Jump to content

Hipnetix

Leden
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Hipnetix

 • Rank
  Legends Never Die
 • Birthday 03/14/1995

Personal Information

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Managerstijl
  Geen
 1. Alright! Bedankt voor de mention!
 2. Alright, het is leuk om te weten dat ze ermee bezig zijn, maar het kan dus toch nog een tijdje duren vooraleer deze wordt gereleased.
 3. Is er al iets bekend over een Engelstalige dub van Dragon Ball Super? Met subs vind ik het namelijk niet zo aangenaam kijken.
 4. Ik dacht dat hij gedelayed was tot begin 2017.
 5. Het is idd een lekker shirtje maar het doet me om een of andere reden denken aan Zweden..
 6. Als je de controls niet hebt veranderd dan kan je 2x op X (ps) of A (xbox) drukken om al staande de bal te veroveren. En voor de trucjes moet je eens een tutorial opzoeken van PES 2015, het is iet wat ingewikkeld om het via tekst zonder beeld uit te leggen.
 7. Ik speel zelf ook op super star maar heb niet echt het probleem dat elke kans van de CPU binnen is. Heb wel wat problemen met de voorzetten, ze zijn precies erg lang onderweg en ik krijg nooit de kans om de bal te raken, de bal wordt altijd weggekopt. Speel de demo wel op ps3, dus de fox engine (PS4 en XBone) wordt daar niet gebruikt en kan het misschien daaraan liggen dat de gameplay wat anders is.
 8. [MENTION=22548]Rensationeel.[/MENTION]; Op welk niveau speel je? Indien je op regular speelt, dan kan ik begrijpen dat ze slecht zijn. Als je het spel wat gewoon wordt, up dan de difficulty minstens naar professional/top player (y)
 9. Ik zie wat je bedoeld met de verwijzing naar de kits van '94. Dit lijkt de modernere versie daarvan ;) [spoiler=Duitsland thuis (Euro 2016)]
 10. [spoiler=Spanje uit (Euro 2016)] [spoiler=Duitsland uit (Euro 2016)]
 11. [spoiler=Finale/volgend seizoen]Ik denk het niet hoor. Er moet in principe nog een deel komen over hoe hij aan die Russische tattoos komt en hoe hij bij die Russische bende is gekomen.
 12. Hier heb je bijvoorbeeld al splatter brushes voor GIMP. Je kan eens kijken of het hiermee lukt.
 13. [MENTION=25021]Rogier.[/MENTION]; Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van splatter brushes. Verschillende kleuren gebruiken en deze dan blenden zodat ze niet echt op elkaar geplakt zijn.
 14. [spoiler=Mid-season finale]1) Wat ik verwacht is dat ofwel Maseo of Merlyn Oliver gaat redden, dit door hem in de Lazarus Pit te plaatsen. (Lazarus Pit houdt Ra's al Ghul jong en sterk) 2) OF Bruce Wayne redt Oliver. Als ik het me goed herinner, was hij een lid van de League of Shadows (organisatie van Ra's al Ghul). + [spoiler=SPOILER UIT THE FLASH]In één van de future kranten zie je dat er een merger is ontstaan tussen Wayne Tech en Queen Inc. Vandaar m'n 2e optie van Bruce Wayne.
 15. Hipnetix

  FIFA 15

  [MENTION=27637]Flight[/MENTION]; De Ferrari in w2s z'n video is niet van hem. Het is de Ferrari van Yianni van Yiannimize, waar w2s z'n Evoque laat wrappen.
×
×
 • Create New...