Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Posts

  10,691
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20 2020

GAE EAGLES had the most liked content!

Reputation

802 Excellent

About GAE EAGLES

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,608 profile views
 1. Er zit in beide wel een nieuwe kruisband, alleen was er bij links iets meer schade ontstaan dan alleen de kruisband zelf. Die is nooit helemaal hersteld, maar ik heb er in het dagelijkse leven geen last van. Enkel als ik teveel heb gedaan of te lang gestaan heb.
 2. Gisteren voor het eerst in 7 jaar weer gevoetbald. En ik moet zeggen, dat viel niet mee. Ruim 7 jaar geleden voor de 2e keer mijn kruisband gescheurd, beide knieën 1 keer. Een oud teamgenoot van mij heeft 50 jaar gevoetbald en daar werd afscheid van genomen. 2x een half uur met allerlei oud voetballers van diverse leeftijden van 30 tot 75. Leuk om weer even op het veld te staan, zelf een kwartier tot 20 minuten meegedaan en dat was meer dan genoeg. Stond op het middenveld dus veel sjouwen over en weer. Conditioneel kon ik niet meer en ook mijn knie begon ik wat te voelen dus er toen maar weer uitgegaan. Het begint wel te kriebelen om misschien nog wat te gaan doen, maar het is verstandiger om het niet te gaan doen voor mijn knie. Dus dan houden we het maar bij 1 keer.
 3. Ik zal ook niet weten wie ze anders hadden moeten halen. Hij valt me nog mee overigens, had hem slechter ingeschat. Alleen gisteren 2 blunders, maar gelukkig zonder gevolgen.
 4. De eerste leek vanaf de tribune ook wel redelijk duidelijk. Geel leek niet voldoende, voor de onbesuisde tackel waar geen bal in de buurt was. De 2e heb ik niet gezien, toen was ik bier aan het halen. En onze keeper, die ik toen hij tekende al niet als een goede keeper beschouwde, was weer geweldig
 5. Afgelopen vrijdag weer de eerste wedstrijd van het seizoen gehad. Ook voor het eerst sinds de laatste wedstrijd weer mijn pijlen aangeraakt. Moest nog wel even inkomen. In mijn single 2-0 achter, daarna miste mijn tegenstander veel pijlen om de match te winnen. Met enig geluk mijn dubbel uitgegooid. Daarna kwam ik er beter in en hij was het kwijt en uiteindelijk met 3-2 gewonnen. De rest van de avond was het dramatisch en zijn we met 7-2 verslagen. Maar fijn dat we weer zijn begonnen. En ook wel een goed gevoel over gehouden aan mijn single.
 6. Kansloos... Az niet goed, maar kowet had helemaal niets in te brengen. Wat een wanprestatie. Snel vergeten en de wedstrijd van afgelopen woensdag naar boven halen.
 7. Even een kijkje nemen in Alkmaar. Bier is op, dus ruimte zat voor 3 punten?
 8. GAE EAGLES

  FM Café

  Niet, ik speel met Schalke 04. Heb Moukoko voor 78 miljoen gehaald van Gladbach. Daar ging die na Dortmund heen en een jaar later heb ik hem overgenomen. Wel verschillende boden van 200+ gehad en de hoogste 255 miljoen. Alles afgewezen.
 9. GAE EAGLES

  FM Café

  Op dat punt zit ik ook een beetje, nu al 3 seizoenen achter elkaar alles gewonnen wat er te winnen is en in Duitsland is het nog langer het geval. Daarom ook geen aankopen gedaan en al langzaam aan wat spelers lozen om de eigen talenten de kans te geven. En een beetje met de tactiek stoeien, maar die staat inmiddels ook als een huis.
 10. GAE EAGLES

  FM Café

  Oke, ik dacht dat je iets verder was. Als ze nog wat toevoegen qua kwaliteit dan zou ik ze wel proberen te halen. Anders zou ik wachten tot er van uit de jeugd weer wat door komt.
 11. GAE EAGLES

  FM Café

  Ik denk niet dat die spelers het niveau hebben dat jij nastreeft. Dan zou ik het niet doen en gewoon hopen dat je weer een paar mooie nieuwe pareltjes in de jeugdopleiding krijgt. Maar als je ze wil halen om je selectie te vergroten met alleen zelf opgeleide spelers dan kan het wel als je de rest gaat verkopen.
 12. GAE EAGLES

  FM Café

  @DaniellDat zijn mooie dingen. Ben er nu zelf ook mee bezig om mijn team helemaal eigen te maken. Voor het eerst met 11 Duitsers in de basis gespeeld. Al gaat dat niet heel vaak meer gebeuren omdat de spelers van buitenaf gewoon over meer kwaliteit beschikken. Daar zitten nog een paar wereldtoppers bij, maar doorgaan speel ik wel met 7/8 Duitsers in de basis. En bij de WK selectie zaten gewoon 7 spelers van mijn team bij Duitsland. Deze zomer ook geen enkele aankoop gedaan en wat jeugd doorgeschoven om een kans te geven. Soms is het inderdaad goed om ze maar voor de leeuwen te gooien zodat ze zich op een goed niveau kunnen ontwikkelen.
 13. Geen idee, een goed verkooppraatje wellicht. Maar de stap is best opmerkelijk te noemen inderdaad. Een speler die bijna 80 duels in La Liga heeft gespeeld die nu bij een degradatiekandidaat in Nederland opduikt. Was wel zo dat hij graag in het buitenland wou spelen om zijn carriere weer een nieuwe boost te geven. Dus wellicht speelt dat ook mee. En Cardona was inmiddels al gehuurd en zijn broer had met hem gespeeld. Ze hebben wel contract gehad voor de overgang. Dus dat alles zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld in de keuze.
 14. Huren van Athletic Bilbao. Hij heeft een paar blessures achter de rug en was vorig seizoen ook verhuurd. En nu mogen wij van hem genieten. En dan hebben we ook nog Cardona in huis, die moet nog een beetje los komen maar elke wedstrijd wordt hij wat fitter en beter. Zijn wel 2 spelers die wat extra´s hebben ten opzichte van de rest. Daar moeten we Bosvelt en Kroes de credits voor geven, uitstekende aanwinsten.
 15. Ja, dat is het bij alle clubs natuurlijk. Maar wat ik gisteren zag stemde mij zeer tevreden. Op het afmaken van kansen na dan.
×
×
 • Create New...