Jump to content

GAE EAGLES

Leden
 • Content Count

  10,480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

GAE EAGLES last won the day on August 20 2020

GAE EAGLES had the most liked content!

Community Reputation

649 Excellent

About GAE EAGLES

 • Rank
  EAGLES TILL I DIE
 • Birthday 10/20/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Eefde
 • Interesses
  Go Ahead Eagles
 • Favoriete CM/FM
  Championship Manager01-02
 • Favoriete Club
  Go Ahead Eagles
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het eerste seizoen met Dordrecht zit er op, 8ste geworden en in de 3e ronde van de playoffs uitgeschakeld door RKC. Al met al een goed seizoen gedraaid. Hopelijk kunnen we dit volgend seizoen herhalen en misschien nog net iets meer. De selectie bestaat wel uit veel huurlingen en daarvan heb ik er enkele nog een jaar langer gehuurd om de selectie op orde te krijgen, geld is er niet. Deze huurlingen kosten ons niets en dat geeft nog wat extra ruimte om de selectie te versterken. Daarnaast wordt er aan Koswal getrokken vanuit de eredivisie, maar ik wil hem nog
 2. Haha met als hoogtepunt de uitspraak na de wedstrijd tegen Helmond🙈 Waarschijnlijk gebruikt Snoei zijn spelers verkeerd idd. Tactisch onbenul, dat was die bij ons al. Heeft weinig bijgeleerd.
 3. Ik vond Lieftink bij ons echt goed, een meerwaarde op ons middenveld. Maar heeft het blijkbaar niet waar kunnen maken bij jullie.. Maar de eerder genoemde namen heb ik helemaal niets van gezien. Hoop ook dat Nac het niet haalt alleen om Seuntjes.
 4. Snoei al ontslagen? Wat een dramacoach is dat zeg. Hadden ze nooit moeten verlengen
 5. Die Snoei is toch een kwal van een trainer. Je zag al weken van te voren aan komen dat hij veel te gestrest zou zijn om dit tot een goed einde te brengen. En de Graafschap supporters die ik sprak konden al niet geloven dat hij had verlengd al ruim voor dat promotie zeker was. Kon alleen maar mis gaan.
 6. Kan deze vast gezet worden 🦅🦅🦅🦅🦅🦅
 7. Pfff wat kut dit, nog een uur wachten tot we het weten. Maar wij hebben er alles aan gedaan. Hup Helmond
 8. Haha ja precies dat. Die Snoei is niet goed idd
 9. Hopen op een goede afloop, ik heb er vertrouwen in.
 10. Ik ben benieuwd, hopelijk zitten er een paar leuke tussen en eventueel nog een paar Nederlandse Indonesiërs die er in komen en dan voor Indonesië willen uitkomen. Gaat nog wel een paar jaar overheen voor we een leuk team op de been hebben.
 11. Met Dordt gaat het meer dan prima, ver boven verwachting zelfs. Bekende spelers die eventueel voor Indonesië kunnen uitkomen zijn Tom Haye, Joey Suk als voornaamste namen. Nog wel een paar KKD spelers, enkel Haye wil praten maar wil nog niet. Dus het is nog even wachten tot ze iets ouder zijn en wellicht wat newgens er bij komen. Echt lange termijn dus.
 12. Waarom zou je zenuwachtig zijn, dit is toch zo klaar als een klontje. Ga maar vast naar de Brink toe. Als Almere of wij binnen 10 minuten op voorsprong komen dan neemt de spanning nog meer toe in Doetinchem en met die stresskip van een Snoei gaat dat nooit goed komen daar. Alleen wel heel erg raar dat de KNVB dan weer die scheidsrechter uit de Achterhoek aanstelt voor die wedstrijd van De Graafschap. Hoe kunnen ze het verzinnen om hem elke keer weer te laten fluiten bij De Graafschap. Zet lekker je topscheidsrechters op deze 4 duels. Die kunnen toch wel 2x fluiten in
 13. Ik had in het FM cafe al gepost dat ik met FC Dordrecht en Indonesië was begonnen, nu zal ik het hier bij houden. Geen zin en tijd om een novelle te gaan maken van deze game. Kijken hoe ik deze kleine club omhoog kan krijgen en hoe we het met Indonesië gaan doen. Misschien kunnen we nog wat leuke "Nederlanders'' kunnen naturaliseren en ons een keer plaatsen voor het WK. Bij Dordt ligt de uitdaging in de selectie, er is geen tot weinig geld en van alles spelers in de selectie loopt het contract af op 4 na. En we zitten met een heel leger aan huurlingen. Inmiddels heel wat opties gel
×
×
 • Create New...