Jump to content

Valverde

Leden
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Valverde

 • Rank
  Wielergek & Zware Sarcast
 • Birthday 10/10/1987

Personal Information

 • Biografie
  Let op: GEBRUIKT VEEL SARCASME!
 • Interesses
  Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Student
 • Favoriete Club
  Ajax, ManU en Atletico Madrid.
 1. :D Charme heeft het zeker. Maar als je moet afstappen lig je op de grond :) Maarja als je niet heel hard gaat is het een minder groot probleem.
 2. Ik heb ook zo'n oudje. Een witte Koga Kiyata. Leren bandjes om de trappers om je voeten in te kunnen steken en zo. Heb alleen laatste wéér het crankstel krom getrapt...:( @ Casual: Uhm...6 kilo? Dat is onder de gewichtslimiet(6,7)... ;) Hij zal iets zwaarder zijn :P Mijne is 8,3 en daar zit al flink wat carbon in :) @DyllanW: Haha, geweldig, je bent wel lekker retro bezig, misschien lekker wat knutselen en er clicks opzetten?
 3. _O_ Nice :) Hard doorkarren he...ik wil me post op tijd...als ik op vakantie ben ;)
 4. Haha, nou nee hoor, als ik 35 of 40 ging rijden bij de beloftes wordt ik er vierkant afgereden, je moet echt nog harder. Afgelopen zaterdag van rondje 20 ofzo tot ronde 50 49 km/h gemiddeld...over een parcours van 1,8 km :D Dat is pas gekkenwerk.
 5. Met meer mensen gaat het altijd makkelijker :P Ik ging gisteravond nog ff koersen tegen een scooter(gozer reed en vriendin achterop), ik reed op het eind 65 km/h zittend...ik was kapot :P Waarschijnlijk ook de reden dat ik vandaag 28ste werd :P Maarja ik heb wel gelachen, die gozer riep echt van alles naar me, van 'godsamme ik haal je in joh, ga harder!' en 'mijn tank is nog niet leeg!' tot 'kiekeboe' en 'schakel eens op!'. Haha, geen idee wie het was, maar was wel leuk. Als ik opgejut of uitgedaagd wordt ben ik op mijn best. :P Maar ik ga slapen, ik loop te hoesten als een gek en met kapot, laters!
 6. Heb je weer eens commentaar. Iedereen kan fouten maken. Ik ben ook maar een mens. :cab: Yup :P Weer commentaar :P Ik bitch lekker terug ;)
 7. Leuk zo'n fout, ik dacht al: dit kan niet :P
 8. Nee duh, maar ik vind deze zo moeilijk dat ik dat ff gedaan heb en er nog niet uitkom. Wijsneus :P Er stond vrij dudielijk: zojuist = dus net...
 9. Dan ben ik erg benieuwd wie het wel is want heb zojuist het lijstje van de winnaars van de laatste aantal jaren erbij gepakt...ik kan er niets bij zien dat mogelijk bij Rabo gereden heeft.
 10. Herve Garel? (Menchov is pas aan zijn 7e tour bezig :P dus die kan het niet zijn)
 11. Hij zal niet goed zijn, Stef heeft vanmiddag/avond zijn tour-DEBUUT gemaakt :P
 12. Jaaaa :D Ik zei toch dat die te doen was :P
×
×
 • Create New...