Jump to content

Marcolinhoo

Leden
 • Posts

  7,363
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marcolinhoo

 1. Omdat ik nog eens goesting heb in een nieuwe FM-game kom ik hier nog eens wat downloads zoeken en daaaaamn wat is hier gebeurd? Waar is de tijd dat we honderden pagina's per seizoen aan elkaar zeverden? Dit is ook altijd het enige forum geweest waar ik fans van alle ploegen op een fatsoenlijke manier met elkaar zag discussiëren. Spijtig dit. Over onze ploeg: Berge, Trossard, Malinovskyi en Samatta zijn we sowieso kwijt. Daar wil ik mijzelf geen illusies over maken. Berge zie ik naar een ploeg in de Spaanse/Engelse/Italiaanse subtop gaan. Sevilla is inderdaad lange tijd concreet geweest, maar daar heb ik niks meer over gehoord. Vandaag waren er wel geruchten dat Bayern hem zou willen. Prijs zal allicht rond de 25 miljoen liggen. Het enige noemenswaardige gerucht dat er ooit over Trossard is geweest, was Arsenal, maar dat is imo veel te hoog gegrepen. Trossard lijkt mij ideaal voor een ploeg als Mönchengladbach. Malinovskyi zou vooral door de Italiaanse subtop gegeerd zijn (Napoli, Lazio, AS Roma). Een bod van Spartak werd door hemzelf van tafel geveegd omdat hij niet naar Rusland wil. Samatta zijn manager heeft vandaag ergens in een interview gezegd dat er 6 Engelse clubs aan zijn mouw trekken, laat ze maar mooi opbieden. Een Tanzaniaan in de EPL zou voor het land meer betekenen dan een Tanzaniaan in de CL. Verder vrees ik ook wel voor Mæhle gezien de (vooral Engelse) interesse, maar ik geloof dat De Norre hem perfect kan vervangen. Inkomende geruchten gaan vooral over Bongonda en een Slowaakse middenvelder waarvan ik de naam ben vergeten. We gaan ook sowieso vooraan iets meer nodig hebben, want mijn geloof in Gano en Ingvartssen is miniem. Er zouden de komende weken al 2 aanwinsten voorgesteld worden, ik ben benieuwd. Over Clement: mocht hij uit clubliefde voor Brugge naar daar vertrekken, heb ik er absoluut geen problemen mee. Maar die bullshit over onze vorige deelname aan de CL en zijn twijfels over de capaciteiten van De Condé waar hij het in Extra Time over had, zijn nergens voor nodig.
 2. Tickets aan €5 en €10 euro, voor veel gezinnen de ideale kans om nog eens te komen zonder €100+ kwijt te zijn, veel mensen zullen wel tickets als kersrcadeau gekregen, veel mensen hebben vakantie. Hopelijk pakt dit goed uit en is er straks een positieve sfeer. Maar als ik de facebook-, twitter-, HBVL- en Blauwwitreacties lees, vrees ik dat het IQ in ons stadion gewoon verder blijft dalen. Over onze kern: ik denk dat we puur op basis van talent de beste Genkse kern ooit hebben. Alleen mag deze kern inderdaad wat breder zijn (ik heb het volste vertrouwen in DDC dat dit gebeurt) en missen we misschien nog ervaren leiders (wat we in 2011 eigenlijk ook niet hadden).
 3. Genk staat niet slecht te voetballen. Ik kan mij wel echt opjagen aan de traagheid van Buffel en de passing is veeeeeeel te onzuiver. Heel lekkere goal van Bailey idd :love:
 4. Brabec zit in Genk. Op HBVL staat een foto van hem aan het Molenvijverhotel in Genk. Hij zou gisteren een deel van de testen doorstaan hebben en gaat vandaag verder met de rest. Schijnt dat hij en zijn club het wachten op Anderlecht beu waren en Genk er toen terug voor gegaan is. Ik denk dat als deze transfer doorgaat, we toch een redelijk goede ploeg hebben om voor de prijzen mee te doen.
 5. Brabec wordt ook weer bij Genk genoemd. Geen idee wat er van aan is, maar komt van betrouwbare leden van ons forum.
 6. Gaat die Henriksen niet naar Anderlecht dan? Op het Genk forum zeiden ze dat dat een hele goede is. Genk zou Susic vandaag binnenhalen als vervanger van Kebano. Is polyvalent, zou een stevige linker hebben (a la Tozser) en is voetbalbelg, wat op dit moment in onze kern wel belangrijk is. Heeft blijkbaar in de jeugd van Genk en Standard gespeeld, maar ik ken 'm pas sinds de interesse van Genk nu. Er zou ook een bod op Fiolic van Lokomotiva Zagreb geweest zijn, maar daar had Dinamo een optie op dus komt er niks van. Verder hoop ik dat Genk nog een CV of RB en een 8 binnen kan halen. Een flankspeler zou ook welkom zijn, maar dat is nu geen prioriteit.
 7. Heel spijtig dat we weer naar Wenen moeten, maar Sassuolo en Bilbao zijn heel mooi :D
 8. Ajax, Young Boys/Celta de Vigo en Hapoel Beer Sheva zou heel mooi zijn :D @Ehcos, West Ham ligt eruit.
 9. Met 5 waarschijnlijk Europa in, goed bezig (y)
 10. Als ik namen wil zien kan ik daar ook wel een matchke gaan kijken. We zijn in heel Europa uitgelachen met onze dramatische uitprestaties (vooral door blessures in de verdediging wel) en belachelijk lelijke roze shirts (dit jaar spelen we weer in die kleur ;e ) , terwijl Gent tegen die minder indrukwekkende tegenstanders veel meer geld gepakt heeft en ik denk ook wel een betere reputatie opgebouwd heeft. Geef mij maar dat 2de.
 11. Ik was toch liever 2de geworden in een 'mindere' groep dan die 5-0 en 7-0 afslachtingen tegen Chelsea en Valencia...
 12. Een Gent-scenario is wel mogelijk. Leicester moet nog bewijzen dat ze echt top zijn en niet gewoon 1 goed seizoen hebben, Porto is lang niet zo sterk als vorige jaren en Kopenhagen mag imo geen probleem zijn. Daarbij is een trip naar Portugal altijd fijn.
 13. Daar moet eerst natuurlijk echt iets van komen. Op dit moment zijn alleen Nastic en Colley (die heel goed meevalt!) officieel binnen en traint Kebano nog gewoon mee.
 14. Moet gij uw avatar nog niet veranderen? :D
 15. Dit ja! Niemand reageert op dat ik zeg dat Genk het geld niet nodig heeft, maar alleen op de prijs die ik genoemd heb. Bailey heeft ZELF aangegeven dat hij een extra jaar in Genk ziet zitten om zich te kunnen bewijzen. Waarom zou je zo'n speler dan laten gaan? Hem kan je btw niet echt met Izquierdo vergelijken imo. Bailey is pas 19 maar laat bijna elke match zien wat een gigantisch potienteel er in hem zit en hij heeft nog een 4-jarig zwaar contract, terwijl Izquierdo 'al' 24/25 is en dus minder groeimarge heeft. Bijde zeer goede voetballers, maar kan je imo qua transferprijs niet vergelijken. Natuurlijk gaat Genk geen volle 20 miljoen krijgen voor Bailey, dat is gewoon om de prijs wat hoger te krijgen. Brugge vraagt toch ook 20 miljoen voor Engels, daar gaan ze ook niet gelukkig zijn met de helft. Dat lijkt mij ongeveer dezelfe situatie. De transferprijzen van KDB en Courtois hebben hier ook absoluut niks mee te maken. Die zijn 5 jaar geleden vertrokken (markt is helemaal veranderd), waren de eerste dure uitgaande transfers van Genk, hadden nog geen dik contract, hadden al het hoogst mogelijke bereikt bij Genk dus werd ze een transfer gegund (bij KDB onder dezelfde voorwaarden als nu)...
 16. Ik neem aan dat jullie maar 2-3 matchen van Genk per jaar zien?
 17. Voor Ndidi zou er een bod vanuit Engeland binnengekomen zijn van 14-15 miljoen + die huurovereenkomst. Als dit klopt gaat dit normaal wel geaccepteerd worden.
 18. Volgens Herbert Houben en Patrick Janssens blijft Bailey nog minstens een jaar van Genk, tenzij er een ploeg (PSG, Chelsea?) minstens 20 miljoen biedt + Leon een jaar op huurbasis bij ons speelt. Ik ben blij dat ze na 25 jaar eindelijk inzien dat de ploeg belangrijker is dan het geld. Ongeveer hetzelfde geldt voor Wilfred Ndidi. Als je ziet wie er de laatste jaren via Genk de top bereikt heeft of aan het bereiken is, vind ik het niet meer dan normaal dat er zoveel geld gevraagd wordt voor 2 van onze meest talentvolle spelers ooit, na KDB en Courtois dan.
 19. De enige reden dat dat voor zo'n belachelijk laag bedrag rond komt zou zijn stiefvader zijn. Die man draait helemaal door als hij dollartekens ziet. Zo'n geweldige stap zou ik het voor Bailey ook niet vinden, daar is hij nu al veel te goed voor. Ajax is natuurlijk duidelijk groter dan Genk, maar een verschil in niveau is tussen de JPL en de Eredivisie imo niet meer. Alleen dan dat er bij ons wél verdedigt wordt. Bailey blijft gewoon een jaar en gaat dan naar de (sub)top van de Bundesliga.
 20. Blessure zou minder erg zijn als verwacht werd. Op zijn eigen instagram staat dat er toch niks gebroken is.
 21. Die speelt deze maand dus nog voor Brugge, dat volgens sommigen ook in de Premier League speelt.
 22. Die 40 miljoen is maar een standaard getal he ;)
 23. Genk krijgt voor zondag in Gent maar 500 tickets door wat er de laatste keer in Gent is gebeurd. Toen is een Gent-vak de uitsupporters beginnen provoceren, waar ze een stevige reactie op hebben gehad. Zielig clubje daar. Ik zou zeggen dat Genk dan maar geen Gentsupporters meer moet toelaten in ons stadion, maar ik denk niet dat dat een verschil zou maken ;e Btw, Buyens is rommel, hebt ge absoluut niks aan. De TD die hem nog in zijn ploeg wil hebben zou direct zijn c4 moeten krijgen.
 24. Danku Gent om onze belachelijk lelijke shirts te overtreffen ;e
×
×
 • Create New...