Jump to content

Montass

Leden
 • Content Count

  21,955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Montass

 • Rank
  El Príncipe

Personal Information

 • Woonplaats
  Metropolitana
 • Interesses
  Voetbal, Formule 1
 • Favoriete CM/FM
  FM 2008/2011
 • Favoriete Club
  Valencia CF, Universidad de Chile, Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Hier ga ik wel in mee ja. Torro Rosso en Honda dat in alle rust kan werken aan een topmotor kan weleens een mooie combi zijn. Williams zal alleen maar zakken, Haas en Sauber zal een coinflip worden, maar dan eerder Haas.
 2. [quote name='Richarð.']Viel mij ook al op ja, @007mark Helemaal als je hem naast die van vorig jaar zet. Vind hem overigens wel tof eruit zien. [twitter]966690179527397376[/twitter] Eindelijk bekend wanneer ze hem presenteren.[/QUOTE] Belangrijkste verschil is dat de nieuwste Ferrari een langere wielbasis heeft. Mogelijk een eerste aanval op de dominante Mercedessen op de rechte stukken, al ben ik benieuwd wat dat gaat betekenen op de meer technische banen. De kleurensamenstelling van de Mercedes vind ik wel echt mooi. Net als het contrast van de Renault. De McLaren ziet er ook strak uit. Dus laten we hopen dat Alonso's McLaren de 2e beste auto van het veld is.
 3. Kan dit niet ook te maken hebben met de Engelse dub die iets van 80 afleveringen achter loopt op de Japanse versie? Ik hoop wel echt dat ze een doorstart maken, ook al is het pas vanaf volgend jaar man. Geen zin om weer 20 jaar te moeten wachten :(. Wat Gohan betreft, had ik ook meer gehoopt man. Dit is mij iets te simpel eerlijk gezegd. Nu blijft Frieza over, die samen met Android 17 Toppu eraf gooien en zelf mee gaan. Dan hou je Goku en Vegeta over die een fusie doen, laten zien hoe je moet samenwerken en dan winnen ze beide, kan Goku alle universa weer terug wensen, waardoor ook Vegeta heeft wat hij wilde en zien we in de laatste aflevering een Vegeta die wordt verwelkomd als god in planeet Sadala.
 4. Guess i was wrong lol.. Hoe bedoel je Super stopt in maart? Even wachten op nieuwe afleveringen, of definitief?
 5. Dat is ook voor de centen geweest dus. Jammer wel hoor. Ik had gehoopt dat Stroll een echte concurrent zou krijgen.
 6. Goh ik ben blij dat ik je spoiler niet toen al gelezen heb, want ik kreeg kippenvel toen Vegeta zo sterk werd. Ik blijf er nog altijd bij dat er een fusion komt of dat Gohan nog een vorm vindt wat in de korte voorbereiding op het toernooi gezegd werd toen hij met Piccolo tegen Goku en Tien ging vechten. Over asspull gesproken. Ik vind het wel fucking lelijk dat Jiren via een paar kleine steentjes op het platform kon komen. Laat hem dan teleporteren zoals Goku. Verder Frieza. Ja, daar hebben we ook te weinig over gezien. Zou het wel een stunt vinden als hij de Super Dragonballs wint en het verhaal erna verder gaat hoe ze al het leven weer kunnen terug halen. Want dat gaat sowieso gebeuren.
 7. Het wordt spannend in ieder geval. Onderstaande scenario lijkt mij zeker niet onmogelijk: [spoiler=Beslissende gevechten]Zoals continu werd gezegd over teamwork, gok ik dat Vegeta en Goku weer een fusie gaan doen. Al vind ik de rol van Frieza en Gohan nog wel redelijk onbeduidend geweest tot nu. Ik zou het ook wel gaaf vinden als Vegeta eens een keer de hut redt. Maar verder krijgt de winnaar ook de wens van de Dragonballs he. Dus als Goku wint, komen alle universa weer terug. Goku saves the day once again.
 8. [quote name='Richarð.'] Di Resta ligt denk ook het meest voor de hand. Gezien hij op Hongarije al inviel voor Massa natuurlijk. Leclerc zie ik daar niet zo snel rijden. Lando Norris komend seizoen reservecoureur van McClaren. In 2019 de opvolger van Alonso? @Justin [/QUOTE] Ik hoop vooral dat Di Resta in Hongarije inviel omdat hij meteen beschikbaar was en niet omdat ze in hem een reële optie zagen. Leclerc zal er zeker niet rijden vanwege de banden met Ferrari, vandaar de plek bij Sauber, maar dat was ook wel een beetje wishful thinking, gezien ik die gozer een veel betere auto gun. Lando Norris stond al geruime tijd boven Nyck de Vries en volgens mij was hij ook een beetje het lievelingetje van Ron Dennis, die natuurlijk al een tijdje weg is. Ben benieuwd wie hij zal opvolgen. Ik vind Stoffel niet slecht, maar ik vind hem ook niet een bovengemiddeld talent om eerlijk te zijn. Iets wat ik bij Leclerc en Norris wel zeker zie. Ook bij Wehrlein zie ik dat talent niet.
 9. Ben benieuwd wie Williams, of beter gezegd papa Stroll gaat kiezen als tweede rijder. Di Resta als tweede rijder kiezen lijkt mij de weg van de minste weerstand, gezien ik Stroll wel beter acht. Zo gaat Lance niet af als een gieter, iets wat hij naast een coureur als Leclerc of een Kubica wel zal gaan doen denk ik.
 10. Lewis heeft gewoon een uitstekend jaar gehad. Heeft vorig jaar ook wat pech gehad waardoor Rosberg de titel won, maar heeft dit jaar gewoon weer laten zien waarom hij beter is dan Vettel. Hij blijft rustig, hij blijft nadenken en denkt aan de titel. Vettel heeft des Vettel's te wild gereden op cruciale momenten en dat heeft hij wel vaker gehad. Als je kijkt naar Singapore, is er gewoon geen enkele aanleiding om je lijn zo debiel te verdedigen als wat hij deed, terwijl Hamilton alleen maar uit de shit wilde blijven en maar rekende op een 5e plek. Vervolgens hadden ze ook bar weinig geluk in de volgende twee races en was er de Italiaanse chaos als gevolg, dus dat helpt natuurlijk zeker niet. Wel verrassend overigens. Sinds Melbourne als eerste GP van het seizoen verreden wordt, is de winnaar van Melbourne vaak ook de uiteindelijk wereldkampioen geworden. Dat is dit jaar niet het geval geweest dus.
 11. 250k per research helaas en dat keer een stuk of 20 updates geloof ik.
 12. Upgrades zijn in principe gratis als je volle middelen op research doet, maar dan gaat het zo langzaam dat je daar al snel op uitgekeken bent. Ik heb een paar gewoon afgekocht, dan betaal je geloof ik 250k om de research af te kopen. Verder is Gunrunning best lucratief, maar moet je er ook echt tijd aan besteden, waardoor ik mij afvraag of de import/export van de auto's niet sneller en leuker is.
 13. [quote name='Beppu']@Montass Heb je de nieuwe uitbreiding nog geprobeerd? Ik heb hem van de week weer even aan gegooid en een bunker gekocht. Nu even wat import/export en Cocaïne lockup sells doen om te sparen voor zo'n Mobile Operation Center en kijken of je daar wat leuke shit mee kan uitvoeren. Je kan tegenwoordig ook een hangar kopen zie ik, waaronder op de legerbasis;c, krijg je daar geen wanted level meer.[/QUOTE] Ik heb de uitbreiding zeker geprobeerd. Is wel leuk hoor zo'n mobile operation center en je hebt er ook zeker voordelen aan. Ook het ontwikkelen van je wapens is wel geniaal gedaan. Maar de nieuwste update met de hangar op de legerbasis is ook wel gaaf gedaan. Dan kun je je straaljager vervolgens ook weer een andere kleur geven enzo. Wel is het echt mega geldklopperij en als je geen miljoenen hebt, houdt het snel op.
 14. Deze kreeg ik van Dansy, maar ik ben het compleet eens met de schrijver: https://www.vicesports.nl/waarom-ik-max-verstappen-een-vervelend-en-verwend-mannetje-vind/?utm_source=sportstwned
 15. [quote name='Justin'] Hmm, ik vind Plooij normaal juist wel tof, lekker enthousiast en kent de coureurs ook goed. Alleen dit was er zeker over, hij hoort neutraal te blijven. Maar ik vind een pit reporter gewoon tof. Ik vind alles sowieso prima, qua uitzending. Enige wat ik mis is een co-commentator naast Olav Mol. Mol is lekker enthousiast maar hij mist teveel. Overal doen ze het, Sky heeft bij de F2 zelfs twee commentatoren lopen. Doornbos zou ik erg tof vinden, vind hem ook met hele grote afstand de beste 'analist' in de studio, sowieso een van de betere van alle sporten in totaal. Vind deze overigens wel frappant: [img]https://i.imgur.com/P5XC0jDh.png[/img][/QUOTE] Ik weet niet precies wat er gebeurde bij straf nummer 1 en 2, maar in Mexico 2016, Hongarije dit jaar en de VS dit jaar vind ik gewoon terechte straffen. Gaining an advantage leaving the track en er zit zeker een verschil in het verlaten van de baan in een snellere ronde ten opzichte van iemand inhalen terwijl je daarvoor buiten de baaan komt. Verder vind ik Plooij echt een afschuwelijke gozer. Dit was er over, maar zo heeft hij veel meer momenten en dat is hetzelfde met die idioot van een Tom Coronel. De enige die het programma bij Ziggo naar mijn idee levend houden zijn Rob Kamphues en Robert Doornbos. Ook Olav Mol heeft zoals jij zegt zijn gebreken en misschien is Doornbos ook wel de key om hem te joinen. De enige die enigszins objectief kan zijn. @sennid Bij de start is er iets meer mogelijk, dus telt de actie van Vettel niet, dat van Hamilton ben ik het met je eens en dat van Sainz weet ik niet wat het gevolg vervolgens is geweest, al rijdt hij daar nog op de kerbs.
×
×
 • Create New...