Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  10,254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

445 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GAE EAGLES

  FM Café

  Ik weet het niet zeker hoor, maar dit staat er bij hem, dus nam maar aan dat dat het was.
 2. GAE EAGLES

  FM Café

  Had ik net ook bij Eiting, die verwachte in de basis te staan de volgende wedstrijd omdat hij te weinig speeltijd krijgt in zijn ogen. Speelde in 8 van de 11 wedstrijden in de basis en de van de gemiste was hij er 2 geblesseerd en 1 nog niet fit. Dus een beetje raar. Mentorgroep laat ik door mijn assistent doen
 3. Enkele mooie transfers met Blackburn Rovers (seizoen 4, en seizoen 2 in de Premier League) Hiermee zijn we wel iets sterker geworden al blijft de kern vrij smal. Maar hier kunnen we mee verder werken en doorgroeien. Een klein beetje geld opgeraapt met wat wisselspelers of spelers uit de eigen jeugd die niet goed genoeg zijn.
 4. GAE EAGLES

  FM Café

  Dit zijn toch wel de leukere berichten voor een kleine club. Mede dankzij hem hebben we ons in ons eerste seizoen in de Premier League vrij eenvoudig weten te handhaven.
 5. Seizoen 3 met Blackburn Rovers en het eerste jaar in de Premier League. We hadden een paar mooie aankopen gedaan, alleen kregen mijn 2 Noren geen werkvergunning en mocht ik ze helaas niet gebruiken. Heb goede hoop dat zie die wel gaan krijgen in de toekomst en ons dan ook op het veld van waarde kunnen zijn. Echter zijn aanwinsten Veerman en Chong wel van grote waarde geweest dit jaar en heeft Birch zich in de jeugd goed ontwikkeld en maakt hij kans om volgend seizoen minuten te gaan maken in het eerste. Met een elfde plaats hebben we iedereen verbaa
 6. Dit zijn toch wel de fijnste overwinningen.
 7. Oefenwedstrijden maakt me niet veel uit. Maak er maar een mooi programma van. Stuk of 4 is prima. Programma in de Championship is al zwaar genoeg voor veel spelers.
 8. Kan me voorstellen dat je daar snel uitgekeken bent als je niet mag promoveren. Dan houdt het snel op.
 9. GAE EAGLES

  FM Café

  Topspits, scoorde meer dan de helft van het aantal doelpunten in de competitie en is daarmee mede verantwoordelijk voor een 2e plaats en directe promotie naar de Premier League. En vorig seizoen scoorde hij slechts 15 keer in een heel seizoen.
 10. Wel heel veel vrije trappen die op die manier worden afgekeurd, dat viel me wel op. Corners nog niet zozeer gemerkt.
 11. Doordat ik bij de Clash of the tactics gekoppeld werd aan Blackburn Rovers ben ik er ook maar mee begonnen om te kijken hoe de selectie daar is en welke tactiek ik kan gebruiken. Het eerste seizoen was een best aardig seizoen met een 7e plaats en afgelopen seizoen hebben we dat meer dan verbeterd met een 2e plaats achter de beste ploeg Leeds United. Die waren veel te sterk en hadden dan ook een veel te goede selectie voor de Championship. In de FA Cup hebben we ons ook goed laten zien door de halve finale te halen en slechts met 2-0 te verliezen van Manchest
 12. GAE EAGLES

  FM Café

  Ja zeker, moest toch even kijken wat voor spelers er daar lopen en wat voor tactiek ik daarbij kan gebruiken. En tot op heden bevalt het me daar prima dus blijf ik nog wel een tijdje spelen.
 13. GAE EAGLES

  FM Café

  Toch fijn dat je spits aan het scoren in geslagen, vorig seizoen in een heel seizoen Championship en beker 15 keer gescoord en dit seizoen staat de teller al op 17 in slechts 14 wedstrijden. Dat scheelt een paar plaatsen op de ranglijst.
 14. GAE EAGLES

  FM Café

  Kan ook met de beta versie te maken hebben natuurlijk. In de ED hebben ze dat ook, maar inderdaad na de winter. Dat zou je dan ook in Engeland verwachten als ze dat daar ook hebben. Niet dat het heel veel uitmaakt, je moet toch tegen iedereen 2 keer spelen.
 15. GAE EAGLES

  FM Café

  Het gaat heerlijk met Liverpool, maar daar gaat dit eigenlijk niet over. Ik zie net dat ik nu alweer tegen Chelsea, Manchester United en West Ham United moet spelen terwijl we nog niet eens rond zijn. Beetje raar schema.
×
×
 • Create New...