Jump to content

germandutch

Leden
 • Posts

  2,478
 • Joined

 • Last visited

Reputation

246 Excellent

About germandutch

 • Birthday 01/01/1

Personal Information

 • Woonplaats
  Tilburg
 • Favoriete Club
  Bayern München, FC Köln, Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komende maandag spelen wij thuis tegen SV Sandhausen, officieel SV Sandhausen 1916, een Duitse voetbalclub uit de plaats Sandhausen. Bij stormachtig weer en voor 16.041 toeschouwers verschenen wij in de 4-1-3-1-1 opstelling met spits Ganvoula, die weer hersteld is, maar om een transfer heeft verzocht. Ook VC Bella-Kotcha + Antwi-Adjej willen weg, dankzij de illegale acties van de DVZ van Mainz. Vandaar speel ik dus met drie ontevreden spelers. Sandhausen kwam in een 4-2-3-1 formatie het veld op en scheids was ene Christian Dietz. Wij begonnen zoals altijd met vol gas, hoge druk en puur op de aanval…… maar Sandhausen speelde heel compact achterin en had 2 bussen voor de 16 geplaatst, waardoor wij amper gevaarlijk konden worden. Desondanks lukte het MC Papela in de 43ste minuut onze openingstreffer te scoren. In de 47ste en laatste minuut van de eerste helft kreeg Pepic de rode kaart omdat hij probeerde Papela door midden te schoppen. Bij rust stond het 1 : 0. In de 58ste minuut zorgde Pantovic voor ons tweede doelpunt en in de 63ste minuut haalde ik de ontevreden MR Antwi-Adjej van het veld en bracht Weilandt. 5 minuten later mochten ook VL Bakker en ML Blum gaan douchen en kwamen Decarli en Asano. Invaller Asano zorgde in de 72ste minuut voor ons derde doelpunt en dat was het dan ook. Het bleef 3 : 0 en de punten bleven hier. --------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 2. Komende zondag spelen wij uit tegen mijn voormalige club Aston Villa FC . Bij nat weer en voor 41.801 toeschouwers arriveerden wij in Birmingham bij mijn vorige werkgever in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. AV kwam in een 4-1-4-1 formatie het natte veld op en scheids was ene Craig Pawson. Welnu, wij begonnen zoals altijd en zoals ik voordien ook met Aston Villa heb gespeeld dus met vol gas, hoge druk en puur aanvallend maar wel zonder spitsen. Mijn opvolger bij AV liet zijn team verdedigend spelen, zeg maar met poep in de broek, vandaar dat wij al in de 5de minuut het openingsdoelpunt scoorden en wel door ML Saka, die de bal volley in het doel knalde. 3 minuten later was het VL Kolasinac die de bal in het netje schoot en voor de 0 : 2 tekende. Het komende halfuur functioneerde de defensie van AV beter, want wij kwamen er amper doorheen. Maar in de 38ste minuut was het MC Partey die een pass van SS Odegaard verzilverde en in het doel tikte. 0 : 3 en de match was min of meer gespeeld. Bij rust stonden wij dus 0 : 3 voor, zonder dat AV ook maar op ons doel had geschoten. In de tweede helft haalde ik uit voorzorg in de 62ste minuut VM Xhaka + ML Saka van het veld en bracht Elneny en Pellegrini. En 6 minuten later mocht VC Gabriel gaan douchen, voor hem kwam Tomiyasa. Het bleef 0 : 3 en eerlijk gezegd, mijn ex-team stelde mij teleur. Ik had van hun toch wel meer tegenweer verwacht. ------------------- @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 3. Aanstaande zaterdag spelen wij thuis tegen SV Darmstadt 98 is een Duitse voetbalclub uit de stad Darmstadt in de Duitse deelstaat Hessen. Als ik mij niet vergis, is Darmstadt te vergelijken met Tilburg, want ook zij hebben zo ’n kleine 159K inwoners en spelen afwisselend in de Bundesliga en of de 2de Bundesliga. Het is een blijft een gevaarlijke club en moeilijke tegenstander. Bij zonnig weer en voor 17.487 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Darmstadt 98 kwam in een solide 4-1-4-1 formatie het droge veld op en scheids was ene Patrick Ittrich. Wij begonnen zoals altijd met vol gas, hoge druk en puur aanvallend. Uit onze eerste corner kopte VC Bella-Kotchap de bal in de 2de minuut binnen de palen. 1 : 0 en ons openingsdoelpunt was een feit. 9 minuten later was SS Pantovic ter plekke om de 2 : 0 binnen te schieten. En in de 20ste minuut was het wederom Pantovic die voor ons derde doelpunt zorgde. Een heerlijk begin van de match en ons publiek kon het waarderen. Bij rust stond het nog steeds 3 : 0 en Pantovic, Antwi-Adjej, Chipsah, Bella-Kotchap en Leitsch speelden een hele sterke wedstrijd. Maar de overige spelers speelden min of meer onder maat. In de 53ste minuut, uit de eerste hoekschop van Darmstadt kopte ene Ujah de aansluitingstreffer achter onze zeer matig spelende keeper Riemann. 3 : 1 en plots voelde ik nattigheid, want mijn jongens zakten steeds meer weg. Het werd tijd voor verse krachten. In de 60ste minuut haalde ik de inmiddels geblesseerde ML Soares van het veld en bracht Blum, feitelijk een linker spits die ook ML kan spelen. Veel loste het niet op, want Darmstadt bleef gevaarlijk komen, vandaar dat ik in de 66ste minuut ook VL Bakker naar de kant haalde. Voor hem kwam Decarli. In de 71ste minuut haalde ik MR Antwi-Adjej ook nog van het veld, want hij kampte met kramp. Zijn positie naam spits Zoller over, die ook als MR uit de voeten kon. Een echte verbetering waren deze drie wissels niet, want in de 80ste minuut kregen wij een tweede doelpunt tegen en wederom was het Ujah die de bal achter onze keeper Riemann volleerde. Plots stond het 3 : 2 en nou voelde ik toch echt nattigheid. Gelukkig konden wij ons herstellen en de krappe voorsprong vasthouden. Al met al waren wij toch wel de betere ploeg en hadden verdiend gewonnen. Darmstadt kreeg maar 1 hoekschop (wij 14, waarvan wij er slechts 1 verzilverden) en die kopten ze in ons doel omdat onze keeper een hele slechte dag had. Met andere woorden het bleef dus 3 : 2 en de punten bleven hier. ---------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 4. Komende zondag spelen wij uit tegen 1. FC Heidenheim 1846, officieel Heidenheimer Sportbund 1846 e.V. geheten, is een Duitse voetbalclub uit de stad Heidenheim an der Brenz, deelstaat Baden-Württemberg. Bij lichtbewolkt weer en voor 14.195 toeschouwers arriveerden wij in Heidenheim in de gebruikelijke 4-1-3-1-1 opstelling. Weliswaar heb ik de beste spelers opgesteld, maar in de kleedkamer en in de bus heerste een zeer onprettige sfeer, omdat onder leiding van de ontevreden en zich onvolwassen gedragen Holtmann de sfeer behoorlijk werd verpest. De basisspelers waren akkoord met mijn zienswijze, Holtmann en Co uitsluitend te verkopen tegen onze vraagprijs en de zichzelf gruwelijk overschattende reservespelers weigerden dit in te zien. Heidenheim kwam op in een 4-2-3-1 formatie en scheids was thuisfluiter Timo Gerach. Ofschoon de basisspelers het met mijn eens waren, konden ze zich niet echt focussen op de wedstrijd en i.p.v . met vol gas, hoge druk en puur aanvallend te tegenstander te overmeesteren, werd het een trage, statische match en de eerste helft was feitelijk niet om aan te zien. Onze oudste, MC Tesche, trok zich alles teveel aan en speelde zwak, maar dat gold ook voor ML Soares, die ook steeds weer door Mainz werd benaderd. In de 62ste minuut haalde ik dan ook Soares en Leitsch van het veld en bracht Weilandt + Decarli. 5 minuten later mocht ook Tesche inrukken en werd vervangen door Papela. Weliswaar waren wij de betere ploeg, maar we konden het niet in doelpunten uitdrukken. Al met al bleef het een saaie wedstrijd met weinig hoogtepunten. Uit een corner in de 88ste minuut lukte het VC Bella-Kotchap de bal in het doel te koppen en dat was het dan ook. Natuurlijk hadden wij duidelijker moeten winnen en veel meer moeten scoren, want Heidenheim had alles te danken aan VL Föhrenbach en keeper Müller, die 3 hele duidelijke kansen van ons om zeep hielpen. De scheids was matig, net zo als de verslaggever, die blijkbaar een andere wedstrijd had gezien. Want laten wij wel wezen: als je ook de slechte wedstrijden wint, dan wordt je kampioen. En dit was een hele slechte wedstrijd, kan ik u verzekeren. Maar de drie punten gaan mee naar huis. ------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 5. Over drie dagen, dus komende zaterdag, spelen wij thuis in de Kwartfinale van de FA Cup en wel tegen Tottenham Hotspur Football Club, 'Spurs' of 'Tottenham' in de volksmond, een voetbalclub in de wijk Tottenham, Londen. Bij het gebruikelijke Engelse natte weer en voor een uitverkocht huis met 60.704 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Waarom plots weer spitsenloos? Twee spitsen zijn geblesseerd en Lacazette is niet fit. Bovendien zijn Partey + Saka evenmin fit en VR Cedric en reservekeeper Ramsdale nog geblesseerd of herstellende. Vandaar dat ik wat heb zitten rommelen met de opstelling, maar ik heb het volste vertrouwen in de spelers die ik opgesteld heb. Bovendien, ons voordeel is dat de Spurs hun manager hebben ontslagen en slechts een interim-manager voor de groep hebben staan. Enfin, de Spurs kwamen het natte veld op in een 4-1-2-2-1 formatie en scheids was ene Colin Griffiths. Wij begonnen zoals altijd met vol gas, hoge druk en puur aanvallend en reeds in de 10de minuut was het MC Soares, die ons openingsdoelpunt maakte. Kehrer, die i.p.v. de geschorste Gabriel in het verdedigingscentrum speelde, legde topspits Harry Kane aan de ketting. Pas in de 42ste minuut gebeurde er weer iets, toen scoorde Odegaard ons 2de doelpunt door een foutje van ene Reguilon af te straffen. Bij rust stond het dus 2 : 0 en ik kon de komende overwinning als het ware al voelen. Uit een corner in de 70ste minuut kopte VC White ons derde doelpunt binnen en de match was definitief gespeeld. Wel werd MC Soares nog uit de wedstrijd geschopt, maar hoe dan ook, wij zijn een ronde verder. ---------------- @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 6. Komende zondag spelen wij thuis tegen 1. FC Nürnberg, een voetbalclub uit de Duitse stad Neurenberg, die in de 2.Bundesliga speelt. Bij heerlijk zonnig voetbalweer en voor 17.646 toeschouwers verschenen wij in de gebruikelijke 4-1-3-1-1 opstelling en nu wel met spits Ganvoula en MR Antwi-Adjej. 1.FC Nürnberg of te wel De Club kwam in een 4-2-3-1 formatie het droge veld op en als ik eerlijk ben, Nürnberg zou op basis van hun verleden feitelijk weer in de Bundesliga moeten spelen, alleen lukt het ze niet promotie te bewerkstelligen. Scheidsrechter was Frank Willenborg. Welnu, in de eerste helft had Nürnberg totaal niets in te brengen en bij rust stond het al 4 : 0 voor ons, met een hattrick van spits Ganvoula. 2 minuten na herbegin in de tweede helft scoorde ene Xande de aansluitingstreffer voor de Club, 4 : 1 en in de 67ste minuut produceerde Ganvoula zijn 4de doelpunt. Net voordat de scheids af kon fluiten lukte het ene Kapic de 5 : 2 te scoren. Achteraf durf ik te beweren, dat de Club met hun speelwijze zeker geen promotie kan realiseren. ---------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 7. Over drie dagen, dus komende woensdag, spelen wij thuis tegen Brighton & Hove Albion F.C., een Engelse voetbalclub uit Brighton, opgericht in 1901 en sinds het seizoen 2017/18 uitkomend in de Premier League. Bij lichtbewolkt weer en voor een uitverkocht huis en 60.704 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Waarom ineens spitsen-loos? Omdat spits Lacazette helaas totaal niet wedstrijdfit was en ook VR Kehrer was niet helemaal fit. Vandaar dat ik Aebischer als SS naast Odegaard opstelde. Brighton of te wel The Seagulls kwamen in een 5-2-2-1 formatie het droge veld op en scheids was helaas de zeer wispelturige Martin Atkinson. Nou ik kan u vertellen, het werd een knotsgekke maar ontzettend spannende match, want in de eerste minuut scoorde Odegaard al onze openingstreffer en 4 minuten later was het Maupay, die volgens mij door middel van een overtreding in balbezit kwam en onze keeper Leno verraste. 1 : 1 en dat al na 5 minuten. 2 minuten later was het MC Partey die voor de 2 : 1 zorgde en in de 20ste minuut was het VC Gabriel die de 3 : 1 binnen kopte. Al met al was deze match al binnen 20 minuten gespeeld, want het bleef 3 : 1. Maar daarmee was de wedstrijd nog niet afgelopen. In de 51ste minuut was het ene Trossard, die VR Kehrer een doodschop wilde verkopen, waarbij hij zichzelf blesseerde. Maar ook Kehrer kon niet verder spelen en moest worden vervangen. Voor hem kwam Chambers. 5 minuten later haalde ik uit voorzorg Aebischer eraf en bracht Smith-Rowe en in de 61ste minuut mocht Xhaka al gaan douchen. Voor hem kwam Elneny. Was het daarmee gedaan? Nee, helaas nog niet. In de 91ste minuut lukte het Joel Veltman (ex-speler van Ajax) een bal tegen de arm van Gabriel te schieten. De scheids zag er een overtreding in en gaf Gabriel de gele kaart en aangezien het de 2de gele was, trok hij met een theatraal gebaar de….. Voor Gabriel was de match voorbij en wij moesten met 10 man de wedstrijd uitspelen. Gelukkig bleef het 3 : 1 en de punten bij ons. ------------------ @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 8. Komende zondag spelen wij thuis tegen 1. FC Nürnberg, een voetbalclub uit de Duitse stad Neurenberg, die in de 2.Bundesliga speelt. Bij heerlijk zonnig voetbalweer en voor 17.646 toeschouwers verschenen wij in de gebruikelijke 4-1-3-1-1 opstelling en nu wel met spits Ganvoula en MR Antwi-Adjej. 1.FC Nürnberg of te wel De Club kwam in een 4-2-3-1 formatie het droge veld op en als ik eerlijk ben, Nürnberg zou op basis van hun verleden feitelijk weer in de Bundesliga moeten spelen, alleen lukt het ze niet promotie te bewerkstelligen. Scheidsrechter was Frank Willenborg. Welnu, in de eerste helft had Nürnberg totaal niets in te brengen en bij rust stond het al 4 : 0 voor ons, met een hattrick van spits Ganvoula. 2 minuten na herbegin in de tweede helft scoorde ene Xande de aansluitingstreffer voor de Club, 4 : 1 en in de 67ste minuut produceerde Ganvoula zijn 4de doelpunt. Net voordat de scheids af kon fluiten lukte het ene Kapic de 5 : 2 te scoren. Achteraf durf ik te beweren, dat de Club met hun speelwijze zeker geen promotie kan realiseren. ----------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 9. Komende zondag spelen wij thuis tegen Southampton F.C., ook wel bekend als The Saints, een Engelse voetbalclub, die in november 1885 werd opgericht als St. Mary's YMA. Bij licht bewolkt weer en voor een volledig uitverkocht huis, dus 60.704 toeschouwers, verschenen wij in de gebruikelijk 4-1-3-1-1 opstelling met de net weer herstelde Lacazette. Verder is het team compleet. The Saints kwamen op in een 5-2-2-1 formatie en scheids was Chris Kavanagh. Het was even wennen met Lacazette als spits, want hij is er een tijdje geblesseerd geweest en heeft totaal geen wedstrijdritme. Ofschoon wij met vol gas, hoge druk en puur aanvallend speelden, hadden wij toch wel een dik half uur nodig om door het massieve defensieve bolwerk van The Saints te komen. In de 34ste minuut was het Maitland-Niles die ons openingsdoelpunt scoorde. 7 minuten later was het VM Xhaka die voor ons tweede doelpunt zorgde. 2 : 0 was ook de ruststand. Omdat onze tegenstander puur verdedigend speelde, haalde ik in de 62ste minuut beide doelpuntenmakers uit voorzorg naar de kant. Voor Xhaka + Maitland-Niles kwamen Smith-Rowe en Pepe. Ze stonden net koud op het veld, toen MC Partey in de 64ste minuut ons derde doelpunt maakte. Een minuut later haalde ik de zeer goed spelende Saka, die maar liefst 2 assists had gegeven, eveneens naar de kant en bracht Pellegrini. Helaas voor ons werd VR Cedric in de 71ste minuut ijskoud uit het veld geschopt door ene Chauke. De op zich goed fluitende scheids reageerde helaas niet en keek heel toevallig de andere kant uit. Enfin, wij speelden de wedstrijd met 10 man uit en het bleef 3 : 0, omdat wij niet meer aandrongen. Al met al waren wij de betere ploeg en wonnen verdiend. O.a. kregen wij 16 hoekschoppen en de tegenstander slechts 1x. ------------------ @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 10. Inmiddels heb ik een selectie van maar liefst 28 spelers met 9 verschillende Nationaliteiten. Te weten: 18 Duitsers, 1 Braziliaan, 1 Ghanees, 1 Hongaar, 1 Japanner, 2 Nederlanders, 1 Oegandees, 1 Congolees + 2 Serviërs. En dat voor een tweede divisieclub, maar de samenwerking functioneert en wij zijn een hecht team of beter gezegd: wij waren een hecht team. Van de ene op de andere dag is dat plots totaal veranderd. Hoe dat kan? Hier volgt mijn uitleg: Er is een club uit de Bundesliga waar ik inmiddels een soort pesthekel aan heb gekregen. Feitelijk niet zo zeer aan de club, meer aan hun DVZ. Deze man begint mij gigantisch te vervelen en hij kan beter uit mijn buurt blijven. Waarom? Omdat deze Zwitser het presteert, om al mijn spelers continu lastig te vallen door ze achter onze rug om te benaderen. Ondertussen heeft hij ‘zonder onze toestemming’ gesproken met Pantovic, Antwi-Adjej, Asano, Holtmann, Ganvoula, Bella-Kotchap, Leitsch en Novotny. Met alle spelers heb ik nu problemen, omdat ze allen naar 1.FSV Mainz 05 willen, omdat deze Zwitserse kwal met Blatterse trekken ze van alles heeft beloofd. Inmiddels heb ik enkele van deze spelers op de transferlijst moeten zetten, maar aangezien deze ‘heer’ slechts 1/10 van de spelerswaarde wil betalen en de jongens voor een prikkie wil binnenhalen, worden alle biedingen van hem weliswaar geweigerd, maar de spelers maken nu chaos in de kleedkamer en beginnen zich persoonlijk benaderd te voelen. Van dit soort geintjes hou ik niet. Zo kan ik mijn jongens niet meer tot topprestaties overhalen en ik verlies ook mijn goesting. Wij hebben regels en die gelden ook voor deze Zwitser. Het liefst zou ik deze zaak op de ‘UFC’ manier oplossen, d.w.z. erheen rijden en deze heer voor elke regelovertreding een paar klappen verkopen. Maar ja, dat mag helaas niet, want dan wordt ik minimaal levenslang geschorst en mag nooit meer een betaalde voetbalclub trainen/managen. Mijn hekel zit diep, kan ik u vertellen, heel erg diep en het kost mij heel veel moeite, om mij te beheersen. Komende maandag spelen wij uit en wel in en tegen SSV Jahn Regensburg, een Duitse voetbalclub uit de stad Regensburg, Beieren. Bij zonnig weer en voor 13.061 toeschouwers arriveerden wij in Regensburg in de gebruikelijk 4-1-3-1-1 opstelling met in de spits Asano (ipv Ganvoula) en als MR Weilandt (ipv Antwi-Adjej). De Jahnelf kwam in een 4-4-2 formatie het droge veld op en scheids was ene Robert Schröder. De sfeer in de bus en vooral in de kleedkamer was totaal verpest, door de smerige acties van de Zwitsers DVZ van Mainz. Ganvoula en Antwi-Adjej mogen op de bank zitten als mogelijke wisselspelers (ofschoon ik ze niet zal inzetten) en de bijzonder vervelende Holtmann heb ik thuisgelaten. In het verdedigingscentrum heb ik twee teleurgestelde verdedigers, Bella-Kotchap en Leitsch. Het ooit zo geweldige team krijgt steeds meer scheurtjes en de mentaliteit van een aantal spelers staat mij plots niet meer aan. Normaal gesproken zouden wij de betere ploeg zijn, maar in het eerste kwartier liep het behoorlijk stroef en i.p.v. vol gas speelden wij op een laag pitje. Het duurde dan ook tot de 18de minuut, totdat Pantovic ons openingsdoelpunt maakte. 5 minuten later was het VL Bakker, die voor ons tweede doelpunt zorgde. Net toen ik dacht, dat mijn jongens over de tegenstander heen zouden walsen, kopte ene Albers de bal in ons doel. 1 : 2 en plots voelde ik toch wel nattigheid. 4 minuten later was Pantovic ter plekke om de 1 : 3 binnen te schieten. Bij rust stond het nog steeds 1 : 3 en in de 57ste minuut kregen wij plots uit heldere hemel wederom een tegendoelpunt om de oren. 2 : 3 en nu werd het toch wel heel nauw hoor. Een minuut later haalde ik de teleurstellend spelende VM Chipsah eraf en bracht de ouwe Tesche. In de 74ste minuut mocht Bakker gaan douchen en kwam Decarli en 5 minuten later haalde ik ook Papela eraf, zijn positie nam Castrop in. Het bleef 2 : 3 en ondanks alle interne problemen werden wij de wel of niet verdiende winnaar en nemen de 3 punten mee naar huis. --------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 11. Mag ik het zeggen? Ja, ik mag het zeggen. Wat ben ik blij, dat ik geen toestemming heb gegeven om Auba te verkopen. Inmiddels heeft onze spits namelijk al 28 goals voor ons gescoord en hij is in topvorm. Auba is een garant voor doelpunten (net als Lewandowski bij Bayern en Haaland bij Dortmund) en mede met deze krachtpatser/ goalgetter moet je gewoon voor het kampioenschap gaan. Aanstaande zaterdag spelen wij uit tegen Crystal Palace Football Club, eveneens gezeteld in Londen en wel in het Selhurst Park. Bij nat weer en voor 26.297 toeschouwers arriveerden wij in het Selhurst Park in de gebruikelijke 4-1-3-1-1 opstelling met Auba in de spits en Odegaard als SS. Crystal Palace kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was Jon Moss. Dat hun manager Patrick Vieira het zogenaamde Arsenal DNA heeft, is leuk, maar nu is hij gewoon onze tegenstander, die bovendien met zijn club op de laatste plaats staat en hoogstwaarschijnlijk op de wip zit. Het spijt mij voor hem, maar wij willen hier winnen. En ja hoor, wij begonnen zoals altijd met vol gas, hoge druk en puur aanvallend en CP probeerde ons met fysiek acties tegen te houden. Reeds in de 2de minuut kregen wij een penalty, die spits Auba onhoudbaar binnen schoot. Keeper Guaita was kansloos en wij hadden onze openingstreffer. 0 : 1 en pas in de 43ste minuut lukte het ons via ML Saka het tweede doelpunt te maken, want CP had twee bussen voor de 16 geplaatst en verdedigde met hand en tand. In de 56ste minuut was SS Odegaard ter plekke om ons derde doelpunt binnen te schieten. 0 : 3 en het begon erop te lijken. 5 minuten later haalde ik VM Xhaka + Maitland-Niles eraf, om Smith-Rowe + Aebischer nog wat speeltijd te gunnen. En in de 67ste minuut wisselde ik ook nog MC Partey, die zijn werk had gedaan, en bracht Elneny. 3 minuten later was het weer Odegaard, die voor ons vierde doelpunt zorgde en nog geen twee minuten later maakte hij zijn hattrick compleet en stond het 0 : 5 voor ons. Deze uitslag zal ongetwijfeld problemen voor Patrick Vieira opleveren, die zo graag samen met Dennis Bergkamp en Thierry Henry het Arsenal DNA weer nieuw leven in had geblazen. En voor zover ik weet, is de Zweedse multimiljardair en Spotify eigenaar Daniel Ek op de achtergrond nog steeds bezig, om Arsenal over te nemen. Ik heb niets tegen deze gasten, maar een eventuele overname zal wel tot gevolg hebben, dat ik hier mijn werk niet af kan maken. Zou jammer zijn. Maar even terug tot de wedstrijd, want die is nog niet afgelopen. In de 92ste en laatste minuut lukte het Edouard alsnog een tegendoelpunt binnen te werken. Wij waren in gedachten al op weg naar de kleedkamer en de concentratie was zoek. Het werd dus 1 : 5 en de drie punten zitten weer in onze knip. Trouwens, de scheids floot een zeer goede wedstrijd en CP had het aan keeper Guaita te danken, dat het slechts 1 : 5 werd. --------------- @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 12. Komende zaterdag spelen wij uit en wel weer tegen FC Erzgebirge Aue, maar nu in de 1ste Ronde DFB Pokal. Ik heb zojuist nog een speler gehuurd en wel de Nederlander Timothy Fosu-Mensah, 23jr, VR en afkomstig van Bayer Leverkusen. Deze jongen komt uit Amsterdam en uit de Ajax jeugd. MU heeft hem destijds voor €300K gekocht en via MU kwam die bij BL. Weliswaar is hij feitelijk te duur voor ons (salaris) maar hij is en absolute topper. Bovendien heb ik momentaan problemen met MR Antwi-Adjej, die naar een hogergeplaatste club wil. Omdat deze club onze transfersom van €3 miljoen niet wil betalen en slechts een derde wil dokken (hetgeen minder is dan zijn waarde) wil ik hem niet laten gaan. Als ze onze vraagprijs betalen, mag hij gaan, want ik heb al een vervanger voor hem. Bij zeer heet zonnig weer en voor 12.739 toeschouwers arriveerden wij in Aue in de 4-1-3-1-1 opstelling met spits Ganvoula en de twee nieuwelingen MC Papela en VR Fosu-Mensah. Aue kwam in een 5-3-2 formatie het droge veld op en scheids was ene Bastian Dankert. Wij hadden een dik kwartier nodig, om op gang te komen en met vol gas, hoge druk en puur aanvallend onze tegenstander achterin vast te zetten. Door doelpunten van Soares, nieuweling Fosu-Mensah en Ganvoula stond het bij rust al 0 : 3 en was de match feitelijk al gespeeld. In de tweede helft scoorden wij nogmaals drie keer en maakte spits Ganvoula zijn hattrick compleet. Om eerlijk te zijn, het gaat lekker zo en wij zijn een ronde verder. Trouwens, de scheids floot een perfecte match, zonder onnodige kaarten uit te delen. ------------ @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 13. Nu ik eenmaal in de PL werkzaam ben, heb ik mij al bezig gehouden met mijn toekomstplanning. Er zijn een aantal clubs in de PL waarvoor ik gaarne minimaal 1 seizoen zou willen werken en wel: Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester UTD en het nieuwe speeltje van de Arabieren Newcastle United. Dan zou ik nog minimaal 6 jaar hier in Engeland zitten, alvorens ik terugkeer naar Rotterdam. En ja hoor, in de ED zou ik ook nog willen werken en wel bij mijn favoriete club Feyenoord. Maar ja, voorlopig zijn dit allemaal nog toekomstdromen. Nu moet ik eerst zorgen, dat ik met Arsenal om de titel kom te spelen en deze club naar de CL breng. Komende zaterdag spelen wij thuis tegen Norwich City Football Club, uiteraard ken ik deze club helemaal, tenslotte heb ik hun kampioen van de Championship gemaakt en hun promotie naar de PL voor elkaar gekregen. Onze eerste wedstrijd tegen hun hebben wij met 1 : 2 verloren en eerlijk gezegd, was dat mijn domme fout, omdat ik dezelfde tactiek heb gebruikt, die ik een seizoen succesvol met Norwich had gespeeld. Ik zal dus het een en ander moeten wijzigen, als wij tegen hun succes willen hebben. Bij lichtbewolkt maar koud weer en voor 60.704 toeschouwers verschenen wij in de 4-1-3-1-1 opstelling met Auba in de spits. Mijn ex-club Norwich onder leiding van de Duitser Daniel Farke kwam in een 4-2-3-1 formatie het veld op en scheids was helaas Peter Bankes, die ik niet zo geweldig vind. Waarom? Omdat ik bij hem steeds het gevoel heb, dat hij situaties niet goed kan beoordelen. Maar ja, dat is mijn persoonlijke mening. En wat hun tactiek betreft: Farke speelt met twee controlerende VM en m.i. is de afstand tot de eenzame spits veel te groot, waardoor ze de lange bal moeten hanteren, als ze de spits willen bereiken. Bij mijn VC Gabriel en White kun je de lange bal vergeten, want spits Pukki is wel snel, maar een te matige kopper om überhaupt een kans te maken. Enfin, wij hadden nog iets goed te maken en mijn jongens en ik wilden wraak en niet zo een beetje ook. In de 14de minuut was het Gabriel die na een voorzet van Saka de bal onhoudbaar binnen kopte. 1 : 0 en ons openingsdoelpunt was een feit. Spits Auba benutte een fout van Kabak om ons tweede doelpunt binnen te schieten en wel in de 31ste minuut. Het duurde tot de 46ste en laatste minuut van de eerste helft, tot er weer iets noemenswaardigs gebeurd. Odegaard werd in de 16 brutaal neergelegd en de scheids gaf terecht een penalty, die Auba verzilverde. 3 : 0 en dat was uiteraard ook de ruststand. Twee minuten na herbegin was het SS Odegaard die een keepersfout van Krul afstrafte en de bal tussen de lijnen tikte. 4 : 0 en het begon op iets van ‘wraak’ te lijken. Ofschoon het hele team ijzersterk speelde, moest ik toch 3 wissels doorvoeren, om bepaalde spelers eveneens spelminuten te gunnen. In de 64ste minuut haalde ik daarom VM Xhaka + MR Maitland-Niles eraf en bracht Elneny en Pepe. 5 minuten later mocht ook Odegaard vertrekken en kwam Smith-Rowe. In de 76ste minuut was het wederom Gabriel die een voorzet van Saka over de doellijn kopte. 5 : 0 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand. Onze wraak was gelukt en heerlijk zoet. Norwich werd gewoon van het veld geveegd. En de scheids? Zoals ik al had verwacht, beoordeelde hij een hoop situaties niet goed of wilde extra ‘mild’ zijn voor onze tegenstanders, die zich aan maar liefst 25 wel of niet grove overtredingen schuldig hadden gemaakt, grotendeels uit frustratie omdat ze weggespeeld werden. Hij gaf ze maar 3 gele kaarten, ofschoon dat er minimaal 10 hadden moeten zijn en enkele rode. Al met al was ons publiek en ik tevreden met ons spel en de uitslag. ----------------- @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 14. Komende zaterdag spelen wij thuis tegen FC Erzgebirge Aue, een voetbalclub in Duitsland. De thuisbasis van de club is het Erzgebirgsstadion in Aue. Een club in het 'Ossieland', het vroegere Oost-Duitsland of te wel DDR. Bij stormachtig weer en voor 14.756 toeschouwers verschenen wij in de 4-1-3-1-1 opstelling met spits Ganvoula en nieuweling/huurspeler Mervelle Papela, 20jr, MC afkomstig van Mainz 05. Aue kwam in een 5-3-2 formatie het veld op en scheids was ene Robert Kampka, die op mij een zenuwachtige indruk maakte. Binnen 25 minuten was de match volgens mij al gespeeld, want toen stonde wij al met 2 : 0 voor en was van aanvallende acties van de tegenstander weinig te verwachten. In de 53ste minuut kregen wij een terechte penalty, die door Pantovic werd verzilverd. 8 minuten later haalde ik uit voorzorg VM Chibsah en ML Soares naar de kant en bracht Tesche, min of meer weer hersteld, en Weilandt. Voorts haalde ik MR Antwi-Adjej er in de 67ste minuut van het veld. Voor hem kwam Holtmann. Na 79 minuten maakte spits Ganvoula alles klaar door ons 4de doelpunt binnen te schieten en toen ging de match op slot. Het bleef 4 : 0, ondanks onze 8 doelkansen (Aue had slechts een halve). Voorts hadden wij 58% balbezit en kregen van de scheids 2 gele kaarten voor feitelijk protesten over zijn warrig gefluit. --------------- @Copywriter @Vis @MNie @bobjuh @19CH98 @Venijn McSnekke Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 15. Komende zaterdag spelen wij thuis tegen Wolverhampton Wanderers FC, een Engelse voetbalclub uit de stad Wolverhampton, die is opgericht in 1877 en sinds 2018 weer uitkomt in de Premier League, de hoogste Engelse divisie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Molineux Stadium. Geteisterd door hagelbuien en koud shitweer verschenen wij in de 4-1-3-1-1 opstelling met spits Auba. Wolves kwam in een simpele 4-4-2 formatie het natte veld op en scheids was Stuart Attwell. ML Saka raakte in de 15de minuut geblesseerd en werd vervangen door Smith- Rowe. Ofschoon wij het betere team waren, lukte het ons niet, dit middels doelpunten toonbaar te maken. De ruststand was dan ook 0 : 0. Onze middenveldmotor MC Partey haperde en had moeite, de harde tackles van zijn tegenstanders te ontwijken. In de 62ste minuut greep ik dan ook in en haalde VR Cedric en MC Partey van het veld. Voor hun kwamen Chambers en Pellegrini. 2 minuten later was het MR Maitland-Niles die voor ons het verlossende doelpunt scoorde en deze zeer matige en door fysiek geweld uitblinkende wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1 : 0. Een magere overwinning, maar wel 3 punten waard. ---------------- @Chimpa @TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
×
×
 • Create New...