Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20 2020

GAE EAGLES had the most liked content!

About GAE EAGLES

 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,794 profile views

GAE EAGLES's Achievements

958

Reputation

 1. Deze gisteren binnen gekregen. De rest van de avond maar draaien.
 2. Ja, uiteindelijk wel terecht. En inderdaad niet echt kansen gehad. Dat hadden er wel meer moeten zijn met dat overwicht in de eerste helft. Maar uiteindelijk een prima eerste seizoenshelft gedraaid nadat de eerste 5 wedstrijden werden verloren.
 3. Ik zag tijdens de wedstrijd de beelden van iemand voor mij en het leek mij ook duidelijk een penalty. En waarom er dan zolang naar gekeken moet worden is mij sowieso een raadsel. Maar wat geven wij het weg, eerste helft zoveel beter en de 2e helft is alles weg. Onbegrijpelijk.
 4. Heel wat uren gespeeld destijds. Mooi spel
 5. Lekker scoreboordjournalistiek Maar hij gaat nog wel voor meer doelpunten zorgen, scoorde in Noorwegen vaak net onder de 10 doelpunten. Dan kan hij er in Nederland wel meer maken met al die slechte verdedigers hier. Daar had hij ook vaak van dit soort doelpunten (in de filmpjes die ik van hem had gezien voor hij kwam).
 6. Alleen omdat hij 2x scoort? Verder heeft hij niet veel gedaan gisteren. Viel allemaal een beetje tegen gisteren, maar door hard te werken en een nog slechter Emmen toch gewonnen.
 7. Wat staat dat Utrecht tactisch slecht, hele middenveld wordt overlopen. Brouwers staat constant tegen 2/3 man. Je hebt een groepje verdedigers en een groep aanvallers en daartussen Brouwers. Boussaid veel te aanvallend en dan nog 3 spitsen ervoor die het liefst ook allemaal centraal staan. Dan kan je toch nooit winnen
 8. Die zijn er zeker Ik zou het wel tof vinden als hij bij AZ komt te spelen. Daar is rechtsvoor nog wel een plekje over voor hem. Dat heeft die wel afgedwongen afgelopen seizoen. Wat een topper. Zo jammer voor hem dat hij geen kans krijgt bij Bilbao om zich te laten zien. Dat is zijn grote droom.
 9. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Haha, ja had gekund. Maar het is toch echt Dennis Hulshof met Marco Heering en Paul Bosvelt. De ooit zo befaamde rechterflank van Kowet met hun lange haren.
 10. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Dit is de inspiratie alleen dan net iets anders
 11. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Ja, die blauw/gele leek mij ook wel mooi. Maar deze heeft ook wel iets inderdaad. Ze zijn heel erg goed bezig qua Youtube en docu's, helaas is het brein achter de filmpjes en dergelijke in de zomer gestopt om voor zichzelf te gaan beginnen met tv zaken. Dat is wel heel erg zonde, maar Rocketboys die de filmpjes maken zitten er nog wel en wellicht dat die goed opgelet hebben de laatste jaren. Heb zelf geen idee van Stanno, weet alleen dat het een zijtak is van Hummel/Deventrade. Dus dat zal qua kwaliteit vast niet veel minder zijn.
 12. GAE EAGLES

  Nieuwe shirts

  Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en keepers shirt. Ontworpen door Bas Kuipers en Snelle, met een blik op het verleden. Keepersshirt is mooi, thuis shirt ook weinig mis mee, maar uit is wel wat wennen, maar heeft ook wel iets moois.
 13. Haha, klein ventje met zijn grote bek. Paar keer ontmoet rondom wedstrijden. Destijds nog wel regelmatig contact mee.
 14. Vandaag toch gelukt, 2 kaarten voor de Arena en 2 voor Düsseldorf. Nu nog bijna een jaar wachten, maar dat is niet anders.
×
×
 • Create New...