Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20 2020

GAE EAGLES had the most liked content!

About GAE EAGLES

 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,718 profile views

GAE EAGLES's Achievements

951

Reputation

 1. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Haha, ja had gekund. Maar het is toch echt Dennis Hulshof met Marco Heering en Paul Bosvelt. De ooit zo befaamde rechterflank van Kowet met hun lange haren.
 2. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Dit is de inspiratie alleen dan net iets anders
 3. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Ja, die blauw/gele leek mij ook wel mooi. Maar deze heeft ook wel iets inderdaad. Ze zijn heel erg goed bezig qua Youtube en docu's, helaas is het brein achter de filmpjes en dergelijke in de zomer gestopt om voor zichzelf te gaan beginnen met tv zaken. Dat is wel heel erg zonde, maar Rocketboys die de filmpjes maken zitten er nog wel en wellicht dat die goed opgelet hebben de laatste jaren. Heb zelf geen idee van Stanno, weet alleen dat het een zijtak is van Hummel/Deventrade. Dus dat zal qua kwaliteit vast niet veel minder zijn.
 4. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en keepers shirt. Ontworpen door Bas Kuipers en Snelle, met een blik op het verleden. Keepersshirt is mooi, thuis shirt ook weinig mis mee, maar uit is wel wat wennen, maar heeft ook wel iets moois.
 5. Haha, klein ventje met zijn grote bek. Paar keer ontmoet rondom wedstrijden. Destijds nog wel regelmatig contact mee.
 6. Vandaag toch gelukt, 2 kaarten voor de Arena en 2 voor Düsseldorf. Nu nog bijna een jaar wachten, maar dat is niet anders.
 7. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Die zat eraan te komen. Mooie goal wel En achter, weer die rechtsback. Maar keepertje verwerkt de bal niet best.
 8. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Goede voorzet, het past allemaal precies.
 9. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Het hield inderdaad niet over, komen een paar keer goed weg met die ballen op de paal. Hopelijk kunnen ze het omdraaien. En daar heb je Kleijn, inderdaad voor Milambo.
 10. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Op KPN ook te volgen op kanaal 81
 11. Wat een gekloot met dat ticketmaster vanmorgen. Wou kaarten bestellen voor Springsteen, verkoop begon om 10 uur. Dus kwart voor 10 ingelogd en in de wachtrij, 14000 man voor me, maar dat ging redelijk snel. Daarna weer even in de wacht en toen liep heel het systeem vast en kon niemand meer wat. Na 1,5 uur had ik er genoeg van, want ik had gewoon pauze genomen om het te regelen. Dus niet gelukt, hele verkoop gecanceld omdat het vast liep. Gaat het morgen om 11 uur weer beginnen. Maar kan het niet maken om dan weer zo lang pauze te nemen. Neem mijn laptop wel mee en kijk dan wel even of het lukt en sneller gaat. Vriend met wie ik ga kan morgen gelukkig wel inloggen wat die vandaag niet kon. Dus hopelijk komt het goed. Maar wat een gedoe vandaag.
 12. GAE EAGLES

  Jeugdvoetbal

  Finale tegen Frankrijk. Wat een lef om de beslissende zo te nemen.
 13. Dit zag je van ver aan komen, stelletje dwazen. Maar waar was de ME dan? die had je toch allang in de buurt van het uitvak moeten hebben.
×
×
 • Create New...