Jump to content

mattijs.

Leden
 • Posts

  9,442
 • Joined

 • Last visited

About mattijs.

 • Birthday 03/14/1993

mattijs.'s Achievements

38

Reputation

 1. 7 miljoen voor Engels, belachelijk slecht gehandeld, zeker als je ziet dat ze vorig jaar 15 miljoen geweigerd hebben. Daarnaast Olympiakos vandaag een centrale verdediger die 20 competitiematchen gespeeld heeft voor 22 miljoen verkocht aan Leverkusen.
 2. Waarom zou Karelis een penalty moeten hebben?
 3. en dan rechtsreeks rood voor dit :-D
 4. Als je zo'n fouten geen penaltyfout meer vindt, houdt het ook op hoor.
 5. zijn vooral 'grotere' namen. Wil het nog maar eens zien, zegt wel al iets dat Belfodil vrije speler is.
 6. Niets meer binnen bij Club dus, vrij teleurgesteld.
 7. Lombaerts zal ook wel niet gaan (gelukkig). Anderlecht zou blijkbaar maar 2 miljoen willen bieden, terwijl Zenit 4.5 wilt. Daarnaast vertrekt Garay naar Valencia, dus zouden ze nu minder happig zijn om hem te laten vertrekken. Net een update dat die transfer bijna zeker niet doorgaat nu.
 8. Wout Faes meegetraind met de Rode Duivels. Wordt het niet eens tijd om die jongen z'n minuten te gunnen bij Anderlecht? Kan alleen maar meevallen als je dr voorbije weken die verdediging zag staan.
 9. Enorme prijzen toch ivm een 3-tal jaren geleden zelfs al. Als je ziet dat Bacca voor 9 miljoen naar Sevilla ging. Zou je nu bijna het dubbele voor krijgen.
 10. Lacazette blijft denk ik bij Lyon. Zie nu ook dat ie geblesseerd is geraakt dit weekend en de interlands mist. Fekir ook, zou ook weer geopereerd moeten worden.
 11. Ja van Rhijn, die moet ook Meunier vervangen he. Kan je toch verwachten dat ze kwalitatief iemand evengoed halen. Maar vond hem ook wel sterk vandaag
 12. Vind het gewoon belachelijk dat er ook gewoon helemaal niets van kwaliteit is bijgekomen. Alles wat aangekocht is, is totaal geen meerwaarde. Een goeie flankaanvaller mag er op zn minst bij. Een goeie spits ook want met Vossen :cab: Verlang al om Simons in actie te zien in de Champions League. Was veruit de zwakste vandaag.
 13. Jij vindt Butelle wel goed? Dit seizoen nog geen enkele deftige wedstrijd gekeept. Vorig seizoen bekerfinale ook door z'n fout verloren. Kan geen deftige pas geven en begint dan maar zo'n rare maniertjes te vertonen. Die dribbel langs de zijlijn okee. Daarnaast 6 op 15. En nog tegen geen enkele topploeg gespeeld. Zullen mogen content zijn als we de top 6 halen met dit niveau. Denk dat MPH al spijt heeft dat ie een jaar bijgetekend heeft, en terecht.
 14. Die Butelle aub direct buitensmijten. Die kerel is helemaal niets waard dit seizoen. Ongelofelijk
 15. Gedoz kan er echt geen kloten van. Schijtmatch om naar te kijken.
×
×
 • Create New...