je kan binnenkort alleen nog maar omhoog kijken
 10. GAE EAGLES

  FM-Café

  Op een of andere manier lukt het niet om elke wedstrijd het stadion vol te krijgen. Alleen als ik het zo terugkijk gaat het voornamelijk om uitsupporters die niet komen. Het zijn inderdaad enorme bedragen die uitgekeerd worden, slaat nergens op, Maar blijkbaar gaat dat zo tegenwoordig.
 11. GAE EAGLES

  FM-Café

  Blijf ook wel spelen, dat komt wel goed. Zit nu in 2030 ondertussen en in Nederland veruit de beste en Europees doen we heel erg leuk mee, net de CL gewonnen. Goede hoop dat het snel komt.
 12. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ja, die zijn we zeker ontgroeid, maar ik kan het blijven vragen het bestuur wil er niets van weten. Ze vinden dat ik meer supporters moet trekken. Heb 11500 plaatsen en gemiddeld zitten we op 11389 per seizoen. En een keerzijde van al dit succes en geld dat het oplevert, je moet zoveel afdragen aan de belasting en het bestuur. Dankzij mij worden ze miljonair maar een nieuw stadion kan er niet vanaf.
 13. GAE EAGLES

  FM-Café

  We hebben echt een wereldseizoen achter de rug, veel records gebroken in eigen land en de Champions League gewonnen voor de eerste keer. Financieel is er niets aan de hand, zeker na dit seizoen. 3 spelers voor bijna 200 miljoen verkocht wat wel heel erg lekker was ondanks dat het toppers waren en 2 uit de eigen opleiding kwamen. Alleen nu nog een keer het stadion uitbreiden of nieuw bouwen. Uitbreiden zit er niet in, want we zitten aan de limiet. Alleen wil het bestuur er niet aan helaas.
 14. GAE EAGLES

  Ik speel nu tegen...

  Redelijk terechte overwinning, alleen wordt er over het algemeen in dit soort wedstrijden niet heel veel gescoord op vandaag na.
 15. GAE EAGLES

  Tactieken

  Leuk om te lezen @Nom de Guerre Leuk dat je zo op tactieken ingaat en ze ontleed.
×