Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  9,575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GAE EAGLES last won the day on May 12

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GAE EAGLES

  Nieuwe aanwinsten

  Bruce Springsteen - Western Stars
 2. Dacht ik wel en anders is het 16 waarvan 3 keepers. Dan is er nog steeds veel werk voor Paul, dat is een ding wat zeker is.
 3. Jack de Gier wordt onze nieuwe trainer. Bij NEC ging het niet helemaal goed, maar bij Almere City heeft hij het goed gedaan. Ben benieuwd wat hij er van gaat maken. Ook qua selectie moet er nog veel gebeuren, nu 14 man onder contract waarvan 3 keepers. Dat houdt niet over. Een paar zijn er nog in onderhandeling over een nieuw contract, zoals Baas, Bosz en Van Moorsel. Lieftink schijnt na zijn vakantie te tekenen en dat was het tot nu toe. Gelukkig is er nog tijd genoeg voor de competitie begint.
 4. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ja, dat denk ik ook wel en dan met Connor Wilson nog een 16 jarig talent dat bijna het hele seizoen in de basis heeft gestaan en uitstekend gepresteerd heeft. Die kunnen we na een jaar of 2 wel weer doorverkopen zodat we zelf ook door kunnen groeien en anders kunnen ze nog wel van waarde zijn in mijn eigen team. Beetje de afvallers van de grote clubs in de gaten houden, dan loopt er altijd wel iets leuks tussen.
 5. GAE EAGLES

  FM-Café

  Nadat we de eerste 2 seizoen gepromoveerd waren had ik als doelstelling om de 2 jaar daarna te overleven in League two en dan te promoveren, maar na 1 seizoen is die doelstelling langzaam aan wat veranderd. Ik wil volgend seizoen minimaal de playoffs halen en dan kijken wat er volgt. Een geweldig seizoen gehad en veel jong talent en een aantal goede aankopen gedaan. Op naar meer, voor komend seizoen hebben we weer 3 leuke talenten vast gelegd.
 6. Ben hier zelf ook mee aan het spelen. Eerste 2 jaar op rij gepromoveerd en nu in mijn 3e jaar sta ik halverwege in de middenmoot. Ik hoop hier 2 jaar te overleven en dan door te gaan naar League One. Stadion is al 2 keer verbouwd tot 5296 plaatsen nu. En het trainings en jeugd complex zijn ook al 2 keer geupgrade. Dus dat gaat de goede kant op.
 7. GAE EAGLES

  FM-Café

  Na 2 promoties op rij gaat het nu ook weer heerlijk. Ik verbaas mezelf hier ook erg mee, maar een karrenvracht aan nieuwe spelers (vorige seizoen ook al) en een andere tactiek doen wonderen. Een snelle spits in deze is wel een hele fijne optie, Day scoort er op los mede doordat er heel veel ballen achter de verdediging worden gegooid waar hij met zijn snelheid (bijna) iedereen de baas is.
 8. GAE EAGLES

  FM-Café

  Tja, dat hoop ik ook. Al zijn dat dingen die natuurlijk wat minder ontwikkelen. Maar wellicht dat ik hem over 2/3 jaar voor een leuk bedrag kan verkopen. Dan hoop ik op een beter niveau te spelen en fullprofclub te zijn. Hij zal ons vast niet naar de Premier League schieten, hopelijk wel naar de League 2 en misschien wel League 1.
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dit talent heeft gisteren zijn eerste contract ondertekend en meteen in de basis gezet. Groot talent voor dit niveau en meteen 2 keer trefzeker. Kijken wat mij dit gaat brengen.
 10. Die optie bestaat niet. Het is afwachten tot het bestuur dit besluit zelf neemt en anders is het gewoon wachten tot de schuld is afbetaald. Heel soms doet het bestuur zelf zo'n suggestie en betalen ze in 1x alles af.
 11. Na de promotie van vorig seizoen gaat het nu weer goed. Hopelijk kunnen we dit volhouden, promotie zal wel te veel van het goede zijn, maar wel heel fijn mocht dat gebeuren. Al ga ik daar niet vanuit.
 12. Vanaf de winterstop was het echt dramatisch geworden, voor de winter was het gewoon heel goed en werd er leuk gevoetbald. Daarna kwam de klad erin en mogen we nog blij zijn dat we uiteindelijk 5e zijn geworden. Dat je dan tegen Den Bosch net doorkomt is geluk geweest ondanks dat we in de thuiswedstrijd veel sterker waren dan de Bosschenaren, maar scoren is het hele seizoen al het probleem. En dan uit in Waalwijk mogen we blij zijn dat we niet verliezen, RKC had de betere kansen maar wist niet te scoren. En dan gisteren... man man man wat een wedstrijd, wat een rollercoaster aan emoties. De eerste helft was heel erg slecht en sta je met 2-0 achter, met enig geluk kom je nog terug in de wedstrijd door een penalty. In de tweede helft krabbel je op en kom je op voorsprong. En uiteindelijk weer gelijk en op voorsprong. Dan in de laatste minuut van de blessuretijd moet die rooie de bal gewoon breed leggen en is het gespeeld, maar helaas gaat die voor eigen succes en dat wordt afgestraft. (Verhulst ging naar zeggen ook de fout in door de bal te boksen ipv te vangen.) Die 5e kan vallen, dat is dan geen ramp meer, toen was het al klaar. Eigenlijk is dit typerend voor dit seizoen, het is allemaal net niet. Maar als je er 1 minuut voor tijd zo voor staat mag dat natuurlijk nooit gebeuren. En dat de trainer nu weg gaat, tja... Hij had puur op basis van gevoel gekozen voor onze club ondanks interesse van meerdere Eredivisie clubs en tijdens het seizoen ook een paar keer aangegeven dat hij niet voor niets voor 2 jaar had getekend en met deze club de stap omhoog wou inzetten. Blijkbaar is hem dat of tegengevallen of er spelen andere dingen op de achtergrond.
 13. Wij hadden hetzelfde een paar jaar terug ook. De Adelaarshorst werd verbouwd en wij moesten noodgedwongen uitwijken naar Emmen. Dat is toch een heel stuk minder qua alles.
 14. Ik vind het ook een fantastisch stadion, zeker de oude tribune. Ben er een paar weken terug geweest. Daar zit echt het probleem, het is zo oud dat de houten bankjes die er staan los zitten en dus (voor de Fifa/Uefa) gevaarlijk zijn. De rest van het stdion zal het probleem niet zijn alleen de T2 is dat wel. Die willen ze niet voor niets verbouwen, gaat waarschijnlijk na komend seizoen gebeuren. Dat is zonde voor de voetballiefhebbers, ik vind het juist geweldig om te zien.
 15. GAE EAGLES

  FM-Café

  Dat was het zeker, zelf de laatste wedstrijd met 5-2 verloren, Curzon Ashton ook verloren en Stockport wel gewonnen, maar die konden al geen kampioen meer worden.
×
×
 • Create New...