Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  11,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20 2020

GAE EAGLES had the most liked content!

About GAE EAGLES

 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,810 profile views

GAE EAGLES's Achievements

1.1k

Reputation

 1. Willumsson, Rommens en wellicht De Lange zullen ook nog wel vertrekken. Terwijl er voor O. Edvardsen en Deijl ook de nodige interesse is. En wellicht ook nog wat andere spelers. Je moet ze niet allemaal laten gaan
 2. Thanks, Een of ander opscuur Oostblokland zal wel mooi zijn. De vorige keer mochten wij helaas niet gaan.
 3. Wat een heerlijke treffer, die bal schiet je of raak of het stadion uit. Nu gaat hij heerlijk binnen.
 4. Pff, hou op schei uit. Wordt niet goed van die gek, hij kan echt goed voetballen maar het komt er niet meer uit. Alleen gisteren bij de goal deed hij wat goed. Moet gewoon op zijn poten blijven staan en niet elke keer naar het gras gaan als er niets gebeurd. Terecht dat hij nooit meer wat mee krijgt, dat heeft hij over zichzelf afgeroepen. Hij moet gewoon weer normaal doen en zich gaan richten op voetballen. Nu ook weer een interview gegeven wat nergens op slaat, omdat er werd geapplaudisseerd toen hij werd gewisseld. Iedereen in Deventer is wel klaar met dit gedrag op het veld. Van mij mag hij lekker gaan deze zomer als hij zo blijft doen, dan heb je er niets meer aan.
 5. Vraag 5: Wie is de meest unieke speler die voor jouw favoriete club gespeeld heeft en wie is de meest unieke speler die jij hebt zien spelen? Meest unieke bij mijn club, Quincy Promes (Wat een talent was dat en mede dankzij hem gepromoveerd), Willum Thor Willumsson (Veel te goed voor ons, wat een voetballer), maar denk toch wel Orlando Smeekes. Die man had alles, snelheid, goed schot, goede voorzet en agressie in de positieve zin van het woord. Helaas is het maar bij 1 seizoen gebleven en is zijn carrière daarna niet meer geworden wat het had kunnen zijn. En meest unieke ooit, Leonel Messi voordat hij echt doorbrak, bij het WK onder 20 in Nederland. Heb hem toen 2x zien spelen. En 2 jaar later het andere nieuwe wereldwonder Freddy Adu. Maar ook Lukas Podolski vaak zien spelen bij 1.FC Köln. Het blijft lastig kiezen allemaal.
 6. Ja, als neutrale toeschouwer verwacht je wel meer. Maar elk jaar valt die tegen inderdaad. Dit keer was het ook vanaf de tribune niet om aan te zien. Sfeer was mede door het ontbreken van het uitvak ook heel matig. Leek weer alsof we een paar jaar terug in de tijd gingen toen we nog onderin de KKD speelden.
 7. Girona op 0-1 achterstand. Zetten ze even aan en in 9 minuten staan ze 3-1 voor, hattrick van Dovbyk
 8. GAE EAGLES

  FM Café

  Nog weinig veranderd zie ik, of het zit gewoon mee.
 9. GAE EAGLES

  FM Café

  Ik ben er weer ingetrapt na bijna 2 jaar zonder FM. Eens kijken of ik het nog kan, dat zal het probleem vast niet zijn. Dus Eagles weer naar de top brengen moet het doel zijn
 10. Dat zou best kunnen, dat weet ik niet. Ben er 1 keer geweest en toen waren we met 25-30 man die kant op en was het geen probleem.
 11. Ah zo, nice. Maar als het zo door blijft gaan dan moeten we ook naar de playoffs gaan kijken. Dat kan best dit seizoen als ze het vast weten te houden. Tegen Almere was het ook niet best inderdaad, maar verliezen doen ze dan ook niet. Het zit verdedigend ondertussen ook wel goed in elkaar, geven niet heel veel weg. En anders staat De Lange er ook nog. Naar onderen kijken hoeft denk ik niet meer, nog 5 keer winnen en we zijn wel veilig. Dus gewoon zo doorgaan en het komt helemaal goed met hopelijk een mooi toetje.
 12. Ik ben het helemaal met je eens. Wat er dit seizoen gebeurd bij ons is niet normaal. En thuis kunnen we (bijna) iedereen hebben. Uit loopt het voor geen ene meter, al moet je wel in gedachten houden dat we AZ, PSV, Feyenoord en Pec (toch een wedstrijd opzich) al hebben gehad. Maar gisteren was echt heel erg slecht van ons, maar gelukkig winnen wij hem. Die gunfactor hoeft niet zo nodig, dat zijn wij niet gewend en willen wij ook niet. Maar het is nu eenmaal zo door alles wat er rondom de club gebeurd en zeker in thuiswedstrijden. Laat ins maar weer lekker ons eigen clubje zijn en niet van het land😉 al die aandacht is leuk, maar hoeft niet zo nodig in Deventer.
 13. Dat was toen ook, ze bestonden die week 120 jaar en pakte daarvoor groots uit en dan ook nog promotie. Het was dubbel op, echt geweldig.
×
×
 • Create New...