Jump to content

germandutch

Leden
 • Posts

  2,333
 • Joined

 • Last visited

About germandutch

 • Birthday 01/01/1

Personal Information

 • Woonplaats
  Tilburg
 • Favoriete Club
  Bayern München, FC Köln, Feyenoord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

germandutch's Achievements

 1. Aanstaande vrijdag spelen wij thuis tegen Telstar. Dit wordt voor ons een zeer bijzondere wedstrijd. Omdat wij bij winst kampioen van de KKD kunnen worden, met aansluitende promotie in het vooruitzicht. En laten wij wel zijn, het moet gewoon kunnen. Telstar verkeert momenteel in de onderste regionen en mag geen probleem opleveren. Bij stormachtig weer en voor 11.547 toeschouwers verschenen wij in de gebruikelijke spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Telstar kwam in een 4-2-3-1 formatie op en scheids was Serdar G. (met de onuitspreekbare Turkse achternaam). Wij begonnen zoals altijd met vol gas, hoge druk en puur aanvallend. In de 5de minuut maakte Opoku onze openingstreffer en in de 14de minuut was het Leemans die voor de 2 : 0 zorgde. En toen hervatte Telstar zich en pakte het botte bijl uit. De vriendelijke sfeer op het veld veranderde in keiharde duels en heftige tackles. Onze doelpuntenmakers kregen het zwaar te verduren. In de 55ste minuut moest ik Leemans wisselen, die een gekneusde enkel opliep bij een tackle. Voor hem kwam Konings. Drie minuten later was het juist invaller Konings die voor ons derde doelpunt zorgde en vanaf dat moment veranderde de grimmige veldsfeer in een ware slachtpartij. Weliswaar probeerde scheids Serdar de ‘daders’ te straffen, maar met toespraken en af en toe een gele kaart los je dit niet op. In de 72ste minuut haalde ik vd Pavert en Tutuarima van het veld en bracht Mamengi en Verbeek. En 5 minuten later mochten ook Lelieveld en Zitman vertrekken en kwamen Schippers en Dekker. Het bleef bij 3 : 0. Wij kregen 5 kansen (Telstar 0) en 58% balbezit. Telstar maakte zich schuldig aan 32 overtredingen en kreeg maar 4 gele kaarten. Hoe dan ook, als ik goed reken, dan zijn wij nu inofficieel kampioen van de KKD en zullen komend seizoen naar de ED promoveren. Heerlijk toch? --------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 2. Komende vrijdag spelen wij thuis tegen NEC. Bij motregen en voor 12.600 toeschouwers verschenen wij in de gebruikelijke spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Betreffende onze tactiek wil ik nog even opmerken, dat het toch te zot voor woorden is, dat na driekwart van de competitie onze tegenstanders nog steeds geen antwoord hebben gevonden op onze manier van spelen. Als ik eerlijk ben, voor mij mag het zo blijven tot wij klaar en kampioen zijn. Enfin, NEC kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was Serdar G. (met de voor mij onuitspreekbare Turkse achternaam). Wij begonnen goed en binnen 14 minuten stond het al 2 : 0 voor ons. Met uitzondering van VM Ball, die een zeer zwakke partij speelde, was ons team ijzersterk. Bij rust stond het 2 : 0 en was ik tevreden. In de 57ste minuut haalde ik Ball van het veld en bracht Dekker. Een minuut later maakte Konings de 3 : 0 en toen was de match min of meer gelopen. ML Neghli mocht in de 64ste minuut douchen en voor hem kwam Schippers. 6 minuten later haalde ik Tutuarima en Konings eraf en bracht Verbeek en Zitman. In de 85ste minuut deed ik de 5de en laatste wissel en haalde Lelieveld eraf. VC van Huizen mocht als VR de match uitspelen. Het bleef 3 : 0 en wij waren tevreden. ------------------ @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 3. Dat komt door 2 factoren. Enerzijds de 10 huurspelers, die perfect in het team passen en anderzijds door de spitsenloze tactiek, waar geen tegenstander zich raad mee weet.
 4. Aanstaande vrijdag spelen wij uit en wel tegen Almere City FC, een voetbalclub opgericht op 14 september 2001, die sinds 2005 betaald voetbal speelt. Bij vies nat weer en voor maar 4501 toeschouwers arriveerden wij in Almere in de gebruikelijke spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Almere kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was de in mijn ogen waardeloze Martin Perez. Zoals zo vaak had ik weer het gevoel, dat hij ons op alle mogelijke manieren benadeelde. Weliswaar gaf hij Almere in de eerste helft 2 gele kaarten, waarmee hij zachtjes uitgedrukt, de aanslagen van Almere met de mantel der liefde bedekte. Door zijn manier van fluiten kwamen wij in de eerste helft totaal niet in ons spel. In de tweede helft haalde ik uit voorzorg in de 56ste minuut Baas van het veld en stuurde Mamengi erin. 11 minuten later mochten Ball en Konings het veld verlaten en namen Neghli en Zitman, weliswaar nog niet helemaal fit maar hij wilde hoe dan ook minuten maken, hun taken over. Uit een corner in de 71ste minuut kopte Kluivert de bal keihard in het doel. 0 : 1 en wij kregen steeds meer de controle over de match. In de 83ste minuut haalde ik de zwak spelende Lelieveld naar de kant en stuurde van Huizen in het strijdgewoel. Ondanks alle overtredingen in de 2de helft van Almere floot de werkelijk waardeloze scheids alleen nog maar in het voordeel van onze tegenstander en kregen wij drie totaal belachelijk gele kaarten. Voor de kleedkamerdeur kregen wij nog een korte maar heftige discussie, die net niet in een handgemeen eindigde. Een matige winst maar wel 3 punten. ----------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 5. Aanstaande vrijdag spelen wij thuis tegen FC Den Bosch, een club uit het betaald voetbal uit 's-Hertogenbosch die speelt in de Eerste divisie. Geteisterd door regenbuien en voor 11.587 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Den Bosch kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was weer Rob Dieperink, van wie je nooit weet of hij een goede wedstrijd fluit of het volledig laat afweten. Reeds in de 6de minuut maakte Zitman ons openingsdoelpunt. En dat was het dan ook voorlopig, want de scheids had vandaag een hele slechte dag en voelde totaal de match niet aan. Bij rust was de stand nog steeds 1 : 0 en Den Bosch schopte naar alles wat bewoog. Uit voorzorg haalde ik in de 56ste minuut Baas van het veld en bracht Mamengi. In de 62ste minuut mocht Ball gaan douchen en bracht ik de lichtvoetige Konings. 10 minuten later maakte Zitman ons tweede doelpunt en in de 78ste minuut haalde ik Tutuarima van het veld en stuurde Verbeek het strijdgewoel binnen. 5 minuten later mochten Lelieveld en Lieftink vertrekken en namen van Huizen en Neghli hun taken over. Het bleef 2 : 0 en de prestatie van de scheids was slechts een 4.9 waard. Onze scheids floot voor 33 overtredingen van Den Bosch, zonder een gele kaart te trekken, ofschoon hij minimaal 5 dieprode had mogen en moeten verstrekken. --------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 6. Komende vrijdag spelen wij thuis tegen Jong FC Utrecht, het tweede elftal van FC Utrecht, met voornamelijk spelers die nog niet in aanmerking komen voor een plaats in de selectie van het eerste elftal. Bij vies nat, koud en behoorlijk hagelweer voor 11.517 toeschouwers verschenen wij in de gebruikelijke spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. JongUtrecht kwam in een 4-2-1-2-1 formatie het natte veld op en scheids was de wispelturige M. Ketting. Volgens de gekozen tactiek zou JongUtrecht aanvallend spelen, maar op het veld trokken ze zich onmiddellijk terug en speelden puur verdedigend. En dat begrijp ik totaal niet. Compact, dicht op elkaar en puur verdedigend, zo kun je toch geen wedstrijden winnen? Enfin, in het eerste half uur hadden wij nog ietwat moeite om hun defensie uit elkaar te spelen maar toen begon het te lopen. In de 31ste en 39ste minuut zorgde Zitman voor een 2 : 0 voorsprong en vanaf dat moment werd het een fysieke veldslag. Ene Mokono probeerde in de 40ste minuut doelpuntenmaker Zitman door midden te schoppen en kreeg een tweede gele kaart en dus rood en mocht vertrekken. Met 11 spelers hadden ze al geen kans, laat staan met 10. Dus het bleef maar schoppen. In de 56ste minuut haalde ik Baas van het veld en bracht Mamengi. 3 minuten later scoorde Opoku ons derde doelpunt en in de 66ste minuut mochten Obispo en Ball gaan douchen en kwamen Kluivert en Konings het veld in. In de 72ste minuut haalde ik Lelieveld en Lieftink eraf en bracht van Huizen en Tutuarima. 6 minuten later zorgde invaller Konings voor ons 4de doelpunt. Al met al hebben wij 9 keer op doel geschoten en JongUtrecht geen ene keer. Wij hadden 56% balbezit, maakten 9 overtredingen en kregen 2 gele kaarten. Onze tegenstander maakte 24 zeer behoorlijke overtredingen en had het te danken aan het slappe optreden van de scheids, dat ze maar 6 gele en 1 rode kaart kregen. Feitelijk hadden ze maar met max 8 spelers de match moeten uitspelen. En scheids Ketting? Hij kreeg een 5.1 voor zijn matig optreden. ------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 7. Komende vrijdag spelen wij uit tegen FC Dordrecht. Bij nat weer en voor 2243 toeschouwers arriveerden wij in Dordrecht in de gebruikelijk 4-1-3-2-0 opstelling. De Schapenkoppen zoals ze Dordrecht noemen, kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was helaas weer Erwin Blank. Zoals zo vaak voelde de scheids de wedstrijd totaal niet aan, hij bleef maar fluiten en gele kaarten uitdelen. In de 38ste minuut lukte het Konings de bal in het doel te schieten en onze openingstreffer was een feit. 0 : 1 werd ook het rustresultaat. Gezien de minieme aanvalspogingen van de Schapenkoppen haalde ik in de 57ste minuut VM Ball eraf en stuurde Dekker het strijdgewoel in. Uit een van onze corners (63ste minuut) kopte onze aanvoerder v.d. Pavert de bal tussen de palen. 0 : 2 en 6 minuten later haalde ik VL Baas eraf en bracht Mamengi. VC Obispo en MR Hamdaoui mochten in de 74ste minuut gaan douchen en voor hun kwamen Kluivert en Tutuarima. Uit de volgende corner (70ste minuut) kopte invaller Tutuarima ons derde doelpunt binnen en voordat de bal weer op de stip lag, had ik al Konings gewisseld en Zitman het veld ingestuurd. Terwijl wij al in gedachten in de kleedkamer zaten, lukte het ene Schuurman de bal in ons doel te koppen. 1 : 3, dus 3 punten en helaas ook 3 gele kaarten. De tegenstander kreeg er ook 4 en ook deze waren totaal niet nodig. ----------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 8. Aanstaande vrijdag spelen wij uit tegen Helmond Sport, een Nederlandse voetbalclub uit Helmond. Geteisterd door regenbuien en voor maar 2249 toeschouwers arriveerden wij in Helmond in de befaamde spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. HS kwam in een 4-2-1-2-1 formatie het natte veld op en scheids was I. Oostrom. Om eerlijk te zijn, binnen 36 minuten stond het al 0 : 4 voor ons en was de match gespeeld. Temeer, omdat ene Bastiaans in de 45ste en laatste minuut van de eerste helft de rode kaart voor een aantal behoorlijke overtredingen kreeg. Omdat HS in de 2de helft het botte bijl uitpakte, beperkten wij ons tot het controleren van de match en om 5 wissels door te voeren. Enerzijds uit voorzorg en anderzijds om zoveel mogelijk spelers te laten spelen. In de 62ste minuut haalde ik Baas en Ball van het veld en voor hun kwamen Mamengi en Dekker. 5 minuten later mochten Obispo en Konings gaan douchen en verschenen Kluivert en Zitman tussen de lijnen. En de laatste wissel deed ik in de 72ste minuut. Lelieveld mocht aan de thee en van Huizen werd VR. Het bleef 0 : 4 en HS kreeg 0 schoten op ons doel, 0 kansen en maakte 22 overtredingen, waarvoor zij 2 gele kaarten en 1 rode ontvingen. ------------------ @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 9. Aanstaande vrijdag spelen wij uit tegen FC Eindhoven. Blauw en wit zijn de clubkleuren. FC Eindhoven speelt zijn wedstrijden in het Jan Louwers Stadion. Bij motregen en voor slechts 2641 toeschouwers arriveerden wij in Eindhoven in de gebruikelijke spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Ik had voor de sterkste bezetting gekozen, tenslotte had ik nog een appeltje te schillen met de Blauw Witten. Onze tegenstander kwam in een simpele 4-4-2 formatie het natte veld op en scheids was wederom de zo vaak vervelende S. vd Vrande, die ik altijd verdenk, dat hij ons opzettelijk wil benadelen. Wij begonnen goed, met vol gas en direct op de aanval. Binnen 27 minuten was de klus dan ook geklaard en stond het 0 : 2 voor ons. De Blauw Witten met het schaamrood op hun kaken, kwamen gewoon niet aan te pas. Vandaar dat ze ineens overschakelden op puur fysiek verdedigend spel en keihard de duels ingingen. Zoals niet anders te verwachten, greep vd Vrande amper in en liet ze hun gang gaan. Pas diep in de tweede helft begon ik met wisselen, hoofdzakelijk uit voorzorg en om 5 spelers nog wat speeltijd te gunnen. In de 73ste minuut haalde ik Obispo en Lieftink eraf en bracht van Huizen en Neghli. 5 minuten later mochten Baas en Leemans gaan douchen. Voor hun kwamen Mamengi en Dekker. In de 85ste minuut haalde ik nog Konings eraf en gunde Platje nog wat minuten. De scheids floot 28 deels zeer brutale overtredingen, waarvoor Eindhoven maar een belachelijke gele kaart kreeg. Wij maakten of kregen slechts 9 overtredingen en eveneens 1 gele kaart. Dat is dus de manier, zoals deze scheids ons behandeld. Hij kreeg dan ook 5.5 voor zijn toch wel partijdig optreden. ---------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 10. Heel toevallig, nou ja ‘toevallig’, ik controleer dagelijks welke club een manager zoekt, zag ik dat RKC Waalwijk momenteel zonder manager zit en heb mijn interesse kenbaar gemaakt. Ik hoop niet, dat mijn club mij nou aan de deur zet, want RKC is geen club waar je graag voor werkt, omdat ze altijd en alleen maar tegen degradatie vechten. Als ik mijn zaakwaarnemer hierop afstuur, dan moet die de normale weg volgen en krijgen wij zonder meer ‘gedoe’. Waarom ik dat heb gedaan? Feitelijk tegen beter weten in, om aan te geven dat ik voor de ED beschikbaar ben. Komende zaterdag krijgen wij thuis visite van Roda JC Kerkrade. Ze staan momenteel op de 13de plaats en mag geen probleem voor ons zijn. Tenminste, dat hoop ik, want na de kansloze rammeling van Ajax hebben wij weer een succesje nodig. Geteisterd door regenbuien en voor 11.134 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. RODA kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was helaas Rob Dieperink, die om welke reden dan ook iets tegen ons heeft. Min of meer door het kutweer en ook wel een beetje door onze ‘vriend Dieperink’ werd het in de eerste helft een saaie rotwedstrijd. Tot de 42ste minuut. Toen maakte Goppel uit heldere hemel de openingstreffer en mochten wij met een 0 : 1 achterstand de rust in. Niet alleen dat wij met een achterstand de kleedkamer in mochten, maar 3 belangrijke spelers zakten conditioneel door hun hoeven en wel Opoku, Lieftink en Lelieveld. In de 51ste minuut haalde ik eerst Lieftink eraf en bracht Neghli en in de 56ste minuut mochten Lelieveld + Opoku + en ook Ball, die last van krampen kreeg, het veld verlaten. Hun plaatsen werden door van Huizen, Zitman en Platje ingenomen. Een minuut later was het Hamdaoui die de gelijkmaker produceerde. 1 : 1 en dat gaaf hoop. In de 63ste minuut haalde ik ook nog Baas eraf en bracht Mamengi en met vernieuwde elan en vol gas domineerden wij de match. In de 70ste minuut kopte v.d. Pavert de 2 : 1 in het doelnet en 7 minuten later kregen wij terecht een penalty, die Leemans verzilverde. 3 : 1 en dat werd ook de einduitslag. Mamengi raakte nog geblesseerd, maar bleef de match strompelend uitspelen. ---------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 11. E. v.d. Heiden is ons grootste talent en Hamdaoui een gewaardeerde basisspeler. Beiden hebben wij een nieuw contract aangeboden, maar ze hebben het niet getekend. I.p. daarvan hebben ze wel bij de concurrenten getekend. Jammer, maar niets aan te doen. Komende woensdag spelen wij thuis in de 3de Ronde van de Beker tegen Amsterdamsche Football Club Ajax, kortweg AFC Ajax of gewoon Ajax, een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam. Bij lichtbewolkt weer en voor 12.600 toeschouwers verschenen wij in de 4-1-3-1-1 opstelling met 1 spits. Het grote Ajax kwam in een 4-2-3-1 formatie op en scheids was ene Allard Lindhout. Volgens mij een pure Ajax fan, die thuis ongetwijfeld in een Ajax-pyjama en onder een Ajax dekbedje slaapt. In elk geval hij bedekte alle ongeoorloofde acties van Ajax met de mantel der liefde. Hoe dan ook, ook zonder diens beschermend optreden voor de Ajaxspelers hadden wij geen schijn van kans. Ajax was gewoon een hele dikke klasse beter en binnen 39 minuten was de match gespeeld. 1 : 3 was de rust- en de eindstand en wij mochten blij wezen, dat Ajax in de tweede helft de match alleen nog maar controleerde. ----------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 12. De eerste helft van de competitie zit erop en wij staan bovenaan. 20 punten voor op de tweede, SC Cambuur. En nu de hamvraag: wat wil ik? Wil ik gaan voor het kampioenschap van de KKD, of wil ik zo snel mogelijk voor een club in de ED werken? Volgens Joop moet ik voor het KKD kampioenschap gaan. Als het lukt dan heb ik altijd iets om op terug te vallen. Want laten wij wel wezen, de kampioenschappen met amateurclubs tellen amper en zijn niet belangrijk. Mijn zaakwaarnemer ziet het echter anders. Volgens hem moet ik zo snel mogelijk proberen, om bij een ED club onder contract te komen, want dan begint mijn carrière pas echt. Als ik eerlijk ben, ik weet het niet. Voorlopig blijf ik bij de Graafschap en zie wel, wat op mij afkomt. Maar nu concentreer ik mij eerst op onze volgende tegenstander en dat is JongAjax. Aanstaande vrijdag spelen wij dus thuis tegen JongAjax. Destijds hebben wij ze uit met 1 : 3 klop gegeven, maar omdat de samenstelling van de Jong elftallen continu wijzigt, weet je nooit hoe het af zal lopen. Bij zwaar bewolkt weer en voor 10.836 toeschouwers verschenen wij in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. De jonkies van Ajax kwamen in een 4-3-1-2 formatie op en scheids was ene Erwin Blank. Het team van JongAjax had o.a. Sontje Hansen, Brobbey, Ünüvar, Jurrien + Quinten Timber en Kotarski in hun gelederen. Jongens, die hier niet zouden misstaan. En dat lieten ze zien ook, maar ze hadden blijkbaar de opdracht, ons keihard aan te pakken. Want vanaf minuut 1 gingen ze keihard de duels in, waardoor wij in de eerste helft weinig in te brengen hadden. De arme scheids raakte volledig het overzicht kwijt en wist niet hoe hij de Jong Ajacieden aan moest pakken. In de 42ste minuut poogde hun aanvoerder J. Timber onze speler Konings door midden te schoppen en handelde zich daardoor een tweede gele kaart in, waardoor hij mocht vertrekken. In de 48ste en laatste minuut van de 1ste helft haalde ik de aangeslagen Konings en uit voorzorg Leemans eraf en bracht Platje en Dekker. Huurspeler Ball mocht in de 51ste minuut gaan douchen en voor hem kwam Neghli. 5 minuten later kopte v.d. Pavert onze openingstreffer in het doel, hetgeen uiteindelijk ook de winnende treffer werd. In de 80ste minuut haalde ik nog Baas en Lieftink naar de kant en bracht Mamengi en Kluivert, om de voorsprong vast te houden. Het bleef 1 : 0 en ik ben overtuigd, dat wij tegen 11 man niet hadden gewonnen. Ook al hebben wij 6 x op doel geschoten, JongAjax geen ene keer. Wij hadden 55% balbezit, maakten 11 overtredingen en onze tegenstander maar liefst 21. De scheids gaf ons 3 gele kaarten en JongAjax kreeg er 6 en 1 rode en dat hadden er best 3 mogen zijn. Ik vrees, dat wij de komende wedstrijd, tegen het grote Ajax, volledig van het veld worden geveegd, want vergeet niet, Ajax is het beste team van de ED en de gedoodverfde kampioen. ---------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 13. Aanstaande vrijdag spelen wij thuis tegen TOP Oss (afkorting van Tot Ons Plezier Oss), tot 1994 TOP genoemd en van 2009 tot 2018 FC Oss, is een betaaldvoetbalorganisatie uit Oss (Noord-Brabant). Bij winderig weer en voor 10.856 toeschouwers verschenen wij in de 4-1-3-2 opstelling met 2 spitsen, tenslotte spelen wij thuis en wij willen scoren. TOP kwam in een 5-2-2-1 formatie het veld op en scheids was Ingmar Oostrom. Na 19 minuten stond het 2 : 1 en toen pakte TOP het botte bijl uit en stortte zich keihard in de duels. Vanaf de 56ste minuut begon ik uit voorzorg te wisselen, zodat wij straks, als wij voor de beker tegen het grote AJAX moeten, voldoende spelers overhouden. Ik haalde Konings eraf en bracht Seuntjens, die ons sowieso binnenkort gaat verlaten. 6 minuten later haalde ik Hamdaoui naar de kant en voor hem kwam Tutuarima. In de 68ste minuut mochten van Huizen + Dekker gaan douchen. Hun plaatsen namen nieuwelingen Mamengi en Ball in. Mijn laatste wissel deed ik in de 84ste minuut door Leemans eraf te halen en Dhauhalou het strijdgewoel in te sturen. In de 92ste en laatste minuut zorgde invaller Mamengi voor de 3 : 1 en ging de match definitief op slot. Al met al waren wij de verdiende winnaar. Wij kregen 5 kansen en TOP Nul. Ook hadden wij 60% balbezit, maakten 9 overtredingen, TOP 26. Door het slappe optreden van Oostrom kregen ze slechts 3 gele kaarten, hetgeen echter ook 5 dieprode hadden kunnen zijn. De scheids kreeg een waardering van 5.6 voor zijn zeer matig optreden. --------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 14. Aanstaande dinsdag spelen wij een vriendschappelijke wedstrijd uit en tegen FC Viktoria Köln 1904, een Duitse voetbalclub uit Keulen, meer bepaald uit het stadsdeel Höhenberg. Bij motregen en voor slechts 1433 toeschouwers arriveerden wij in Keulen in een 4-1-3-1-1 opstelling met 1 spits. Viktoria kwam in een simpele 4-4-2 formatie het natte veld op en scheids was ene Lasse Koslowski. De op het laatste nippertje nog binnengehaalde 3 huurspelers, stonden allen in de basis. Het betreft Ball, Obispo en Mamengi. Mijn vader was niet helemaal blij met onze tegenstander, die in het stadsdeel Höhenberg gevestigd was. Dit stadsdeel ligt namelijk aan de rechterkant van de Rhein of te wel de Schäl Sick en mijn pa had een hekel aan alles wat op de Schäl Sick ligt. Vraag mij niet waarom, want mijn pa heeft hier nooit een fatsoenlijk antwoord op gegeven. Ons complete elftal was weliswaar wedstrijdfit maar had totaal geen wedstrijdritme, omdat ze slechts incidenteel speelden. Desondanks scoorden wij in de 29ste en 61ste minuut twee openingstreffers en dat was het dan ook. In de 61ste minuut haalde ik Tutuarima eraf en bracht v.d. Kust. 10 minuten later mocht Hilderink gaan douchen en kwam v.d. Bogert. In de 76ste minuut kon nieuweling Ball vertrekken en kwam Lieftink. Voorts haalde ik ook Schipper en Dhauholou eraf en voor hun kwamen de Bruyn en Odibo. In de 82ste minuut wisselde ik Konings en stuurde Seuntjens het veld in. En toen raakte het hele elftal het spoor ietwat bijster, want in de 85ste en 88ste minuut maakte ene Timmy Thiele de 1 : 2 en de gelijkmaker 2 : 2. Volledig tegen de verhouding in en reservekeeper Rondeel had beide ballen mogen en moeten houden. In de 94ste en laatste minuut haalde ik Rondeel nog van het veld en bracht de Boer. Het bleef bij 2 : 2, maar hier kon ik mij niet druk om maken. Alle reservespelers hadden hun best gedaan, met uitzondering van ML Neghli, die helaas als een natte krant speelde. ----------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
 15. Komende vrijdag spelen wij uit en wel tegen Excelsior Rotterdam, een Nederlandse betaalvoetbalclub uit de wijk Kralingen in Rotterdam. Excelsior speelt zijn thuiswedstrijden op Woudestein, dat na de uitbreiding in zomer van 2016 plaats biedt aan 4400 toeschouwers. Bij motregen en voor slechts 2444 toeschouwers arriveerden wij op Woudestein in de spitsenloze 4-1-3-2-0 opstelling. Omdat wij heden geen VM hebben, heb ik VC van Heertum uit het tweede elftal als VM opgesteld. Onze tegenstander kwam in een 4-1-2-2-1 formatie het natte veld op en scheids was St. v.d. Vrande, die om welke reden dan ook haast altijd tegen ons floot. Het eerste halfuur was amper een verschil zichtbaar, maar in de 35ste minuut was het gelegenheids-VM van Heertum die voor onze openingstreffer zorgde. En in de 48ste minuut was het Platje, die de 0 : 2 binnen schoot. VM van Heertum haalde ik in de 67ste minuut van het veld, want zijn accu was op. Voor hem kwam Neghli, feitelijk een ML/MC. In de 73ste minuut was ook Platje conditioneel op en voor hem kwam Konings, die echter niets toevoegde. Een minuut later werden wij verrast en scoorde ene Zwarts tegen. 1 : 2 en voordat mijn elftal volledig in elkaar zakte, ging ik door met wisselen. In de 75ste minuut haalde ik van Huizen naar de kant en stuurde v.d. Bogert het veld in. 5 minuten later volgde Hamdaoui en voor hem kwam v.d. Kust. Weer 5 minuten later mocht ook Lieftink gaan douchen en kreeg Schippers nog een paar minuten speltijd. Het bleef 1 : 2 en wij waren de verdiende winnaar, ofschoon wij conditioneel steeds meer afbouwden. -------------------- @Copywriter @Vis @MNie @19CH98 Bedankt voor jullie aandacht en reacties.
×
×
 • Create New...