Jump to content

Pietert

Leden
 • Posts

  11,509
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pietert

 1. Haha heerlijke serie. Over die twee vaders 'geeft toch niks?'.:r Moet wel zeggen dat de eerste aflevering fantastisch was en daarna steeds minder (itt de kijkcijfers). Dus hoop dat aflevering 4 weer beter wordt.
 2. Pietert

  FIFA Weekend League

  Goud 3 aangetikt, vond t wel prima zo. Gaat veel te veel tijd inzitten :r
 3. Pietert

  FIFA Weekend League

  Speel nu voor het eerst weekend league, wel geinig. Maar wat een teams kom je tegen zeg jemig. Zit nu zilver 3 na 15 potjes. Kijken of ik nog zilver 1 kan halen, die 40 potjes gaat toch niet lukken want dan heb ik geen zin meer. Speel trouwens met Aké IF, wat een beer.
 4. Thx, ga vanavond even proberen. (Y)
 5. Ik zit in het buitenland, waar kan ik het best online gratis kijken? :)
 6. Veltman is gemiddeld toch wel een tikkie minder dan gisteren? Na zijn reactie denk ik dat hij een rol speelde om Lozano uit de wedstrijd te halen. Niet dat die er ooit heeft ingezeten (dus of het nodig was weet ik niet) maar volgens mij heeft Veltman deze clash (misschien niet op een nette manier) dik gewonnen. Als Nigel de Jong dit soort dingen deed bij Oranje tegen de beste speler van de tegenstander was het allemaal prima geweest.
 7. Bunting - vd Bergh, leuke hoor.
 8. Dit jaar zitten er wel een aantal figuren tussen hoor. Soundos, Niels. En dan Richard :D wat een droogkloot. Ging zo stuk om dat 'en een paard Niels?'.
 9. Wat blijft ze fijn om naar te kijken he in die serie :love:
 10. Dio is een poes, Thomas wil ik heel graag mogen maar komt eigenlijk gewoon over als een loser dus laat Bertie maar winnen.
 11. 6EBmdbsWTNE Heb er weer zin an
 12. Oi oi. 'Het is maar een spel' gebruiken om mensen echt keihard te naaien, interessant wel. Want met die omstandigheden (weinig eten, drinken, slaap, etc) is je beste vriend op het eiland naaien natuurlijk niet goed te praten met 'het is maar een spel'. Dat is echt wel een serieuze mentale tik. Buiten dat vind ik het wel redelijk zwak van Dio. Misschien makkelijk gezegd, maar zou liever een finale spelen met sterke mensen dan met alleen maar zwakke vrouwen. Hoop daarom dat JayJay en Thomas weer terugkomen in de halve finale, eindelijk een beetje strijd (Y)
 13. Shady was bij Ex on the Beach al grappig, hier is die ook zo'n droogkloot :D
 14. Zo, allebei eruit. Jammer van Alex wel. Wel interessant hoe dat programma mensen neerzet. Dave ontpopt zich als een cultheld terwijl Jay Jay wordt neergezet als een idioot. Dat ze Dave populair maken snap ik wel, anders kijkt er niemand meer naar die series van hem. Vind m ook wel een baasje hoor. Qua vrouwelijk schoon ook niet te klagen zeg. Gaby :love:
 15. Ja daar had ik eerst ook interesse in, maar ben blij dat ik niet ga. Nu gewoon chille after bij iemand thuis (Y) edit: bootje varen dus
 16. Zaterdag Wonderland Festival, kijken of het wat is. Kaartje was maar 15 eu, ze gaan nu voor dik 35 volgens mij.
 17. Kwam vorig jaar van Ter Leede volgens mij. Nooit zien spelen maar dat hij na een jaar weer mag vertrekken zegt genoeg denk ik.
 18. Haha ja klopt, ik ben ook totaal niet van de afters (behalve thuis, dat is heerlijk). Maar op een boot vond ik dan wel weer leuk.
 19. Buiten Westen en Wonderland (met dat bootvaren als after) aanwezig hoor :)
 20. Pietert

  Willem II

  Wil je niet juist tegen NAC spelen aankomend seizoen?
 21. Wanneer is die omslag geweest dat iedereen ineens Engels ging zingen? Voor mijn idee waren er vroeger veel meer landen die het in hun eigen taal deden, veel leuker om naar te kijken. Nu zijn 20 van de 26 optredens hetzelfde ;e
 22. Pietert

  Festivals

  https://www.facebook.com/events/264189530591508/ haha naast mijn huis :mrgy:
 23. Pietert

  Nieuwe shirts

  Juventus is ook wel verkracht zeg met die dunne strepen door het witte gebaande.
 24. 'Gister nog' van Paul de Munnik is ook mooi zeg.
×
×
 • Create New...