Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  9,926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

GAE EAGLES last won the day on September 4 2019

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GAE EAGLES

  FM-Café

  Wat een held is het ook, jammer dat het sinds zijn terugkeer niet meer zo goed loopt met hem (en het team). Maar in Keulen is het een grote man. Wat heerlijke wedstrijden van hem gezien bij die Geißbocken net als eerder Podolski en Novakovic. Ben overigens heel erg tevreden over mijn team en het talent in de groep. Elk jaar een aankoop of 4, vooral talent. Probeer niet te huren, of hij moet de kwaliteiten van Rodrygo hebben. Dat is buitencategorie die ik nooit kan halen.
 2. GAE EAGLES

  FM-Café

  Wat een heerlijk seizoen hebben we gedraaid, het eerste seizoen werden we 11e, het afgelopen jaar 10e en nu 6e. Daardoor Europees voetbal gehaald. Dat is wel een opsteker, nu kunnen we financieel misschien een stap zetten ondanks dat het Europa League is. We hebben een relatief kleine selectie gebruikt om dit succes te halen. Grote man was natuurlijk topscoorder Rodrygo die gehuurd was van Real Madrid. Hopelijk kunnen we komend jaar nog een jaar over hem beschikken. Dat scheelt heel erg veel en hij vormde een goed koppel met Sontje Hansen. Maar ook talent Jan Thielmann heeft een goed seizoen gedraaid als vleugelspeler en achterin was Bella-Kotchap een slot op de deur. Good-old Jonas Hector de regisseur op het middenveld met breker Ozcan naast zich. De oudere spelers onderin de lijst mogen komend seizoen allemaal vertrekken als er een bod komt, zei voegen niet veel meer toe aan dit team, maar waren in het verleden wel belangrijk voor de ploeg.
 3. GAE EAGLES

  FM-Café

  Hoelang gaat het nog duren voordat meneer gaat zeuren dat hij te weinig speelt?? Hoewel ik net dit bericht kreeg denk ik dat dat niet zo lang meer gaat duren. Bij zijn vorm kon ik zelf zijn laatste minuut niet meer terugzien. Laatste wedstrijd die ik kon zien was 4 december. En hij is niet geblesseerd geweest.
 4. Spanning ten top in de top van de competitie. Europees voetbal halen moet lukken, en met wat geluk zit zelfs het kampioenschap erin. Dat zou helemaal een topprestatie zijn, al is dat het hele seizoen al natuurlijk.
 5. De tactiek iets aanvallender gezet en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Al krijgen we nog wel wat teveel doelpunten tegen. Maar we scoren ook veel.
 6. Eerste wedstrijd van het seizoen goed begonnen. Rodrygo gehuurd, die is wel fijn begonnen met 3 assists. EnThielmann heeft er als amr al 5 in 2 wedstrijden inliggen met de DFB-Pokal erbij.
 7. GAE EAGLES

  FM-Café

  Nadat we afgelopen seizoen 11e waren geworden hebben we het dit jaar iets beter gedaan, 10e namelijk. Het valt nog niet mee, maar omdat er financieel niet veel te besteden is zal dat ook nog niet snel veranderen. Mede daardoor hebben we afgelopen seizoen wat jeugd ingepast zodat we op termijn kunnen groeien. Daarnaast hebben we dit seizoen wederom de halve finale van de DFB-Pokal gehaald, maar werden we uitgeschakeld door de latere kampioen RB Leipzig. Door de huidige staat van de financiën zullen we dit jaar niet veel gaan doen op de transfermarkt, tenzij er iets leuks op de transferlijst komt te staan. Tot nu toe komen alleen Jesus Vallejo en Felix Passlack transfervrij over.
 8. Wat een heerlijke start van de competitie zeg. Even wat updates gemist, maar je doet het uitstekend. Mooi om te zien dat je slechts een paar spelers hebt gehaald en dat je ook geen rare buitenlandse spelers hebt gehaald, maar de jeugd daar ook de kans geeft. Ga vooral zo door.
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  Bayern was niet zo blij dat e geen kampioen zijn geworden. Dus even de transfermarkt op dachten ze. Waaronder 2 jonge spelers van 15 jaar voor redelijk wat geld.
 10. Jammer dat je de finale net niet wist te winnen. Maar wat een heerlijk seizoen heb je gehad.
 11. GAE EAGLES

  FM-Café

  Transfersperiode voor seizoen 2 achter de rug, een paar mooie transfers gedaan. Kennedy als backup gehaald, kan aan de hele linkerkant uit de voeten en als hangende rechtsbuiten. Gebhardt voor de onder 19 gehaald, talentvolle keeper. Mai stond op de transferlijst en kan als backup gaan dienen en heeft de potentie om basisspeler te worden. Plogman kwam ook op de transferlijst terecht en een goede talentvolle 2e keeper kon ik wel gebruiken, ik had geen 2e keeper meer na het vertrek van Bailly Wijndal kon ik eerder al halen, maar toen kostte hij 2x zoveel en vroeg hij 2,3 miljoen salaris. Nu kwam hij op de transferlijst en kon ik hem goedkoper halen en is zijn salaris een heel stuk minder. Hij zal met Jannes Horn moeten strijden om een basisplaats. Almada kon ik redelijk goedkoop halen en zal zijn minuten gaan maken dit jaar. Is natuurlijk een groot talent. Bella-Kotchap zat ik ook al een tijdje achteraan, maar was onhaalbaar. Tot hij op de slotdag op de transferlijst werd gezet. Toen moest ik wel mijn geld uitgeven. Die gaat ons beter maken.
 12. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ondanks financieel moeilijke tijden het stadion gekocht. Koste me hiervoor 5 miljoen per jaar. Nu kost het meer, namelijk een lening van 108 miljoen, waardoor ik tot 2045 maandelijks een bedrag van 625.000 moet aftikken. Hopelijk levert een eigen stadion me wel meer op op wedstrijddagen. We gaan het zien en anders moet ik mijn inkomsten op een andere manier gaan verhogen.
 13. GAE EAGLES

  FM-Café

  Seizoen 1 was in de top een spannende competitie, met 4 ploegen die het elkaar lastig maken. Het is totaal verschoven de laatste weken met als eindelijke kampioen Borussia Dortmund. Zelf zijn we knap als 11e geëindigd, hopelijk kunnen we dat volgend jaar weer voor elkaar krijgen en vanuit daar groeien. Maar ik ben zeer tevreden over dit seizoen. Daarnaast ook nog de halve finale van de DFB-Pokal gehaald, maar door Hoffenheim uitgeschakeld.
 14. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dat ga ik dan ook proberen, al zal dat nog een lange weg zijn. Er is geen geld beschikbaar, dat moet ik eerst op zien te lossen. Dus even kijken waar de grootste kostenpost zit, er verdwijnt elke maand veel geld. Daarna kan ik rustig doorstoten naar de top.
 15. Gefeliciteerd met het kampioenschap. En wat een prestatie om de finale van de beker te bereiken. Nu je er toch staat moet je hem ook maar winnen. Succes
×
×
 • Create New...