Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  9,498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GAE EAGLES last won the day on April 16

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GAE EAGLES

  FM-Café

  En wederom een succesvol seizoen achter de rug. Komend jaar ook lekker veel Roemeense clubs in Europa, hopelijk pakken ze punten voor ons. Helaas was Liverpool in de halve finale te sterk voor ons, maar we hebben ons goed laten zien. Xadas als enigste buitenlander, maar door het sterke optreden van Pascu kwam hij niet voor in mijn plannen. Daarom mag hij nu ook weg en zal de ploeg voor het eerst helemaal uit Roemenen bestaan. Hij kwam toch transfervrij over, daardoor maken we daar winst over. Al hebben we daar niet veel aan, want aan geld geen gebrek.
 2. Ja, echt heel erg tof om mee te maken. Hele dag was geweldig. Sfeer was top en dat je dan uiteindelijk nog op het veld terecht komt in al dat feestgedruis is echt ongekend. Morgen nog even naar Royal Club Antwerp - Club Brugge overigens.
 3. Ja, dit was 3e Bundesliga.
 4. Wat een wedstrijd gisteren. Met 28 man naar vfl Osnabrück- Aalen geweest. Dus om 11 uur al aan het bier in de bus en ben niet gestopt tot 11 uur savonds in de kroeg. Maar wat een feest, club bestond 120 jaar en kon promotie (en eventueel kampioen) afdwingen. Stadion zat meer dan vol, alles paars wit, goede sfeer. En uiteindelijk promotie behaald. Stonden we na de tijd op de middenstip te feesten.
 5. Dan zou ik toch naar Köln gaan. Ben in Gladbach geweest, maar de sfeer vond ik (die wedstrijd in ieder geval) tegenvallen. Sfeer bij Köln vind ik vaak wel top. En Gladbach ligt niet dichtbij de stad, Keulen is makkelijk bereikbaar met de tram en met je kaartje voor de wedstrijd gratis reizen. En bovendien een hele leuke stad, zeker met mooi weer op een terrasje aan de Rijn.
 6. Heerlijke wedstrijd, ondanks dat het niet heel goed was. Maar er gebeurde zoveel en al die goals. Bizar eigenlijk
 7. Haha, waar gaat dit over? wat een begin
 8. GAE EAGLES

  FM-Café

  @GertJammer dat je er niet in geslaagd bent om er in te blijven. Maar nu kan je misschien wel door selecteren voor komend seizoen en meteen weer terug keren.
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  Alleen belangrijkste, anders duren die wedstrijden veel te lang (vind ik)
 10. Even Barca van de mat gespeeld in de kwartfinale van de CL. Het gaat ongekend dit seizoen, vorige ronde ook Inter al met 3-0 verslagen en daarna 2-4 verloren, maar door.
 11. GAE EAGLES

  AFC Ajax

  haha ja genieten
 12. Kennis van mij heeft ook al jaren een seizoenskaart (en ook van Eagles), via hem ook wel helaas geen kaarten kunnen krijgen omdat hij al voor andere had gehaald. Beleving is zeker leuker en prettiger, ben daar nu een keer of 15 geweest denk ik.
 13. GAE EAGLES

  AFC Ajax

  Ongekend dit, gefeliciteerd Ajacieden!
 14. Ja nummer 2 promoveert ook direct inderdaad en natuurlijk is dat voor beide het doel. Maar dit was wel overdreven blij met de gelijkmaker.
 15. Ik wou de afgelopen weken of komende weken ook gaan. Alleen konden we geen geschikte datum vinden of was het al uitverkocht. Ook nog via een bekende mitgelieder geprobeerd, maar dat werd lastig. Volgend seizoen staat die zeker weer een keer op de planning.
×
×
 • Create New...