Jump to content

znight

Leden
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About znight

 • Rank
  Scout
 1. Goedemorgen, Ik ben begonnen met Wolfsburg en zie dat ik geen jeugd in mijn u19 heb spelen. Ook krijg ik geen nieuwe aanwas elk jaar. Bij elke club krijg ik 1x per jaar een melding dat er nieuwe spelers zijn en of ik deze wil contracteren. Dit krijg ik hier echter niet. Andere teams hebben wel spelers in de u19. Ik speel met de database van FMInside (nieuwste)
 2. Bedankt voor de antwoorden. Ik ga dat ook maar eens gebruiken, dan weet je iig sneller of het lukt of niet.
 3. Hallo iedereen, Als je een bod op een speler doet, kies ik meestal het bedrag etc. en dan druk ik op "Bod uitbrengen". Dan ga ik verder en dan komt de club met een tegenvoorstel, een akkoord of geen akkoord. Nu kun je ook de optie "Voorstel doen". Dan krijg je direct een antwoord. Is dit het enige verschil? Welke manier gebruiken jullie en welke is beter / makkelijker?
 4. Hallo iedereen, weet iemand hoe het volgende werkt: Ik heb Johnsen aangeboden voor 2,5 miljoen. Nu zijn er 10 clubs die 1,4 miljoen willen betalen. Dit wil ik echter niet en wil onderhandelen. Nu wil ik 2,2 miljoen hebben. Ik open dan van 1 club het scherm en kies bij "transfersom" 2,2 miljoen. Dan klik ik op "onderhandelen" en doe ga naar de volgende. Nu is er ook een optie bij Bod van: met een lijst van de clubs die bieden. Hier kun je doorheen scrollen. Ik kan hier alles op 2,2 miljoen zetten. Als ik dan op "Onderhandelen" druk, accepteert hij alleen diegene die ik als eerste op 2,2 miljoen heb gezet. De rest blijft staan op 2,2 miljoen, maar is niet geaccepteerd. Weet iemand hoe ik dit wel kan doen? Kan me voorstellen dat het een beetje onduidelijk is, dus als er vragen zijn hoor ik het graag.
 5. znight

  Game laptop

  wat is je budget precies? aan de hand daarvan kun je kijken wat de mogelijkheden zijn.(i5 of i7, 8gb of meer etc.)
 6. Het was sinds dat ik mijn Windows opnieuw geïnstalleerd had. Heb nu de "Grootte tekst en afbeeldingen" op 95% gezet. (Speel altijd in venster) Nu werkt het wel :)
 7. Hallo allemaal, Ik heb als ik op "home" druk, maar 4 vensters met informatie. Stand, Statistieken, Transfers en Financien. Nu kan ik dit aanpassen, maar ik wil meer vensters hebben. In het verleden kon ik 2 vensters onder elkaar zetten, maar nu gaat dat niet meer. Ik gebruik de standaard skin, dus hier zou het niet aan moeten liggen. Iemand enig idee waar het aan ligt?
 8. Misschien driver van videokaart updaten? Wil nog wel eens werken
 9. Goedenavond allemaal, Ik heb een vraag m.b.t. het aanbieden van spelers. Nu komt het geregeld voor dat een speler in grote belangstelling staat van enkele clubs. Nu kun je bij Speler aanbieden, clubs kun je een club selecteren bij wie je de speler wil aanbieden. Is er misschien ook ergens een knop dat je alle clubs met interesse kunt benaderen voor je speler? Dit zou heel wat werk schelen.
 10. misschien dat het variabel is? weet het niet hoor.
×
×
 • Create New...