Jump to content

Hayder

Leden
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Hayder

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Woonplaats
  Zwolle
 • Favoriete Club
  Ajax
 1. Super update over je tactiek thanks
 2. @komodo25 Dat was het zeker! @StanleyW Hahah ging helemaal stuk om je reactie! @boydjoman Matig inderdaad, maar we zitten nog vroeg in het seizoen, thanks! @Marius Thanks! Inderdaad, dat ziet er frisser uit gewoon zo. Seizoen is lang, dus wie weet...
 3. El maar winnen. Knap hoor wat je presteert. Mag ik je tactiek eens zien?
 4. @komodo25 Thanks! Ah oke, wist ik niet, dan zal ik het gewoon zo doen. @StanleyW Dat was inderdaad erg belangrijk! De selectie lijkt inderdaad best oke! @Marius Dank voor je feedback! Volgens mij ziet het er nu wel beter uit! Ja die spelers uit de BL moeten mijn team gaan helpen! @Fantasy Als je screens wil, dan hoor ik het wel! @Vis Thanks!
 5. Zoveel reacties! Dat had ik niet verwacht haha, deze club maakt bij vele toch wat los!
 6. Die kartoffelkäfer - De bijnaam van Alemannia Aachen, maar meer is het ook niet tegenwoordig. In het seizoen 2006-2007 is Alemannia nog te zien in de Bundesliga, maar die tijden liggen ver achter ons. Alemannia is heel erg afgegleden en niet zo'n klein beetje ook. Tegenwoordig voetbalt men zelf op 4e niveau van Duitsland: ''Regionalliga West'' Terugkeren naar het 3e niveau van Duitsland lukt al jaren niet meer door de financiële problemen. De club heeft namelijk in 2009 een splinternieuw stadion laten bouwen met een capaciteit van 33.000 toeschouwers, een stadion die Bundesliga waardig is, maar de voetbaltempel bleek een strop. De aflossing en de hypotheek hingen als een molensteen om de nek van Alemannia. De financiële problemen stapelden zich op, met enkele faillissementen als gevolg. Inmiddels is de slapende reus schuldenvrij en kan men gaan bouwen aan de toekomst!
 7. Nog 11 finales voor zwolle! Gisteren was de eerste helft een drama, maar uiteidenlijk toch nog de 3 punten. Vrijdag wacht helmond. Het zal weer moeilijk worden. Naar veurn!
 8. Hayder

  Playstation 3

  Hallo, Heb een vraagje omtrend fifa 12 op de ps3. Op mijn ps3 staat er nat2, maar in fifa staat er firewall beperkt en soms middelzwaar. Dit maakt het online spelen wel lastig. Nou heb ik gehoord dat je bepaalde poorten moet open zetten, ook dat heb ik gedaan. Mijn router heeft geen DMZ en heb de upnp ofso aangezet. Weet iemand wat ik moet doen? Heb trouwens de laptop een statisch ip gegeven 192.168.1.235 en de ps3 192.168.1.236 is dat goed?
 9. och jochie:P ze verliezen een keer niet bij Zwolle. Gelijk grote praatjes. Maja Agovv uit altijd lastig x
 10. Kowed achter tegen agovv lol:p
 11. kowed krijgt pakkie zondag! naar veurn! Forza Zwolle!
 12. wat een kut wedstrijd was het zondag. gelukkig zwolle wel gewonnen. ik vond sfeer 1e helft prima.2e helft was matig
 13. Maak je maar geen zorgen. ;e
×
×
 • Create New...