Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  9,857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

GAE EAGLES last won the day on September 4

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

161 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GAE EAGLES

  FM-Café

  Als je het op die manier speelt wel ja. Zo heb ik in het verleden ook wel eens gespeeld, maar het is maar net wat je leuk vind. Nu is de uitdaging wat groter om talent te vinden dan op die manier. Ik had toen bij Go Ahead Eagles al mijn elftallen vol met talent van over de hele wereld en wist van gekke geit niet meer wie ik nu moest opstellen en hoe ik ze tevreden moest houden. Ik had teveel goede spelers en talenten. Zat op ruim 130 spelers in mijn teams en verhuurd. Dan liever op mijn eigen manier alles afstruinen naar dat ene leuke talent en dan per ongeluk nog ergens een heel leuk tegen komen omdat je toevallig langs die club komt. Moriba is overigens heel erg lekker begonnen, zeker in de kwalificatie van de Champions League.
 2. GAE EAGLES

  FM-Café

  Precies dit, heerlijk om de wereld af te struinen naar talent. Dat vind ik ook het leukste om te doen. En dan op termijn je club naar je hand zetten. Of alleen maar eigen jeugd, of alleen binnenlandse spelers halen. Dat zijn op termijn meestal mijn doelen, nadat ik de club heb opgebouwd.
 3. Ja, dat gaat het zeker. Maar daar kom ik wel weer uit denk ik. En anders moet ik er in de winterstop maar 1 verkopen.
 4. Koste me slechts 6,25 miljoen omdat hij op de transferlijst stond bij Ajax. Kon ik niet laten lopen ondanks dat ik al zoveel goede spelers heb. Dan moet Teun Koopmeiners maar naar achteren.
 5. GAE EAGLES

  FM-Café

  Het moment dat je wist dat ging komen. Een mooi bod binnen gekregen op Stengs, heb het iets opgehoogd en geaccepteerd. Dit zijn de eventuele vervangers, waarbij Trincao afgelopen seizoen op links als winger speelde, maar op rechts als inside forward kan hij ook heel goed uit de voeten. Afgelopen seizoen goed voor 13 goals en 11 assists op links, waar Stengs er 11 om 11 had op rechts. Afgelopen seizoen gratis overgekomen, maar niet veel gespeeld afgelopen jaar. Denk dat ik hem nu als 2e man op rechts ga houden en niet verhuur. Sinds zijn komst ook niet heel erg veel gebruikt, maar de keren dat hij meedeed deed hij dat wel goed. Denk dat hij nu de kans krijgt, maar twijfel nog wel. Seizoen 1 basisspeler op links als inside forward, deed dat heel goed en scoorde veel en veel assists. Afgelopen jaar veel minder gespeeld door een sterke Trincao. Maar misschien komend jaar toch nog een kans geven. Afgelopen jaar verhuurd aan Excelsior en daar in de Eredivisie 18 keer gescoord, wel veel als spits gespeeld, maar kan prima op links uit de voeten. Mag nu als bankzitter zijn minuten gaan maken. Verhuurd geweest aan Heerenveen en zich daar goed ontwikkeld, nu op weg naar Vitesse op huurbasis. Maar wellicht dat ik hem toch nog hou. En tot slot nog Thiago Almada die daar uit de voeten kan, maar heb Foden niet meer op huurbasis dus de plek op 10 wordt voor hem. Tenzij ik op het eind toch nog Foden kan huren net als de afgelopen 2 jaar.
 6. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ja die kan wel eens in de buurt komen inderdaad. Moet even kijken hoe ik hem ga inpassen, maar dat die gaat spelen is duidelijk.
 7. GAE EAGLES

  FM-Café

  Het is nu inderdaad een wonderkind.
 8. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ja, ik verbaasde me er ook over. Daarom moest ik hem ook wel halen. Dit kan inderdaad wel eens een hele goede speler worden.
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  Deze kon ik niet laten lopen, stond voor 250k op de transferlijst. Koopje lijkt me zo
 10. GAE EAGLES

  FM-Café

  Kan kijken of dat helpt. Thanks
 11. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dat zou kunnen inderdaad. Hopen dat hij dit volgend seizoen weer kan evenaren. Vorig seizoen slechts 12 goals gemaakt en nu 32.
 12. GAE EAGLES

  FM-Café

  Nee, precies. 0-0 was niet genoeg, maar een tweede plaats is ook een prima plaats uiteindelijk. Boadu heeft een heerlijk seizoen gehad maar heeft ook enorm veel kansen gemist nog. Veel lange ballen achter de laatste lijn en dan 1 op 1 met de keeper, die miste hij geregeld. Neemt niet weg dat hij het heel goed heeft gedaan.
 13. GAE EAGLES

  FM-Café

  Helaas is het kampioenschap net aan ons voorbij gegaan. Voor het tweede jaar op rij 2e geworden, wat natuurlijk niet slecht is. In de Champions League was Benfica helaas te sterk voor ons, maar ze staan nu in de finale dus dat is totaal geen schande achteraf.
 14. GAE EAGLES

  FM-Café

  Spanning tot het laatste moment, Ajax en PSV moeten tegen elkaar en wij moeten tegen Heerenveen. Dus Ajax- PSV moet gelijk worden en wij moeten winnen.
 15. GAE EAGLES

  FM-Café

  Daar komt wel meer vandaan, Fedde de Jong heeft vorig seizoen als 16 jarige ook al een paar keer meegedaan, Meerdink staat inderdaad op mijn radar, Griffith kan ook wel wat. Barasi laat ik nog even in onder 19, heb met Boadu en Van Brederode nu 2 man bij het eerste, Druijff mag weg. En bij Jong dan Meerdink en Margaret die het goed doen. Dus met de toekomst zit het bij AZ wel goed.
×
×
 • Create New...